| נשלח ב-26/1/2021 18:56 |
|
| |
משעשע : חיים לוינזון בעיתון הארץ קורע את אמנון לוי על האובססיה שלו לחרדים
למה בעצם יש לרב אמנון יצחק פינה קבועה אצל אמנון לוי?
התשובה ברורה: כמו תיכוניסט שמציץ לזוג אוהבים, כך גם המגיש הוותיק לא מסוגל להסיט את מבטו ולעבור הלאה כשמולו מזדמנת פרובוקציה. גם אם הוא יודע שאין בה כלום
חיים לוינסון
אני מאוד אוהב את אמנון לוי. קראתי את ספרו על החרדים שהיה מעניין וחדשני לזמנו ומאז אני עוקב אחרי כל תוצריו הטלוויזיוניים. אני מעריץ אותו. מקנא בו. הוא המודל לחיקוי שלי. גם בחיים האישיים הייתי רוצה להידמות אליו. מעיין נובע של שמחת חיים ואושר. איך בנאדם בגיל 65, עיתונאי למעלה מ-40 שנה, מצליח זה שלוש שנים בתוכניתו כל יום בשעה שש להתרגש מחדש מהלקט המצמרר של האייטמים המגוחכים שהוא מעלה על המסך? איך הוא עדיין מצליח להתרגש באותנטיות כל פעם שהוא מעלה את "רבי אמנון יצחק", ומתחיל לזרוח מאושר כשהוא קולט שאמנון יצחק הולך לומר משהו דבילי והוא ינזוף בו בחביבות — "רבי אמנון, אי אפשר לומר את זה".
בשבוע שעבר אירח לוי בתוכניתו את הרב אמנון יצחק. מדי שבוע, למעשה, ליצחק פינה קבועה בתוכנית של אמנון לוי. למה? ככה. מה החשיבות הציבורית של אמנון יצחק היום? פחות ממספר השופטים שאסנת מארק הצליחה להעביר בוועדה למינוי שופטים. השיחות הן אקלקטיות. מפרשנות פוליטית לקורונה לדת או מה שזה לא יהיה. יצחק מביתו ולוי מהאולפן. יש גם משהו עצוב בקריירה של אמנון יצחק — ממי שמילא אולמות בשנות התשעים ולרגע עמד להקים תנועת ענק של חוזרים בתשובה שתשנה את המדינה, לסייד קיק בתוכנית טראש, אבל את זה נשאיר לכתבים לעניינים חרדים.
לכאורה ברגע הזה היה לוי אמור להפסיק את הראיון. להשוות את ביל גייטס להיטלר? וגייטס הרי יהודי. חוץ מלמלמל "די די די", מה הערך העיתונאי בהמשך הדבר הזה?
האייטם המדובר היה ארוך מהרגיל, 7 דקות. נצח במונחי טלוויזיה. לוי הרגיש שהוא מחזיק פצצה ביד. לא סתם הוא האריך. עילת האייטם הייתה שיר ראפ שהקליט יצחק נגד ביל גייטס, שאותו הוא מכנה ביל הדביל. בליבת השיר נמצאת תיאוריית קונספירציה שלפיה גייטס מפיץ את הקורונה כדי לקדם חיסונים שיעשירו אותו. הקטע נפתח בדקה וחצי מהקליפ ואז עוברים לאייטם.
הרשמה מהירה לניוזלטר
הירשמו להמלצות הקריאה של הארץ
הרשמה בקליק "שלום רבי אמנון יצחק", פותח לוי. "שלום רבי אמנון לוי", משיב לו יצחק.
למה אין לי קורונה? לאמנון יצחק יש הסבר
אין שום קשר בין לסתו השמוטה של אמנון לוי לבין המציאות
לוי מתחיל לצחקק. מה מצחיק? איש אינו יודע. אבל הוא כנראה כבר מבין איזה מופע ביזאר הולך להתרחש על המסך והוא לא מצליח לכבוש את יצרו. "אני מבין שאתה פותח בקריירה חדשה, זמר מחאה", מתענג לוי, "הזמרים הגדולים מוכנים לשיר אנפלאגד, אתה מוכן לשיר בית?" יצחק מסכים בתנאי שלוי יצטרף אליו. לוי מחליף לקול ילדותי: "אני לא לגמרי מסכים עם התוכן, אבל אני יכול לזמזם איתך". השיחה נמשכת. לוי עוטה על עצמו את ארשת העיתונאי. "אתה מאשים את ביל גייטס שהוא הינדס את הווירוס בווהאן לעשות כסף, אתה לא באמת מאמין בזה". שאלה נוקבת. בול בפוני.
יצחק משיב לו: "יש לו פטנט רשום על הקוביד!" לוי: "אם אתה צודק הוא היה צריך להכין לא רק את הווירוס אלא גם את החיסון". יצחק מתחיל לצעוק "יש לו פטנט! יש לו פטנט!" לוי: "יש לך אישיו עם בייל גייטס, הוא מרגיז אותך, למה?" יצחק: "לא אותי, את כל העולם! הוא מואשם ברצח באפריקה! בהודו! ברצח! הוא הכניס את הפוליו מחדש! הוא יותר גרוע מהיטלר". זו הנקודה שבה המהתלה של לוי יצאה משליטה. הנכה מהמאה ה-19 מהכיכרות בפריז שמופיע היום בדמות רב עם הכובע התימני והבדיחות שהיו אמורות לשעשע את צופי "6 בערב" בזמן שהם מטגנים חביתות הפכו לעניין רגיש. היטלר. צורר היהודים הושחל כך סתם לתוך התוכנית. "אוי! אוי! די!" אומר לו לוי, "אתה לא באמת מאמין בזה, כמו שאני מכיר אותך יש לך צורך לעשות פרובוקציה, הנה עשית אותה".
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 26/01/2021 19:30:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 19:07 |
|
| |
הוא גם היה עוזר פרלמנטרי של חייקה גרוסמן ממפ''ם, לימים מר''צ
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 19:20 |
|
| |
איזה כיף ששומר הסף של הציבור החרדי בפורום מעלה כתבה עם ניבולי פה, הצביעות הולכת להתאבד אולי כבר עשתה זאת (ע"ז נאמר הזהרו מן הצבועים)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 19:22 |
|
| |
טוב שאנשי האתר מחקו את ניבולי הפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:43 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | איזה כיף ששומר הסף של הציבור החרדי בפורום מעלה כתבה עם ניבולי פה, הצביעות הולכת להתאבד אולי כבר עשתה זאת (ע"ז נאמר הזהרו מן הצבועים) |
|
כבודו חוזר בשאלה ? או שלכבודו לא היה האומץ לעשות זאת , ועל כן נשאר חרדי אנוס . דתי כלפי חוץ ומחלל שבתות בסתר ? לפי המרמור הזועק שלך על המגזר החרדי ( המגזר שכביכול ממנו אתה בא והוא כולל את ההורים והאחים ושאר בני המשפחה והסביבה שלך ) אני סבור שמדובר באופצייה ב' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:49 |
|
| |
תמשיך לשעשע אותי עם התאוריות שלך על חילוני או חרדי אבל תעלה כתבות מעיתון הארץ עם ניבולי פה ותרגיש שאתה המייצג החרדי והמטיף בשער אכן עמדה נאה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:55 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | תמשיך לשעשע אותי עם התאוריות שלך על חילוני או חרדי אבל תעלה כתבות מעיתון הארץ עם ניבולי פה ותרגיש שאתה המייצג החרדי והמטיף בשער אכן עמדה נאה |
|
אני לא מטיף בשער ואני לא יודע איך הגעת להטפות . זה שאני לא חרדי נחות כמוך ואני מעז לסנגר על המגזר שלי זה לא הופך אותי למטיף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:57 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | ליטאישעבר כתב: |  | תמשיך לשעשע אותי עם התאוריות שלך על חילוני או חרדי אבל תעלה כתבות מעיתון הארץ עם ניבולי פה ותרגיש שאתה המייצג החרדי והמטיף בשער אכן עמדה נאה |
|
אני לא מטיף בשער ואני לא יודע איך הגעת להטפות . זה שאני לא חרדי נחות כמוך ואני מעז לסנגר על המגזר שלי זה לא הופך אותי למטיף נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וחלק מחוסר הנחיתות שלך זה לעלות כתבות מהאייפון מעיתון הארץ עם טינופת לאתר, גאווה חרדית במשמעותה החדשה
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 26/01/2021 20:58:05
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 23:45 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  |
וחלק מחוסר הנחיתות שלך זה לעלות כתבות מהאייפון מעיתון הארץ עם טינופת לאתר, גאווה חרדית במשמעותה החדשה
|
|
כשחילוני למחצה לשליש ולרביע נותן מוסר לחרדים, ויורה אותם את הדרך לנהוג בה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 01:46 |
|
| |
אצל איש חשוב הכל אישי. ליטאישעבר פגע בו אז הוא חילוני, וכל ההתחזות למישהו שניאוף ושריצה באתרים מפוקפקים מענינים אותו, והוא המשגיח של הפורום, נעלם כחתולו של ר"י אייבשיץ, יוטוב לפי עדותו ומה שמביא לפורום, שורץ בסחי החילוני, מחזיק אייפון, מביא כתבות מהארץ (משלם?), הוא החרדי, ליטאישעבר שאין לו אייפון (הכל לפי הנראה כמובן) ומחזיק שצריך ללמוד בכולל ולא להיות מושפע מהחלוניות בכלל, הוא החילוני. עולם הפוך!
ואגב, ליטאישעבר גם פגע בי אישית, אבל א. אני משתדל לא להפגע עד כמה שניתן, וב. לא לעוות את עיני בגלל כך, כאן הוא צודק! ומה שמבקר את החרדים במקומות מסוימים זכותו, וזה ודאי יותר טוב מלהיות שקוע בהארץ (אין דער ערד)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 05:20 |
|
| |
לא מבין מאיפה הבאת את כל החירטוט
ליטאי שעבר מציג כאן דעות אנטי חרדיות ולא רק בקשר לחרדים עצמם לפחות 10 חברי פורום כאן הטיחו בו שהוא חילוני אנוס
באשר ליו טיוב, מעולם לא התייחסתי למידת חרדיותו, ליטאי שעבר הוא זה שקרא לו ככה "גאוה חרדית"..
והערת אגב, גם לחרדי מן השורה יכול להיות יצר הרע לבקר במבואות המטונפים, כל הגדול מחבירו יצרו גדול הימנו, לא לחינם אסרו אינטרנט פרוץ ללא כל השגחה שאלת חרדי או לא קשורה לדעותיו של האדם, חרדי שיצרו גבר עליו וטימא את עיניו, הוא חרדי שנפל, וודאי יחזור בתשובה היוצא בשאלה שלנו כאן, היורק אש וגיצים כל שעה עגולה על חרדים, ושונא אותם שנאת המן, יתכן ויצרו קטן כמוהו, גם אם אינו רואה מה שלא צריך, זה לא יהפוך אותו לחרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 05:36 |
|
| |
שנבין, יש שני בני אדם, שניהם לבושים כחרדים, שניהם לומדים בכולל, ושניהם שולחים את ילדיהם לחייד ומקוים שיגדלו יראים ות"ח. אחד מהם מתבוסס בסחי האמור והשני מבקר חלק מהתנהגות החרדית כמו פוליטיקה וכדומה, מי בעיניך יותר "חרדי".
אצלי השני. מי שמגן על יענקוש וגפני וליצמן או אלימות או אי חבישת מסכות וכו וכדומה אינו יותר חרדי אלא יותר טיפש...
אגב אתה איבדת את הזכות להטיף מוסר למי שמבקר רבנים, אתה מבקר את האדמו"ר הט' והק' מסדיגורא י-ם...
|
|
|
|
|