| נשלח ב-27/1/2021 19:13 |
|
| |
אני מוחה ! בושה ובזיון לתוכנית ארץ נהדרת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:18 |
|
| |
למדו מהנכד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:22 |
|
| |
אני סומך על פותח האשכול שיביא לנו החרדשים את התוכנית לאתר מהאייפון לאלו שאיו להם אייפון ויש להם אינטרנט כשר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:24 |
|
| |
אני לא בטוח שהסרטים והקמפיינים שיוצאים משם בקביעות פחות מבזים..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:30 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | |
|
חיפשתי בגוגל ומצאתי שדמותו של הרב עובדיה בוזתה שם מזמן ועדיין האנשים שם חיים ושלמים, אז כנראה הקב"ה לא עובד אינסטנט. ברור שמי שחטא יבוא על עונשו אבל הצפיה שנראה זאת היא לא נכונה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:34 |
|
| |
לא חושב שיש מי שביזה אותו יותר מאשר אנשי ביתו ויחצני אנשי ביתו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:37 |
|
| |
טוב תעשה התקשרות החרדית, וטוב תעשה החברה החרדית, אם פשוט נתעלם כולנו ממה שיקרה הערב. אין דבר שהם רוצים שם בתוכנית יותר מרייטינג ותשומת לב, ואת זה אסור לתת להם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:39 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני לא בטוח שהסרטים והקמפיינים שיוצאים משם בקביעות פחות מבזים.. |
|
 אפשר להעלות בארץ נהדרת את הסרטונים עצמם, לא צריך שחקנים שיציגו את ההזיה הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:49 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אני לא בטוח שהסרטים והקמפיינים שיוצאים משם בקביעות פחות מבזים.. |
|
הרבה יותר, ובכל כך הרבה מובנים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 19:52 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | אני סומך על פותח האשכול שיביא לנו החרדשים את התוכנית לאתר מהאייפון לאלו שאיו להם אייפון ויש להם אינטרנט כשר |
|
לנו החרדשים.. לא חרדש אלא חיישן - חילוני ישן. ואני סומך עליך צבוע קטן שלי, שתסתדר היטב ללא עזרתו של פותח האשכול, "איכשהו"..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 20:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 20:30 |
|
| |
אניכברחוזר
העתק הדבק
דמותו של ר' חיים קנייבסקי שליט"א מוסחרה לעייפה בקידום עמותות אמיתיות ומפוקפקות, הוכנסה ע"י משמשיו לכל כלי התקשורת. עיתונאים הוזמנו לצלם, סרטי ווידאו מלעיגים הופצו לכל. הם ערבו את דמותו יום-יום בפוליטיקה נמוכה. אני אומר *דמותו* כי קשה לדעת עד כמה שיתף פעלה ועד כמה הם, סביבת משמשיו והפוליטיקאים עשו בה שימוש. אתם, שגררתם את דמות הגאון הצדיק לזירה הזאת אינכם יכולים להכתיב לה כללים. במו ידיכם דחפתם את דמותו גם לתוכניות הסטירה. אתם, שמשים ומזכירים ופוליטיקאים חרדים, אתם אלה שפגעתם, יום יום בכבוד התורה והבאתם אותה ל"מבואות" הללו ואין לכם להלין אלא על עצמכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 20:54 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | העתק הדבק
דמותו של ר' חיים קנייבסקי שליט"א מוסחרה לעייפה בקידום עמותות אמיתיות ומפוקפקות, הוכנסה ע"י משמשיו לכל כלי התקשורת. עיתונאים הוזמנו לצלם, סרטי ווידאו מלעיגים הופצו לכל. הם ערבו את דמותו יום-יום בפוליטיקה נמוכה. אני אומר *דמותו* כי קשה לדעת עד כמה שיתף פעלה ועד כמה הם, סביבת משמשיו והפוליטיקאים עשו בה שימוש. אתם, שגררתם את דמות הגאון הצדיק לזירה הזאת אינכם יכולים להכתיב לה כללים. במו ידיכם דחפתם את דמותו גם לתוכניות הסטירה. אתם, שמשים ומזכירים ופוליטיקאים חרדים, אתם אלה שפגעתם, יום יום בכבוד התורה והבאתם אותה ל"מבואות" הללו ואין לכם להלין אלא על עצמכם. |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 21:05 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | העתק הדבק
דמותו של ר' חיים קנייבסקי שליט"א מוסחרה לעייפה בקידום עמותות אמיתיות ומפוקפקות, הוכנסה ע"י משמשיו לכל כלי התקשורת. עיתונאים הוזמנו לצלם, סרטי ווידאו מלעיגים הופצו לכל. הם ערבו את דמותו יום-יום בפוליטיקה נמוכה. אני אומר *דמותו* כי קשה לדעת עד כמה שיתף פעלה ועד כמה הם, סביבת משמשיו והפוליטיקאים עשו בה שימוש. אתם, שגררתם את דמות הגאון הצדיק לזירה הזאת אינכם יכולים להכתיב לה כללים. במו ידיכם דחפתם את דמותו גם לתוכניות הסטירה. אתם, שמשים ומזכירים ופוליטיקאים חרדים, אתם אלה שפגעתם, יום יום בכבוד התורה והבאתם אותה ל"מבואות" הללו ואין לכם להלין אלא על עצמכם. |
|

|
|
|
|
|