בית פורומים בחדרי חרדים

ראיתי את המשלוח של רינה של תורה על שולחן הגר''ח ונדהמתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2021 14:19 לינק ישיר 

"רינה של מצליח"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 15:09 לינק ישיר 

מה שנחמד בכל הסיפורים האלה, זה שארגון כלשהו בוחר לעשות מעשה מסוים. מוצדק או לא מוצדק, או שהגורם הוא שיקול שידוע למנהלי המוסד אך הוא נסתר מעינינו. אז יש אנשים שמתעלמים, כי תכלס מה זה מעניין אותי. יש אנשים שצוחקים או בוכים על היחצנות המוגזמת שנדרשת היום להשגת כספים. אבל יש אנשים שמיד בוחרים להאשים ולהאשים ואומרים הכל כדי שנבין שכל מה שקשור לגר"ח מאוד מפריע להם... האמת, את האנשים האלה אני לא מצליח להבין (ולא רק בגלל החובה לכבד ת"ח או סתם לדון יהודים לכף זכות כל עוד אין משהו מוצק ביד): אם יש להם תזה ברורה שנתמכת בהוכחות חותכות, שיגידו מה ההוכחות ומה המסקנה ולא יתעסקו אם זוטות, ואם הם לא בטוחים במסקנה שלהם, שייקחו את הזמן ויחזרו אלינו כשתהיה להם מקנה ברורה על סמך ראיות ברורות. ואם שני הדברים האלה מאוד קשים להם (אולי כי זה דורש מהם להשחיז את הקלבסה), אז שלפחות יעשו לנו חסד ואת כל ה"ראיות" שיכניסו באשכול אחד וככל שיתקדם שלב הראיות יתנו איתותים לקראת המסקנה שיש להם או שהתהוותה ממכלול הראיות. אבל לפתוח כל 10 דקות אשכול חסר משמעות, לא רחמנות עלינו?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2021 13:01 לינק ישיר 
ירו_שלמי

הדיבוק כתב:
אז שלפחות יעשו לנו חסד ואת כל ה"ראיות" שיכניסו באשכול אחד וככל שיתקדם שלב הראיות יתנו איתותים לקראת המסקנה שיש להם או שהתהוותה ממכלול הראיות. אבל לפתוח כל 10 דקות אשכול חסר משמעות, לא רחמנות עלינו?!

הנני לקיים את הצעתך הנבונה: https://rina.org.il/pesach2021/?af=bohl_c5

"לא נגענו" - אז איך זה שכל כתובות המייל של השולח הם אותה כתובת בדיוק? (כולם מסתיימים בדיוק מעל ה-n של 'rina' שבשורה השניה, בכולם שם משפחה קצר ושם פרטי עוד יותר קצר, המריחות הן שנשתנו..).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2021 01:56 לינק ישיר 

מקסים, אכן ראוי לפתוח אשכול על המוסד הזה "רינה של תורה", מהותו והמופתים שנעשים על ידו. יישר כח. (אם כי בעיקרון אני התכוונתי לאלפי אשכולות לגבי הגר"ח וביתו)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראיתי את המשלוח של רינה של תורה על שולחן הגר''ח ונדהמתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext