נשלח ב-28/1/2021 18:11
מנהל מחלקת קורונה בהדסה: "לא היתה לנו אף פעם תקופה כזאת" פרופסור דרור מבורך, מנהל מחלקת קורונה ב'הדסה עין כרם': "אני רופא כבר שלושים שנה ואני יכול לומר לך שלא הייתה לנו אף פעם תקופה כזאת. גם בתקופות שהיינו עם תפוסה של 200%, לא הייתה לנו תחלואה כל כך קשה ואנשים שמתים אצלנו במחלקה מידי יום". תוקן על ידי נוירולוג ב- 28/01/2021 18:13:28
נשלח ב-28/1/2021 18:52
נו, עוד איזה רופא, מה הוא מבין?
נשלח ב-28/1/2021 19:05
נראה לכם הגיוני שהמצב כל כך קשה וכל מה שהרופאים יודעים לעשות זה לזרוע פניקה בהלה ומורך לב בציבור??
למי ולמה ההבהלות האלו אמורים בדיוק לעזור?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/1/2021 19:11
לגרום לאנשים להבין את חשיבות המסכות ושמירת מרחק. נ..ב. אנשים דייקא. למעט מי שאינם בגדר איש.
נשלח ב-28/1/2021 19:14
תמניא_אפי כתב: נראה לכם הגיוני שהמצב כל כך קשה
וכל מה שהרופאים יודעים לעשות זה לזרוע פניקה בהלה ומורך לב בציבור?? למי ולמה ההבהלות האלו אמורים בדיוק לעזור?
נשלח מהאנדרואיד שלי
לא הם מתפנים איזו חצי שעה ביום גם לטפל בחולים
נשלח ב-28/1/2021 19:16
קלעפער כתב: לגרום לאנשים להבין את חשיבות המסכות ושמירת מרחק. נ..ב. אנשים דייקא. למעט מי שאינם בגדר איש.
מה קשור אחד לשני??
יש ויכוח לגיטימי האם מסיכות סגרים ושאר ההנחיות עוזרות או לא. ואם הם עוזרות האם תועלתם מרובה מהיזקם או לא.
מה בדיוק ההוכחה מזה שאף פעם לא היה מצב בבתי החולים כמו עכשיו??
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-28/1/2021 21:14
קלעפער
תמניא_אפי כתב: קלעפער כתב: לגרום לאנשים להבין את חשיבות המסכות ושמירת מרחק.נ..ב. אנשים דייקא. למעט מי שאינם בגדר איש.
מה קשור אחד לשני??
יש ויכוח לגיטימי האם מסיכות סגרים ושאר ההנחיות עוזרות או לא. ואם הם עוזרות האם תועלתם מרובה מהיזקם או לא.
מה בדיוק ההוכחה מזה שאף פעם לא היה מצב בבתי החולים כמו עכשיו??
נשלח מהאנדרואיד שלי
פיספסת את המסומן באדום... (אין ויכוח לגיטימי. יש רשעים ושוטים ויש אנשים)
נשלח ב-28/1/2021 21:40
a_smithee
תמניא_אפי כתב: יש ויכוח לגיטימי האם מסיכות סגרים ושאר ההנחיות עוזרות או לא.
יש גם ויכוח לגיטימי האם הארץ שטוחה או עגולה וגם האם חלה מהפה של האדמו"ר יכולה לשמש כאנטיוטיקה, על הכל אפשר להתווכח בייחוד חסידים מבוסמים
נשלח ב-28/1/2021 21:45
תמניא_אפי כתב: קלעפער כתב: לגרום לאנשים להבין את חשיבות המסכות ושמירת מרחק. נ..ב. אנשים דייקא. למעט מי שאינם בגדר איש.
מה קשור אחד לשני?? יש ויכוח לגיטימי האם מסיכות סגרים ושאר ההנחיות עוזרות או לא. ואם הם עוזרות האם תועלתם מרובה מהיזקם או לא. מה בדיוק ההוכחה מזה שאף פעם לא היה מצב בבתי החולים כמו עכשיו??
נשלח ב-28/1/2021 21:48
תראו , זה שתמניא הוא טרול זה ברור,אבל מרגע לרגע גובר הרושם שמי שמשלם לא זה לא הנהלת הפורום, אלא משרד הבריאות שרוצה להוציא שם רע למפירי ההנחיות
נשלח ב-28/1/2021 21:51
פצקו כתב: תראו , זה שתמניא הוא טרול זה ברור,אבל מרגע לרגע גובר הרושם שמי שמשלם לא זה לא הנהלת הפורום, אלא משרד הבריאות שרוצה להוציא שם רע למפירי ההנחיות
נשלח ב-28/1/2021 21:58
נשלח ב-28/1/2021 22:00
מושגים כתב: א. ת. א. ה.
נשלח ב-28/1/2021 22:05
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.