בית פורומים בחדרי חרדים

שבסי VS בעלזא. מי ינצח הערב?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2021 21:47 לינק ישיר 

מושגים כתב:

קלעפער כתב:
קלעפער

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

שכנעתי אותם שאין טעם בהנחיות והשתכנעו

מה זה אומר?

א'ל ת'אכילו א'ת ה'טרול

אתה נאה דורש אבל ממש לא נאה מקיים!

קדוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 21:49 לינק ישיר 

לא שמת לב שהפסקתי להתווכח איתך?
שלום שלום, מה נשמע אין.
ויכוחי קורונה מתישים ומתריסים אאוט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 21:55 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז  עראפת  ואם נתייחס לחרדים מאז היטלר  בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית

אתה חלאה ! ואת ערפאת תשווה לאבא שלך שיצר דמגוג כמוך !!!
כל אחד פה מזהה מיד שמי שכותב דברים כאלו הוא לא חרדי ולא נולד בבית חרדי ! אתה טרול חילוני שמאלן שנהנה ליצור פה מהומות .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 21:56 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

קלעפער כתב:
קלעפער

מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:

שכנעתי אותם שאין טעם בהנחיות והשתכנעו

מה זה אומר?

א'ל ת'אכילו א'ת ה'טרול

אתה נאה דורש אבל ממש לא נאה מקיים!

קדוט עצמך ואחר כך קשוט אחרים!

(לא שללת את הטענה שאתה טרול)

שתיקה כהודאה,
+הודאת בעל דין כמאה עדים.

=תמניא מודה שהוא טרול...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 21:59 לינק ישיר 

פחות או יותר סוגי הסברות של חסידי ההנחיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 22:04 לינק ישיר 

לא אאכיל אותך, אפילו אם תגווע (מטאפורית).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 22:12 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לא אאכיל אותך, אפילו אם תגווע (מטאפורית).

וי"א לא אאכיל אותך אולי תגווע (מטאפורית כמובן)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 22:40 לינק ישיר 

תכל'ס מי ניצח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 23:31 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
ליטאישעבר כתב:

האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז  עראפת  ואם נתייחס לחרדים מאז היטלר  בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית

כל אחד פה מזהה מיד שמי שכותב דברים כאלו הוא לא חרדי ולא נולד בבית חרדי ! אתה טרול חילוני שמאלן שנהנה ליצור פה מהומות .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דש מעיתון הארץ שאליו אתה מנוי ומעלה ממנו ניבולי פה שההנהלה היתה צריכה להתערב  ולמחוק  על זה נאמר היזהרו מהצבועין שמנבלים את הפה ומנויין להארץ ומחזיקים אייפון ורוצים שכר כחרדים

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 28/01/2021 23:41:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 23:59 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

יו_טיוב כתב:
ליטאישעבר כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דש מעיתון הארץ שאליו אתה מנוי ומעלה ממנו ניבולי פה שההנהלה היתה צריכה להתערב  ולמחוק  על זה נאמר היזהרו מהצבועין שמנבלים את הפה ומנויין להארץ ומחזיקים אייפון ורוצים שכר כחרדים

תגיד אדיוט ( וחילוני כנראה ) גם את הודעות הניסוח שלך אתה מעתיק ? עוד לא למדת את הקודים והניאונסים החרדיים ?

בהודעה הזו העתקת מילה במילה את מה שכתב קלעפער באשכול סמוך .

אני בטוח שאת תוכן ההודעה של קלעפער אפילו לא הבנת . אבל הצלחת להסיק מזה שזה נחשב לדבר חמור אצל החרדים .
בקיצור גם טרול גם טיפש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 00:37 לינק ישיר 
קלעפער

ליטאישעבר כתב:
האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז  עראפת   בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית

במחילה, תמחק לפני שתהפוך ללעג וקלס.

מה לא נכון בזה?

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 28/01/2021 21:40:22

הערתי לך על היטלר. ברור לי שלא התכוונת להשוות בין ערפאת או היטלר לאדמו"ר אלא למספרי הנרצחים. אז להוי ידוע לך, אם לא ידעת, שהיטלר רצח מליוני חרדים. והאדמו"ר גרם בסיכלותו מקסימום לכמה עשרות. לא שזה לא נורא אבל ההשואה נלעגת. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 00:39 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז  עראפת   בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית

מה לא נכון בזה?

הערתי לך על היטלר. ברור לי שלא התכוונת להשוות בין ערפאת או היטלר לאדמו"ר אלא למספרי הנרצחים. אז להוי ידוע לך, אם לא ידעת, שהיטלר רצח מליוני חרדים. והאדמו"ר גרם בסיכלותו מקסימום לכמה עשרות. לא שזה לא נורא אבל ההשואה נלעגת. 

אני מקבל שאת היטלר לא הייתי צריך להכניס למשוואה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 00:42 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
ליטאישעבר כתב:

יו_טיוב כתב:
ליטאישעבר כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תגיד אדיוט ( וחילוני כנראה ) גם את הודעות הניסוח שלך אתה מעתיק ? עוד לא למדת את הקודים והניאונסים החרדיים ?

בהודעה הזו העתקת מילה במילה את מה שכתב קלעפער באשכול סמוך .

אני בטוח שאת תוכן ההודעה של קלעפער אפילו לא הבנת . אבל הצלחת להסיק מזה שזה נחשב לדבר חמור אצל החרדים .
בקיצור גם טרול גם טיפש

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מאד נהנה מסגנונך המתלהם  והייתי רוצה שתמשיך לעלות מדרגה מתגובה לתגובה  אבל לטובתך לפני שאתה כותב לי תיקח איזה כדור הרגעה אחרי הכל איני שונא אף אחד באופן אישי וחבל לי שבגללי יקרה לך משהו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 01:33 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אני מאד נהנה מסגנונך המתלהם  והייתי רוצה שתמשיך לעלות מדרגה מתגובה לתגובה  אבל לטובתך לפני שאתה כותב לי תיקח איזה כדור הרגעה אחרי הכל איני שונא אף אחד באופן אישי וחבל לי שבגללי יקרה לך משהו 

פחות או יותר מה שידענו עד כה...
שנאתך לחרדים אינה מגיעה לאהבתך את תשומת לב
מישהו כאן פתח אשכול הלועג לך, אבל אתה השתכשכת בצואה בהנאה...
"העיקר כתבו עלי"..

יש משהו חולני בזה, אתה, משומד, מה יש לך עוד לחפש פה בין חרדים, מלבד לעצבן = תשומת לב, לעצבן = תשומת לב
אל תאכילו את הטרול, כמה מתאים לך
נרוץ לפתוח עוד שתי אשכולות על חרדים לפני השינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 02:35 לינק ישיר 
כושי101

ליטאישעבר כתב:

מה לא נכון בזה?

אני מקבל שאת היטלר לא הייתי צריך להכניס למשוואה

זה באמת לא פייר שאתה משתמש בדמות שאייכלר (הבעלזר) הכי אוהב להשתמש איתה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שבסי VS בעלזא. מי ינצח הערב?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.