|
|
| נשלח ב-29/1/2021 05:48 |
|
| |
| כושי101 כתב: |  | אני מקבל שאת היטלר לא הייתי צריך להכניס למשוואה
זה באמת לא פייר שאתה משתמש בדמות שאייכלר (הבעלזר) הכי אוהב להשתמש איתה... |
|
תכל'ס, אם אייכלר היה משתמש במשפט האוילי שהאידיוט הזה כתב פה, כולם היו נופלים עליו על אייכלר, כולל האידיוט
ועוד לא נכנסנו לזה שאידיוט כאן דיבר על אדמור בישראל, אבל זו מן הסתם אינה מן העבירות הכי גדולות שלו..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 06:41 |
|
| |
ככלב בשב אל קיאו אשכול מספר ארבע אלף ותשע מאות של החברה ממכניבקא על בעלזא וקורונה. לא יאמן כי יסופר, הכפייתיות והאובססייה שוב לחפור ולשלשל. כאשר כל החצרות של האדמורים כולם בארץ ובחוץ לארץ...... חוץ מגור וקרלין.. לא שמרו ולא שמרו על הוראות הבריאות. ובית המקדש מכניבקא היה פעיל כל ערב ועשו שם חתונות לכל אורך תקופת הקורונה של מאות איש ללא מסיכות ובצפיפות , ושמו שומר בחוץ בחוץ להזהיר מהמשטרה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 07:36 |
|
| |
אמר לי בעלזער שהיה שם, שמיד כשהמשטרה התקרבה, הודיעו לצאת 10-20 אנשים מכל עשרות היציאות שיש שם, וכך התרוקן שם במהירות בלי שיכלו לעשות משהו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 11:18 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | | ליטאישעבר כתב: |  | האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז עראפת ואם נתייחס לחרדים מאז היטלר בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית |
|
אתה חלאה ! ואת ערפאת תשווה לאבא שלך שיצר דמגוג כמוך !!! כל אחד פה מזהה מיד שמי שכותב דברים כאלו הוא לא חרדי ולא נולד בבית חרדי ! אתה טרול חילוני שמאלן שנהנה ליצור פה מהומות . נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יפה קיימת ענה כסיל ככסילותו וטרול כטרולתו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 12:06 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | | ליטאישעבר כתב: |  | האדמור הלזה גרם להרג יהודים הגדול ביותר מאז עראפת ואם נתייחס לחרדים מאז היטלר בגלל התנהגותו הוא היה הראשון שבריש גלי הפר את כל ההוראות וגרם לתגובת שרשרת עדר בתחילה חסידית ובסוף גם ליטאית |
|
אתה חלאה ! ואת ערפאת תשווה לאבא שלך שיצר דמגוג כמוך !!! כל אחד פה מזהה מיד שמי שכותב דברים כאלו הוא לא חרדי ולא נולד בבית חרדי ! אתה טרול חילוני שמאלן שנהנה ליצור פה מהומות . נשלח מהאנדרואיד שלי
יפה קיימת ענה כסיל ככסילותו וטרול כטרולתו!! |
|
השפה הנקיה והחרדית שלך ממש זועקת חרדיות אוטנטית הלקוחה מאדם שמנוי על עיתון הארץ ומפרסם ניבולי פה וכנראה חשוף דרך האינטרנט הלא כשר שלו לעוד אתרים המלמדים שפה עשירה של ערס מצוי, וכמובן חבריך מעודדים אותך כדרכה של כת שמזמן איבדה את היכולת לחשוב ולהבין ומשדרת דף מסרים באותה שפה ערסית של קללות וניבולי פה מחוסר יכולת להתמודד בצורה מכובדת. תמשיך להגיב וכך יחשפו עוד ועוד מאוצר מילותך המוכיחות היכן ראשך ומקומך נמצא. וכן עדת תומכך
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 29/01/2021 12:09:00
|
|
|
|
|