|
|
| נשלח ב-30/1/2021 21:17 |
|
| |
המנוח שימש את אביו שליט"א שהיה חולה קורונה לפני כמה שבועות, יהודי מבוגר וידוע חולי. והעריך כי יתכן שהוא עצמו יודבק. אך לא חשש לחמורות כמובן. והנה מלאך המוות שם עין עליו. ז"ל.
היה יכול להידבק בדרכים אחרות, בבית שמש הגדולה והלא סגורה, אך למעשה נדבק מאבא שלו שליט"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 21:33 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לך לכל השיטבלאך באמצע השבוע, תראה מנינים מלאים של ליטאים חסידים וספרדים, יושבים כסא כן כסא כן.. הצד השוה שלהם, כולם עם זקן פיאות וטלפון כשר לא תמצא כמעט בימים אלו בעלי סמארטפונים בבית הכנסת כבר מזמן לא ראיתי פושטק עומד בחזרת הש"ץ באמצע בית הכנסת מגלגל את הווצאפ ומבייש את עצמו ואת בית הכנסת אכן בית הכנסת לא רוצה אתכם, חרדקים, ואתם לא רוצים אותו.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/01/2021 21:00:18 |
| כנראה אצל החסידים, בעלי פיאות הג'ל מצאו תירוץ לא להגיע לבית כנסת והשאר לא יכולים לוותר על החוויה של הטישים והבילוי בקפה בשטיבל. אצל הליטאים מי שיראת שמים בליבו, נזהר לא להידבק ולא להדביק.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 21:41 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  | לך לכל השיטבלאך באמצע השבוע, תראה מנינים מלאים של ליטאים חסידים וספרדים, יושבים כסא כן כסא כן.. הצד השוה שלהם, כולם עם זקן פיאות וטלפון כשר לא תמצא כמעט בימים אלו בעלי סמארטפונים בבית הכנסת כבר מזמן לא ראיתי פושטק עומד בחזרת הש"ץ באמצע בית הכנסת מגלגל את הווצאפ ומבייש את עצמו ואת בית הכנסת אכן בית הכנסת לא רוצה אתכם, חרדקים, ואתם לא רוצים אותו.
| כנראה אצל החסידים, בעלי פיאות הג'ל מצאו תירוץ לא להגיע לבית כנסת והשאר לא יכולים לוותר על החוויה של הטישים והבילוי בקפה בשטיבל. אצל הליטאים מי שיראת שמים בליבו, נזהר לא להידבק ולא להדביק.
|
|
מעניין שדווקא השכנים הליטאים הערליכע והפרומע הולכים בלי מסיכות ומתפללים בתוך הבתי כנסת. ה"ענדע צדיקים", הליטאים המודרניים הם אלו שמתפללים בחוץ ומקפידים על המסיכה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 21:51 |
|
| |
כנראה הושפעו מהחסידים באזור שלהם ומהתל אביבים בלייני הפאבים שגם הם לא יכולים לוותר על חוויית ההתכנסות בצפיפות.
אני גר בשכונה ליטאית מובהקת, דיללו את המנינים, פתחו את עזרות הנשים האולמות ואוהלים בחוץ. כמובן שכמו בכל קהילה יש מפירי הנחיות, ויש גם הרבה מחלימים, אבל בגדול, אין התעלמות מהקורונה כמו בקהילות החסידיות.
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 30/01/2021 21:54:53
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 21:56 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | כנראה הושפעו מהחסידים באזור שלהם ומהתל אביבים בלייני הפאבים שגם הם לא יכולים לוותר על חוויית ההתכנסות בצפיפות.
אני גר בשכונה ליטאית מובהקת, דיללו את המנינים, פתחו את עזרות הנשים האולמות ואוהלים בחוץ. כמובן שכמו בכל קהילה יש מפירי הנחיות, ויש גם הרבה מחלימים, אבל בגדול, אין התעלמות מהקורונה כמו בקהילות החסידיות.
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 30/01/2021 21:54:53 |
|
גם באיזור מגורי דיללו ומי שלא היה חולה הולך עם מסיכה אבל אי אפשר להתעלם שהשמירה הזו היא די בדיחה א.הכ וללים פתוחים רגיל החדרים פתוחים רגיל גם כיתות שיש שם ילדים חולים ישיבות קטנות כנל אז קצת מצחיק השמירה בבתי הכנסת
ההבדל היחיד עד הסגר היה האירועים ההמוניים
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 30/01/2021 22:23:24
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 22:07 |
|
| |
אין מי שיודע איך נדבקים ואיך לא נדבקים אני מתפלל בבית כנסת גדול שאפר לראות שם אולי מסיכה אחת או שנים
הבן שלי מתפלל בבית כנסת של כמאה מתפללים ואין שם מסיכה
וכן לומד בכולל של מאות אברכים ובלי מסיכות
הרבה שמרו ונדבקו והרבה לא שמרו ולא נדבקו
והרבה נפטרו לאחר החיסונים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 22:13 |
|
| |
| פאת_השולחן כתב: |  | אין מי שיודע איך נדבקים ואיך לא נדבקים אני מתפלל בבית כנסת גדול שאפר לראות שם אולי מסיכה אחת או שנים
והרבה נפטרו לאחר החיסונים |
|
רק לציין שכל הנדבקים נדבקו מאחד שלא נזהר והדביק אותם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 22:14 |
|
| |
מצדרביעי
| פאת_השולחן כתב: |  | אין מי שיודע איך נדבקים ואיך לא נדבקים אני מתפלל בבית כנסת גדול שאפר לראות שם אולי מסיכה אחת או שנים
והרבה נפטרו לאחר החיסונים |
|
כמה נפטרו לאחר החיסונים? אחרי החיסון השני?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 22:20 |
|
| |
הרבה גם השתילו להם g5 מה הבעיה לכתוב שטיות עילום שם
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 05:22 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בבית הכנסת האברכים שלנו, פתחו מנינים נוספים באולם ובעזרת הנשים. מסכות חובה, חלונות פתוחים, והישיבה היא כסא כן כסא לא.
ההפקרות של הצטופפות בלי שום הגנה, והתעלמות מוחלטת מהסכנה, מראה שההגעה לבית כנסת של אנשים אלה היא לא מעודף יראת שמים אלא סתם בשביל החוויה.
|
|
קשה לְכַמֵּת ולדעת את מידת הסיכון המופחתת שנוצרת מהאופן בו מתנהלים בבתי הכנסת השונים, אם כפי שתיארת ואם באופנים אחרים. ברור שאם יש חולה מדבק באולם (בעל תסמינים או שאינו), מירב הסיכויים שהוא ידביק אנשים סביבו במהלך שהות בינונית של תפילה יומיומית, שהות ארוכה בתפילה שבתית, ושהות ארוכה מאוד של לימוד סדר א'/ב'/ג' באופן יומיומי, גם אם לא מתעלמים לחלוטין מהקורונה ועושים כסא כן וכסא לא ופותחים חלונות ושאר עניינים. אנשים כמו תמניא יגידו לך שזאת סיבה להתעלם לחלוטין, והשכל הישר יגיד לך לא לטמון את הראש בחול ולחשוב באמת האם זה נחשב השתדלות או שזה פייק השתדלות ואולי כדאי להקשיב למומחים, במיוחד שרואים עכשיו שההדבקה גדולה יותר ובצורה רגישה ומהירה יותר. ועוד משהו שהשכל הישר צריך - להתעלם לחלוטין מ"מה שקורה אצלם שם במסיבות בתל אביב" וכו' שזאת טענה שאין לה מקום אם אתה בא ממחשבה הלכתית-יהודית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 05:56 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
לך לכל השיטבלאך באמצע השבוע, תראה מנינים מלאים של ליטאים חסידים וספרדים, יושבים כסא כן כסא כן.. הצד השוה שלהם, כולם עם זקן פיאות וטלפון כשר לא תמצא כמעט בימים אלו בעלי סמארטפונים בבית הכנסת כבר מזמן לא ראיתי פושטק עומד בחזרת הש"ץ באמצע בית הכנסת מגלגל את הווצאפ ומבייש את עצמו ואת בית הכנסת אכן בית הכנסת לא רוצה אתכם, חרדקים, ואתם לא רוצים אותו.
|
סלח לי, אבל כמות השטויות שכתבת פה ובתגובה הקודמת שלך רק מראה שאתה לא מדבר עם הגיון אלא עושה סוג של הורדת ידיים עם כל מיני אנשים שבעיניך הם התגלמות הרוע בעולם והם אלה שהורסים לך את הקדושה והאווירה בשטיבלאך, ועל הדרך שם את זה כתירוץ קטנוני לעצמך (וכן, יש כאן מי שנסחף איתך למשחק לפעמים). אם נתייחס לעצם הדברים, כל מי שחי בתקופה הזו במקומות שונים ויוצא מהארבע אמות של השטיבל הספציפי שלו, יודע שמגוון האנשים שמדיר עצמו מבתי כנסיות צפופים ומתפלל בשטחים הפתוחים הוא רחב מאוד, וגם בצד השני לא חסר אנשים מכל סוגי הציבור וכן גם בעלי סמארטפונים ומגולחים למיניהם. בגלל ששתי התגובות שלך פה נוטפות דעות קדומות ושנאה לאנשים שלא דומים לך, חשבתי לכתוב ולפרט לך את הרעות החולות הרבות הקיימות גם במגזר שטובל כל יום ומתיימר לא להחזיק סמארטפון ולהוכיח לך גם לפי ספרים חסידיים כמה תפילתם מאוסה אצל הקב"ה, אבל החלטתי שזה לא הזמן המתאים וכל אחד מאיתנו יודע היטב כמה פייק יש בכל מגזר והרבה ממנו אם לא הרוב במגזר שהזכרתי. סתם שתדע - יש קבוצות גדולות של פייק חסידים הרבה מהם בארץ אבל זה יותר בולט בחו"ל, שיש להם את כל הדברים הרעים שהזכרת והם עדיין מתעלמים באדיקות וקנאות מהקורונה, כאילו זה מה שיציל אותם מ-נ' שערי טומאה שלהם שהרי גם על ג' עבירות הם ויתרו מזמן... שתתבייש מההכללות המגעילות שלך אני בכלל לא מצפה, אבל אתה בהחלט צריך להתבייש שאלה הטיעונים שלך. לסיכום, אני רק יכול להדגיש שרוב מה שאתה רואה זו התנהגות חברתית (כפי שכתבו פה כבר אחרים) והיא קיימת אצל חסידים אצל ליטאים אצל ספרדים וגם אצל כיפות סרוגות לשני הכיוונים לפי אזורים ולפי אווירה מקומית, וכמובן שהאווירה והכיוון הכללי של אותו ציבור משפיע על קבוצות המשתייכות אליו גם למרחוק, בדיוק כמו בנושאים אחרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 06:20 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
לך לכל השיטבלאך באמצע השבוע, תראה מנינים מלאים של ליטאים חסידים וספרדים, יושבים כסא כן כסא כן.. הצד השוה שלהם, כולם עם זקן פיאות וטלפון כשר לא תמצא כמעט בימים אלו בעלי סמארטפונים בבית הכנסת כבר מזמן לא ראיתי פושטק עומד בחזרת הש"ץ באמצע בית הכנסת מגלגל את הווצאפ ומבייש את עצמו ואת בית הכנסת אכן בית הכנסת לא רוצה אתכם, חרדקים, ואתם לא רוצים אותו.
|
סלח לי, אבל כמות השטויות שכתבת פה ובתגובה הקודמת שלך רק מראה שאתה לא מדבר עם הגיון אלא עושה סוג של הורדת ידיים עם כל מיני אנשים שבעיניך הם התגלמות הרוע בעולם והם אלה שהורסים לך את הקדושה והאווירה בשטיבלאך, ועל הדרך שם את זה כתירוץ קטנוני לעצמך (וכן, יש כאן מי שנסחף איתך למשחק לפעמים).
אם נתייחס לעצם הדברים, כל מי שחי בתקופה הזו במקומות שונים ויוצא מהארבע אמות של השטיבל הספציפי שלו, יודע שמגוון האנשים שמדיר עצמו מבתי כנסיות צפופים ומתפלל בשטחים הפתוחים הוא רחב מאוד, וגם בצד השני לא חסר אנשים מכל סוגי הציבור וכן גם בעלי סמארטפונים ומגולחים למיניהם.
בגלל ששתי התגובות שלך פה נוטפות דעות קדומות ושנאה לאנשים שלא דומים לך, חשבתי לכתוב ולפרט לך את הרעות החולות הרבות הקיימות גם במגזר שטובל כל יום ומתיימר לא להחזיק סמארטפון ולהוכיח לך גם לפי ספרים חסידיים כמה תפילתם מאוסה אצל הקב"ה, אבל החלטתי שזה לא הזמן המתאים וכל אחד מאיתנו יודע היטב כמה פייק יש בכל מגזר והרבה ממנו אם לא הרוב במגזר שהזכרתי.
סתם שתדע - יש קבוצות גדולות של פייק חסידים הרבה מהם בארץ אבל זה יותר בולט בחו"ל, שיש להם את כל הדברים הרעים שהזכרת והם עדיין מתעלמים באדיקות וקנאות מהקורונה, כאילו זה מה שיציל אותם מ-נ' שערי טומאה שלהם שהרי גם על ג' עבירות הם ויתרו מזמן...
שתתבייש מההכללות המגעילות שלך אני בכלל לא מצפה, אבל אתה בהחלט צריך להתבייש שאלה הטיעונים שלך.
לסיכום, אני רק יכול להדגיש שרוב מה שאתה רואה זו התנהגות חברתית (כפי שכתבו פה כבר אחרים) והיא קיימת אצל חסידים אצל ליטאים אצל ספרדים וגם אצל כיפות סרוגות לשני הכיוונים לפי אזורים ולפי אווירה מקומית, וכמובן שהאווירה והכיוון הכללי של אותו ציבור משפיע על קבוצות המשתייכות אליו גם למרחוק, בדיוק כמו בנושאים אחרים.
|
|
המון מלל, אבל כל עוד לא התייחסת לשאלה פשוטה, שים את כל המלל שלך בסל מיחזור והשאלה הפשוטה היא, איך זה שאין בנמצא בכלל! בעלי סמארטפונים מגולחים מזקן ופיאות בבתי הכנסת?? אל תערבב לי פה "יש ויש מכל סוג", פשוט תענה על השאלה מה קרה?? למה רק הם נעלמו לגמרי מהשטח? בטח שאני יכליל אותם, כי הם כולם נעלמו, כתינוק הבורח מבית הכנסת ולא כאדם הבורח מן הקורונה בית הכנסת היה להם תמיד למעמסה, ואיך שהגיעו ניצני הקורונה, הם ברחו ממנו בששון.
אני מבין שהתשפוכת הכועסת שלך היא כי אתה ככל הנראה משתייך למגזר שציינתי.. זה לא פוטר אותך מלהיות קצת הגיוני והגון.
ובקשר לאותם הולכי מקוה עם פיאות גדולות ושטריימלי שפיצים, המהווים להם כתחפושת בלבד, אני ממש לא עומד מאחוריהם ולא לצידם הצביעות שלהם דוחה פי כמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 06:36 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
|
סלח לי, אבל כמות השטויות שכתבת פה ובתגובה הקודמת שלך רק מראה שאתה לא מדבר עם הגיון אלא עושה סוג של הורדת ידיים עם כל מיני אנשים שבעיניך הם התגלמות הרוע בעולם והם אלה שהורסים לך את הקדושה והאווירה בשטיבלאך, ועל הדרך שם את זה כתירוץ קטנוני לעצמך (וכן, יש כאן מי שנסחף איתך למשחק לפעמים).
אם נתייחס לעצם הדברים, כל מי שחי בתקופה הזו במקומות שונים ויוצא מהארבע אמות של השטיבל הספציפי שלו, יודע שמגוון האנשים שמדיר עצמו מבתי כנסיות צפופים ומתפלל בשטחים הפתוחים הוא רחב מאוד, וגם בצד השני לא חסר אנשים מכל סוגי הציבור וכן גם בעלי סמארטפונים ומגולחים למיניהם.
בגלל ששתי התגובות שלך פה נוטפות דעות קדומות ושנאה לאנשים שלא דומים לך, חשבתי לכתוב ולפרט לך את הרעות החולות הרבות הקיימות גם במגזר שטובל כל יום ומתיימר לא להחזיק סמארטפון ולהוכיח לך גם לפי ספרים חסידיים כמה תפילתם מאוסה אצל הקב"ה, אבל החלטתי שזה לא הזמן המתאים וכל אחד מאיתנו יודע היטב כמה פייק יש בכל מגזר והרבה ממנו אם לא הרוב במגזר שהזכרתי.
סתם שתדע - יש קבוצות גדולות של פייק חסידים הרבה מהם בארץ אבל זה יותר בולט בחו"ל, שיש להם את כל הדברים הרעים שהזכרת והם עדיין מתעלמים באדיקות וקנאות מהקורונה, כאילו זה מה שיציל אותם מ-נ' שערי טומאה שלהם שהרי גם על ג' עבירות הם ויתרו מזמן...
שתתבייש מההכללות המגעילות שלך אני בכלל לא מצפה, אבל אתה בהחלט צריך להתבייש שאלה הטיעונים שלך.
לסיכום, אני רק יכול להדגיש שרוב מה שאתה רואה זו התנהגות חברתית (כפי שכתבו פה כבר אחרים) והיא קיימת אצל חסידים אצל ליטאים אצל ספרדים וגם אצל כיפות סרוגות לשני הכיוונים לפי אזורים ולפי אווירה מקומית, וכמובן שהאווירה והכיוון הכללי של אותו ציבור משפיע על קבוצות המשתייכות אליו גם למרחוק, בדיוק כמו בנושאים אחרים.
|
|
המון מלל, אבל כל עוד לא התייחסת לשאלה פשוטה, שים את כל המלל שלך בסל מיחזור והשאלה הפשוטה היא, איך זה שאין בנמצא בכלל! בעלי סמארטפונים מגולחים מזקן ופיאות בבתי הכנסת?? אל תערבב לי פה "יש ויש מכל סוג", פשוט תענה על השאלה מה קרה?? למה רק הם נעלמו לגמרי מהשטח? בטח שאני יכליל אותם, כי הם כולם נעלמו, כתינוק הבורח מבית הכנסת ולא כאדם הבורח מן הקורונה בית הכנסת היה להם תמיד למעמסה, ואיך שהגיעו ניצני הקורונה, הם ברחו ממנו בששון.
אני מבין שהתשפוכת הכועסת שלך היא כי אתה ככל הנראה משתייך למגזר שציינתי.. זה לא פוטר אותך מלהיות קצת הגיוני והגון.
ובקשר לאותם הולכי מקוה עם פיאות גדולות ושטריימלי שפיצים, המהווים להם כתחפושת בלבד, אני ממש לא עומד מאחוריהם ולא לצידם הצביעות שלהם דוחה פי כמה. |
|
כנראה שמרוב התרגשות לא קראת מה שכתבתי.
מכיוון שאני חי ומתפלל בכל מיני מקומות במשך היום אני רואה המון בעלי סמארטפונים שעדיין מתפללים בבתי כנסיות והמון אנשים שמעולם לא היה להם טלפון לא כשר ומקפידים להתפלל רק במניינים פתוחים לגמרי.
בדיוק כמו שאצלך מתפללים בשטיבלאך, המוני ליטאים עם ובלי סמארטפונים ממשיכים ללמוד בכוללים.
אגב, אם תעשה פעם בדיקה אמיתית כמה בעלי סמארטפונים יש אצל אנ"ש ולא מאותם מודרנים שפוסחים על כל הסעיפים, אתה תהיה בהלם! רוב מי שעוסק בפרנסה כלשהיא מחזיק מכשיר בכשרות כלשהיא או שכן או שלא, ואני יודע כי הם גם מתכתבים איתי בווצאפ ומקבלים את אותם נייעס שאני מקבל.
פשוט וברור שאתה חי באזור מאוד מסוים, ופשוט וברור שאדם נורמלי שלא נמנה על הקהילה שלך ולא סבור כמוך שהקורונה היא משהו שמגיע עם המסיכה.. יתרחק מאותם מקומות שלא מקפידים בכלל כי זה פשוט מפחיד אותו. מה לעשות שאתה לא מסתובב במקומות אחרים ורואה שהתזה שלך כאילו אותם אנשים, כולם, ורק הם, ברחו לגמרי מבתי כנסיות פשוט לא נכונה.
לך לשטיבלך בית ישראל למשל ותראה את כל הבחורים החוצניקים והמון ישראלים ויש שם מכל הסוגים שפשוט לא מעניין אותם קורונה (מכל מיני סיבות) וזה פשוט וברור שזה חברתי לחלוטין.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי גינגישראלי ב- 31/01/2021 06:40:45
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 07:07 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | שים את כל המלל שלך בסל מיחזור והשאלה הפשוטה היא, איך זה שאין בנמצא בכלל! בעלי סמארטפונים מגולחים מזקן ופיאות בבתי הכנסת?? אל תערבב לי פה "יש ויש מכל סוג", פשוט תענה על השאלה מה קרה?? למה רק הם נעלמו לגמרי מהשטח? בטח שאני יכליל אותם, כי הם כולם נעלמו, כתינוק הבורח מבית הכנסת ולא כאדם הבורח מן הקורונה בית הכנסת היה להם תמיד למעמסה, ואיך שהגיעו ניצני הקורונה, הם ברחו ממנו בששון.
|
|
תגיד, אתה אמיתי חי בסרט או פשוט לא מודע לעצמך?! אני קורא שוב את כל תשפוכת המילים שלך ומתפלץ כמה בנאדם פשוט יכול להשליך על אחר את מה שנדרש ממנו. אתה מכחיש את החי ואת העובדות בשטח, ולמרות שכתבתי לך את זה גם בהודעה הראשונה אתה קורא לדברים שלי "תשפוכת מילים" ומתעלם מהעיקר. אין בנמצא בכלל בעלי סמארטפונים ומגולחים??? רק הם נעלמו מהשטח?!?! צריך לצאת ולצלם לך עם הסמארטפון שלי כמו פריי או שגם אז לא תהיה הגון ותשלוף תירוצים אחרים ושטותיים?! פשוט הזוי כמה בנאדם לא מבין מה כותבים לו או שהוא מבין ומעדיף להתעלם ולהמשיך עם רמה של מריבות שטיבלאך בין מנחה למעריב כשכל אחד מתבצר ב"דעתו" החכמה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 07:56 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
| איש_חשוב כתב: |  | שים את כל המלל שלך בסל מיחזור והשאלה הפשוטה היא, איך זה שאין בנמצא בכלל! בעלי סמארטפונים מגולחים מזקן ופיאות בבתי הכנסת?? אל תערבב לי פה "יש ויש מכל סוג", פשוט תענה על השאלה מה קרה?? למה רק הם נעלמו לגמרי מהשטח? בטח שאני יכליל אותם, כי הם כולם נעלמו, כתינוק הבורח מבית הכנסת ולא כאדם הבורח מן הקורונה בית הכנסת היה להם תמיד למעמסה, ואיך שהגיעו ניצני הקורונה, הם ברחו ממנו בששון.
|
|
תגיד, אתה אמיתי חי בסרט או פשוט לא מודע לעצמך?!
אני קורא שוב את כל תשפוכת המילים שלך ומתפלץ כמה בנאדם פשוט יכול להשליך על אחר את מה שנדרש ממנו.
אתה מכחיש את החי ואת העובדות בשטח, ולמרות שכתבתי לך את זה גם בהודעה הראשונה אתה קורא לדברים שלי "תשפוכת מילים" ומתעלם מהעיקר.
אין בנמצא בכלל בעלי סמארטפונים ומגולחים??? רק הם נעלמו מהשטח?!?!
צריך לצאת ולצלם לך עם הסמארטפון שלי כמו פריי או שגם אז לא תהיה הגון ותשלוף תירוצים אחרים ושטותיים?!
פשוט הזוי כמה בנאדם לא מבין מה כותבים לו או שהוא מבין ומעדיף להתעלם ולהמשיך עם רמה של מריבות שטיבלאך בין מנחה למעריב כשכל אחד מתבצר ב"דעתו" החכמה.
|
|
אל תתנהג כמו ילד קטן אני מבין שאתה נמנה על העדה של מגולחי הסמארטפונים, האמת כואבת לך מול הפרצוף פה ולכן אתה זועק מרה הבעיה היא שזה מטשטש אצלך את ההגיון, אתה צועק פה בלי הגיון לא מספיק לענות "אתה יודע כמה בעלי זקנים וטלפונים כשרים חסרים".. מהשאלה המהדהדת כאן היא למה אין בנמצא בכלל היום בעלי סמארטפונים בבתי הכנסת ומה זה מעיד עליהם, למה הם הראשונים לכל דבר שבטומאה, וכשזה מגיע ללברוח מבית הכנסת הם פתאום האחרונים שבאים אליה מה זה אומר עליהם
ובבקשה אל תביא לפה את האמריקאים הצדיקים שבאים לכאן מחו"ל ללמוד, אל תשוה אותם לפושטקים תוצרת הארץ שלנו, הנשמות השרופות שמלאה אותם קיא צואה מהמארטפון האמריקאים אינם מגיעים לעשירית מכל זה ההבדל הקטן הוא, שהפושטקים בירידה, בדרך לתהום, והאמריקאים באו לכאן עם הסמארטפון שלהם כדי להתעלות
כמה נמוך כמה מטופש וכמה נאיבי להצביע עליהם לא לחינם החוצניקים האלו כן ממלאים היום את בתי הכנסת.. בזמן שהפושטקים מדירים את רגליהם כי הקורונה ממש "זיעזעה" אותם..
 |
|
|
|
|
|