|
|
| נשלח ב-31/1/2021 16:46 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | זו לא פעם ראשונה גם בהלווית בתו של הרב מאיר טוביה פולק היתה הפרה המונית, שם זה בוודאי היה מהמיינסטרים הליטאי, כ"כ הספיד שם בתוך הקהל הצפוף חבר מועצת גדולי התורה הגרב"מ אזרחי.
|
| מצחיק שהחסיד לא רואה את החטוטרת של עצמו.
הוא מטיף פה נגד הזלזול בקורונה. ברוב מכריע של קהילות החסידים יש 0 שמירה, אבל לפי ההודעות שלו, מי שאשם בחוסר השמירה אצל החרדים אלה הליטאים.
הצבוע הגדול ביותר מאשים את כל העולם בצביעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 17:08 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  |
| נוירולוג כתב: |  | זו לא פעם ראשונה גם בהלווית בתו של הרב מאיר טוביה פולק היתה הפרה המונית, שם זה בוודאי היה מהמיינסטרים הליטאי, כ"כ הספיד שם בתוך הקהל הצפוף חבר מועצת גדולי התורה הגרב"מ אזרחי.
|
הוא מטיף פה נגד הזלזול בקורונה. ברוב מכריע של קהילות החסידים יש 0 שמירה, אבל לפי ההודעות שלו, מי שאשם בחוסר השמירה אצל החרדים אלה הליטאים.
הצבוע הגדול ביותר מאשים את כל העולם בצביעות. |
|
הוא משתייך לחסידות גור שיחסית שומרים. למרות שאם תעשה סיבוב בשטיבלך של גור תגלה שגם הם כבר מזמן הפסיקו לשמור ברצינות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 17:30 |
|
| |
הלוויה כזו צפופה לעניות דעתי מדבקת מאוד, גם באוויר הפתוח. צריך להיות בקטנות מוחין כדי לחשוב שלא כך, וחילול השם בוודאי יש כאן בדרך הזו, כשיש דרכא אחרינא. וזה שרוב המלווים הם פלסניקים/צ'אלמרים/מחלימים לא רלוונטי בכלל! חבל שכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 17:36 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | הלוויה כזו צפופה לעניות דעתי מדבקת מאוד, גם באוויר הפתוח. צריך להיות בקטנות מוחין כדי לחשוב שלא כך, וחילול השם בוודאי יש כאן בדרך הזו, כשיש דרכא אחרינא. וזה שרוב המלווים הם פלסניקים/צ'אלמרים/מחלימים לא רלוונטי בכלל! חבל שכך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא רלוונטי, למה זה לא רלוונטי? לזה שאי אפשר להאעשם את הליטאים במצב, או לזה שהחסידים ושות' לא עשו כאן במהלך כל הקורונה, דבר נוראי, ומעשים שלא ייעשו, בכך שגרמו תחלואה, ביטול תורה וחילול השם נוראי, והבאישו את ריחנו
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 17:43 |
|
| |
מזעזע בכל קנה מידה. הרי יש שם בערך עשרים אלף משתתפים, גם אם מחצית מהם מחוסנים הרי מספיק שיהיה חולה אחד כדי להדביק מאות, שגם הם יחזרו לאשה ולילדים שבבית וידביקו גם אותם. ואפשר להגיד שוודאי שהיה שם יותר מחולה אחד. ובדרך ידבקו גם כמה עשרות אולי מאות מבוגרים, חלק מאותם מבוגרים יחלה בצורה קשה וחלק גם ימות. כלומר מחיר ההשתתפות בהלוויה כזו הוא עוד כמה עשרות חולים קשה ומתים.
מה שייך בכלל הוויכוח הילדותי לאיזה מגזר ותת זרם בדיוק שייך זה שהכי הרבה הפר את ההנחיות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 17:58 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | למרות שאם תעשה סיבוב בשטיבלך של גור תגלה שגם הם כבר מזמן הפסיקו לשמור ברצינות. |
|
עדות אישית: בשבת האחרונה היה כפור בירושלים (היו דיבורים על שלג בשישי). עברתי ליד שטיבל של גור שהתפללו בחוץ, במרחק ועם מסיכות. מדובר באיזור ליטאי ולא ראיתי כמעט אף בית כנסת ליטאי שהתפללו בחוץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 18:13 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | זו לא פעם ראשונה גם בהלווית בתו של הרב מאיר טוביה פולק היתה הפרה המונית, שם זה בוודאי היה מהמיינסטרים הליטאי, כ"כ הספיד שם בתוך הקהל הצפוף חבר מועצת גדולי התורה הגרב"מ אזרחי.
מצחיק שהחסיד לא רואה את החטוטרת של עצמו.
|
אתה מדבר על צביעות?
איפה הגנתי על ההפרות של החסידים? פתחתי בעצמי לא מעט אשכולות שעסקו בהפרות אצל החסידים אתה זה שאצלך הכל מתחיל ונגמר בפוזיציה, ומכאן כל תגובותיך, הן בתור קטגור והן בתור סנגור.
האשכול הוא בנושא ההפרה ההמונית היום, ואי אפשר להתכחש למציאות, ועובדה היא שזו לא הפעם הראשונה, וגם בהלוויה של משפחת פולק היקרה היתה הפרה המונית של המיינסטרים של המיינסטרים, אבל הצביעות חוגגת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 18:15 |
|
| |
| מחודד כתב: |  | הלוויה כזו צפופה לעניות דעתי מדבקת מאוד, גם באוויר הפתוח. צריך להיות בקטנות מוחין כדי לחשוב שלא כך, וחילול השם בוודאי יש כאן בדרך הזו, כשיש דרכא אחרינא. וזה שרוב המלווים הם פלסניקים/צ'אלמרים/מחלימים לא רלוונטי בכלל! חבל שכך. נשלח מהאנדרואיד שלי
לא רלוונטי, למה זה לא רלוונטי? לזה שאי אפשר להאעשם את הליטאים במצב, או לזה שהחסידים ושות' לא עשו כאן במהלך כל הקורונה, דבר נוראי, ומעשים שלא ייעשו, בכך שגרמו תחלואה, ביטול תורה וחילול השם נוראי, והבאישו את ריחנו |
|
שמא כבודו רוצה להתייחס גם לחילול ה' הנוראי והבאשת ריחנו כתוצאה מחצר רשב"ם ותלמודי התורה הסרים למרותו שפתחו בניגוד להנחיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 21:03 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | מנחה_חדשה כתב: |  |
|
|
הוא משתייך לחסידות גור שיחסית שומרים. למרות שאם תעשה סיבוב בשטיבלך של גור תגלה שגם הם כבר מזמן הפסיקו לשמור ברצינות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה לא בכיוון
מנסים לשייך אותי לכל מיני חוגים וכדו', אני מתעלם מזה בדר"כ אף שזה משעשע.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 22:33 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | מנחה_חדשה כתב: |  |
|
|
הוא משתייך לחסידות גור שיחסית שומרים. למרות שאם תעשה סיבוב בשטיבלך של גור תגלה שגם הם כבר מזמן הפסיקו לשמור ברצינות. נשלח מהאנדרואיד שלי
אתה לא בכיוון
מנסים לשייך אותי לכל מיני חוגים וכדו', אני מתעלם מזה בדר"כ אף שזה משעשע.
|
|
אז סתם ככה משום מקום יש לך "קראש" על ליצמן? נשבית בקסמיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 22:38 |
|
| |
לא מאמין שאני צריך בכלל לנהל דיון על כל מיני דברים בדיוניים, אבל אענה בכל זאת
אין לי שום "קראש", פשוט אני לא מרגיש חובה קדושה לשנוא אותו כמו שכ"כ מקפידים כאן, לאיש יש חסרונות ויתרונות, ומה לעשות שרוב הביקורת וההשתלחויות כנגדו נבעו לא מביקורת עניינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 23:30 |
|
| |
הקהל בהלויה היה מחולק לאלו שהצטופפו קרוב למיטה שכלל בעיקר מהציבור הירושלמי / האמריקאי / העציצי שהלך במופגן ללא מסכות ובצפיפות, (וכשהכריזו ברמקול לשמור על הנחיות משרד הבריאות אחז אותם חלחלה נוראה רח"ל). להשערתי למעלה מ50% מהציבור הנ"ל הם מחלימי קורונה.
ומאידך, קהל ענק מסלתה ומשמנה של היהדות החרדית שהלך עם מסכות ושמירת מרחק סביר שעמדו רחוק יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2021 23:36 |
|
| |
כל הפורעים והמופקרים האלו שהלכו כביכול לקיים מצוות הלווית המת דינם כלומדי תורה ומתפלפלים בעומקה של סוגיא בתשעה באב . אכן לצערינו לא חסרים מופקרים ליטאים שמזלזלים בפיקוח נפש דאורייתא כולל שופרם ועיתונם המתחסד שבתור נביא הריני יכול לנבא שסיקור ההלוויות דהיום ודאי וודאי שיתעלמו מהמופרעים שזלזלו בפיקוח נפש וחיללו את השם בבואם לקיים כביכול הלווית המת והוכיחו את טיפשותם וסכלותם בהעדיפם טפל על העיקר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2021 00:01 |
|
| |
ירו_שלמי
| חיים_התמים כתב: |  | הקהל בהלויה היה מחולק לאלו שהצטופפו קרוב למיטה שכלל בעיקר מהציבור הירושלמי / האמריקאי / העציצי שהלך במופגן ללא מסכות ובצפיפות, (וכשהכריזו ברמקול לשמור על הנחיות משרד הבריאות אחז אותם חלחלה נוראה רח"ל). להשערתי למעלה מ50% מהציבור הנ"ל הם מחלימי קורונה.
ומאידך, קהל ענק מסלתה ומשמנה של היהדות החרדית שהלך עם מסכות ושמירת מרחק סביר שעמדו רחוק יותר. |
|
אולי, יתכן, אבל בין זה לבין ההתגוללות על לוויות שהיו לפני כחצי שנה אצל העצניקים וכיו"ב (כמדומני שהרוב שמרו גם שם על מרחק סביר וכו') קיימת סתירה כלשהי, נראה שהמלווים הרגישו שכאן בכל זאת מדובר בגדול בישראל, משלנו, משא"כ בשאר הלוויות..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2021 01:50 |
|
| |
קלעפער
| חיים_התמים כתב: |  | הקהל בהלויה היה מחולק לאלו שהצטופפו קרוב למיטה שכלל בעיקר מהציבור הירושלמי / האמריקאי / העציצי שהלך במופגן ללא מסכות ובצפיפות, (וכשהכריזו ברמקול לשמור על הנחיות משרד הבריאות אחז אותם חלחלה נוראה רח"ל). להשערתי למעלה מ50% מהציבור הנ"ל הם מחלימי קורונה.
ומאידך, קהל ענק מסלתה ומשמנה של היהדות החרדית שהלך עם מסכות ושמירת מרחק סביר שעמדו רחוק יותר. |
|
לפי התמונות שאני ראיתי לא נראה שאתה צודק.
|
|
|
|
|