במשך תקופה ארוכה היית השפוי האחרון שקרא לשמור על ההנחיות באדיקות. הציוצים האחרונים שלך שינו פאזה. מה קרה? האם הלוויה המונית תוך סיכון חיים נוראי נקרא אצלך חופש דת? אולי נתנו לך להבין שכדאי לך ליישר קו? היית טוב עד עכשיו, חבל להרוס.
בהלוויה הזו היה ציבור אמריקאי גדול שהם אחד הקליינטים הגדולים של שבועון 'משפחה'. זה כל הסיפור. אל דאגה, כשתהיה חתונת דארג 2, תראו אותו מגדף ומחרף. כי החברה האלו אינם מעיפים אפילו מבט על השבועון הנ"ל.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/02/2021 09:55:11
נשלח ב-1/2/2021 10:05
חריף_ומקשה כתב:
בהלוויה הזו היה ציבור אמריקאי גדול שהם אחד הקליינטים הגדולים של שבועון 'משפחה'. זה כל הסיפור. אל דאגה, כשתהיה חתונת דארג 2, תראו אותו מגדף ומחרף. כי החברה האלו אינם מעיפים אפילו מבט על השבועון הנ"ל.
יפה, פעם בשבועיים אתה כותב משהו לענין
נשלח ב-1/2/2021 11:10
אני לא רוצה להתווכח עם טרוליא אפי.
לדעתי המצב חמור ביותר! ועוד מדברים על פתיחה בקרוב. הלוואי שאני טועה ולא אהסס להודות. אבל בקצב הנוכחי אנו עומדים לפני קטסטרופה היה לא תהיה. השם ירחם.
יפה, פעם בשבועיים אתה כותב משהו לענין
אם תנסה להקשיב, ולא לבוא מפוזיציה, תגלה שזה קורה הרבה יותר מפעם בשבועיים..
נשלח ב-1/2/2021 11:45
מושגים כתב:
אני לא רוצה להתווכח עם טרוליא אפי.
לדעתי המצב חמור ביותר! ועוד מדברים על פתיחה בקרוב. הלוואי שאני טועה ולא אהסס להודות. אבל בקצב הנוכחי אנו עומדים לפני קטסטרופה היה לא תהיה. השם ירחם.
זוכר את הקטסטרופה שעמדנו לפני פסח בתחילת המגיפה??
בעוד שבועיים בעוד שבועיים ושוב בעוד שבועיים
אנשים חיים בפאניקה תמידית בשביל מה שיקרה בעוד שבועיים ופשוט לא נגמלים מזה.
"לא אשים עליך" - ואם אשים הרי הוא כלא הושמה כי אני ה' רופאך זהו מדרשו (מכילתא) ולפי פשוטו כי אני ה' רופאך ומלמדך תורה ומצות למען תנצל מהם כרופא הזה האומר לאדם אל תאכל דברים שמחזירים אותך לידי חולי וזהו איזון מצות וכן הוא אומר (משלי ג) רפאות תהי לשרך
אתה צודק! לא תהיה שום קטסטרופה! אתה יודע למה? כי גם אם ימותו כאן כמו שקרה בתחילת המגיפה בצפון איטליה, אתה לא תרגיש כלום! הרי אם לא היה תקשורת ועיתונים, האדם הפשוט מהרחוב לא היה שם לב בכלל שיש כאן מגיפה. הרי לא תראה גופות מתגוללות ברחוב כמו במגיפות בימי הביניים. מקסימום תראה קצת פחות זקנים לבנים בבית הכנסת, מקסימום יתווספו עוד כמה מודעות אבל בלוח המודעות, מקסימום יהיו עוד כמה עלוני איסוף צדקה עבור יתומים, אבל ס"ה שגרת החיים תמשיך. השטיבלעך והמקווה יהיו מלאים, טישים, חתונות, וכו'