ארי קלמן בטוויטר:
חברי הנהלת אגודת ישראל מכונסים במתכונת קפוסלות במטרה לאשר את הרכב הרשימה לכנסת הבאה
זיייברט: אנחנו נשמעים למועצת גדולי תורה שהורו לנו לקיים בוררות, לכן מחר בשעה עשר בבוקר תתכנס ועדת שמונה לקבוע איך עושים את זה
ליצמן מדבר בקצרה ונמנע מלהתייחס לקרבות: יש לי המון מה לומר אבל אגיד רק - ויעשו כולם אגודה אחת לעשות רצונך בלבב שלם
עוד מדברי ליצמן: אני לא מתכוון להתיחס לדברים שבמחלוקת כי יש מקומות בהם נוכל לטפל בזה ואני בטוח שנגיע להבנות בצורה טובה ונצא מחוזקים למערכה הגדולה
אייכלר: יש דרכים להגיע לשלום. אני בטוח שההנהלה תפעל לפי הוראת מועצת גדולי התורה ותסמיך הערב את וועדת השמונה לקבל החלטות, ובאם לא יצליחו, לקבוע את הליך הבוררות.
פרוש מתנגד לקיום הצבעה בתום ישיבת ההנהלה: אם רוצים להכריע היום, את אחד משלושת הנושאים, ולהעביר אחר כך לוועדת השמונה זה נגד מה שחברי מועצג"ת ביקשו מאיתנו. אם אנחנו הולכים להכריע באחד הנושאים היום אני חושב שוועדת השמונה תעשה את זה ותעשה בוררות".
עימות בדיון:
ליצמן: הכל זו פיקציה
אחד הנוכחים: מועצת גדולי התורה זו פיקציה?
פרוש: מותר לי לדבר?
ליצמן: אתה מדבר כל הזמן לעיתון.
פרוש: מי שדיבר קודם היה אתה - אמרת שלא מעניין אותך מפרוש ואייכלר.
פרוש: הרבי מבעלזא חרג מהרגלו וביקש בוררות. אליו הצטרפו המועצת. זה נראלך פיקציה?
אייכלר: אומרים שאני דיברתי עם הרב גפני שישאר בוועדת הכספים. אני רוצה להבהיר: ההצעה שלי לרב גפני הייתה כדי לצלם מצב ולהשאיר את המקום השביעי של אגודה ולמנוע מחלוקת בין בעלזא לויזניץ.
שרוליק פרוש מבקש לדבר ופותח בדרשה חסידית עם פסוקים ודברי תורה. הנוכחים נושמים ומתפרקים קצת מהמתח
בשלומי אמונים פתחו בנאומי פליבסטר כדי לעכב את ההצבעה
טסלר: רוצים בוררות? אז על הכל. גם על המקום הראשון
ליצמן פחות התחבר
נשלח מהאנדרואיד שלי