תפסיקו לקרב אנשים גם ככה אין לנו כלים להתמודד על בעלי התשובה וילדיהם
רשע!
נשלח ב-1/2/2021 23:10
אדרבא כתב:
התקשורת מסיתה מדגישה תופעות אצל החרדים, למרות שיש תופעות דומות בחברה החילונית, עם 0 דיווחים בתקשורת, בראש ובראשונה ההפגנות היום יומיות בבלפור תוך הפרה בוטה של תקנות הקורונה לעומת הלוויה חרדית חד פעמית, מסיבות סוף שבוע פרועות בתל-אביב בת ים ועוד מקומות בארץ, התגודדויות בחוף הים ועוד, וכל זה ללא התייחסות תקשורתית, רק כל דבר שקורה אצל החרדים מקבל מיד כותרות בראש מהדורות החדשות.
אותם אנשים בעלי "הזעם" ניזונים בעיניים עצומות לדווחי התשקורת ומקבלים ממנה הכל כאמת מוחלטת.
תוקן על ידי אדרבא ב- 01/02/2021 22:51:47
לבליינים מת"א אין סמכויות מוסריות שבשמם לכאורה הם מתיימרים להתקהל ולבלות וגם אין להם מפלגה בכנסת שעושה עבורם לובינג ותקשורת מגזרית שמצופפת שורות בשם האגו המגזרי הפגוע.
מענין שהציבור שמחזיק מעצמו הכי מוסרי ונעלה, על מנת לתחזק את אותה נעלות לצרכי פנים ולצרכי חוץ יורד ומשפיל את עצמו להשוואות מול ערבים, מול בליינים ומה הלאה?
תוקן על ידי אדמה10 ב- 01/02/2021 23:10:51
נשלח ב-2/2/2021 00:00
מי שמחפש למצוא חן בעחני אנשים מבחוץ שיערב לו הקהילה שלי והשכונה שלי מקבלים אותי באהבה למרות שאני דוס
נשלח ב-2/2/2021 00:26
על בעלי ניקים שכמותך נאמר: אדם ובהמה תושיע ה'!
bakar כתב:
תפסיקו לקרב אנשים גם ככה אין לנו כלים להתמודד על בעלי התשובה וילדיהם
תגידו מה שאתם רוצים אך לקרב חילונים ולא להכניס אותם למוסדות לא להשתדך אתם אתם ולהתנשא עליהם כל הזמן זה חמור מאשר לא לקרב,
נשלח ב-2/2/2021 03:39
אתה מאשים אותנו בעוולות שאנשים כמוך עושים. הרצחת וגם ירשת?
נשלח ב-2/2/2021 05:27
בלי אמוציות , כרגע מסתובבים עשרות אלפי תשובה דור א דור ב וכבר דור ג שמסווגים רח"ל בדירוגים שונים ומשונים אם זה נכון אז תמשיכו למצוא חן ולקרב, העןבדות אחרות,
נשלח ב-2/2/2021 05:37
מנושא לנושא בתוך אשכול אחד, פתח בשעורים עברו לחיטים, ובכל זאת ענין הבעלי תשובה והמוסדות והשידוכים נושא בפני עצמו, והזמן יעשה את שלו, זה לא ענין לרוץ ולמהר וכל בע"ת ישתדך עם אחותו של רבי יוחנן, כי לא כל בע"ת הינו ריש לקיש. אך וודאי וודאי שמצווה לקרב כל יהודי לחיק אבינו שבשמים, בענווה יתירה שתתן כלים לבעת להשתדך עם חרדי בעמיו, כי כל הריחוק שיש מבעת הינו כתוצאה מריבוי אור המצוי אצלהם דוק ותשכח
נשלח ב-2/2/2021 10:22
בעלי התשובה כבר מזמן למדו שהם צריכים להקים לעצמם קהילה נפרדת עם מוסדות נרדים, וכמובן שבמוסדות שלהם מלמדים אנגלית ומתמטיקה וכו'. וגם הרבנים שלהם בד"כ מבתים של בעלי תשובה.