שמשרד הבריאות לא מאשר כל בדיקה סרולוגית רק אם זה נעשה על פי פרוטוקול משרד הבריאות, ומעניין אותי לדעת האם הם עושים את זה לפי פרוטוקול משרד הבריאות או לא
המיזם הזה מסתמן כהצלחה, אין להוציא מכלל אפשרות שבהמשך יוכשר במחסן הזה גם חדר ניתוח למקרים קלים במחיר שווה לכל נפש.
נשלח ב-2/2/2021 17:23
אתם לא מבינים את המניע האמיתי של פותח האשכול הזה, יש אנשים שרוצים את החרדים כנועים ומושפלים, ולא אוהבים לראות אותם כשהם עצמאים ומסתדרים בעצמם ללא החילונים, אחרת איך יוכלו להמשיך ולטעון שהחרדים הם "עול על החברה החילונית", גם תקעו מקלות בגלגלי ארגון הצלה בתחילת הדרך ועשו הכל כדי שלא יקום ועד עתה אילצו את הצלה להיות כפוף למד"א, עשו הרבה בעיות ועיכובים במשך שנים להקמת בית החולים מעייני הישועה בב"ב לא נתנו רשיונות למרות שהכל היה במימון חרדי ולא עלה למדינה כלום, וכנ"ל כשהקימו את ביה"ח לניאדו בנתניה, בקיצור לא אוהבים לראות את החרדים עצמאים ומסתדרים בעצמם ויעשו הכל להפריע, אבל באותו הזמן יטענו נגד החרדים שהם עול על החברה החילונית ובלעדי החילונים הם לא ישרדו.
נשלח ב-2/2/2021 18:01
דבר_תורה
גרשום כתב:
המיזם הזה מסתמן כהצלחה, אין להוציא מכלל אפשרות שבהמשך יוכשר במחסן הזה גם חדר ניתוח למקרים קלים במחיר שווה לכל נפש.
עוד אנטישמי קטן, מדהים לגלות כמה טפשות ורוע מסתובבים פה בפורום.
במקום להבין שזה זה כל כך דבר פשוט, זה נעשה לפי כל הכללים, זה נעשה תחתמטריה של בית חולים, פשוט חשיבה יצירתית, הקלה על כאלה שמעונינם לקבל תשובה סרולוגית אמיתית ולא כזו של קופת חולים,
ולמי ששאל איפה. צלצל לאסף הרופא תזמין תור, או תחפש בלוחותהמודעותמי בשכונה שלך ארגן בדיקה מרוכזת (זה קורה בכל הארץ)
נשלח ב-2/2/2021 18:18
התורה חסה על ממונם של ישראל. המניח כספו על בדיקה סרולוגית כאילו הניח כספו על קרן הצבי. אם אפילו מי שהתחסן אינו פטור מבידוד, מה תעזור הבדיקה הסרולוגית? ידוע לי על מקרים שעשו 2 בדיקות סרולוגיות לאדם אחד בשתי מקומות נפרדים, ובאחת ראו נוגדנים, ובשניה לא מצאו.
ואפילו אם היה עד עתה איזושהו משמעות לבדיקה סרולוגית, סביר להניח שעם שלל המוטציות והוריאנטים, בקרוב כבר לא תהיה לה כל משמעות.
ההודעה על חוסר שימוש בסרולוגיות מוכרת לכולם, זה בלון שהופרח ויתכן שאכן יצא לפועל רק שאז הודיעו שלא יכירו גם במתחסנים ובמחלימים, בצורת ההתנהלות המטומטמת של המדינה ושיקולי הבחירות של העומדים בראשה הכל יתכן.
מה כל זה קשור לבדיקות הספציפיות הללו? אכן הבדיקות בקופ"ח בעיתיות וחלקן לא מוכרות, או לא אמינות הבדיקות של בתי החולים התקבלו עד היום והיו אמינות ביניהן זה של אסף הרופא
המעלה שלהם היה המחיר שכן בעוד שהדסה איכילוב ועוד בתי חולים גבו פי שנים ושלושה הם היו זולים משמעותית.
נכון להיום זו הדרך הקלה לדעת מצב למי שלא רוצה להדבק בכוח ולהתחסן מאיזו שהיא סיבה, ולא משנה כרגע מה היא.
מה יהיה מחר?
ימים יגידו
אגב אינני בעל מניות באסף הרופא לא מכיר שם אף אחד גם לא את מארגני הבדיקות, אישית רציתי לבדוק לעצמי והפעלתי שכל ישר, דא עקא שאדהכי והכי, זכיתי מן שמיא לקבל תעודתמחלים אמיתית... ב"ה שאחרי זה
נשלח ב-2/2/2021 19:13
דבר_תורה כתב:
עוד אחד
ההודעה על חוסר שימוש בסרולוגיות מוכרת לכולם, זה בלון שהופרח ויתכן שאכן יצא לפועל רק שאז הודיעו שלא יכירו גם במתחסנים ובמחלימים, בצורת ההתנהלות המטומטמת של המדינה ושיקולי הבחירות של העומדים בראשה הכל יתכן.
מה כל זה קשור לבדיקות הספציפיות הללו? אכן הבדיקות בקופ"ח בעיתיות וחלקן לא מוכרות, או לא אמינות הבדיקות של בתי החולים התקבלו עד היום והיו אמינות ביניהן זה של אסף הרופא
המעלה שלהם היה המחיר שכן בעוד שהדסה איכילוב ועוד בתי חולים גבו פי שנים ושלושה הם היו זולים משמעותית.
נכון להיום זו הדרך הקלה לדעת מצב למי שלא רוצה להדבק בכוח ולהתחסן מאיזו שהיא סיבה, ולא משנה כרגע מה היא.
מה יהיה מחר?
ימים יגידו
אגב אינני בעל מניות באסף הרופא לא מכיר שם אף אחד גם לא את מארגני הבדיקות, אישית רציתי לבדוק לעצמי והפעלתי שכל ישר, דא עקא שאדהכי והכי, זכיתי מן שמיא לקבל תעודתמחלים אמיתית... ב"ה שאחרי זה
...נכון להיום זו הדרך הקלה לדעת מצב למי שלא רוצה להדבק בכוח ולהתחסן מאיזו שהיא סיבה, ולא משנה כרגע מה היא...
בשכונת גאולה במקום מסריח ומטונף ללא שום תנאים סניטרים ללא חלונות ותאורה מספקת מפעיל איזה יזם זריז "מעבדה" של לוקחות דמים ולטענתו במחיר של 200 שח מקבלים תוצאות תוך יום, זה שאני מפקפק בעצם ההליך ההזוי וכשרותו נניח בצד, אבל התנאים הם איומים, דלת מקרטעת לכיוון הרחוב בתקווה שתיכנס קצת אור, הקירות מקולפות מטונפות וחפות מכל סימן או מודעה למי המקום שייך ומי עומד מאחורי המיזם החלטוריסטי הזה, ויש כמה שולחנות רעועות עם כסאות מקרטעות ואין כסאות לשבת ולהמתין לתורך אלא אנשים עומדים בשורה אחד בתוך השני בלי שום מרחק אחד נושף בעורפו של השני ואין שום פרטיות ככה משתחל נחש של אנשים עד הרחוב, וכל אחד ואחת מתיישב/ת בשיטת הסרט נע מושיטים זרוע חשוף לעבר נשים חסודות שאין לי מושג מה ההכשרה שלהן אבל הן לא לבושות כאחיות בלבוש סניטרי כמו חלוק לבן וכו', והן מנסות לקחת דמים למבחנות ולפעמים גם מצליחות, ככה עובדים עלינו חבר'ה משלנו, לא די מה שאנו עוברים מכל הסגרים והחל"ת וכו' בא יזם זה ועושה עלינו קופה שאני מטיל ספק בתוקפו בכשרות ובנכונות הבדיקה.
"אין ספק אתה לגמרי צודק לא ניתן להשוות בין חילוני לחרדי, אצל החילוני מזריקים חומרים משובחים לוורידים במעבדות עם תנאים סניטריים מעולים, מי כבר מדבר על הפלות לא חוקיות שמתבצעות באותם תנאים מעולים, ובכלל, הצורך באותן הפלות רק כי הכול התבצע בצורה נקייה עם שיקול דעת שאין בציבור החרדי".
נשלח ב-2/2/2021 19:38
רוב העונים המתייחסים לא עניינית אלא אלי אישית כפותח האשכול מתגלים כחסרי הבנה בסיסית ולא עונים על בסיס השאלה, שבאתי לטעון נגד הזילזול ההחמור הזה בציבור החרדי, אולי כן איכפת לי שעושים קופה על גבם של עניי העיר שיש להם אפשרות לקבל את הבדיקה הזאת בצורה מקצועית ובתנאים מקובלים ובפחות כסף, אבל לא זה העיקר אלא אותם החלטוריסטים חסרי ידע מינימלי בתחום השוכרים להם מחסן מעופש, מעמידים כמה שולחנות במקום המטונף הזה ללא תאורה מתבקשת וללא שום תנאים סניטרים מינימלים של מעבדה או שאמור להיות כזה, ויאללה בואו נעשה לכם בדיקות, מטעם מי? אסף הרופא מתביישים בנציגים שלהם?? למה אין שום סימון ושילוט שלהם? למעשה במקום אין בכלל אף שלט, ארבעת הקירות חפות מכל סימון ושילוט והיחס של שוכרי המקום (עבודה שלהם) הוא כמו היחס הלא אנושי לנבדקים, המקום אף לא עבר ספונג'ה!!! אנשים עומדים בתור כי אין כסאות לממתינים, שתי הנשים שאין לי מושג מה הקשר שלהם לתחום, מושיבים אחד אחר השני גברים ונשים לבדיקת דם בשיטת הסרט הנע אחד בתוך השני בלי שום פרטיות שלא לדבר על שמירת מרחק, בלי סניטציה בסיסית, זה לא מקצועי זה לא יחס אנושי זה לא דרך להתפרנס, ואין לי ספק שאם איזה עיתונאי יכנס לעובי הקורי אסף הרופא יתנער מהמיזם הזה, כי לא יתכן שהם יהיו חלק מכזה חלטורה מבזה.
נשלח ב-2/2/2021 20:46
לא הבנתי
זה מיזם של אסף הרופא או רק שהם מקבלים את המבחנות למעבדה ונותנים תוצאות?
נשלח ב-2/2/2021 20:53
נוירולוג כתב:
לא הבנתי
זה מיזם של אסף הרופא או רק שהם מקבלים את המבחנות למעבדה ונותנים תוצאות?