בית פורומים בחדרי חרדים

רק אצל החרדים: הפכו מחסן למעבדה סורולוגית, ויאללה נעשה קופה על התמימים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2021 20:57 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

לא הבנתי

זה מיזם של אסף הרופא או רק שהם מקבלים את המבחנות למעבדה ונותנים תוצאות?

הם רק נותנים שירותי מעבדה ותוצאות

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז כמו בהרבה מקרים אחרים יש כאן שילוב של סיוע לציבור, ביחד עם לעשות קופה יפה (אין ספק שהם עושים קופה יפה).
ומדובר בציבור לא בררני במיוחד,  וגם האופציות האחרות פחות אטרקטיביות מבחינת מיקום ומחיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 21:06 לינק ישיר 

המחיר הרשמי של אסף הרופא הוא 150 שקלים.
הם לוקחים נדמה לי 200 שקלים, אז הפקעת שערים אין פה.

בכל מקרה הם חוסכים לציבור בזבוז של זמן וכסף וטירחה של נסיעה לאסף הרופא, אז מותר להם גם להרוויח בדרך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 02/02/2021 21:06:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 21:12 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

בכל מקרה הם חוסכים לציבור בזבוז של זמן וכסף וטירחה של נסיעה לאסף הרופא, אז מותר להם גם להרוויח בדרך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נראה לי שהם משלמים 150 ש"ח לאסף הרופא
הם לא לקוח פרטי, כ"כ הם חוסכים לאסף הרופא את כל עניין הזימוני תורים, קבלת קהל, לקיחת דמים וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 21:18 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא נראה לי שהם משלמים 150 ש"ח לאסף הרופא
הם לא לקוח פרטי, כ"כ הם חוסכים לאסף הרופא את כל עניין הזימוני תורים, קבלת קהל, לקיחת דמים וכו'.

בהחלט אבל לדעתי ללקוח שווה לשלם את המחיר של 200 שקלים, על אף שהדסה הורידו את המחיר ולוקחים עכשיו רק 333 שקלים.

צריך לברר האם במסגרת הבדיקות של אלו שמזמינים באסף הרופא, האם זה עובר שתי דגימות כפרוטוקול משרד הבריאות, כי מבדיקה הרגילה אי אפשר לקבל תעודת מחלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 21:53 לינק ישיר 
דבר_תורה

טלית_גדול כתב:
רוב העונים המתייחסים לא עניינית אלא אלי אישית כפותח האשכול מתגלים כחסרי הבנה בסיסית ולא עונים על בסיס השאלה, שבאתי לטעון נגד הזילזול ההחמור הזה בציבור החרדי, אולי כן איכפת לי שעושים קופה על גבם של עניי העיר שיש להם אפשרות לקבל את הבדיקה הזאת בצורה מקצועית ובתנאים מקובלים ובפחות כסף, אבל לא זה העיקר אלא אותם החלטוריסטים חסרי ידע מינימלי בתחום השוכרים להם מחסן מעופש, מעמידים כמה שולחנות במקום המטונף הזה ללא תאורה מתבקשת וללא שום תנאים סניטרים מינימלים של מעבדה או שאמור להיות כזה, ויאללה בואו נעשה לכם בדיקות, מטעם מי? אסף הרופא מתביישים בנציגים שלהם?? למה אין שום סימון ושילוט שלהם? למעשה במקום אין  בכלל אף שלט, ארבעת הקירות חפות מכל סימון ושילוט והיחס של שוכרי המקום (עבודה שלהם) הוא כמו היחס הלא אנושי לנבדקים, המקום אף לא עבר ספונג'ה!!! אנשים עומדים בתור כי אין כסאות לממתינים, שתי הנשים שאין לי מושג מה הקשר שלהם לתחום, מושיבים אחד אחר השני גברים ונשים לבדיקת דם בשיטת הסרט הנע אחד בתוך השני בלי שום פרטיות שלא לדבר על שמירת מרחק, בלי סניטציה בסיסית, זה לא מקצועי זה לא יחס אנושי זה לא דרך להתפרנס, ואין לי ספק שאם איזה עיתונאי יכנס לעובי הקורי אסף הרופא יתנער מהמיזם הזה, כי לא יתכן שהם יהיו חלק מכזה חלטורה מבזה. 

דוגמא קלאסית לעקשן שלא רק שלא מבין קרוא וכתוב אלא מתעקש לשנות באוולתו ולגייס טיעונים להצדיק את ה"ביקורת" שלו
תנקד בתוכנה חינמית את מה שענו לך, תקרא, וקצת תתאמץ להבין, ולהבא תחפש נושאים לפתיחת אשכול, שאינם כרוכים בהשמצת חרדים לשווא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 22:14 לינק ישיר 

אז מה אתה עונה? לא הבנתי, התייחסת משהו לשאלתי ? יש לך מענה הולם? אל תענה בגיבובי מילים שדופות בעלמא שאין להם קשר אפילו לא עקיף מעין דמעין עם ה"ביקורת" שלי. אין לי שום טיעונים, פשוט צילמתי מצב, והבאתי עובדות שכל אחד יכול לגשת לשום ולהיווכח שכך הם פני הדברים במקום זה, ואילו אתה סתם מחרטט מילים תלושות ריקות מתוכן, ואם אין לך משהו לענות ענייני פשוט תשתוק או אולי תאמץ לך אשכול אחר ותעתיק את אוסף המילים שלך מפה היישר לאותו אשכול אקראי שתבחר, ואף תמשיך ותתכתב שם עם עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רק אצל החרדים: הפכו מחסן למעבדה סורולוגית, ויאללה נעשה קופה על התמימים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext