|
|
| נשלח ב-2/2/2021 22:16 |
|
| |
לא מבין מה אתה רוצה מהחרדים, ההפצות על ינקלביץ הגיעו כולם מבית מדרשם של כתבלבי יש עתיד בתקשורת הכללית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 22:17 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | לא מבין מה אתה רוצה מהחרדים, ההפצות על ינקלביץ הגיעו כולם מבית מדרשם של כתבלבי יש עתיד בתקשורת הכללית. |
|
לא התייחסתי למה כתבו בטורי הרכילות . הם כתבו מה שכתבו . כתבתי על הייחס החרדי בלבד למקרה שלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 22:20 |
|
| |
קלעפער
| יו_טיוב כתב: |  | סיפור הנסיקה וההתרסקות שלה הוא סיפור עצוב שמשקף את החסרונות בחברה החרדית . קנאה טהורה , חוסר פרגון , האופציה הצבועה והזמינה להלחם בשני מתוך קנאה ותוך כדי זה לצבור קרדיטים ולהראות לסביבה ( כי זה מה שחשוב לנו רק מה תחשוב הסביבה ) שאנו צדיקים ושמרנים וכל זאת בשם הדת . וכן המציצנות והפנטזיות המכוערות שקיימות במחוזותנו ... אופציות הטינופת קיימות לפחדנים בדרך כלל מאחרי המקלדת ... ואילו האמיצים מבטאים זאת בשטיבל כ... שמעתי ש... אמרו לי ש.... אני אמנם לא מאמין לזה אבל ... אפשער שיש עשן בלי עשן ?! וכו' וכן על זה הדרך ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| עוד חילוני שונא חרדים הצטרף לפורום...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 23:15 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  | סיפור הנסיקה וההתרסקות שלה הוא סיפור עצוב שמשקף את החסרונות בחברה החרדית . קנאה טהורה , חוסר פרגון , האופציה הצבועה והזמינה להלחם בשני מתוך קנאה ותוך כדי זה לצבור קרדיטים ולהראות לסביבה ( כי זה מה שחשוב לנו רק מה תחשוב הסביבה ) שאנו צדיקים ושמרנים וכל זאת בשם הדת . וכן המציצנות והפנטזיות המכוערות שקיימות במחוזותנו ... אופציות הטינופת קיימות לפחדנים בדרך כלל מאחרי המקלדת ... ואילו האמיצים מבטאים זאת בשטיבל כ... שמעתי ש... אמרו לי ש.... אני אמנם לא מאמין לזה אבל ... אפשער שיש עשן בלי עשן ?! וכו' וכן על זה הדרך ... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דוקא החברה החרדית מאד פירגנה לה, רבנים קיבלו אותה, ראשי ערים כיבדו אותה, זה נכון שהתקשורת החרדית לא דיבררה אותה, אבל כמעט ולא תקפה אותה, (אישית לא תקפו אותה בכלל, ציבורית קצת תקפו את התופעה). והאיש הפשוט דוקא מאד העריך (ועדיין מעריך) אותה ואת פועלה.
את האמבוש עשו לה דוקא החילונים, יש עתיד מצד אחד, והליכוד מהצד השני, וגם ה'חברים' ממפלגתו של גנץ.
הם תדרכו נגדה, הם הפיצו עליה רכילויות מכוערות. ללמדך את הסיפור העצוב של חרדית שמנסה להתקבל למעמד כלשהו במקום חילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 23:23 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | סיפור הנסיקה וההתרסקות שלה הוא סיפור עצוב שמשקף את החסרונות בחברה החרדית . קנאה טהורה , חוסר פרגון , האופציה הצבועה והזמינה להלחם בשני מתוך קנאה ותוך כדי זה לצבור קרדיטים ולהראות לסביבה ( כי זה מה שחשוב לנו רק מה תחשוב הסביבה ) שאנו צדיקים ושמרנים וכל זאת בשם הדת . וכן המציצנות והפנטזיות המכוערות שקיימות במחוזותנו ... אופציות הטינופת קיימות לפחדנים בדרך כלל מאחרי המקלדת ... ואילו האמיצים מבטאים זאת בשטיבל כ... שמעתי ש... אמרו לי ש.... אני אמנם לא מאמין לזה אבל ... אפשער שיש עשן בלי עשן ?! וכו' וכן על זה הדרך ... נשלח מהאנדרואיד שלי
דוקא החברה החרדית מאד פירגנה לה, רבנים קיבלו אותה, ראשי ערים כיבדו אותה, זה נכון שהתקשורת החרדית לא דיבררה אותה, אבל כמעט ולא תקפה אותה, (אישית לא תקפו אותה בכלל, ציבורית קצת תקפו את התופעה). והאיש הפשוט דוקא מאד העריך (ועדיין מעריך) אותה ואת פועלה.
את האמבוש עשו לה דוקא החילונים, יש עתיד מצד אחד, והליכוד מהצד השני, וגם ה'חברים' ממפלגתו של גנץ.
הם תדרכו נגדה, הם הפיצו עליה רכילויות מכוערות. ללמדך את הסיפור העצוב של חרדית שמנסה להתקבל למעמד כלשהו במקום חילוני.
|
|
ח"כ גפני לסמינר: ביזיון שאירחתם את הח"כית החרדיתהח"כית החרדית הראשונה, עומר ינקלביץ', התרגשה לבקר בסמינר החרדי שבו למדה לפני עשרים שנה, אבל בעיניי ח"כ משה גפני זה לא מצא חן, והוא שיגר מכתב זועם להנהלת הסמינר, על נייר של ועדת הכספים: "נדהמתי לשמוע כי ח"כית מסיעה חילונית שמטרתה לפגוע בכל הקדוש לעם ישראל, התקבלה בכבוד רב"

|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 23:33 |
|
| |
שים לב שאפילו גפני לא תוקף אותה אישית בכלל. והוא האיש שאמור הכי הרבה להזדעק נגד התופעה הזאת, שמאיימת על קיומו הפוליטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 23:39 |
|
| |
המכתב שלו היה חצוף בכל קנה מידה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2021 23:45 |
|
| |
שוב בכי ונהי, סה"כ המפלגה שלה בקריסה, והיא פשוט בורחת בזמן, אם המפלגה הזאת הייתה בסקרים כמו שהיא עכשיו,היא הייתה נשארת כמו בובה,. סה"כ בורחת מהסירה שעומדת לטבוע... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 00:21 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | המכתב שלו היה חצוף בכל קנה מידה
|
|
אתה יכול להתלונן על גפני, שהיא מתחרה שלו. אבל אי אפשר לומר כלום על הציבור החרדי, שהתנהג אליה מאד יפה.
מי שמרר את חייה היו החילונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 00:26 |
|
| |
אולי שסמוטריץ ייקח אותה אליו? נראה לי מתאים לא? יכול לקבל עוד קצת קולות מנשים חרדיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 00:28 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תם_יושב כתב: |  | סיפור הנסיקה וההתרסקות שלה הוא סיפור עצוב שמשקף את החסרונות בחברה החרדית . קנאה טהורה , חוסר פרגון , האופציה הצבועה והזמינה להלחם בשני מתוך קנאה ותוך כדי זה לצבור קרדיטים ולהראות לסביבה ( כי זה מה שחשוב לנו רק מה תחשוב הסביבה ) שאנו צדיקים ושמרנים וכל זאת בשם הדת . וכן המציצנות והפנטזיות המכוערות שקיימות במחוזותנו ... אופציות הטינופת קיימות לפחדנים בדרך כלל מאחרי המקלדת ... ואילו האמיצים מבטאים זאת בשטיבל כ... שמעתי ש... אמרו לי ש.... אני אמנם לא מאמין לזה אבל ... אפשער שיש עשן בלי עשן ?! וכו' וכן על זה הדרך ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
ח"כ גפני לסמינר: ביזיון שאירחתם את הח"כית החרדיתהח"כית החרדית הראשונה, עומר ינקלביץ', התרגשה לבקר בסמינר החרדי שבו למדה לפני עשרים שנה, אבל בעיניי ח"כ משה גפני זה לא מצא חן, והוא שיגר מכתב זועם להנהלת הסמינר, על נייר של ועדת הכספים: "נדהמתי לשמוע כי ח"כית מסיעה חילונית שמטרתה לפגוע בכל הקדוש לעם ישראל, התקבלה בכבוד רב"
 |
|
ראוי שיבלום את פיו בנושא הזה. כל מי שמכיר יודע שהוא היה החבר הכי טוב של מיטב שונאנו ושונאותנו בשמאל, במרץ ודומיהם! מה שמותר לו מותר גם לשצ'רנסקי, לא שהם חייבים לו משהו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 08:30 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
|
|
|
ובעיקר - בשום 'שטיבלאך', ואני מסתובב בהרבה, לא שמעתי שריכלו עליה או הזכירו את השם שלה. למרות הפנטזיות המוזרות שמישהו כתב כאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 09:08 |
|
| |
אילו רק לפני שנה הייתה מסכילה ונותנת את האצבע שהייתה חסרה להקמת ממשלה הייתה קונה את עולמה!! עולם הזה ועולם הבא!!! הימין והחרדים היו זוכרים אותה כאסתר של ימנו אבל היא העדיפה להישאר עם החברים שלה שבתמורה לזה לא הפסיקו ללכלך עליה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 11:26 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | אילו רק לפני שנה הייתה מסכילה ונותנת את האצבע שהייתה חסרה להקמת ממשלה הייתה קונה את עולמה!! עולם הזה ועולם הבא!!! הימין והחרדים היו זוכרים אותה כאסתר של ימנו
אבל היא העדיפה להישאר עם החברים שלה שבתמורה לזה לא הפסיקו ללכלך עליה ... |
|
אם החרש תחרישי בעת הזאת, רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר ואת ובית אביך תאבדו..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2021 18:26 |
|
| |
לפלדלפי, יושר ונאמנות למי שבזכות קולותיו אתה נמצא בכנסת הם גם ערכים יהודיים חשובים (כנראה רק ל"מזרוחניקים":))
|
|
|
|
|