באמת שאין להם שכל בציונות הדתית ופעם אחר פעם הם מפילים בעצמם את הסיכוי שלהם לחזור לשלטון אני לא מבין איך סמוטריץ זורק לפח 85,000 אלף קול בגלל מה יפית מפחד התקשורת וכד'
הרי כל יפי נפש בציונות הדתית מצביעים בין כה וכה לבנט אז מה אתה מפחד לצרף אליך את בן גביר כך תקבל לדעתי לפחות 20,000 קול מהציבור החרדי כגון רבים מחסידי חבד ועוד רבים שאין סיכוי בעולם שיצביעו לסמוטריץ
רק בשבי פלוטקלי קורט מפחד התקשורת ששונאת אותך לא פחות מבן גביר אתה מוריד לטמיון 2 מנדטים מהימין מה אני יגיד לכם אני אף פעם לא יבין את הטפשות הפוליטית של הציונות הדתית
נשלח ב-3/2/2021 00:01
למה ג' לא מצרפת את בן גביר כדי שחלילה לא יאבדו קולות?
נשלח ב-3/2/2021 00:22
קלעפער כתב:
ג' לא מסכנת את הבסיס שלה, וסמוטריץ כן.
נשלח ב-3/2/2021 00:36
momeir
צייתלתמרור כתב:
באמת שאין להם שכל בציונות הדתית ופעם אחר פעם הם מפילים בעצמם את הסיכוי שלהם לחזור לשלטון אני לא מבין איך סמוטריץ זורק לפח 85,000 אלף קול בגלל מה יפית מפחד התקשורת וכד'
הרי כל יפי נפש בציונות הדתית מצביעים בין כה וכה לבנט אז מה אתה מפחד לצרף אליך את בן גביר כך תקבל לדעתי לפחות 20,000 קול מהציבור החרדי כגון רבים מחסידי חבד ועוד רבים שאין סיכוי בעולם שיצביעו לסמוטריץ
רק בשבי פלוטקלי קורט מפחד התקשורת ששונאת אותך לא פחות מבן גביר אתה מוריד לטמיון 2 מנדטים מהימין מה אני יגיד לכם אני אף פעם לא יבין את הטפשות הפוליטית של הציונות הדתית
אתה צודק לגמרי. התחושה שהוא לא קולט את המצב בשטח. וחבל!
נשלח ב-3/2/2021 00:42
קלעפער
תם_יושב כתב:
ג' לא מסכנת את הבסיס שלה, וסמוטריץ כן.
ג' בלי קואליציה לא שווה הרבה מנדט יותר מנדט פחות. "עולם התורה בסכנה" ופה משחקים בשטויות?
אלא מאי? לכל אדם יש עקרונות, ובן גביר פסול אצל רוב הד"לים השפויים. הוא בריון, גזען, וטיפש ולו היה בידו כוח היה מחריב את המדינה.
נשלח ב-3/2/2021 03:40
סמוטריץ ,מסוגלים להבין למה לא ,אבל תכלית אם לא תתאחד עם בן גביר או בנט אתה אבוד ,חבל במישור הכללי והאישי גם יחד ,זקוקים אנשים גאים בעמדתם וביהדותם ,חדי מחשבה ולשון כמוך .
ומר בנט התחלת עם 24 מנדטים ,כרגע עם 10 , לא מן הנמנע שתסיים כפי שסיימת ביום המר והנמהר שאין לנו מאז תקומה ומנוח , חזור לסמוטריץ.
בן גביר הביא בבחירות האחרונות 19000 קולות שזה מה שהוא שווה ברוטו השאלה כמה זה נטו כי אם בורחים קולות בגללו ולא בטוח שהוא מביא את כל ה19אלף שלו אז יצא שכרו של סמוטריץ בהפסדו
חגית משה בראיון לרדיו 90: אני וסמוטריץ' נרוץ בהנהגה משותפת. חלוקה פריטטית. במטרה להתאחד למפלגה אחת לא יהיו יותר 2 מפלגות. אחרי שנתאחד אז נשקול ביחד את סוגיית בן גביר כאיחוד טכני רק לצורך בחירות.
נשלח ב-3/2/2021 11:37
אל_קפונה כתב:
בן גביר הביא בבחירות האחרונות 19000 קולות שזה מה שהוא שווה ברוטו השאלה כמה זה נטו כי אם בורחים קולות בגללו ולא בטוח שהוא מביא את כל ה19אלף שלו אז יצא שכרו של סמוטריץ בהפסדו
אתה מתעלם מזה שבבחירות שלפני כן הוא הביא 83,000 קולות..
נשלח ב-3/2/2021 18:23
בן גביר מביא יותר קולות מחגית משה
נשלח ב-3/2/2021 19:01
לדעתי אין באמת הבדל בין בן גביר לסמוטריץ, גם בחוץ שניהם מצוירים כפשיסטים וחשוכים וכו. ההבדל היחיד הוא שכשהתקשורת תצטרך לעשות הפרד ומשול כדי להזיק לסמוטריץ, היא פתאום תיזכרה שסמוטריץ בעיקרון "בסדר".
נשלח ב-3/2/2021 20:20
איחוד בציונות הדתית > סמוטריץ׳ ובן גביר חתמו על ריצה משותפת
איחוד משמח בימין. שעות
ספורות לאחר שהחל המשא ומתן בין יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' ליו"ר
עוצמה יהודית איתמר בן גביר, נחתם הסכם ריצה משותפת לכנסת ה-24 כבלוק טכני.
לעת עתה לא הבשיל המו"מ של סמוטריץ' מול חגית משה, יו"ר 'הבית היהודי'
החדשה