בית פורומים בחדרי חרדים

רציתם לחסוך הקורונה עם סגר - בסוף קיבלתם גם סגר וגם קורונה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2021 15:05 לינק ישיר 

רק שיהיה ברור דבר אחד - סגר הוא לא תרופה.
הוא גם לא חיסון מפני הווירוס.
סגר הוא סנקציה נגד פורעי חוק שלא רוצים או לא מסוגלים לעמוד בכללים הרגילים של ריחוק חברתי - דוגמת תמניא.
הוא, ורק הוא, אשם שיש צורך בסגר.
בפינלנד אין תמניא ואין צורך בסגר - כל כך פשוט.
אם הסגרים לא יועילו וגנץ ימנע העלאת הקנסות, שזה אלטרנטיבה לסגר עבור מי שלא מבין בצורה אחרת - יצטרכו בגלים הבאים כנראה פשוט לעבור למאסר של מפירי סגר.
אין סיבה שרוב האוכלוסיה השומרת חוק תזדקק לסגר רק בגלל תמניא.
ישב אחרי סורג ובריח, וייתן לכל השאר להתמודד בצורה פחות דרסטית.
החוצפה מרקיעת השחקים היא, שדווקא תמניא - הגורם היחידי לצורך בסגר - הוא זה שמנסה לבטל אותו ולגרום לאנשים לצפצף עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:12 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאי

להלן הקטע הרלוונטי בשבילך

פרופ' לוי: "גישת הטלת הסגרים טומנת בחובה הנחות בסיס שגויות. מגפת הקורונה מתנהגת בגלים עם או בלי קשר לסגרים. מקרי התחלואה עולים ויורדים עד שהמגפה בסופו של דבר דועכת בכל מקרה: בין אם נקטו בסגרים ובין אם נקטו באסטרטגיות אחרות. דווקא ההחלטה להשאיר את הציבור סגור בבית לאורך זמן תוביל לדיכאון, השמנה ואי פעילות ספורטיבית. כל הגורמים האלה עלולים להוביל לדיכוי מערכת החיסון ולהשיג בדיוק את המטרה ההפוכה מזו שאליה התכוונו כשרצינו לשמור על בריאות הציבור".

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. יש גם את פרופסור לס שלא צריך סגר כי קורונה
ב. מענין שגם בסגר הראשון גם בשני  התחלואה ירדה במקביל לסגר אפילו בסגר הנוכחי התחלואה לא יורדת משמעותית אבל נעצרה העליה, אפילו שרוב הסגר הזה הוא פייק  אם אתה חושב שזה מיקרי תאמין גם באבולוציה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:34 לינק ישיר 

אני מודה שזה לא יעיל. חייבים לחשב מסלול מחדש.

(הויכוחים עם תמניא)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:41 לינק ישיר 

אתה טועה. את תמניא לא תשכנע, כי הדיון מלכתחילה אינו בנוי על שכנוע ונימוקים הגיוניים.
אבל יש הרבה שרק צופים מהצד, והם עלולים להשתכנע (וכנראה יש באמת כאלה), אם אין מענה להזיותיו.
בגלל לא תעמוד על דם רעך יש צורך לתת מענה משכנע. גם לי חבל על הזמן, אבל האחריות מחייבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:46 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
אתה טועה. את תמניא לא תשכנע, כי הדיון מלכתחילה אינו בנוי על שכנוע ונימוקים הגיוניים.
אבל יש הרבה שרק צופים מהצד, והם עלולים להשתכנע (וכנראה יש באמת כאלה), אם אין מענה להזיותיו.
בגלל לא תעמוד על דם רעך יש צורך לתת מענה משכנע. גם לי חבל על הזמן, אבל האחריות מחייבת.

מסכים עם כל מילה ואני גם כתבי שאני לא עונה לו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:12 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

ליטאי

פרופ' לוי: "גישת הטלת הסגרים טומנת בחובה הנחות בסיס שגויות. מגפת הקורונה מתנהגת בגלים עם או בלי קשר לסגרים. מקרי התחלואה עולים ויורדים עד שהמגפה בסופו של דבר דועכת בכל מקרה: בין אם נקטו בסגרים ובין אם נקטו באסטרטגיות אחרות. דווקא ההחלטה להשאיר את הציבור סגור בבית לאורך זמן תוביל לדיכאון, השמנה ואי פעילות ספורטיבית. כל הגורמים האלה עלולים להוביל לדיכוי מערכת החיסון ולהשיג בדיוק את המטרה ההפוכה מזו שאליה התכוונו כשרצינו לשמור על בריאות הציבור".

הקטע על השמנה ואי פעילות ספורטיבית רלוונטי לחרדים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:26 לינק ישיר 

בגט_סתרים כתבה:

תמניא_אפי כתב:

ליטאי

הקטע הוא להשאיר את ההחלטות לאנשי המקצוע שברובם המוחלט בכל העולם תומכים בסגרים בעת הצורך כפי שנעשה עד כה.
כמובן שהמיעוט שמתנגדים לסגרים בכל תוקף הם אלו שלא נבחרו לתפקידי הבריאות הציבוריים ולא נושאים באחריות, להם קל לתת עצות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 03/02/2021 17:27:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:38 לינק ישיר 

מושגים כתב:

בגט_סתרים כתבה:

תמניא_אפי כתב:

ליטאי

הקטע הוא להשאיר את ההחלטות לאנשי המקצוע שברובם המוחלט בכל העולם תומכים בסגרים בעת הצורך כפי שנעשה עד כה.
כמובן שהמיעוט שמתנגדים לסגרים בכל תוקף הם אלו שלא נבחרו לתפקידי הבריאות הציבוריים ולא נושאים באחריות, להם קל לתת עצות.

תוקן על ידי מושגים ב- 03/02/2021 17:27:35

אז אתם לא עדר??

הסגרים עוזרים כמו כוסות רוח למת והאמונה העיוורת שלכם ב"אנשי המקצוע" רק מתחזקת.

אם זה לא עדר, אז מה כן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:54 לינק ישיר 

מוטב להיות ודאי עדר ולא ספק רוצח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 18:09 לינק ישיר 

לגבי שבדיה, אני רק מניח את זה פה (מהארץ):

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 14:01 לינק ישיר 
תמניא_אפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 14:23 לינק ישיר 

אתה לא צודק,
אתה אשם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 14:24 לינק ישיר 

אה, היה סגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 14:52 לינק ישיר 

לדעתי אנחנו עדין נמצאים בסוג של ענן וערפל .
צריך לחכות שהאבק הזה ישקע ולראות לאן פנינו מועדות .
עדין אי אפשר לקבוע מסקנות.
לדעתי לא נראה בקרוב עליה מאוד משמעותית בתחלואה כי הסגר לא היה אמיתי ולכן התחלואה לא תעלה בהרבה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 21:39 לינק ישיר 

והנה כבר הפעימה הרביעית/חמישית

"תזהרו בפורים תוכלו לחגוג בפסח" בדיחת פורים הכי מוצלחת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רציתם לחסוך הקורונה עם סגר - בסוף קיבלתם גם סגר וגם קורונה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.