|
|
| נשלח ב-4/2/2021 19:17 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | ריבלין בבקהילה: הנכדים הנמרצים (המכונים יענקי ומוטי) מנהלים לאור השמש את 'דגל'. כששאלנו ח"כ ב'דגל' איך מרגיש לקבל הוראות מבני תשחורת שבקושי עברו 30, השיב שאין הבדל בין קבלת הוראות מהם להוראות מבנש"ק עם שטריימל. |
|
בעצם, גם ח"כ מ"דגל התורה" מודה שאין כאן דעת תורה ובעצם משקרים את כל העולם כל הזמן ור' חיים לא מנהל כלום.?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/02/2021 19:25:00
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2021 19:29 |
|
| |
את העיקר הסתרת! באיזה מקום היא? ריאלי בכלל? או שהיא ''וועדת קישוט''?
| תם_יושב כתב: |  |
| קהלת כתב: |  | | בהחלט, בבחירה בין יענקי (ולא משנה אם המשפחה שלו היא קנייבסקי או טסלר) לבצלאל. אני בוחר בבצלאל. בתנאי שלא יהיו נשים במקומות ריאליים. |
|
אז קיבלת אשה, ולא סתם אשה, אלא כזו שפועלת למען מה שגדו"י קראו לו 'יהרג ואל יעבור'.
יו"ר עמותת בת עמי בארבע השנים האחרונות, עו"ד מיכל וולדיגר מצטרפת למפלגת הציונות הדתית ותהיה מועמדת לכנסת ה-24 מטעמה. מיכל, 52, נשואה לאורי ואם לחמישה. ילידת בני ברק ובשלושים השנה האחרונות מתגוררת בגבעת שמואל, בוגרת אולפנת "בני עקיבא" תל אביב ובעלת תואר ראשון במשפטים מאוניברסיטת בר אילן. מיכל מנהלת משרד עו"ד בתחום האזרחי-מסחרי ומשמשת כיו"ר עמותת בת עמי המפעילה אלפי מתנדבות ומתנדבים בשירות הלאומי-אזרחי. היא כיהנה כחברת מועצת העיר גבעת שמואל והחזיקה את תיק הרווחה ושימשה כיו"ר הועדה למלחמה בסמים ובאלכוהול, בנוסף לחברותה בוועדת הכספים, קידום מעמד האישה ותכנון ובנייה. מיכל מובילה פעילות למען פגועי נפש בישראל והקימה לפני כ-7 שנים את ארגון "אמונת"כ" הפועל למען אותם מתמודדים שמתמודדים גם עם התמכרויות לחומרים משני תודעה ולמען בני משפחותיהם. היא משמשת כיו"ר הארגון ומלווה את בני המשפחה, בתמיכה, יעוץ וסיוע. בנוסף, משמשת כחברת הנהלה בעמותת "משפחות בריאות הנפש" ובעמותת "מכורים לחיים" וחברה בפורום בריאות הנפש בו חברים עמותות וארגונים שונים מתחום בריאות הנפש, המסייעים למתמודדים ולבני משפחותיהם. יו"ר מפלגת הציונות הדתית, ח"כ בצלאל סמוטריץ', מסר "ברוכה הבאה מיכל! הציונות הדתית במיטבה. מיכל מביאה איתה עשייה נרחבת בשירות הלאומי, בעשייה מוניציפלית וחברתית בתחומי רווחה ובבריאות הנפש ואנחנו שמחים על הצטרפותך לנבחרת. יחד נעשה דברים גדולים עבור הציונות הדתית, עבור הימין ועבור עם ישראל כולו". |
|
.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 04/02/2021 19:29:59
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2021 19:30 |
|
| |
.
תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 04/02/2021 19:31:02
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2021 19:32 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | ריבלין בבקהילה: הנכדים הנמרצים (המכונים יענקי ומוטי) מנהלים לאור השמש את 'דגל'. כששאלנו ח"כ ב'דגל' איך מרגיש לקבל הוראות מבני תשחורת שבקושי עברו 30, השיב שאין הבדל בין קבלת הוראות מהם להוראות מבנש"ק עם שטריימל. בעצם, גם ח"כ מ"דגל התורה" מודה שאין כאן דעת תורה ובעצם משקרים את כל העולם כל הזמן ור' חיים לא מנהל כלום.?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/02/2021 19:25:00 |
| בסיעה המרכזית האדמור מגור בעצמו מנהל את כל התככים הקרבות וההחלטות הקטנות? יש את חבורת הקבלנים סביבו שמנהלת את הענינים הפוליטים.
תזכיר לי בשלומי אמונים, איזה רב מחליט?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2021 19:43 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | ריבלין בבקהילה: הנכדים הנמרצים (המכונים יענקי ומוטי) מנהלים לאור השמש את 'דגל'. כששאלנו ח"כ ב'דגל' איך מרגיש לקבל הוראות מבני תשחורת שבקושי עברו 30, השיב שאין הבדל בין קבלת הוראות מהם להוראות מבנש"ק עם שטריימל. בעצם, גם ח"כ מ"דגל התורה" מודה שאין כאן דעת תורה ובעצם משקרים את כל העולם כל הזמן ור' חיים לא מנהל כלום.?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/02/2021 19:25:00 בסיעה המרכזית האדמור מגור בעצמו מנהל את כל התככים הקרבות וההחלטות הקטנות? יש את חבורת הקבלנים סביבו שמנהלת את הענינים הפוליטים. תזכיר לי בשלומי אמונים, איזה רב מחליט? |
|
אתה לגמרי צודק ואני גם לא מצפה משום אדמור שיבין בפוליטיקה. אך, ההבדל בין הסיעות הוא: שבדגל משקרים ששר התורה מעורב בנעשה, ובסיעה המרכזית, אמונים ועוד לא מסתירים שהאדמורים לא מעורבים למרות שהבנתי שהם אלו שביקשו בוררות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2021 23:22 |
|
| |
גלאגוזים
| קהלת כתב: |  | | בהחלט, בבחירה בין יענקי (ולא משנה אם המשפחה שלו היא קנייבסקי או טסלר) לבצלאל. אני בוחר בבצלאל. בתנאי שלא יהיו נשים במקומות ריאליים. |
|
חח לא רצית אשה קיבלת 3 עד המקום השביעי. [מתחיל להזכיר את מרצ...]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2021 00:15 |
|
| |
הדילמה של פותח האשכול מובנת, אבל אם אני צריך להכריע בין יעקב הנכד ליעקב האלתר, אבחר ביעקב שהוא ישראל ולא ביעקב שהוא אריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2021 12:29 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | הדילמה של פותח האשכול מובנת, אבל אם אני צריך להכריע בין יעקב הנכד ליעקב האלתר, אבחר ביעקב שהוא ישראל ולא ביעקב שהוא אריה. |
|
קודם כל יש כאן חובת מחאה על הזלזול בגדולי ישראל!
לגוף העניין. אכן, על בעיה זו נסובה האשכול: אריות נלחמים ולא נכנעים טרם קרב. אז בסופו של יום "האריה" הצעיר שלא רצו להילחם בו אולי כי סברו שהשעה משחקת לו,(הכוונה הוא בר מזל ולא רשע) הוא האריה האמתי כמובן (מטאפורית) אני לא ממשילה איש לאריות חסרי לב ורחמים וכו' אגב: אריות בשונה מאנשים כשהם שבעים הם לא טורפים אפילו כשהם מזהים חולשה אצל היריב.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2021 13:35 |
|
| |
הנשק של אגודת ישראל זה ' ועשית ככל אשר יורוך '. לקנאים אין דעת תורה ? לחרדלי"ם אין דעת תורה ? מי מחליט בשבילכם מהי דעת תורה ? המודיע ? המבשר ? משפחה ? יתד ? בתכל'ס אגודת ישראל מפלגה מושחתת ומסואבת שרק ' הקניידעלך ' מעניינים אותם. מפלגה שעבר זמנה. קברה וממשיכה לקבור אותנו בכל המובנים. בתדמית והמעשים. לכו עם המצפון , ההגיון , והשכל הישר שלכם . והעיקר לא לפחד כלל וכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2021 18:48 |
|
| |
קלעפער
| momeir כתב: |  | הנשק של אגודת ישראל זה ' ועשית ככל אשר יורוך '. לקנאים אין דעת תורה ? לחרדלי"ם אין דעת תורה ? מי מחליט בשבילכם מהי דעת תורה ? המודיע ? המבשר ? משפחה ? יתד ? בתכל'ס אגודת ישראל מפלגה מושחתת ומסואבת שרק ' הקניידעלך ' מעניינים אותם. מפלגה שעבר זמנה. קברה וממשיכה לקבור אותנו בכל המובנים. בתדמית והמעשים. לכו עם המצפון , ההגיון , והשכל הישר שלכם . והעיקר לא לפחד כלל וכלל. |
|
השאלה היא מי דעת התורה שלך? אתה מקבל על עצמך את דעת התורה הד"לית? למה שלא תשלח לצבא את בניך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 21:43 |
|
| |
דאנקעשיין
שְׂרֵפָה, אַחִים, שְׂרֵפָה! עֲיָרָתֵנוּ בּוֹעֲרָה כֻּלָּהּ, בָּה רוּחוֹת שְׁחֹרוֹת יִסְעָרוּ, לַהֲבוֹת חֻרְבָּן יִבְעָרוּ, עִקְּבוֹתֶיהָ לֹא נִשְׁאָרוּ, הִיא עוֹלָה בָּאֵשׁ.
וְאַתֶּם חוֹבְקִים יָדַיִם בְּלִי הוֹשִׁיט עֶזְרָה, בְּלִי כַּבּוֹת אֶת אֵשׁ הַלַּהַב, אֵשׁ הָעֲיָרָה. הק' מרדכי גבירטיג 1938
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:23 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | הדילמה של פותח האשכול מובנת, אבל אם אני צריך להכריע בין יעקב הנכד ליעקב האלתר, אבחר ביעקב שהוא ישראל ולא ביעקב שהוא אריה. |
|
אני מוחה
זו לא הפעם הראשונה אצלך, השנאה והזלזול שלך לכל מה שהוא לא הגדוילים שלך זה משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב. זה חלק מהסימפטומים של מי שחובב מאחזי עיניים ושרלטנים ומעריץ דברים שקרובים לע"ז וכפירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:28 |
|
| |
momeir
| דאנקעשיין כתב: |  | שְׂרֵפָה, אַחִים, שְׂרֵפָה! עֲיָרָתֵנוּ בּוֹעֲרָה כֻּלָּהּ, בָּה רוּחוֹת שְׁחֹרוֹת יִסְעָרוּ, לַהֲבוֹת חֻרְבָּן יִבְעָרוּ, עִקְּבוֹתֶיהָ לֹא נִשְׁאָרוּ, הִיא עוֹלָה בָּאֵשׁ.
וְאַתֶּם חוֹבְקִים יָדַיִם בְּלִי הוֹשִׁיט עֶזְרָה, בְּלִי כַּבּוֹת אֶת אֵשׁ הַלַּהַב, אֵשׁ הָעֲיָרָה. הק' מרדכי גבירטיג 1938
|
|
המצב באמת קשה. עֵינַיִם לָהֶם, וְלֹא יִרְאוּ. אָזְנַיִם לָהֶם, וְלֹא יִשְׁמָעוּ; אַף לָהֶם, וְלֹא יְרִיחוּן.
תוקן על ידי momeir ב- 06/02/2021 22:31:45
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:51 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | הדילמה של פותח האשכול מובנת, אבל אם אני צריך להכריע בין יעקב הנכד ליעקב האלתר, אבחר ביעקב שהוא ישראל ולא ביעקב שהוא אריה.
אני מוחה
זו לא הפעם הראשונה אצלך, השנאה והזלזול שלך לכל מה שהוא לא הגדוילים שלך זה משהו שחוזר על עצמו שוב ושוב. זה חלק מהסימפטומים של מי שחובב מאחזי עיניים ושרלטנים ומעריץ דברים שקרובים לע"ז וכפירה. |
|
הדגשתי את הרעיון שבשמות הזהים, יתכן שהיה באמת צריך לתאר את שניהם כ"הרב". לא התמקדתי בזה ואני מתנצל על כך. אגב, הידע שלנו מועט מאוד על גדולתם בתורה של הני תרי צנתרי דדהבא, ולכן לדעתי לדרוש את כבודם בכזו תקיפות, מראה שאתה/ם זה שהולך אחרי מאחזי עיניים, ולא בפעם הראשונה.
|
|
|
|
|