| נשלח ב-5/2/2021 16:39 |
|
| |
מכתב גלוי לחברי הכנסת במפלגות החרדיות
מכתב גלוי ופתוח לשלוחי חרבנן : פונים אנו אליכם בקריאה נרגשת אנו הציבור הירא לדבר השם והעמל לפרנסתו העמל באמת כל השנה לא ה"עמל" לצורכי בחירות שכל השנה מסתכל על בנו ותוהה אם זה שהוא יוצא ישיבת נובהרדוק יעזור לו ופונה לראש ישיבה שיסיר ממנו את המום "העובד" והמום הזה כל כך עובד שגם הכלב המצוי הקרוי בטעות חרדי חושב שכל בור תקציבי אפשר לכסות עם המטומטם הקרוי "עובד" אז באנו לבקש לבל תציקו לגדולי הדור שלנו אל תוציאו אותם לכיכרות אל תכניסו ללשונם מילים רעות על בצלאל סמוטריץ כי זה פשוט לא ילך,חבל להתלכלך, ועוד דבר קטן הציבור "העובד הסתום" מבין שאם אתם נלחמים סימן שאתם בצרה ואם תמשיכו להסביר לו כמה הוא אפס אתם תגרמו לו להכניס שני פתקים אז אנא עיצרו את כתביכם הנקראים עיתונאים ודובריכם העילגים מלירות על אוהב כאויב. חותמים מעומק הלב החרדים העמלים לפרנסתם שמצאו להם בית שפוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2021 16:49 |
|
| |
אני רוצה להוסיף, שאני מקווה שההפקרות בהפרת ההנחיות בקורונה תגבה מכם מחיר אלקטורלי כבד. אני כבר החלטתי. סמוטריץנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 18:57 |
|
| |
שרית, אולי תצביעי לחרדים בדיוק בגלל הסיבה שמושגים לא יצביע להם?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 18:58 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | שרית, אולי תצביעי לחרדים בדיוק בגלל הסיבה שמושגים לא יצביע להם? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 20:20 |
|
| |
כמו באגודה, אחד מצביע גימ"ל בגלל הרבי הזה והשני מצביע גימ"ל רק בגלל הרבי ההוא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 21:51 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | מכתב גלוי ופתוח לשלוחי חרבנן : פונים אנו אליכם בקריאה נרגשת אנו הציבור הירא לדבר השם והעמל לפרנסתו העמל באמת כל השנה לא ה"עמל" לצורכי בחירות שכל השנה מסתכל על בנו ותוהה אם זה שהוא יוצא ישיבת נובהרדוק יעזור לו ופונה לראש ישיבה שיסיר ממנו את המום "העובד" והמום הזה כל כך עובד שגם הכלב המצוי הקרוי בטעות חרדי חושב שכל בור תקציבי אפשר לכסות עם המטומטם הקרוי "עובד" אז באנו לבקש לבל תציקו לגדולי הדור שלנו אל תוציאו אותם לכיכרות אל תכניסו ללשונם מילים רעות על בצלאל סמוטריץ כי זה פשוט לא ילך,חבל להתלכלך, ועוד דבר קטן הציבור "העובד הסתום" מבין שאם אתם נלחמים סימן שאתם בצרה ואם תמשיכו להסביר לו כמה הוא אפס אתם תגרמו לו להכניס שני פתקים אז אנא עיצרו את כתביכם הנקראים עיתונאים ודובריכם העילגים מלירות על אוהב כאויב. חותמים מעומק הלב החרדים העמלים לפרנסתם שמצאו להם בית שפוי
|
|
שפה גבוהה, אין סימני קריאה
רגע..
למה אין קרדיט בסוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2021 01:28 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | שרית, אולי תצביעי לחרדים בדיוק בגלל הסיבה שמושגים לא יצביע להם? |
|
אני כבר הבנתי מהיום הראשון שהצבעתי שאסור להצביע למפלגה חרדית !!
המכתב הזה מיועד לכל אותם שיש להם בדל מחשבה להצביע למפלגות החרדיות!!למרות ההתנהגות ההתנהלות של חברי הכנסת החרדים!!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 07/02/2021 01:30:31
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 23:59 |
|
| |
hhaavv
| שרית560 כתב: |  |
|
|
מזכיר לי את הכופר הידוע שהסביר שבגיל 12 הגיע למסקנה שאין אלוקים. בגיל 17.5 - עוד לפני בר אילן!!! - הבנת. ואת רוצה לשכנע את כולם ב'הבנה' הילדותית שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 09:39 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | hhaavv
| שרית560 כתב: |  |
|
|
מזכיר לי את הכופר הידוע שהסביר שבגיל 12 הגיע למסקנה שאין אלוקים. בגיל 17.5 - עוד לפני בר אילן!!! - הבנת. ואת רוצה לשכנע את כולם ב'הבנה' הילדותית שלך. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 20:23 |
|
| |
*הנהירה ההמונית למפלגה של איתמר בן גביר וסמוטריץ* *מענדל ראטה באתר כיכר השבת: ציבור לא קטן מהמגזר החרדי מדבר על כך שהוא רוצה הפעם להצביע למפלגה אחרת, זו הימנית המובהקת, של סמוטריץ ובן גביר.* מדובר בציבור שרוצה לבטות את הלאומיות שלו, להרגיש שייך לארץ ישראל, בנוסף לתורת ישראל שיש באותה המפלגה ובדאגה לעולם התורה. זוהי נקודה אחת. 'עם ישראל'. הזדהות עם הסיפור, עם הסבל, עם הרדיפה, ועם התקומה והצורך בתגובה והתקוממות. נכון שיש לנו תורה, אבל יש לנו גם עם, עם סיפור ארוך משלו. העם הזה החליט לעלות ארצה ולכונן לו הסטוריה מתחדשת. אנחנו חלק בלתי נפרד מהעם הזה, ואנחנו לא יכולים שלא לכאוב את כאביו ולא להזדהות עם סבלו. אנחנו חייבים להיות שם בשבילם כל הזמן, להראות שותפות, גם אם אנחנו עדיין לא יכולים להיות שותף ממש בכל חלק מהתהליך הזה. ויש עוד עניין. 'ארץ ישראל'. איפה אנחנו בכל הסיפור הזה?? אז זה התחיל עם זה שהיינו חייבים בהתחלה להתבדל קודם מהציונות החילונית, ולבנות עולם תורני מוצק ומבוסס עם יסודות חזקים. אוקיי. בנינו את כל המערכת בעצמינו מהמסד עד הטפחות, ייסדנו ישיבות חדרים וכוללים, התבססנו והקמנו את עולם התורה מחדש. ועכשיו, מה עכשיו? זהו? האם אין ליהודים חזון מאוד ברור של יישוב ארץ ישראל כולה? האם לא זה מה שכתוב בכל התורה וספרי הנביאים? באיזו זכות אנחנו מתעלמים מהמסר החד והברור שנכתב אינספור פעמים לאורך כל התנ"ך, "קום התהלך בארץ לארכה ולרחבה כי לך אתננה"? איך זנחנו את כל העניין של ארץ ישראל, שהוא הנושא הכי מרכזי ובולט לאורך כל התנ"ך כולו? האם איננו רואים את ההתפתחות היהודית כאן, ואת הרדיפה והשנאה של האומות בגלל שחזרנו לארצינו? האם כל זה לא מעורר אותנו להבין שאכן התחלנו לבנות את קוממיות ישראל בארצו אחרי אלפיים שנות גלות? איך זה שכל דיבור על אהבת ארץ ישראל והתיישבותה משתייך אוטומטית לציבור הדתי לאומי, כאשר לנו כביכול מעניין רק לימוד התורה. ללמוד תורה? בוודאי! אבל מה כתוב בתוך התורה הזאת? יש בה הוראות ברורות, יש בה חזון מאוד ברור. תקומתו של עם ישראל בארץ ישראל. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2021 19:29 |
|
| |
הצביעות וחוצפה של חברי הכנסת החרדים!! הם מצפים שהחרדים העובדים והנושרים יצביעו להם אבל למוסד כמו ישיבת ברקאי ברמת הגולן הם לכאורה לא ידאגו לתקציב ומי שדואג להם לתקציב הם עמותת רוח הגולן שקשורה לציונות הדתית לאומית!! אז למה לבזבז את הקול על מפלגות מסואבות שדואגות רק לאנשי שלומם ???? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 00:49 |
|
| |
רבותי אחינו היקרים. ראו מה עבר עלינו בימי הפורים באפליה בתחבורה הציבור לעולם החרדי. אין צורך להרחיב במילים. הכל ברור, די לשטיפות המוח שעושים לנו הח"כים החרדים, די, אתם לא איתנו, די, אתם לא בשבילנו , די, אתם לא דואגים לנו, הגיע הזמן שנפסיק לקבל את התירוצים והשקרים שהם מפזרים לכל אורך השנים. הם מבלבלים אותנו שעושים עבורינו. ואחרי כל קריסה הם עושים את עצמם כאילו הם צועקים למענינו. די לצביעות, די לרמיסות, די לשקרים, אין שום סיבה להצביע להם. הם לא מייצגים את הציבור החרדי, הם מייצגים את עצמם ורק את עצמם, ואף מנצלים אותנו למטרותיהם הנילוזות. הגיע הזמן שנבקש להקים וועדת חקירה לבדוק מהם המניעים שלהם. ואיזה אינטרסים הם מנצלים על גב הציבור החרדי, מושחתים נמאסתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/3/2021 00:50 |
|
| |
פישל קדוש הח"כים החרדיים מציגים: מצעד דמעות התנין נוגע ללב לשמוע את הח"כים החרדיים (בעיקר אגו"י-דגל) יוצאים כמו גברים להגן על צאן מרעיתם (בוחריהם, כן, הקהל השבוי), ומשפריצים לכל עבר. בעיקר לעבר משטרה, גם לממשלה. אייכלר, צייד הנאצים הנודע, כבר מכוון את הטילים בכינון ישיר לאושוויץ (סלקציה, דוקטור מנגלה). כאילו יש כאן אדם אחד שלא מבין שאם ה"ה גפני, פינדרוס, דרעי, יעקב אשר, היו מרימים טלפונים לאמיר אוחנה (ואם לא מספיק אז לראש הממשלה, הטלפונים מוכרים להם), הסיפור היה מסתיים בתוך כמה דקות, גג שעה. גם בשל השפעתם, וגם בגלל שעבור הממשלה, הח"כים החרדיים הם הצינור לציבור החרדי, ואם הם שותקים, כולם מבינים שהכל בסדר. לתזכורת חסימת ירושלים לאוטובוסים אושרה בועדת השרים בה החרדים חברים. למה הם לא צילצלו? לא מרוע. הם חשבו שסגירת ירושלים תחסוך לחרדים כמה עשרות הרוגי קורונה. זאת האמת. רק שהם לא לקחו בחשבון שהמצעד הרגלי לירושלים של אברכים עטופים בשיראין ושטריימלים מאובזרים בילדים, מצטלם לא טוב, כמו גם המסוק שהמריא מבית שמש, ואנחנו למרבה הצער ערב בחירות, ואז התחילה ההשפרצה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 22:44 |
|
| |
שרית, מה הצית לך את הג׳ננה? תבחרי מצידנו במשותפת, רק תעזבי אותנו כאן לנפשנו, כן אנחנו יודעים את שונאת חרדים שונאת את גור, כולם חוץ ממך שפלים בזויים מאוסים, אז שחררי!!! לכי לרעות במחוזות הירוקים שלך, איפה שהכל טהור, איפה שהדבש נשפך כמים!!! ועזבי את התחמנים לתחמנותם!!! או אולי את רוצה לחנך את הנבערים שישמעו את מה שיש לבוגרת בר אילן להציע???? אז איך אומרים באידיש, מויחל טויבוית. זיי געזונדט און גיס דיינע מיסט אף דיינע גוטע פריינד!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 08:08 |
|
| |
שרית איזו נוסטלגייה שפעם היו שולחים מכתב בדואר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 12:46 |
|
| |
היום חרדי עובד זה ממש לא מום !
יש הרבה רבנים שמעריכים את החרדים העובדים,
הרבה מאוד,
הם אלה שמשלמים לבתי הספר ולישיבות בלא בעיות, ברוב המקרים.
חילוני שלבוש כמו חרדי זה מום גדול מאוד,
גם חצי חילוני או רבע חילוני שלבוש כמו חרדי , זה מום גדול מאוד,
גם שמינית חילוני שלבוש כמו חרדי, זה מום גדול מאוד.
מניסיון כל אלה, הרבע, השמינית, המחצית, לבניהם קשה להתקבל לישיבות ולסמינרים,
אף אחד לא רוצה צבועים שכאלה ליד בנו ובתו בבית הספר.
מה משקרים כל אלה שלא מקבלים את ילדיהם לבתי הספר,
לא מקבלים את בנינו, בגלל שאנחנו עובדים,
כשזה שקר מוחלט.
|
|
|
|
|