|
|
| נשלח ב-5/3/2021 12:53 |
|
| |
גוט מגדיר גיווען
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 00:56 |
|
| |
| sasa2 כתבה: |  | שרית, מה הצית לך את הג'ננה? תבחרי מצידנו במשותפת, רק תעזבי אותנו כאן לנפשנו, כן אנחנו יודעים את שונאת חרדים שונאת את גור, כולם חוץ ממך שפלים בזויים מאוסים, אז שחררי!!! לכי לרעות במחוזות הירוקים שלך, איפה שהכל טהור, איפה שהדבש נשפך כמים!!! ועזבי את התחמנים לתחמנותם!!! או אולי את רוצה לחנך את הנבערים שישמעו את מה שיש לבוגרת בר אילן להציע???? אז איך אומרים באידיש, מויחל טויבוית. זיי געזונדט און גיס דיינע מיסט אף דיינע גוטע פריינד!!!!!! |
|
שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!! שתדע שיש כעס מאוד גדול בציבור על המפלגות החרדיות ובשנת הקורונה הם שברו את השיאים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/3/2021 14:29 |
|
| |
שרית היקרה!!! אף אחד לא מגיב לך לגופו של כותב, אלא מנסים להסביר לך שתגובותייך מלאות הארס נובעות מגופו של כותב, את מלאה בשנאה לכל מה שחרדי ותגובותייך מוזנות ומונעות על ידי השנאה הזאת.
כל טיפש קטן (אך לא טיפש גדול) מבין היטב את התנהגות החכי״ם החרדיים בתקופת הקורונה כשמצד אחד הם רוצים לשמור על בריאות שולחיהם ומצד שני אינם יכולים לצאת בריש גלי נגד אלו שחושבים שהגבלות הקורונה הם התעללות לשמה, אין להם את האפשרות לפגוע באדמו״ר מגור כמו שאין להם את האפשרות לפגוע באדמו״ר מבלז, ומכאן נובעת כל ההתנהגות המסורבלת והלא ברורה של תקופת הקורונה, ואת מתוך מסיכת השנאה אינך מסוגלת לחשוב ולו רגע אחד מה המניעים שעומדים מאחורי פעולתם של החכי״ם שלנו שלמרות ריבוי הטענות כלפיהם הם ביסודם אנשים יקרים שרוצים לעשות טוב!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 14:43 |
|
| |
אני רוצה להוסיף על הנוצות שאת מעלה על עצמך תדיר, ואוהבת לנפנף בזה שאת מהחרדים העובדים!!! אוהו כמה שזה חשוב!!!! אף אחד במחנינו לא מזלזל בחרדי עובד, זה שקר שאתם מנפחים כדי למצא לעצמכם איזו פינה שתצדיק את הזלזול שלכם בדת ואת קלות דעתכם בכל מה שקשור לעשיית מצוות!!! מישהו זלזל פעם בד״ר רוטשילד??? או בכל חרדי עובד אחר שהוא ירא שמים ושולח את בניו לישיבות??? זו המצאה שלכם לכסות על מערומי קלות דעתכם, הייתי רוצה לראות היכן יהיו נכדייך, חכמים שכמותך ויתר מכך היו אנשי המזרחי לשעבר שהם היו יראי שמים באמת, אך העובדה שהם זלזלו בנקודה אחת שהיא להתחבר לרשעים גרמה לכך שהם היום ברובם שונאי דת ורובם מקריבים את בניהם למולך החילוניות בגאווה לא מוסתרת, והם שונאים את החרדים שמזכירים להם בעצם קיומם את החלק הדתי בשעטנז הדתי לאומי שלהם, כשאנחנו מהוים להם הוכחה חותכת לטעותם ההסטורית, ואת בוגרת בר אילן יקרה רוקדת אתם על שפת פי הפחת שהם משליכים את עצמם ואת הדורות הבאים שלהם.
בסופו של דבר את שם ולא כאן, ומכאן תגובותייך שמלאים בשנאת עמי בארץ לתלמידי חכמים שנובעת מאותה פסיכולוגיה פשוטה שאף אחד אינו אוהב את מי שמראה לו מה הוא באמת צריך להיות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 15:14 |
|
| |
אינני רואה שום סיבה להצביע למפלגה חרדית מה הבדל ביניהם לבין הליכוד ? היינו הך
רק שלמפלגות אלו יש נציגים שיודעים לעבוד היטב על הרבנים הגדולים [של"ע הם אלמנים, והם תלויים בחסדי אחרים, שמתערבים להם בענייני הצבעות וחיסונים]
ושלא עושים שום דבר בענייני יהדות חוץ מלהביא כספים למנהלי המוסדות שיוכלו לחתן ביד רחבה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 15:21 |
|
| |
SASA2 אין כאן שום שנאה לתלמידי חכמים ה"ה העסקנים הח"כים למיניהם שאינם מבינים בין ימינם לשמאלם
לא התבקשו לנהל את המדינה אלא למען הציבור החרדי והיהדות ואת זה הם הפסיקו לעשות מאז שהתחברו לרשעים ולכל המפלגות החילוניות
ויש עוד הרבה סיבות לא להצביע להם כלל וכלל
כאשר הם גם לא נשמעים לרבנים [לא אפרט כאן] ובוודאי שלא שואלים אותם אלא לצרכיהם בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 15:38 |
|
| |
מוצש יקר. אינני מכירה אותך אבל גם אתה הולך שבי אחרי המתלהמים, בא נבחן את הטיעון שלך שהם דואגים למנהלי המוסדות, האם כוונתך לישיבות?? הרי ביום שהמדינה תפסיק לתת למוסדות התורה אתה! כן אתה! תצטרך לשלם כסף לישיבה שמחזיקה את בנך, חשבת על זה פעם שהישיבה מאכילה את בנינו ומחזיקה אותם על שולחנה כמעט חינם? מי חייב לך את זה? ראש הישיבה שמכתת את רגליו ומתבזה השכם והערב למענך? ומה תודתך לו הא הוא מחתן את בנו בהרחבה בו בזמן שרוב ראשי הישיבות מסובכים בחובות לא פחות מכל אחד אחר, ואם קורה ונדיבי הישיבה שמעריכים אותו מאד מאד עוזרים לו קצת בקשיים האישיים על מנת שיהיה לו ראש פנוי ללמד זה רע??? אתה מתנהג כמו החכמימלאך שחושבים שהם יודעים הכל והעיקר שכל מנהלי המוסדות יושבים שם בשביל כבוד וכסף, חז״ל לימדו אותנו הפוסל במומו פוסל, דהיינו שאתה שופט אחרים לפי מה שאתה היית עושה במצבם ומכאן אתה משליך על האחר, אני מכירה לפחות מנהל מוסד אחד שאני מאחלת לעצמי שאהיה יראת שמים וישרה כמוהו, אז אנא הפסיקו עם ההשמצות שאין להם בסיס אלא מתחושת הבטן של המבקר הנבזה שיודע בדיוק מה הוא היה עושה במקום..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 20:11 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | sasa2 כתבה: |  | שרית, מה הצית לך את הג'ננה? תבחרי מצידנו במשותפת, רק תעזבי אותנו כאן לנפשנו, כן אנחנו יודעים את שונאת חרדים שונאת את גור, כולם חוץ ממך שפלים בזויים מאוסים, אז שחררי!!! לכי לרעות במחוזות הירוקים שלך, איפה שהכל טהור, איפה שהדבש נשפך כמים!!! ועזבי את התחמנים לתחמנותם!!! או אולי את רוצה לחנך את הנבערים שישמעו את מה שיש לבוגרת בר אילן להציע???? אז איך אומרים באידיש, מויחל טויבוית. זיי געזונדט און גיס דיינע מיסט אף דיינע גוטע פריינד!!!!!! |
|
שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!! שתדע שיש כעס מאוד גדול בציבור על המפלגות החרדיות ובשנת הקורונה הם שברו את השיאים!!
|
|
כשאין מה לענות, עונים ש"כשאין מה לענות לגופו של ענין עונים לגופו של כותב"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2021 21:02 |
|
| |
התחלתי לאהוב את התגובות של sasa. כלום לא לגופו של כותב, זה רק כדי להסביר שהכותב טועה ואחריתו עדי אובד; אנשי המזרחי אנשים מקסימים, והם גם מקריבים את בניהם למולך (בזמן שכל החרדים הולכים למישרים, כמובן!); אין שום זלזול בחרדים עובדים, הזלזול הוא רק בשרית; אסור לבזות את גדולי ישראל ואם כן ברור שכל מה שגפני עושה זה צודק. אני לא יודע אם מותר לכתוב את זה בפורום "חרדי", אבל ממש התאהבתי בך! אם לא שאצטרך לשלם מליונים לפסיכיאטרים, יש סיכוי שהייתי מציע לך נישואין!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 01:56 |
|
| |
לא נעניתי ולו בטיעון ענייני אחד בכל מה שכתבתי לעדת המתלוננים, באמת ובתמים הייתי שמחה לשמוע מה לא נכון במה שכתבתי. ובקשר למזרחי האם זה שהגיב קרא את מה שכתבתי??? עובדתית זה לא נכון שרובם מפסידים את הדור הצעיר שלהם????
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 06:37 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  |
שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!!
|
|
לא מבין איך לאחת שתייגה את כל חסידי גור כאחת בצד ברשע, מתייחסת כל הזמן לגופם של עשרות אלפי אנשים, בצורה משפילה ומבזה, בצורה לא ענינית אלא לגופו של אדם, בצורה שהייתי קורא אותה גזענית לחלוטין, כי לא ייתכן לתייג קבוצה גדולה בת עשרות אלפי איש, כאיש אחד, ולהשמיץ אותם איך איך איך - יש לה את החוצפה לחזור שוב ושוב על הפזמון "שאין תשובה לגופו של ענין עונים לגופו של כותב"? האם יש קורסי חוצפה בבר אילן?
אני מכיר אישית לא מעט חסידי גור "חס"ג חס"ג".. אברכים טובי לב, למדנים צדיקים ותרנים על ממונם על כבודם, ענווים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 09:12 |
|
| |
נאום יוצא דופן • הרבי על חברי הכנסת: "איבדנו את כל ההישגים" בשיחה שמסר לחסידיו בליל אמש בסעודת מלווה מלכה עמד הרבי מביטשקוב על פגעי הזמן והתקופה המשמשים בערבוביה לקראת הבחירות הקרובות. ועל הקשר בין המסרבים ללכת להתחסן וההולכים לקלפי "גם בתורה שלי כתוב 'ועשית ככל אשר יורוך'" | תיעוד מהדברים הנוקבים אהרן מילר, כ"ג אדר תשפ"א 07/03/2021 09:38"חושבים שאנחנו טיפשים" הרבי מביטשקוב אמש במלוה מלכה צילום: באדיבות המצלם האדמו"ר מביטשקוב שמנהיג את בית מדרשו מיפו בתל אביב, נשא אמש (מוצאי שבת) דברים לחסידיו בסעודת מלווה מלכה, במהלך שיחתו תקף את חברי הכנסת שלא פעלו מספיק נגד איבוד ה'הישגים' החרדים, שנעלמו בזה אחר זה בשנה האחרונה. "תפתחו את העיניים" זעק הרבי. בפתח דבריו אמר הרבי: "אנחנו עומדים שבועיים ומשהו לפני בחירות, אני לא רגיל לדבר על זה, ושוב פעם חושבים שאנחנו טיפשים, לא מבינים למה יש אנשים שלא הולכים להתחסן, כי הם קוראים כל מיני דברים שכתוב בכל מיני עיתונים וכל מיני עלונים, כועסים עליהם, מה אתם כאלו טיפשים, מוכרים לכם 'לוקשים' ואתם קונים, אבל אתם בעצמכם מוכרים לנו 'לוקשים' כל תקופה, ואנחנו קונים את זה". "מוכרים לנו סיפורים שיושבים שם קבוצה של אברכים במקום הכי מלוכלך בארץ ישראל, ועושים דברים גדולים למען היהדות החרדית. על מי אתם עובדים, על מי אתם משקרים" תהה הרבי. "אנחנו באמת כאלו טיפשים שאפשר לקנות אותנו עם עיתונים? לכתוב כי הפעם המערכה היא סוף העולם, שקרנים. עם ישראל הגיע להישגים כבר מעל 3000 שנה, הישגים של תורה, הישגים של מסירות נפש בשביל תורה, תפתחו קצת היסטוריה. עם ישראל מעולם לא ויתר על תורה, עם ישראל מעולם לא ויתר על בתי כנסת, על תלמודי תורה, על בתי ספר לבנות, על טהרת הקודש" הבהיר. "שנה שלמה שאנחנו זרקנו את ההישגים האלו לפח, ומי חתום על זה?" המשיך הרבי את דבריו: "אותם חברי כנסת החרדים. הם חתומים על זה שאנחנו התנצלנו את עדיינו מהר חורב. מוכרים לנו סיפורים מוכרים לנו 'לוקשים', אנחנו כאלו טיפשים?" עם זאת הבהיר: "יש לנו מזל גדול, נכון, אנחנו יש לנו תורה, ובתורה כתוב 'ועשית ככל אשר יורוך' ואם רוצים עם משהו לקנות אותנו, אז מספיק שישימו מודעה ב'המודיע' ובכל הזה 'ועשית ככל אשר יורוך', זה מספיק כדי שיהודי יעשה את מה שהרבנים אומרים לו, גם אם אומרים לו על ימין שהוא שמאל וגם על שמאל שהוא ימין. ככה לימדו אותנו ככה גדלנו. ואת ההישג הזה אנחנו לא מוותרים עליו". הרבי המשיך ואמר: "אבל זה שהשנה האחרונה, אלפי אלפי בנים ובנות ממשפחות חרדיות מסתובבים ברחובות רחמנא ליצלן, זה הישגים, מה? זה הדבר הראשון שצריך לוותר? על בלפור לא צריך לוותר. לא ראינו אותם יוצאים מהממשלה כשהחליטו להעדיף את בלפור על בית כנסת. איפה ההישגים שלנו, כל השנים, הכול נמחק בשנה אחת, הם חושבים שאנחנו טיפשים? אנחנו אמורים ללכת ולבחור בהם, ולתת להם את הקול שלנו?". "אני עצמי עדיין לא קיבלתי את הדעה שלי, כי אני אין לי דעה, אבל בדרך כלל, אני מכיר את עצמי, גם אצלי כתוב בתורה 'ועשית ככל אשר יורוך', אבל מה יהיה למסקנא, אנחנו עוד נדבר בשבועיים הקרובים שנדע 'את אשר ישים ה' בפי אותו אדבר'. אבל אנחנו צריכים לדעת את זה להכניס את זה ולהפנים את זה שמוכרים לנו 'לוקשים'. ואנחנו הפסדנו במשך השנה האחרונה, אתם ברוך השם לא רבי'ס, אתם לא צריכים לטפל בפרויקטים שהרב'יס צריכים לטפל. שנה שלימה שנופלים שדודים שנופלים חללים יום יום. תעשו סיבוב ברחובות בני ברק, ברחובות הערים החרדיות, תפתחו את העיניים תראו מה קורה לכל ההישגים הגדולים שלנו". "אז זה מה שצריך לעשות? כשיש טרגדיה, כשיש מגפה אז זה הדבר הראשון שצריך לעשות? לוותר על ההישגים שלנו?" תהה הרבי, וסיכם: "וגם ככה כבר יצאתי מהכלים". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 09:16 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| שרית560 כתב: |  |
שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!!
|
|
לא מבין איך לאחת שתייגה את כל חסידי גור כאחת בצד ברשע, מתייחסת כל הזמן לגופם של עשרות אלפי אנשים, בצורה משפילה ומבזה, בצורה לא ענינית אלא לגופו של אדם, בצורה שהייתי קורא אותה גזענית לחלוטין, כי לא ייתכן לתייג קבוצה גדולה בת עשרות אלפי איש, כאיש אחד, ולהשמיץ אותם איך איך איך - יש לה את החוצפה לחזור שוב ושוב על הפזמון "שאין תשובה לגופו של ענין עונים לגופו של כותב"? האם יש קורסי חוצפה בבר אילן?
אני מכיר אישית לא מעט חסידי גור "חס"ג חס"ג".. אברכים טובי לב, למדנים צדיקים ותרנים על ממונם על כבודם, ענווים
|
|
הבנתי אתה קשור לחסידות גור נדלן ואתה מצדיק את כל תועבות ואת האלימות שלהם!! ודרכתי לך על היבלת!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/3/2021 12:47 |
|
| |
*כמה נקודות בקשר לבחירות הללו בעיני חרדי אגודאי שורשי מדור דור, שלא קשור לסיעות והחסידויות החזקות השולטות במפלגה, משרותיה, תפקידיה*. 1. *השיתוק שאוחז במפלגת אגודת ישראל, זה עשרות שנים, עקב מלחמות פנימיות* מעל ומתחת השולחן, לנוכח אי קיום בחירות פנימיות שיתנו מענה הולם לכל קבוצה. 2. *התחושה שהבית שלי, כבר לא בדיוק שלנו אלא של כמה אחים גדולים וחזקים* שהשתלטו על הבית והרכוש. 3. התחושה *שהמפלגה, נציגיה, גם במוניציפלי, משרת רק את המוסדות, בתי כנסת, חינוך, מקוואות*, זה חשוב מאוד כמובן, אבל משאיר את היחיד באין אונים מול מערכות מימסדיות טוחנות. 4. *התעלמות מוחלטת מקהילות קטנות*, בעיתוני המגזר הרשמיים, המודיע ואפילו המבשר שהוקם בגלל החרמה דומה, מביאה למרמור והרחקה גם של אנשים מחוץ לקהילות הקטנות הללו כמו; סלאנים, ויזניץ ר' מנדל, וכו', לאחרונה קצת השתפר אבל לא מספיק. 5. כחסיד ברסלב, שדווקא מיוצגת מוניציפלית בצורה ראויה גם עבור כלל הקהילות, כמו רובינשטיין בביתר, בן שעיה במודיעין עלית, גלבך בצפת, הפעם עקב מחדל ההונאה של נציגינו מאגודה ובעיקר מש"ס (נתניהו לא חסיד, לא מצופה ממנו לצאת מכליו כדי לאפשר נסיעה לאומן כשהיא מסוכנת לדעתו) חלקים עצומים, בכל רחבי החסידות, חושבים על מחאת ישיבה בבית, ללא הליכה לבחירות. לא מבינים שאי בחירה זו בחירה בלפיד בנט ליברמן. אבל אין דור יתום. *אני דווקא כאגודאי מאה שנה, מאמין שכדי לתת למאיר פרוש ושלומי אמונים כוח להביא ליושר ובחירות פנימיות אחת ולתמיד*, צריך לעזוב בצער את הבית לתקופה, ולשכור חדר אצל ההגון והדתי מבין המפלגות, וזה בצלאל סמוטריץ, שהוכיח עצמו ביושר ומעש. *ידי תרעד לבטח, אבל תשים את האות ט' כנראה, בקלפי*. ובדוגמא אישית; הפרט שמלמד על הכלל כולו. אם יכול להיווצר מצב שר' יוסי דייטש סגן ראש העיר, ידיו כבולות מלתמוך במפעלי תרבות חרדיים, כמו אגודת הכליזמרים, שמוציאה את מיטב נגני היידישקייט לציבור משך עשרות שנים, למרות שמשך שנים מכיר בזה, תומך, מבטיח, מעודד, הוא לא מצליח אפילו לקבוע פגישה עם הגברת רג'ואן ששולטת ללא מצרים על כל תקציבי התרבות הכלליים והחרדים, בגלל וטו שמטיל יועץ השר לענייני תרבות, (אדם ששייך למשפחה של הישוב הישן, קנאים שלא קשורים לאגודת ישראל, או לכל מוסד ממשלתי אחר, בכל זאת הוא בעל המשרה החשובה משך שנים רבות, נבחר במכרז חשאי שוב ושוב, עם קשרים טובים עקב צידוד בהרב שך זצ"ל נגד ראש ישיבה מתחרה בפונוביז) שמשליט אימה על כל פקידי התרבות ממסדיים ומנהלי איגודי תרבות חרדיים פרטיים. *אם המצב כל כך קשה, ונבחר ציבור שלנו בתפקיד רם כל כך, מסיעת שלומי אמונים הנפלאים ורבי המעש, עומד בחוסר אונים כזה, כנראה שחייבים למצא חדר בבית אחר שלא כפוף לבעלי שליטה*. אברום לייב בורשטיין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|