| נשלח ב-6/2/2021 21:29 |
|
| |
תחרות אילה חסון מול יאיר שרקי - להבדיל ר' חיים מול ר' גרשון
תחרות ברשתות הטלוויזיה ותקשורתנים נעדרי כל זיקה לתורה ולומדיה מתחרים ביניהם על סיקור גדולי ישראל, וכל זה מתוך תוכו של "קודשי הקדשים" בשיתוף פעולה מלאה של הנכדים והגיחזיים למיניהם. אוי לדור שכך עלתה בימיו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:26 |
|
| |
אוי לנו
אבל אין מה לומר, אצל ר' חיים שיחקו אותה כמו שצריך הביאו לו אישה לחדר, דיברה עם המנהיג בכבודו ובעצמו כששר התורה יושב לצדו ומשמש כתפאורה ואינו מודע כלל לחרפה שהמיטו עליו בני משפחתו ויחצניו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:37 |
|
| |
אהרן סורסקי כתב ספר על הרבי מקלויזנבורג, אבי בן ישראל כתב ספר על הרב עובדיה. איפה שני הנתונים האלה מתנגשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 22:58 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | אהרן סורסקי כתב ספר על הרבי מקלויזנבורג, אבי בן ישראל כתב ספר על הרב עובדיה. איפה שני הנתונים האלה מתנגשים? |
|
השוואה מגוחכת ופתטית להחריד
אבל בשביל שתבין אכתוב לך כמו לילד קטן אצל אביו של שר התורה, מרן הסטייפלר זצ"ל זה לא היה קורה, לא זה שאשת טלווויזיה חילונית תוזמן לחדרו, ולא כל שאר החרפות שאתם מטילים על ר' חיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 23:12 |
|
| |
ריאליטי גדולים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 23:19 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אהרן סורסקי כתב ספר על הרבי מקלויזנבורג, אבי בן ישראל כתב ספר על הרב עובדיה. איפה שני הנתונים האלה מתנגשים?
אבל בשביל שתבין אכתוב לך כמו לילד קטן אצל אביו של שר התורה, מרן הסטייפלר זצ"ל זה לא היה קורה, לא זה שאשת טלווויזיה חילונית תוזמן לחדרו, ולא כל שאר החרפות שאתם מטילים על ר' חיים.
|
|
אכן הסברת לי כמו לילד קטן, אבל ילד גדול כמוני לא משתכנע מהסברים כאלה ולכן תצטרך לנסות שוב. מה היה קורה ומה לא היה קורה אצל הסטייפלר, אני מציע לשאול את משפ' ברזם או את ר' שאול קנייבסקי. אישה נכנסה אליו ועשתה כתבה, מה הבעיה בזה זה מראה עליו או על מישהו? אם גאולה רפאל כתבה ספר על הרב י"ל מימון, או שולמית אזרחי על הר"מ חדש, זה מלמד משהו על מושאי הספר? (ולפחות לעדתי, זה גם ממש לא רע)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 23:21 |
|
| |
ובכלל הנושא של אשכול זה לא היה אילת חסון, אלא העובדה ששני כתבים משבחים רבנים, כל אחד רב אחר. פותח האשכול ראה בזה עימות מסוים, ואני שאלתי למה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 23:34 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | אהרן סורסקי כתב ספר על הרבי מקלויזנבורג, אבי בן ישראל כתב ספר על הרב עובדיה. איפה שני הנתונים האלה מתנגשים?
אכן הסברת לי כמו לילד קטן, אבל ילד גדול כמוני לא משתכנע מהסברים כאלה ולכן תצטרך לנסות שוב. מה היה קורה ומה לא היה קורה אצל הסטייפלר, אני מציע לשאול את משפ' ברזם או את ר' שאול קנייבסקי. אישה נכנסה אליו ועשתה כתבה, מה הבעיה בזה זה מראה עליו או על מישהו? אם גאולה רפאל כתבה ספר על הרב י"ל מימון, או שולמית אזרחי על הר"מ חדש, זה מלמד משהו על מושאי הספר? (ולפחות לעדתי, זה גם ממש לא רע) |
|
אם הייתי חושב שמה שאתה זקוק לו זה הסברה אולי הייתי מתאמץ בשבילך, ברור לי שזה לא העניין. אתה סתם עושה הכל כדי להיראות נודניק מושלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2021 09:26 |
|
| |
|
|
|
|
|