בית פורומים בחדרי חרדים

אב"ד זכרון מאיר ר' חיים מאיר וואזנר ז"ל - נפטר מקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2021 07:25 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
לפי טענות שלא הוכחשו מסע ההלוויה של השבט הלוי לפני שהיה זמן להתארגן גם היה בהוראת הגרח"ק.
לא קשור לזמן להתארגן. אלא השאלה היתה אם להמתין לבוקר כדי שיבואו יותר אנשים.
האסון ארע רק כי יצאו דרך מדרגות המוות מדסלר. במקום מוילקומירר. לא היה עוזר כלום לחכות עוד שנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 14:16 לינק ישיר 

בד"ה

למען הדיוק, לא רק שהכחיש קורונה אלא גם התנגד לחיסונים, ואם אכן היה חולה אלצהיימר אז זה פשע (נוסף?) מצד בני ביתו שהפיצו הוראות בשמו בעניין החיסונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 08:56 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
בד"ה

למען הדיוק, לא רק שהכחיש קורונה אלא גם התנגד לחיסונים, ואם אכן היה חולה אלצהיימר אז זה פשע (נוסף?) מצד בני ביתו שהפיצו הוראות בשמו בעניין החיסונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

למען הדיוק, לא הפיצו בשמו. הבן שלו, זה שטוען לכתר האדמו"רות לחסידות החדשה אמר מפורשות ש"אם" אביו "היה בכוחות" הוא היה אומר את דעתו שלכאורה משתמע נגד.

תוקן על ידי muki28 ב- 10/02/2021 09:00:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 08:58 לינק ישיר 

ציטוט: "אם אאמו'ר שליט'א (הגאון ר' חיים וואזנר) היה בכוחות היה אומר את דעתו. בשפעת כבר גילה את דעתו לא לקחת את החיסון. ביקשו ממני לחוות את דעתי בזה" http://www.safabrura.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=2585952

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 09:10 לינק ישיר 

לדבריו, הוא משווה בין חיסון קורונה לחיסון שפעת, שאביו היה נגד חיסון שפעת, ומביא שם עדות מרופא שלהתחסן נגד שעלת מומלץ מכיוון ומדובר בנגיף מת, אך להתחסן נגד שפעת לא מומלץ כי מדובר בנגיף חי. הבעיה בלוגיקה שלו שבחיסון לקורונה אין נגיף חי. כך, שגם ממה שהוא כותב יוצא שכן מומלץ להתחסן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 09:31 לינק ישיר 

אני חושב שצריך לחקור, אם מישהו כאן צריך לשבת בכלא.

מי הרוויח ממותו? אותו אחד שלא הסכים לחסנו. הוא גם אחראי להבאתו לחתונה בה נדבק ומכך נפטר.

מדובר באדם דמנטי, חסר ישע שיתכן שבנו העתיד לרשת את כסאו, רצה לזרז את לכתו.

מעבר לדין הפלילי, אני בעד להוקיע את הבן כרוצח, שלא יעז להראות את פניו באירועים ציבוריים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 10/02/2021 09:34:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 10:57 לינק ישיר 

רשע מרושע, אתה בכלל לא יודע במה ומי מדובר וכבר אתה מטנף, ראשית על אף שהגר"ח זצ"ל אובחן כחולה אלצהיימר ל"ע וכבר לא היה בכוחו לחדש מערכות כמימים ימימה, עדיין הוא היה מודע למגיפה, לידיעתך, בשבוע האחרון לפני כניסתו לביה"ח הוא עדיין אמר דבר תורה בסעודה שלישית שערך בבית מדרשו, ובחג החנוכה האחרון הוא התפלל לפני העמוד הלל ! שנה שלימה הוא נזהר במידה מסויימת אם כי הוא לא עשה מזה עסק גדול, 
ובשבועות האחרונים הוא נחלש מאוד, עד שלאותו חתונה הביאו אותו לראשונה על כסא גלגלים, בנו כמעט ולא היה מעורב בהחלטות לגביו, אלא בעיקר הרבנית תליט"א שניהלה את כל ענייניו הרפואיים בסודיות מוחלטת, כשהיא מסתייעת במשב"ק מסור שהיה מסיע אותם לרופאים שונים, יש טוענים שהיא אף דאגה לחסן אותו בחיסון הראשון, 
במעייני הישועה הוא יצא עם בדיקה אחת חיובית ואם בדיקה אחת שלילית, 

להערכת הרופאים היה לו כבר קורונה לפני תקופת מה, וריאותיו נחלשו מכך, וכתוצאה מכך החלה ההדרדות הרפואית, 

ומה אתה חושב, גם כשאתה תמות, אני יוכל לכתוב שהילדים שלך בכוונה זירזו את מותך, כי הם רצו לרשת את הדירה והרכב שלך,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 14:32 לינק ישיר 

חידוש
סוף סוף אני פוגש איה אוהד לבן מתנגד החיסונים
חיפשתי הרבה ולא מצאתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 17:46 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:
אני חושב שצריך לחקור, אם מישהו כאן צריך לשבת בכלא.

מי הרוויח ממותו? אותו אחד שלא הסכים לחסנו. הוא גם אחראי להבאתו לחתונה בה נדבק ומכך נפטר.

מדובר באדם דמנטי, חסר ישע שיתכן שבנו העתיד לרשת את כסאו, רצה לזרז את לכתו.

מעבר לדין הפלילי, אני בעד להוקיע את הבן כרוצח, שלא יעז להראות את פניו באירועים ציבוריים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי עדייןבגלות ב- 10/02/2021 09:34:01

למרבה הצער אין אשמה פלילית על הרי"ב.
אמנם הציבור מודע היטב לאחריות שלו במות אביו, וגם לאינטרס שלו. זה היה נושא מדובר בשבועיים האחרונים לחיי אביו.
ובכל מקרה, אף אחד לא באמת חושב שהרי"ב אדם בעל משמעות כלשהי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:47 לינק ישיר 

בחצר הקודש שבט הלוי בבני ברק נערכה שבת התאחדות והכתרה לאחר הסתלקותו של הגה"צ רבי חיים מאיר הלוי ואזנר זצ"ל בעל המחשבת הלוי בצל בנו הגה"צ רבי יוסף בנימין ואזנר גאב"ד זכרון מאיר. התפילות והשולחנות נערכו בבית המדרש בישיבת חכמי לובלין רח' וילקומירר ב"ב • צילום: שוקי לרר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 12:50 לינק ישיר 

תסתכלו על התמונות בקישור שהבאתי. בדיוק כפי שהימרתי כאן. בנו הבכור הפך לאדמו"ר לכל דבר ועניין. ברוכים הבאים לחסידות "שבט הלוי". מתחרים ישירים של דארג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 14:44 לינק ישיר 

למה דווקא דארג ולא סקולען או פרימשלאן, 

מרן הגר"ש ואזנר זי"ע היה לתלמידיו "רבי" לכל דבר ועניין, מיומו הראשון בישיבתו הוא היה מכונה "רעבע" ועל המודעות בישיבה היה כתוב "כ"ק אדמו"ר שליט"א ימסור שיעור וכו" עד לגיל שיבה הוא ערך טיש בלילות שבת בחורף בכל שבוע, אם כי ללא פרנצ'עס, במועדים ובעיקר בפורים אז היה טיש גדול עם פרנצ'עס, בכל סעודה שלישית הוא חילק בידיו דגים למאות בחורים ואברכים שעברו לפני בסך, הייתי שם כמה וכמה פעמים גם בשל"ס וגם בפורים, הוא היה מקבל קוויטלעך מתלמידיו, אבל הוא עצמו נהג כך רק בתוככי קהילתו וישיבתו, ככל רבני הונגריה, וכפי שנהגו בדושינסקי וערלוי ופאפא,  וכלפי הרחוב הוא קיים בנפשו מאמר חז"ל 'לעולם אל ישנה אדם מרבנות שלו' והתעטר בתואר אב"ד ור"מ זכרון מאיר, הצעירים של היום חשקה נפשם באדמו"רות לכל דבר, והוא די מסכים אתם, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 15:06 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
הצעירים של היום חשקה נפשם באדמו"רות לכל דבר, והוא די מסכים אתם, 

נכון, למה לעבוד קשה וללמוד, הבו לנו אקשן, וערבי שירה, והכל בסדר.
וגם הרי"ב למה לו להתמודד עם שאר הפוסקים לפי מה שהוא באמת שווה, מעתה הוא אדמו"ר וכל הוראותיו ישר מן השמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 16:04 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
תסתכלו על התמונות בקישור שהבאתי. בדיוק כפי שהימרתי כאן. בנו הבכור הפך לאדמו"ר לכל דבר ועניין. ברוכים הבאים לחסידות "שבט הלוי". מתחרים ישירים של דארג.
אני לא אוחז משניהם, אבל ההשוואה אינה נכונה. האדמור מדארג הקים חצר חדשה (לא נכנס כעת לדרך ולשיטה). הגרי"ב שידרג חצר קיימת. אם כבר ההשוואה יותר לחצר חוג חת"ס או אולי לערלוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 21:34 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
למה דווקא דארג ולא סקולען או פרימשלאן, 

מרן הגר"ש ואזנר זי"ע היה לתלמידיו "רבי" לכל דבר ועניין, מיומו הראשון בישיבתו הוא היה מכונה "רעבע" ועל המודעות בישיבה היה כתוב "כ"ק אדמו"ר שליט"א ימסור שיעור וכו" עד לגיל שיבה הוא ערך טיש בלילות שבת בחורף בכל שבוע, אם כי ללא פרנצ'עס, במועדים ובעיקר בפורים אז היה טיש גדול עם פרנצ'עס, בכל סעודה שלישית הוא חילק בידיו דגים למאות בחורים ואברכים שעברו לפני בסך, הייתי שם כמה וכמה פעמים גם בשל"ס וגם בפורים, הוא היה מקבל קוויטלעך מתלמידיו, אבל הוא עצמו נהג כך רק בתוככי קהילתו וישיבתו, ככל רבני הונגריה, וכפי שנהגו בדושינסקי וערלוי ופאפא,  וכלפי הרחוב הוא קיים בנפשו מאמר חז"ל 'לעולם אל ישנה אדם מרבנות שלו' והתעטר בתואר אב"ד ור"מ זכרון מאיר, הצעירים של היום חשקה נפשם באדמו"רות לכל דבר, והוא די מסכים אתם, 

התכוונתי שהאופי של החסידות יהיה בסגנון של דארג.
הם יתחרו מול דארג על התואר החסידות החניוקית ביותר.

ואכן ידוע שגם הסבא הגר"ש נהג בגינוני אדמו"רות מסוימים (חלקם בגלל שנכנע לדרישת הקהל) אבל הנכד כנראה הולך לקחת את זה כמה צעדים קדימה ולהפוך אותם לחסידות לכל דבר ועניין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אב"ד זכרון מאיר ר' חיים מאיר וואזנר ז"ל - נפטר מקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.