בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ פינדרוס: "אין לבוחר החרדי לאן לברוח, על אף התסכול"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2021 23:42 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
הם מחויבים רק לנכדים ומנהלי המוסדות"שכחת" את האדמורי"ם.
הוא לא שכח, האדמורים הם גם נכדים של מישהו... (אולי חוץ מהדארגער)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 23:48 לינק ישיר 

לגופו של אשכול, פינדרוס אמר את האמת וזו ההזדמנות להחליט אם הולכים על זה. מפלגה שכל כוחה הוא בטענה שכל השאר יותר גרועים, משתווה בעיניי למפייה שמציעה לשלם פרוטקשן כי זו האופציה הכי טובה - ועל זה לבד אני חושב שראוי להגדיר את המפלגות החרדיות כתחתית השפלות. בכל מקרה אין שום דבר חדש, תמיד הם הסבירו בדרך זו או אחרת שהם "הרע במיעוטו", ומי שטיפש שיתמוך בקמפיינים כאלה. (וכפי שציינתי, בבדיקה שטחית של כל אחד, מה הוא רוצה שיהיה ומה המפלגות השונות מציעות, נקל לגלות שאפילו "הרע במיעוטו" הם לא... ותרוצים כמו שירות לאומי הם שטויות, הרי יהדות התורה תמכה בהתנתקות שהיא הסיבה למלחמה שלהם נגד היתר מכירה ופינוי קברים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 23:56 לינק ישיר 
a_smithee

מנחה_חדשה כתב:
הם מחויבים רק לנכדים ומנהלי המוסדות"שכחת" את האדמורי"ם.

אדמורי"ם זה שילוב של נכדים ומנהלי מוסדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 00:06 לינק ישיר 
קלעפער

מושגים כתב:
בעיקרשומע כתב:
בעיקרשומע

מושגים כתב:
מה לא הנהגה יהודית אצל סמוטריץ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. שירות לאומי.
ב. דעותיו המדיניות הן בניגוד לדעות המקובלות בבתי המדרש שבהם אני חי [זה שהייצוג הפוליטי וההנהגה המעשית של בית המדרש התטרלל לגמרי זה משהו אחר].

אז אולי זה לא הנהגה קיצונית. אבל הוא יהודי חם ואין סיכוי שיפגע בדברים החשובים לחרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

שירות לאומי זה אצלך קיצוניות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 02:12 לינק ישיר 

צריך לא מעט שנאה עצמית -אחר -תלמיד חכם בכדי לא לדאוג בהצבעתך לכלכלת בן משפחתך ,שכינך ,בן קהילתך.
תירוצי לא דואגים ,יענקי קנייבסקי ,אכלו לי ,קניידלך וכו, מגוחכים ולא קשורים .
נחמד ועצמאי להצהיר על הצבעה לסמוטריץ ,באמת צריך אותו ומאחל לו בהצלחה ,אך עניי עירך קודמים ,
תתעלו על עצמכם ,זה לא מה שיהפוך אותכם לחכמים ומאושרים יותר .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 08:31 לינק ישיר 

אולי אפשר להפסיק עם הדמגוגיה, יש שתי אופציות נראות, ג' מקווצת קצת עם סמוטריץ מעל אחוז החסימה וממשלת ימין הומוגנית, או ג' גדולה יותר, סמוטריץ בחוץ וממשלת שמאל, אממה באופציה הראשונה פינדרוס יהיה בהתחלה בחוץ עד שיופעל החוק הנורווגי, ועל מנת למנוע את ההשפלה הזאת מר פינדרוס מוכן לחרב את כל העולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:06 לינק ישיר 
בעיקרשומע

חסדא כתב:
צריך לא מעט שנאה עצמית -אחר -תלמיד חכם בכדי לא לדאוג בהצבעתך לכלכלת בן משפחתך ,שכינך ,בן קהילתך.
תירוצי לא דואגים ,יענקי קנייבסקי ,אכלו לי ,קניידלך וכו, מגוחכים ולא קשורים .
נחמד ועצמאי להצהיר על הצבעה לסמוטריץ ,באמת צריך אותו ומאחל לו בהצלחה ,אך עניי עירך קודמים ,
תתעלו על עצמכם ,זה לא מה שיהפוך אותכם לחכמים ומאושרים יותר .

יפה מאד שאתה מחליט בשביל אחרים מה השיקולים שלהם.
אני עוזר ופעיל בקהילתי וכל המוסדות שאני שולח אליהם למרות שאני סבור בהרבה דברים אחרת.
הקטסטרופה שהיתה פה מקשה עלי מאד הן בפן האישי והן כעצמאי כלכלית, ולא רואה שהמפלגות החרדיות הולכולת לסייע לעצמאים באמת. מה שאומר גם שאני יכול לתמוך פחות גם במוסדות. גם למוסדות חברי הכנסת החרדים במצב הנוכחי עושים יותר נזקים מרווחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:21 לינק ישיר 

אם ההגדרה שלכם לחרדיות זה פולקלור תצביעו ג, אם ההגדרה שלכם לחרדיות זו מחוייבות להלכה תצביעו שס ואם ההגדרה שלכם לחרדיות זה שהבנות שלכם יתנדבו לארגוני חסד במסגרת שירות לאומי תצביעו סמוטריץ

תוקן על ידי אדמה10 ב- 08/02/2021 11:26:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:37 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

אם ההגדרה שלכם לחרדיות זה פולקלור תצביעו ג, אם ההגדרה שלכם לחרדיות זו מחוייבות להלכה תצביעו שס ואם ההגדרה שלכם לחרדיות זה שהבנות שלכם יתנדבו לארגוני חסד במסגרת שירות לאומי תצביעו סמוטריץ

שס זה לא פולקלור?? להחזיר עטרה ליושנה..
בכל מקרה שס תמיד מיישרת קו עם יהדות התורה בכל הנושאים.
מה הסיפור שלך?
אתה ספרדי חבדניק?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:21 לינק ישיר 

פלא שבחירות אחרי בחירות הוא מצליח כ"כ?

אני הייתי שם אותו מס' 11 ברשימה כדי שיכנסו מנין ח"כים ל -ג'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:36 לינק ישיר 

יו״ר סיעת יהדות התורה ח״כ יצחק פינדרוס לאדמקר ולפידות ב׳קול ברמה׳ - מאותה סיבה שהרב פרוש והרב ליצמן לא מייצגים את הציבור הליטאי, כך בצלאל סמוטריץ לא מייצג את הציבור החרדי.

לא יאומן. זה מידרדר מדחי אל דחי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:39 לינק ישיר 

על זה בדיוק ג בונים.
ישימו מי שישימו, לא משנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:44 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
אדמה10 כתב:

שס זה לא פולקלור?? להחזיר עטרה ליושנה..
בכל מקרה שס תמיד מיישרת קו עם יהדות התורה בכל הנושאים.
מה הסיפור שלך?
אתה ספרדי חבדניק?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ב"ה בשס ההלכה גוברת עדיין על הפולקלור. עד לא מזמן זה היה כך גם ביהדות התורה, אבל כידוע לכל ובפרט לך זה השתנה בשנה האחרונה במהלך ציבורי של קידוש הפולקלור על פני חיי אדם. דבר שב"ה לא היה בשס.

אם מישהו לא מתגזען כמקובל ב... ורואה מחוסר ברירה את שס כאופציה זה עושה אותו ספרדי?

לשס יש רבנים שאולי בהרבה דברים אנחנו לא נוהגים לפי הפסקים שלהם ולא אהבנו כל מיני דברים שעשו בעבר, אבל לפחות המפלגה מחוייבת להנהגה של רבנים פעילים שמוציאים פסקים מנומקים בפרט בשנה האחרונה בעניני פיקוח נפש ושמירה על חיי אדם. איפה ראית שהרב יצחק יוסף והרב דוד יוסף יישרו קו עם יהדות התורה בנושא הקורונה?!

זה הכל, מאד פשוט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:04 לינק ישיר 
מדחי אל בכי

חריף_ומקשה כתב:

יו"ר סיעת יהדות התורה ח"כ יצחק פינדרוס לאדמקר ולפידות ב'קול ברמה' - מאותה סיבה שהרב פרוש והרב ליצמן לא מייצגים את הציבור הליטאי, כך בצלאל סמוטריץ לא מייצג את הציבור החרדי.

לה''ו. ועדיין תצביע ככל שהעשקנים יורו לך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:29 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:
יו״ר סיעת יהדות התורה ח״כ יצחק פינדרוס לאדמקר ולפידות ב׳קול ברמה׳ - מאותה סיבה שהרב פרוש והרב ליצמן לא מייצגים את הציבור הליטאי, כך בצלאל סמוטריץ לא מייצג את הציבור החרדי.

מצחיק לשמוע את זה ממי שבסיבוב הקודם עבד קשה בציבור החרדל"י לטעון שהוא בעצם מייצג אותם, אז עכשיו עושים אותו דבר בכיוון ההפוך...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ פינדרוס: "אין לבוחר החרדי לאן לברוח, על אף התסכול"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.