בית פורומים בחדרי חרדים

גפני פוצץ ראיון בערוץ-12 לאחר סדרת תשובות שקריות ומתחמקות מצדו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2021 08:32 לינק ישיר 
אךטובוחסד

נוירולוג כתב:
בשביל מה הוא מתראיין אם כל מה שיש לו למכור זה זעם וזעף, התחמקויות, דמגוגיה ושקרים?

איפה התרבות דיון? איפה התייחסות עניינית? מה עם קצת אמת?

הוא גם מבזה את עצמו, גם מבזה את הציבור החרדי בשמו הוא כביכול מדבר. מה שבטוח זה שהוא השיג תוצאה הפוכה,  הסברה שלילית נהדרת לציבור החרדי ולהרב קנייבסקי אותו הוא מייצג.

אגב, בלי שלמשתי לקרוא פרצופים, היה מאוד ברור שכשגפני ענה לשאלתו "האם תמליץ על נתניהו" עיניו זזו הצידה ולא יצר שום קשר עין איתו, וזה לעניות דעתי אומר שלא רק חוסר נוחות, אלא מעיד שכבר יש משהו מתוכנן. לא יודע מה ועם מי (אולי סער למרות כל ההכחשות?), אבל החדות של הבריחה של העיניים עד לסיום המשפט וחזרה אוטומטית להיישיר מבט, אומרת המון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 10:29 לינק ישיר 

1. כאשר כתב חרדי בוחר ללעוס אוכל לעוס לעוס קיא וצואה שחזרו ומימשו אותה כבר חצי שנה וכבר ענו עליה תירוצים מתירוצים שונים, שקרים ואמיתויות, הדבר באמת מעצבן, הייתי מצפה ממנו להיות קצת יותר מקורי, ולומר, את נושא הקורונה כולם לעסו, אבל ישנם נושאים רבים וחשובים ובהם להתרכז, אבל לך תגיד לכתב מה לשאול.. 2. גפני נראה לא מרוכז מבחינה פיזית ובריאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 10:33 לינק ישיר 
האם בעיניך אין אף מעלה למפלגה חרדית ?

הרי 1. כשאתה לא בוחר אתה בוחר בכולם, 2. גם אם החרדים טועים בוא נשאיר משהו קטן לרבשע שבודאי מי שחוטא או לא עושה לשש בודאי שלא יינקה כש"צ, אבל עדיין יש כאן קידוש השם, עדיין יש פעוחות שנעשות כן לטובת הציבור יראי השם, עדיין מבחינת השתדלות יש מראה עיניים שיש כאן ציבור שומר תורה ומצוות שבוחר בה'.

ליטאישעבר כתב:
אני לא מסוגל להצביע למפלגה לא חרדית אבל עוד יותר לא מסוגל להצביע למפלגה הזו אולי נעשה שב ואל תעשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:01 לינק ישיר 

אני לא הולך להצביע אבל אני לא מאשים אותו  הא בין הפטיש לסדן. אולי הוא אחראי לפי מה שטוענים שהוא קידם את הגרח"ק לפרונט בשביל להביא קולות בבחירות, אבל עכשיו זה אל חזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:07 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
2 אדמורים שמדברים ביניהם על ה"רדיפות" בזמן שלא נתנו ולו הוראה אחת של שמירה מהמגיפה לחסידיהם, יותר גרועים בעיני מגפני שנמצא במצב בלתי אפשרי ויצא קצת דפוק בנסיון ההתחמקות שלו.

כרגיל אצלך התגובות טרוליות ודמגוגיות להחריד

אין כל קשר בין נושא האשכול לטענה המטופשת הזו, ההשוואה כל כך רדודה, מעידה על מצוקה קשה אצלך.

כנ"ל ההטרלה מהניק חיים התמים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:08 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
בשביל מה הוא מתראיין אם כל מה שיש לו למכור זה זעם וזעף, התחמקויות, דמגוגיה ושקרים?

איפה התרבות דיון? איפה התייחסות עניינית? מה עם קצת אמת?

הוא גם מבזה את עצמו, גם מבזה את הציבור החרדי בשמו הוא כביכול מדבר. מה שבטוח זה שהוא השיג תוצאה הפוכה,  הסברה שלילית נהדרת לציבור החרדי ולהרב קנייבסקי אותו הוא מייצג.

אגב, בלי שלמשתי לקרוא פרצופים, היה מאוד ברור שכשגפני ענה לשאלתו "האם תמליץ על נתניהו" עיניו זזו הצידה ולא יצר שום קשר עין איתו, וזה לעניות דעתי אומר שלא רק חוסר נוחות, אלא מעיד שכבר יש משהו מתוכנן. לא יודע מה ועם מי (אולי סער למרות כל ההכחשות?), אבל החדות של הבריחה של העיניים עד לסיום המשפט וחזרה אוטומטית להיישיר מבט, אומרת המון...

ראיון "מאוד לא מוצלח" שלו
באשר לאמינות, זה לא משהו חדש, מי שעוקב אחר הראיונות של גפני לא מתקשה לזהות את חוסר האמינות (בלשון המעטה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:11 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
1. כאשר כתב חרדי בוחר ללעוס אוכל לעוס לעוס קיא וצואה שחזרו ומימשו אותה כבר חצי שנה וכבר ענו עליה תירוצים מתירוצים שונים, שקרים ואמיתויות, הדבר באמת מעצבן, הייתי מצפה ממנו להיות קצת יותר מקורי, ולומר, את נושא הקורונה כולם לעסו, אבל ישנם נושאים רבים וחשובים ובהם להתרכז, אבל לך תגיד לכתב מה לשאול.. 2. גפני נראה לא מרוכז מבחינה פיזית ובריאות.

אז יאיר שרקי אשם בשקרים של גפני? או שמא בהפרות הממוסדות אצל החרדים? או אולי שרקי אשם בכך שר' חיים קניבסקי הורה להפר את הנחיות משרד הבריאות והמדינה?

יאיר שרקי שאל שאלות טובות ומתבקשות, מה לעשות, לא מדובר בראיון באחד מאתרי הבית שלו (בח"ח, כיכר השבת, קול חי וכו'), מי שלא ענה על השאלות ושיקר והתחמק ופוצץ את הראיון כשהבין שעשה מספיק בושות, זה גפני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:17 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
אני לא הולך להצביע אבל אני לא מאשים אותו  הא בין הפטיש לסדן. אולי הוא אחראי לפי מה שטוענים שהוא קידם את הגרח"ק לפרונט בשביל להביא קולות בבחירות, אבל עכשיו זה אל חזור.

נקודה נכונה,זה נכון גם לגבי "ארץ נהדרת", מי שמצהיר שהרב קניביסקי הוא ראש הממשלה שלו, מי שהפך את הרב קניבסקי לפוליטיקאי, מי שמנפיק בשיטתיות סרטונים מאוד מביכים מבית הרב קנייבסקי, איבד את הזכות לבקר את ארץ נהדרת.

ומה זה "בין הפטיש לסשן"? לא מדובר במישהו שכפו עליו את הראיון הוא הפתיעו אותו בשיחת מסדרון או הקליטו אותו באיזה כינוס פנימי, מדובר באדם מאוד מנוסה שבחר מרצונו החופשי להתראיין לערוץ טלוויזיה, הוא ידע מה הולך להיות, הוא לא קורבן, אם ידע שלא יוכל להתמודד ושגם לשקרים והתחמקויות יש גבול עד שהבין שהגזים ובחר לפוצץ את הראיון, פשוט לא היה צריך להגיע.

אני לא יודע אם זה רק אשמתו או אולי גם אשמת עוזריו ויועציו המשולהבים שדחפו אותו לבור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:42 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
מה נאמר ומה נדבר

אם זה מה שכותב עוזרו של ח"כ גפני, אולי כדאי לגפני לשקול להחליפו.

הרב גפני הערב כפי שלא ראיתם הרבה זמן, בראיון נטול כפפות ליאיר שרקי במהדורה המרכזית ב'ערוץ 12' על חרדים, קורונה ומה שביניהם. אל תפספסו!

איך הראיון הזה נראה לחרדי מהשורה, נתן לו בשיניים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:41 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
הרי 1. כשאתה לא בוחר אתה בוחר בכולם, 2. גם אם החרדים טועים בוא נשאיר משהו קטן לרבשע שבודאי מי שחוטא או לא עושה לשש בודאי שלא יינקה כש"צ, אבל עדיין יש כאן קידוש השם, עדיין יש פעוחות שנעשות כן לטובת הציבור יראי השם, עדיין מבחינת השתדלות יש מראה עיניים שיש כאן ציבור שומר תורה ומצוות שבוחר בה'. אני לא מסוגל להצביע למפלגה לא חרדית אבל עוד יותר לא מסוגל להצביע למפלגה הזו אולי נעשה שב ואל תעשה

א. אני לא מצביע למפלגה שהיא הרע במיעוטו כמו שהרב שך בזמנו פסק לא להצביע בגלל פא"י
ב.אני לא מרגיש שאני עושה קידוש השם כשאני מזדהה עם מפלגה שהנהגתה חרטה על דגלה את הפקרת ערך החיים,אלה להפך אני מרגיש חילול השםלהזדהות איתה
ג. מפלגה שמונהגת ע"י נכד ויש הטוענים ע"י רוח הקדש אינה מייצגת את הבנתי מהי דעת תורה ומבחנתי זוהי מפלגה מגבילה לסמוטריץ רק שמתנגדת לשירות לאומי וללאומנות (שזוהתנגדות חשובה אבל זה לא מספיק)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:47 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

נוירולוג כתב:
מה נאמר ומה נדבר

הרב גפני הערב כפי שלא ראיתם הרבה זמן, בראיון נטול כפפות ליאיר שרקי במהדורה המרכזית ב'ערוץ 12' על חרדים, קורונה ומה שביניהם. אל תפספסו!

חרדי מהשורה, היה מזדהה עם גפני ואומר טוב מאוד שפוצץ את הראיון כי השאלות "אנטישמיות".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:52 לינק ישיר 

לפחות הוא אומר חשבון נפש נעשה בינינו ולא בחוץ, זה העיקרון שלו, כי הוא יודע שאמירה שלילית שלו על הציבור תתן דלק לתקשורת, לפלג הירושלמי, ולכל שאר החולרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:40 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
מה נאמר ומה נדבר

אני מקווה שלא רבים הם הנבערים שבעינם נראה שגפני נתן לו בשיניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:41 לינק ישיר 

ברור שהוא נתן לו בשיניים, ראש של גמרא יכול להפסיד בוויכוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:43 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
ברור שהוא נתן לו בשיניים, ראש של גמרא יכול להפסיד בוויכוח?

לא ראינו בראיון הזה ראש בכלל, ראש של גמרא בוודאי שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני פוצץ ראיון בערוץ-12 לאחר סדרת תשובות שקריות ומתחמקות מצדו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.