|
|
| נשלח ב-8/2/2021 20:06 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | אני לא מסוגל להצביע למפלגה לא חרדית אבל עוד יותר לא מסוגל להצביע למפלגה הזו אולי נעשה שב ואל תעשה |
|
שב ואל תעשה זו גם אמירה. למעט הייצוג הנשי, סמוטריץ ושות' הם בדרגת החרדים הלא קנאים של דור המייסדים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 01:25 |
|
| |
כשכתבתי לא מזמן "שהראיונות של הנציגים החרדיים בתקופה זו כל כך מביכים שאני מסמיק בשבילם ובשבילי ולא מסוגל להאזין להם" התכוונתי לכמה ראיונות עם גפני, ייאמר לשבחו שהסיטואציה הזו היא בלתי אפשרית מבחינתו והוא פשוט לא מצליח לשקר וזה נשמע בהתאם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 02:30 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | לפי תחושתי גפני מבין שלא יהיו קולות מסורתיים ואף לא חרדים מודרניים לג' וכל הקולות יהיו רק מהארד קור ולכן אין לו ענין להתחנף וללקק רק להרשים את המכורים מראש...
אתה מתכוון שמבחינתו המטרה בראיון המביש הזה הוא לשלהב את הנבערים מקרבנו ותו לא?
|
|
לא יודע אם זה משלהב אותם, אבל ברור שזה לא יביא לו קול אחד תוספת להם. וטמבל הוא לא. הוא מבין טוב היכן הוא נמצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 14:54 |
|
| |
מה לעשות שהרב ששלח אותו לכנסת עם דעות עצניקיות רח"ל, לפתוח מוסדות, אסור להיכנס לבית שלו עם מסיכה (ושעון כמובן) והוא בכלל משווק אגנדה של כבוד וידידות, והערצה לכל גלוי ראש. מה לעשות, לא קל לחיות בסתירה פנימית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 20:00 |
|
| |
שרקי ניסה שוב ושוב להביך את גפני ושאל שוב ושוב את אותם שאלות. גפני קלט את זה, ובכל זאת הוא ענה על כל השאלות. ואז גפני סיים את הראיון. שרקי בתגובה ; גפני פיצץ את הראיון ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 20:18 |
|
| |
| רציף כתב: |  | שרקי ניסה שוב ושוב להביך את גפני ושאל שוב ושוב את אותם שאלות. גפני קלט את זה, ובכל זאת הוא ענה על כל השאלות. ואז גפני סיים את הראיון. שרקי בתגובה ; גפני פיצץ את הראיון ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
באמת לא בסדר ששרקי לא קנה את השקרים והדמגוגיה הזולה של גפני הרי אנו רגילים לראיונות מלטפים ומלוקקים בתקשורת החרדית מטעם, שם לא רק המרואיינים רגילים לשקר, גם המראיינים נוהגים בכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 00:56 |
|
| |
ורק לחשוב כמה טוב ויפה היה, אם במקום גפני, הייתה מתראיינת למשל עומר ינקילביץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|