בית פורומים החרדים והאינטרנט

עסק משתלם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2021 00:19 לינק ישיר 
עסק משתלם

http://www.musayof.org/videoarchive/ViewDetails.aspx?ItemId=22379 לקי הכנסת כל התכנים היום לזכות יוסף חיים בן אורה דליהנה יהי רצון מלפני אלהי השמים והארץ החפץ בקדושה ובטהרה בחסד וזיכוי הרבים להיות בעזרו ולשלוח לו סיוע מלאכים טובים את עזריאל ופתחיאל ושמריאל להגן בעדו ובעד כל אשר לו מהאויב הפנימי הוא יצר הרע ויזכה לשמירה מעליא תמיד ולפתיחת הלב בתורה ולהיות מבני עליה בתורה במצוות ובזיכוי הרבים אמן נצח סלה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2022 22:11 לינק ישיר 

*פניה אישית אליכם אחים ואחיות יקרים ואהובים* בשבוע הבא ברצוני לחלק אי"ה ערכות חג מהודרות *ליותר מחמישים ילדים וילדות יתומים...* שלומדים או שלמדו בעבר בבית ספרי, שלכל אחד מהם יש סיפור ענק קורע לב שהוא סוחב על כתפיו בשתיקה ובדמעות וממתינים לקבל ערכת חג. *בעיקבות אסון מירון השנה נוספה לצערנו משפחה עם 8 יתומים...* כבכל שנה ה' זיכני לפקח על הקניה והחלוקה בעצמי ולעשות זאת עם ילדי וילדותי כך שכל התרומות הינם למטרה קדושה זו. באפשרותכם "לאמץ" ילד/ילדה. *תוכן הערכה יהיה בהתאם לסכום שאזכה לאסוף.* 20 שנה שבכל פעם אני ניגש למלאכה שאין בידי אפילו ערכה אחת, אבל בזכות הערבות ההדדית בסוף נגיע אי"ה לכולם. עלות ערכה אחת 250 ₪ במידה ולא נצליח להגיע לכל הסכום הערכה תהיה בעלות פחותה יותר. במידה ונזכה להגיע ליעד נחלק אף לעוד 36 ילדים וילדות ממשפחות חד הוריות ערכות בעלות 100 ₪. ניתן למסור שמות לתפילה ולברכה. למעוניינים להיות שותפים עימי במצווה זו ניתן לתרום בביט למספר שלי 054-74-666-77 או בהעברה בנקאית ניתן לעשות זאת בכספי מעשרות. בורא עולם מבטיח: *"אם אתה משמח את שלי, אני משמח את שלך"...* חג פסח כשר ושמח חג של גאולה וישועה אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > עסק משתלם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext