| נשלח ב-8/2/2021 15:00 |
|
| |
לדעתכם יאיר שרקי משקף את האיבה של המגזר המזרוחניקי לחרדים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 15:11 |
|
| |
האיבה נמצאת בראש שלכם. יש לזה שם: מחלת הרדיפה. לכו להתחסן (מפניה) אצל פסיכיאטר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 15:11 |
|
| |
וישנה גם אפשרות שלישית, והיא הסבירה ביותר. שרקי פועל מתוך ראיה מקצועית נטולת פניות, ואין לו בשאלותיו, אלא מה שראו עיניו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 15:35 |
|
| |
הוא אנטישמי בדיוק כמו שראי הוא חסר נימוס כאשר הוא משקף מכוער
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 15:59 |
|
| |
לא מאמין שיש חרדי אחד מאלו ששומרים על ההנחיות, שלא מזדעזע לראות את הזילזול בחיי אדם. לא צריך להגיע עד לציבור המזרחי בשביל להבין את התיעוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 16:27 |
|
| |
ואחרי זה צועקים על הפלות ועל הארכת חיים בכל מחיר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 16:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 19:40 |
|
| |
גפני שיקף את הבוז החרדי למיזרוחניקעס. מטומטמים שאפשר למרוח אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 20:22 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | הוא אנטישמי בדיוק כמו שראי הוא חסר נימוס כאשר הוא משקף מכוער |
|
איכשהו ה"ראי" שלך, כשהוא עומד מול חרדי , הוא קוטע אותו כל שניה, לא נותן למרואיין לומר יותר מחצי משפט, וההפגזה הבאה כבר ניתכת כאילו לא מענין מה יש לשני לענות כי הפגזת השאלות היא מה שחשובה כאן יש מצב שהראי קצת מלוכלך
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/02/2021 20:22:14
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 02:15 |
|
| |
.
השנאה העצמית לא תוציא אתכם מהגלות, כי גם משה רבינו גמגם מול פרעה, מנסה לדמיין מה אמרו הערב רב מול הגמגום של משה אל מול הרהיטות של האיצטגנינים של פרעה. בעבורי אישית מי ששומר תורה ומצוות גם אם הוא מגמגם ואפילו אם הוא משקר הוא עדיף בעיניי על מחללי שבתות בפרהסיה ואוכלי טרף ומתנהגים בטומאה עם נשותיהם. לפחות הוא מגמגם ואולי משקר, אך לא מלכלך על אחיו ואחיותיו ומשתדל להוציא אותם נקיים.
תוקן על ידי הכובס1 ב- 09/02/2021 02:15:39
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 02:16 |
|
| |
אענה במקומכם דמגוגיה
| הכובס1 כתב: |  | השנאה העצמית לא תוציא אתכם מהגלות, כי גם משה רבינו גמגם מול פרעה, מנסה לדמיין מה אמרו הערב רב מול הגמגום של משה אל מול הרהיטות של האיצטגנינים של פרעה. בעבורי אישית מי ששומר תורה ומצוות גם אם הוא מגמגם ואפילו אם הוא משקר הוא עדיף בעיניי על מחללי שבתות בפרהסיה ואוכלי טרף ומתנהגים בטומאה עם נשותיהם. לפחות הוא מגמגם ואולי משקר, אך לא מלכלך על אחיו ואחיותיו ומשתדל להוציא אותם נקיים.
תוקן על ידי הכובס1 ב- 09/02/2021 02:15:39 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 04:46 |
|
| |
אולי פשוט מפריע לו שהחילוניים מתייגים אותו כחרדי, החליט לשים לזה סוף
"רוב החילונים שצופים ביאיר שרקי מדי ערב במהדורת החדשות בטוחים שהוא חרדי" (MAKO)
עוד הוא סיפר כי "הרבה חושבים שאני חרדי, ולכן לא אלבש חולצה לבנה וחליפה כהה כדי לא להתיישב במקום שאני לא. אם הייתי מגיע מהמגזר החרדי לא הייתה לי בעיה עם זה, אבל אני לא, ואני לא רוצה להיצבע בצבע שהוא לא אני. לאורך זמן, אני מקווה, יכול להיות שאני נאיבי, העבודה נמדדת, ויתגברו על זה".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 05:08 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | הוא אנטישמי בדיוק כמו שראי הוא חסר נימוס כאשר הוא משקף מכוער |
|
לעיתים דוקא ההשתקפות מעוותת, האותיות והמספרים, הימין והשמאל ועוד משתקפים הפוך
קח לדוגמה בירורים של שידוכים, אתה יודע על בחור שהוא בחור 'טוב' אבל לא 'מצוין', אלא שכידוע בשידוכים כולם מגזימים, אז אם אמרת שהוא 'טוב' לכאורה אמרת את האמת אבל בעצם שיקרת כי השומע מבין שהוא בחור 'בינוני', ואם אמרת שהוא מצוין לכאורה שיקרת, אבל דוקא אז אמרת את האמת.
אני בעד להשמיע ביקורת ויש בהחלט על מה אבל חילוני לא באמת מסוגל להבין את אורח החיים החרדי על כל צדדיו ומורכבויותיו ובודאי שלא מראיון קצר בתקשורת, לכן לתת למאזין החילוני אמת לפעמים זה דוקא השקר ומצופה מאדם דתי כמו שרקי שיהיה מסוגל להבין את זה, וכשאלו נתוני הפתיחה, לבוא ולדחוק מישהו לפינה זה לא מעשה מאוד הגון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 05:35 |
|
| |
מה הבעיה לומר את האמת? כן ר' חיים אמר לפתוח ת"ת? למה זה שקר?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:28 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מה הבעיה לומר את האמת? כן ר' חיים אמר לפתוח ת"ת? למה זה שקר? |
|
מבחינת גפני, מה שלא פורסם ב'יתד נאמן', לא קרה.
|
|
|
|
|