בית פורומים בחדרי חרדים

האם פורים תשפ"א יהיה מושלג ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2021 09:12 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
ולמה הוספת אם כך את ה"לכאורה"? 

כי אני עדיין מוכן שמישהו ינסה לשנות את דעתי והתרשמותי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 09:22 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

גינגישראלי כתב:
איש_חשוב כתב:
בחדרי חרדים

מצדרביעי כתב:
נראה שתרחיש כזה יהיה מצוי\ין ליולי אדלשטיין שכבר מפחד מההתקהלויות בפורים...
מעניין איזה "מסירות נפש"  נראה אצל הקוראים לעצמם "חסידים" על מנת להשתתף בטישים שכידוע זה חובה של יהרג ואל יעבור, אז מה זה קצת שלג...

איך היית מרגיש אם היו מדברים עליך כ " הקוראים לעצמם מזרוחניקים" אלו הששים לעזוב כל דבר שבקדושה 
כמו בסיפור עם האניה, דבר ראשון זורקים את הטלית ותפילין לים

איך ה"בחדרי חרדים" הגיע לתגובה שלך אם בתגובה המתוקנת זה לא מופיע?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כי הוא כתב את הביטוי על המזרחניקים.

מה קשור מה שהוא כתב בתגובה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 10:19 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
לכל מי שלא הבין, אבהיר:
אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?

והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל.... 

1. ואולי עיקרון ההתחזקות ברוחניות ולא לרדת כהוא זה כי ירידה הכי קטנה יכולה להוריד ירידה גדולה עד שאול תחתית, גדולה אצלם מעיקרון ה"שדרנים יכולים לפי חוק להוריד מסכה כשהם מתראיינים", או עיקרון ההפגנות, או עיקרון הקניות בסופר כדי לא למות מרעב
כל אחד ועקרונותיו
ספר לי מה הם עקרונותיך, ואומר לך מי אתה
לא ראיתי שדיברת על הבהמות שמתראינות כל היום ללא מסיכה
(אגב מחקו לך את המילה בהמות, כי אתה חוצה כאן קו בשיח השנאה, ואתה ממשיך עם המילה הזאת, היה לי משהו לומר לך כאן אבל אני כן אתאפק)

2. החסידים לא ויתרו כהוא זה, לא על התפילין ולא על השטריימל
זה לא שהם רק קיימו טישים, הם גם לא ויתרו על תפילה במנין, על לימוד בכולל, על שום דבר רוחני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 10:25 לינק ישיר 

הפורום הזה התחרפן לגמרי.
איך אשכול על שלג בירושלים הפך לדיון על התנהלות החסידים בקורונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 11:20 לינק ישיר 

כי שלג בעוד שבועיים זה דיבורים ריקים באוויר. בדיוק עמו דיון משכילי על החסידים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 11:21 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
הפורום הזה התחרפן לגמרי.
איך אשכול על שלג בירושלים הפך לדיון על התנהלות החסידים בקורונה?

בדיוק מה שבאתי להגיד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 11:48 לינק ישיר 
מצדרביעי

גם אני מצטער על הפיכת הדיון באשכול, לא זאת הייתה כוונתי אלא בעיקר להעיר הערת שוליים...
וסליחה ממי שנפגע, דברתי מתוך כעס על כך שאני סובל בסגר בין היתר בשל מי שחוגג כדאשתקד ואני עדיין כועס על אותם אנשים...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 09/02/2021 12:20:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 13:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 14:59 לינק ישיר 

לנבא על שלג בפורים.
זה כמו לנבא את שער הדולר, בעוד שנתיים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 17:54 לינק ישיר 
.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 17:55 לינק ישיר 

לפי המפות מהערב, צפוי שלג רציני החל מתחילת השבוע של פורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 10:21 לינק ישיר 

לפי המפות המעודכנות, יתכן שהשלג יקדים את פורים בכמה ימים, אולם לא ברור מאיזה גובה וכמה יערם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 10:45 לינק ישיר 

עובר_ושב כתב:

לפי המפות המעודכנות, יתכן שהשלג יקדים את פורים בכמה ימים, אולם לא ברור מאיזה גובה וכמה יערם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שתי הערות,

1. גם המפות הקודמות דיברו על יותר משבוע לפני פורים.

2. המפות הבוקר הרבה הרבה פחות נחמדות... ובינתיים הכל בגדר הימורים למרות שיש "רגליים לדבר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 10:46 לינק ישיר 
פלדלפי

מצדרביעי כתב:
לכל מי שלא הבין, אבהיר:
אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?

והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל.... 

רק בקורונה ראית את זה ?? 
בהמות בטבע חיות בעדר וחסידות מבוססת על אנ"ש... כל מוסדות החסד והצדקה רק לאנ"ש... מי שינסה לתקוף את העדר יחטוף!! גם אם הוא אח של הרבע... וזה כבר הגיע לא פעם לשפיכות דמים כמו ההוא שניסה לשרוף משפחה בגלל שעשו מניין נוסף על של הרבע. 
החסידים הפכו את הדחיפות לדרך חיים... כמו עדר באפלו... תפילת שו"ע בשטיבלעך חסידי נראת כמו לולב... כל שניה דוחפים אותך מכיוון אחר.. וגם פה כבר נרצחו 2 בגלל זה בלווית הרב ווזנר 

ולגופו של עניין - מודולים של הבוקר לא צופים שלג !!! יכול להיות שמחר הם יחזירו את זה ומחרותיים שוב ידחו... יכול להיות שירד שלג ויכול להיות שלא ... מי שמדבר על שלג שבועיים לפני הוא שוטה או הוזה!!! 
בא"י אפשר לחזור שלג אולי 4 ימים לפני ובירושלים בקושי יומיים לפני... כל השאר זה השערות ודמיונות.. לוקחים מידע ומכניסים למחשב שמעבד ומוציא איזה תחזית אבל המון המון יכול להשתנות בדרך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2021 19:31 לינק ישיר 

לפלדלפי - עד עכשיו זה לא היה נראה כל כך חריף אבל כנראה שהתגלה עכשיו שלצערנו יש הרבה מן האמת בדבריך...

לגבי השלג -  הנה מידע מתוך אתר ירושמיים:

יש מצב ל***?
בקצרה: לא ידוע עדיין. בכדי לקבל את המשקע הלבן, הרך, השקט והנשגב צריך לסמן 6 תנאים הכרחיים שיתקיימו (תצורה, קור, סנכרון, לחות, תזמון, קרקע). בינתיים סומן אחד והשאר לא נקבעו עדיין. אז לאט לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם פורים תשפ"א יהיה מושלג ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.