|
|
| נשלח ב-9/2/2021 09:12 |
|
| |
מצדרביעי
| קלעפער כתב: |  | ולמה הוספת אם כך את ה"לכאורה"?
|
|
כי אני עדיין מוכן שמישהו ינסה לשנות את דעתי והתרשמותי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:19 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לכל מי שלא הבין, אבהיר: אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?
והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל.... |
|
1. ואולי עיקרון ההתחזקות ברוחניות ולא לרדת כהוא זה כי ירידה הכי קטנה יכולה להוריד ירידה גדולה עד שאול תחתית, גדולה אצלם מעיקרון ה"שדרנים יכולים לפי חוק להוריד מסכה כשהם מתראיינים", או עיקרון ההפגנות, או עיקרון הקניות בסופר כדי לא למות מרעב כל אחד ועקרונותיו ספר לי מה הם עקרונותיך, ואומר לך מי אתה לא ראיתי שדיברת על הבהמות שמתראינות כל היום ללא מסיכה (אגב מחקו לך את המילה בהמות, כי אתה חוצה כאן קו בשיח השנאה, ואתה ממשיך עם המילה הזאת, היה לי משהו לומר לך כאן אבל אני כן אתאפק)
2. החסידים לא ויתרו כהוא זה, לא על התפילין ולא על השטריימל זה לא שהם רק קיימו טישים, הם גם לא ויתרו על תפילה במנין, על לימוד בכולל, על שום דבר רוחני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:25 |
|
| |
הפורום הזה התחרפן לגמרי. איך אשכול על שלג בירושלים הפך לדיון על התנהלות החסידים בקורונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:20 |
|
| |
כי שלג בעוד שבועיים זה דיבורים ריקים באוויר. בדיוק עמו דיון משכילי על החסידים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:21 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הפורום הזה התחרפן לגמרי.
איך אשכול על שלג בירושלים הפך לדיון על התנהלות החסידים בקורונה? |
|
בדיוק מה שבאתי להגיד..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:48 |
|
| |
מצדרביעי
גם אני מצטער על הפיכת הדיון באשכול, לא זאת הייתה כוונתי אלא בעיקר להעיר הערת שוליים... וסליחה ממי שנפגע, דברתי מתוך כעס על כך שאני סובל בסגר בין היתר בשל מי שחוגג כדאשתקד ואני עדיין כועס על אותם אנשים...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 09/02/2021 12:20:45
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 13:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 14:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 17:54 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 17:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 10:21 |
|
| |
לפי המפות המעודכנות, יתכן שהשלג יקדים את פורים בכמה ימים, אולם לא ברור מאיזה גובה וכמה יערם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 10:45 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
לפי המפות המעודכנות, יתכן שהשלג יקדים את פורים בכמה ימים, אולם לא ברור מאיזה גובה וכמה יערם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שתי הערות, 1. גם המפות הקודמות דיברו על יותר משבוע לפני פורים. 2. המפות הבוקר הרבה הרבה פחות נחמדות... ובינתיים הכל בגדר הימורים למרות שיש "רגליים לדבר" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 10:46 |
|
| |
פלדלפי
| מצדרביעי כתב: |  | לכל מי שלא הבין, אבהיר: אני בהחלט רואה בהתנהגויות ובתרבות של רוב החסידים לאורך הקורונה התנהגות בהמית, תגידו לי אתם - מי שלא מוכן לוותר על הרגליו כהוא זה וזה שכל המדינה סובלת בגללו ונכנסת לסגר מעניין לו את הזרת מה זה אם לא התנהגות בהמית?
והמשל הדמגוגי מהספינה והתפילין הוא כמובן לא דומה, אם כבר הרמתם להנחתה - ההתנהגות של רוב החסידים משולה לאחד שהיה באנייה סוערת והיה לו שטריימל ותפילין ובחר לזרוק את התפילין לפני השטריימל וד"ל.... |
|
רק בקורונה ראית את זה ?? בהמות בטבע חיות בעדר וחסידות מבוססת על אנ"ש... כל מוסדות החסד והצדקה רק לאנ"ש... מי שינסה לתקוף את העדר יחטוף!! גם אם הוא אח של הרבע... וזה כבר הגיע לא פעם לשפיכות דמים כמו ההוא שניסה לשרוף משפחה בגלל שעשו מניין נוסף על של הרבע. החסידים הפכו את הדחיפות לדרך חיים... כמו עדר באפלו... תפילת שו"ע בשטיבלעך חסידי נראת כמו לולב... כל שניה דוחפים אותך מכיוון אחר.. וגם פה כבר נרצחו 2 בגלל זה בלווית הרב ווזנר
ולגופו של עניין - מודולים של הבוקר לא צופים שלג !!! יכול להיות שמחר הם יחזירו את זה ומחרותיים שוב ידחו... יכול להיות שירד שלג ויכול להיות שלא ... מי שמדבר על שלג שבועיים לפני הוא שוטה או הוזה!!! בא"י אפשר לחזור שלג אולי 4 ימים לפני ובירושלים בקושי יומיים לפני... כל השאר זה השערות ודמיונות.. לוקחים מידע ומכניסים למחשב שמעבד ומוציא איזה תחזית אבל המון המון יכול להשתנות בדרך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 19:31 |
|
| |
לפלדלפי - עד עכשיו זה לא היה נראה כל כך חריף אבל כנראה שהתגלה עכשיו שלצערנו יש הרבה מן האמת בדבריך...
לגבי השלג - הנה מידע מתוך אתר ירושמיים:
יש מצב ל***? בקצרה: לא ידוע עדיין. בכדי לקבל את המשקע הלבן, הרך, השקט והנשגב צריך לסמן 6 תנאים הכרחיים שיתקיימו (תצורה, קור, סנכרון, לחות, תזמון, קרקע). בינתיים סומן אחד והשאר לא נקבעו עדיין. אז לאט לכם.
|
|
|
|
|