|
|
| נשלח ב-14/2/2021 08:20 |
|
| |
בתחזית הבוקר בועז דיין מפרגן שלג במרכז רק "מעל 900 מטר"... בשביל זה אנחנו לא צריכים חזאי https://rotter.net/forum/scoops1/683499.shtml נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 09:47 |
|
| |
לפי המודולים של הבוקר (שעוד יכולים להשתנות) הסיכוי לשלב בירושלים לא גדול - ואם ירד אז זה לכמה שעות ולא ברור כמה ייתפס
גוש עציון יותר על המפה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 11:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 21:50 |
|
| |
הנדנדה ממשיכה... הערב ערכי הקור בשילוב המשקעים נראים טוב יותר, עם סיכוי גדול יותר שהשלג יתפס, בעיקר ברביעי הקרוב בלילה ובחמישי לפנות בוקר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 01:11 |
|
| |
היו כבר פורימים מושלגים ולא רק בסיפורי הסבתות מאירופה..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 05:47 |
|
| |
כיוון שהגולש החשוב דבוקברבו פרסם כעת שירושלים עיה"ק תכוסה במעטה לבן, הרי שאין לי אלא להפנות את תשומת ליבכם לתחזית הנ"ל, מציע לכולנו לעבור למודל החלון, שהוא בדרך כלל המדויק ביותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 08:03 |
|
| |
יניב רז האגדי...
יניב ריז הבוקר, בפורום רוטר: זה הולך להיות כל-כך היום כיפור 2 של החזאים... מערכת שלג מאוד משמעותית לפנינו, ואף אחד לא פוצה פה... מדובר במערכת שלגים שתותיר כ-10-30 ס"מ של שלג בירושלים, רום השלג צפוי להיות סביב 600 מטרים בהרי המרכז ו-650-700 מטרים בהרי הצפון. כל המודלים מראים את התרחיש הזה, אני לא מצליח להבין מאיפה הגישה של רוב ערוצי החדשות (למעט טל שמאי מערוץ 13), שחושבים שאולי ירושלים תקבל משהו.. מישהו מוכן להסביר למה לא צפוי הרבה שלג בירושלים? באמת... מישהו אחד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 08:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 11:35 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | |
|
בהחלט. החזאים שממעיטים בשלג עושים זאת בגלל כיוון הרוחות שיסיט את העננים\משקעים צפונה מירושלים. מספיק שיש טעות של כמה עשרות קילומטרים וירושלים מתכסה בלמעלה מ20 סנטימטרים. לדעתי, זה חוסר אחריות לומר לציבור שלא יהיה חסימת צירים. חייבים לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 14:12 |
|
| |
גם אתר ירושמיים הצטרף לחגיגה. הוא חוזה בוקר לבן ביום חמישי. הצטברות של כ 20 סמ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 14:37 |
|
| |
פלדלפי
| חריף_ומקשה כתב: |  |
בהחלט. החזאים שממעיטים בשלג עושים זאת בגלל כיוון הרוחות שיסיט את העננים\משקעים צפונה מירושלים. מספיק שיש טעות של כמה עשרות קילומטרים וירושלים מתכסה בלמעלה מ20 סנטימטרים. לדעתי, זה חוסר אחריות לומר לציבור שלא יהיה חסימת צירים. חייבים לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו. |
|
20 ס"מ זה לא חסימת צירים !! הלחץ חוסם את הצירים....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:26 |
|
| |
ידידי, פעם הצירים לא היו נחסמים. שיירת רכבים היתה מטפסת משער הגיא אחרי מפלסת שלג (טרקטור בלעז...) היום , רק יש כמה פתיתים באוויר והמשטרה כבר חוסמת את הכבישים. וזה כי נהיינו מפונקים שפוחדים לנהוג, או כי השוטרים נהנים לחסום. אין לי מושג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:29 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
ידידי, פעם הצירים לא היו נחסמים. שיירת רכבים היתה מטפסת משער הגיא אחרי מפלסת שלג (טרקטור בלעז...) היום , רק יש כמה פתיתים באוויר והמשטרה כבר חוסמת את הכבישים. וזה כי נהיינו מפונקים שפוחדים לנהוג, או כי השוטרים נהנים לחסום. אין לי מושג נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פעם השלג הגיע כשהוא הגיע ואז טיפלו בו. היום שהשלג כבר מתחיל שבוע לפני שהוא יורד, גם ההכנות נעשות שבוע לפני שהוא יורד. זה שבסוף בדרך כלל מכל התחזויות יוצא רוח, לפחות היה שבוע של להשתעשע ולהתכונן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:55 |
|
| |
פעם אחת כשבאמת היה צריך לסגור-דווקא אז לא סגרו. בדצמבר 2013 מאות היו תקועים בכביש 443 כל הלילה בלי אוכל מים דלק וחימום ברכב, היו שם מקרים של קרוב לסכנת נפשות. תכלס, לא היו צריכים להתקע אבל מספיק נהג (נהגת?) שמחליקה קצת נעצרת מהפחד, והופ נסגר הכביש. אין קדימה ואין אחורה, השלג מצטבר וכולם אכלו אותה בגלל מישהו טיפש או חסר כישורי נהיגה בסיסיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 16:01 |
|
| |
עם הפתית הראשון בירושלים (בשנה ללא קרונה) שולחים את הילדים מבתי הספר וכל ההורים יוצאם מהעבודה ותוך שתי דקות כל העיר תקועה ... נהגי אנג'ל יוצאים עם משאיות לחם ונהגי מוניות לוקחים מאות שקלים לכל נסיעה
אחרי שעתיים יורד גשם וכולם תקועים בבית עם כיכרות לחם ...
בירושלים היו הרבה יותר אכזבות מאשר שלג ...
|
|
|
|
|