| נשלח ב-8/2/2021 19:48 |
|
| |
מה יהיה עם ההפרות הפומביות והשיטתיות בחצרות החסידים?

לצפיה בסרטון:
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 20:58 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | איפה גפני שצריכים אותו? |
|
נותן בשיניים ללא כפפות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 23:18 |
|
| |
האמת, כאחד שאינו חסיד ואינו ליטאי (הונגרי\צ'אלמער) זה באמת עושה רושם ברור שאתה מתנגח בעיקר בליטאים, למרות שהם שומרים הרבה יותר מרוב החסידים לאורך כל התקופה, למעט הגר"ח. כלומר שכבר אינך מביא מידע שיש בו ענין, כי למשל ברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים, אלא כדי "להכניס" לניקים הליטאים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2021 23:30 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | האמת, כאחד שאינו חסיד ואינו ליטאי (הונגרי\צ'אלמער) זה באמת עושה רושם ברור שאתה מתנגח בעיקר בליטאים, למרות שהם שומרים הרבה יותר מרוב החסידים לאורך כל התקופה, למעט הגר"ח. כלומר שכבר אינך מביא מידע שיש בו ענין, כי למשל ברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים, אלא כדי "להכניס" לניקים הליטאים... |
|
בשם מי אתה אומר "שברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים"?
לרוב הליטאים ברור שהגר"ח שומר, כך הם מצהירים בכל אתר ואתר ומעל גלי האתר, הם נעמדים על רגליהם האחוריות בכל פעם שמישהו מראה את השקר ואת ערוותם וצביעותם בנוגע להגר"ח.
עכ"פ אמשיך להביא מידע ככל שארצה, ואם לטעמך אין בזה עניין, אתה באמת לא חייב להיכנס לאשכולות, ובוודאי שאינך חייב לטרוח להגיב, כמובן אסלח לך מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 02:24 |
|
| |
קלעפער
| נוירולוג כתב: |  | האמת, כאחד שאינו חסיד ואינו ליטאי (הונגרי\צ'אלמער) זה באמת עושה רושם ברור שאתה מתנגח בעיקר בליטאים, למרות שהם שומרים הרבה יותר מרוב החסידים לאורך כל התקופה, למעט הגר"ח. כלומר שכבר אינך מביא מידע שיש בו ענין, כי למשל ברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים, אלא כדי "להכניס" לניקים הליטאים...
בשם מי אתה אומר "שברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים"?
לרוב הליטאים ברור שהגר"ח שומר, כך הם מצהירים בכל אתר ואתר ומעל גלי האתר, הם נעמדים על רגליהם האחוריות בכל פעם שמישהו מראה את השקר ואת ערוותם וצביעותם בנוגע להגר"ח.
עכ"פ אמשיך להביא מידע ככל שארצה, ואם לטעמך אין בזה עניין, אתה באמת לא חייב להיכנס לאשכולות, ובוודאי שאינך חייב לטרוח להגיב, כמובן אסלח לך מראש.
|
|
נתחיל מהסוף, האשכולות שלך ממש מחיים נפש ולא אמנע מלהכנס בהם בעד שום הון שבעולם, בלעדיהם חיינו אינם חיים.
עיקר הטענה, שכנראה לא הבהרתי די, וזו אשמתי כמובן, שעיקר הבאת האשכולות שלך אינן ביקורת, שהיא ראויה, על בני ביתו של הגר"ח, אלא על מה שנראה לך כצביעות של הליטאים. וזה כבר ממש אובססיבי. לא שחלילה שאני מנסה למנוע ממך את התענוג הזה, אני לא חשוד על רציחה, אני מבין שזה יסוד קיומך, אבל חשבתי אולי תוכל קצת פחות, כלומר לא צריך להיות כזה בעל תאוה גדול... אפשר להסתפק במועט המחזיק את המרובה. זה גם יותר יעיל, כי לאדם העומד מהצד ומתרשם שאתה אובססיבי יכול בטעות לחשוד בך שאינך אומר אמת לעיתים וזה ודאי תוצאה לא רצויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 07:22 |
|
| |
בכל העולם הקורנה בירידה ורק בארץ בגלל כמה חבורות של מפיצי מחלות הקורונה פשוט לא תעלם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:23 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | האמת, כאחד שאינו חסיד ואינו ליטאי (הונגרי\צ'אלמער) זה באמת עושה רושם ברור שאתה מתנגח בעיקר בליטאים, למרות שהם שומרים הרבה יותר מרוב החסידים לאורך כל התקופה, למעט הגר"ח. כלומר שכבר אינך מביא מידע שיש בו ענין, כי למשל ברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים, אלא כדי "להכניס" לניקים הליטאים... |
|
לא נראה לי שהוא היה מעלה לכאן את התמונות על הליטאים, אילולא הליטאים היו מתנגחים כאן מידי יום בחסידים על נושא אי שמירת חוקי הקורונה כך שה"ניגוח" הזה הוא מעין "קשטו עצמכם" בכל מקרה אל תפיל הכל על הרב קניבסקי, לך לשטיבלאך ותראה רוב מוחלט של ליטאים הולכים בלי מסיכות במנינים צפופים צפופים הייתי מביא לכאן תמונות (עם פנים מטושטשות כמובן) אבל זה לגמרי מיותר, כולם יודעים היטב מה קורה בשטיבלאך..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:35 |
|
| |
כרגיל אין מה לצפות לטיפת אינטגריטי מטרולים
אין לי מושג מה זו התמונה הזו, נראה שזה הועלה על ידך במסגרת ניסיון פתטי לנגח ו"להחזיר".
מה שכן, זה נראה הרבה הרבה יותר טוב מכל תפילה בבית כנסת ליטאי או חסידי, כולל במנייני החוץ. בתמונה ניתן לראות שכולם עם מסכות כמו שצריך (ולא על הסנטר כמנהג הרבה אברכים חשובים), ועל אף זווית הצילום ניתן לראות שיש שמירת מרחק בין האנשים.
אם זו הדרך שלך ושל דומיך להתמודד עם החרפה, השקרים והצביעות, והפרת ההנחיות השיטתית והפומבית של בית הגר"ח, היחצנים והעיתונאים הרבים שמייצגים ומדבררים אותו, בו בזמן שהם לא מפסיקים להטיף בשער לאחרים, מצבכם קשה, אבל זה לא חדש.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 09/02/2021 11:38:40
|
|
|
|
|