|
|
| נשלח ב-9/2/2021 13:30 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | האמת, כאחד שאינו חסיד ואינו ליטאי (הונגרי\צ'אלמער) זה באמת עושה רושם ברור שאתה מתנגח בעיקר בליטאים, למרות שהם שומרים הרבה יותר מרוב החסידים לאורך כל התקופה, למעט הגר"ח. כלומר שכבר אינך מביא מידע שיש בו ענין, כי למשל ברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים, אלא כדי "להכניס" לניקים הליטאים...
בשם מי אתה אומר "שברור לכולם שהגר"ח ובני ביתו אינם שומרים"?
לרוב הליטאים ברור שהגר"ח שומר, כך הם מצהירים בכל אתר ואתר ומעל גלי האתר, הם נעמדים על רגליהם האחוריות בכל פעם שמישהו מראה את השקר ואת ערוותם וצביעותם בנוגע להגר"ח.
עכ"פ אמשיך להביא מידע ככל שארצה, ואם לטעמך אין בזה עניין, אתה באמת לא חייב להיכנס לאשכולות, ובוודאי שאינך חייב לטרוח להגיב, כמובן אסלח לך מראש.
|
| אתה לא חושב שהפרסומים האלו שאתה מביא גוררים אנשים נוספים להמנע מלשמור? לא חבל?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 14:30 |
|
| |
טענה מוזרה
זה לא שהבאתי תיעוד ממצלמה נסתרת שהטמנתי בביתו של שר התורה ופרסמתי ברבים, מדובר בתיעודים שבני הבית ויחצניהם מוציאים ומפרסמים לציבור.
למקרה ולא שמת לב, התיעוד באשכול זה הוא מהטוויטר של "ארחות יושר", ארגונו של הנכד אריה קנייבסקי.
בכל מקרה לא זכור לי ששמעתי טענה כזו כמו שהעלית על פרסומים של ההפרות בבעלז, אצל הפלג הירושלמי, ועוד ועוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 18:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | טענה מוזרה
בכל מקרה לא זכור לי ששמעתי טענה כזו כמו שהעלית על פרסומים של ההפרות בבעלז, אצל הפלג הירושלמי, ועוד ועוד.
|
| ההשוואה לא נכונה בכלל. לגבי רח"ק, אומרים בשמו שצריך להזהר. ואתה עובד לטעון שזה שקר והוא לא אומר שצריך להזהר. התוצאה היא, שאתה משכנע אנשים שהוא לא אומר שצריך להזהר. ויש לזה משמעות ברורה. בעלז עץ וכו', אומרים שלא צריך להזהר. אין חיסרון בלתקוף אותם על כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 18:37 |
|
| |
לשקר אין רגליים...
רבינא: בעקבות הפרת הסיכומים מול המגזר החרדי, וההתעלמות ממערכת החינוך החרדית, הגר"ח קנייבסקי הורה לנציגות החרדית למצוא באופן מיידי פיתרון לחזרתם של ילדי ישראל לתלמודי התורה. מקורבי הרב מזכירים כי הובטח שיימצא פיתרון תוך ימים ספורים, ***אך כבר למעלה מחודש שהת"תים סגורים.*** 'המיטב' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 19:01 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | טענה מוזרה
ההשוואה לא נכונה בכלל. לגבי רח"ק, אומרים בשמו שצריך להזהר. ואתה עובד לטעון שזה שקר והוא לא אומר שצריך להזהר. התוצאה היא, שאתה משכנע אנשים שהוא לא אומר שצריך להזהר. ויש לזה משמעות ברורה. בעלז עץ וכו', אומרים שלא צריך להזהר. אין חיסרון בלתקוף אותם על כך. |
|
יפה שבציטוט חתכת את האמצע של תגובתי ובחרת על מה לשים את הכותרת שלי
לגופו של עניין, הטענה שלך אכן מוזרה וכפי שהסברתי לעיל (בחלק שהשמטת)
באשר לטענתך בעניין ההשוואה שאינה נכונה בכלל, אני רוצה להזכירך שבד"צ בעלז פרסמו בשמם ובשם האדמו"ר מבעלז על החובה להישמע להנחיות הבריאות, כ"כ אצל הפלג הירושלמי פורסמו קריאות לשמור על ההנחיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 20:45 |
|
| |
כך נראית פוזיציה של תעמולן בשקל
ה"עיתונאי" הזה שתקף את ההפרות בכל החוגים שאינם נמנים על אלו שהוא חפץ ביקרם או מיחצן, אינו מתבייש לפרסם את מסיבת ההדבקה הזו ועוד לקרוא לזה "וידאו מתוק"

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 00:23 |
|
| |
"אם בתוך הציבור החרדי יש אנשים פרטיים שאינם מקפידים וקבוצות מוגדרות שמזלזלות בכללי הבריאות, מסתכנים ומסכנים, בין אם משיקולי קלות ראש ונוחות אנוכית או מנימוקים פילוסופיים ואידיאולוגיים עקומים, הם ספק הם רוצחים"
|
|
|
|
|