בית פורומים בחדרי חרדים

על הטענה המגוחכת: "אבל לנו אין זום, לכם יש זום"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2021 01:37 לינק ישיר 

רפיק כתב:

איש_חשוב כתב:

איש_חשוב כתב:

באמת חבל שעונים את התשובה הזאת
צריך לשים לכם את האמת בפרצוף
אתם עם העגלה הריקה יכולים לסגור לשנתים את החינוך והעולם לא יתהפך, מקסימום תלמידים ידקרו פחות את מוריהם וחבריהם
תלמודי התורה ולימוד התורה חשובים יותר מלימודי החול שלכם, ולכן הם יפתחו
אה ותודה שדאגתם לנו.

מדהים עד כמה אפשר להתעלם מהמציאות. הרי אם גפני יכול אז כנראה כולם יכולים. בבתי הספר החילונים הרי לא מחנכים ולא מלמדים כלום, רק דוקרים אחד את השני בהפסקות. איך זה שאחר כך מבתי הספר האלה יוצאים כל הרופאים, המהנדסים המתכנתים ואנשי הציבור זה פלא אחד גדול כנראה. 

אוי ההיתממות הזאת..
מבית הספר הזה ייצאו רופאים ומהנדסים נכון, בערך 10%..
אבל מי עוד ייצא מבית הספר הזה? כאלו הממלאים את בתי הכלא, על רצח אונס ושוד..
אלו שהכו את המורים, כשיגדלו ידקרו אנשים וימלאו את בתי הכלא
מי ממלא היום את בתי הכלא? חרדים או חילונים?
אני צריך לספר לך מהי אלימות בבתי הספר? אתם מכירים היטב את פירות הבאושים שלכם, את מעמדו הנחות של מורה בבתי הספר, בושה וכלימה, פני הדור כפני הכלב, סליחה, לכלב יש יותר כבוד.

נכון רק חלק מהם יהיו מהנדסים ורופאים גם האחוזים הנוספים יהיו בעלי מקצועות אחרים. מה גם שמבתי הספר החרדים יוצא רק גדול הדור אחד. וכבר ידוע דברי חז"ל אלף נכנסים למקרא יוצאים מהם מאה למשנה וכו'. 
אני לא יודע איך לבשר לך את המציאות אבל גם אצל החרדים יש פשע ויש עבריינים, יש אפילו עבריין מורשע בתור נציג חרדי בכנסת. 
וגם לא נראה לי שיש כזה הרבה חילונים בבתי הסוהר, כולם מגיעים כבר לבית המשפט עם כיפה ענקית. 

איתך אין לי שום שיח, אתה כלכך שטוף בשנאה שלא ניתן לשכנע אותך שהעולם עגול והחרדים לא מושלמים.
אולי חלק מהקוראים  יקחו את מה שכתוב ויבינו שנדרש בדק בית וחשבון נפש רציני בחברה החרדית. 

מכיר את השפה המעורפלת הזאת, היא נועדה לבלבל מעט את המציאות הדואבת
"שמע, יש גם חרדים בכלא, יש גם עבריינים" בלה בלה..
אבל האחוזים הם המדברים -
מספרם של יושבי הכלא החילונים באחוזים הם פי עשר מהחרדים לפי גודלם באוכלוסיה
על מי אתה מנסה לעבוד עם התשובות המתחמקות שלך??

וגם אני אין לי שום שיח איתך, אתה כל כך שטוף בשנאה לחרדים שלא ניתן לשכנע אותך וכו'
אני כותב כאן לקוראים היקרים, שהם יקחו ויבינו וכו'
כך שאין לך מה לענות כאן על מה שכתבתי, הכל טוב..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > על הטענה המגוחכת: "אבל לנו אין זום, לכם יש זום"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.