בית פורומים בחדרי חרדים

קידוש ה': בפעילות הרב מקלב הוחזרו קבוצת בחורים חרדים שטיילו בסיני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2021 13:12 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
לפני שנדון האם זה קידוש השם, או החודש, אני מחפשת הוכחות, תמונות, משהו מהסיפור שיוכיח שהאירוע היה בפועל.

הרי לפני הבחירות כולנו נקבל הודעות על פייק פעילות של נציגי "יהדות התורה" שלא קרה בפועל. בה בעת שאנו יודעים שבלשכותיהם של נציגי יהדות התורה "נקברים" פניות של אנשים בלי שום בושה. תכלס אנו גם יודעים ממקרים דומים בעבר, עם הוכחות, מי חילץ ומי טיפל ומיהם הנציגים שלא היו זמינים בכלל לקבל פנייה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 12/02/2021 13:07:45

תמונות של המחולצים? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 13:16 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
לפני שנדון האם זה קידוש השם, או החודש, אני מחפשת הוכחות, תמונות, משהו מהסיפור שיוכיח שהאירוע היה בפועל.

הרי לפני הבחירות כולנו נקבל הודעות על פייק פעילות של נציגי "יהדות התורה" שלא קרה בפועל. בה בעת שאנו יודעים שבלשכותיהם של נציגי יהדות התורה "נקברים" פניות של אנשים בלי שום בושה. תכלס אנו גם יודעים ממקרים דומים בעבר, עם הוכחות, מי חילץ ומי טיפל ומיהם הנציגים שלא היו זמינים בכלל לקבל פנייה.

תמונות של המחולצים? 

הוכחות חותכות שיניחו את דעתי שהאירוע קרה בפועל ולא נולד במוחם הקודח של יחצנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 13:22 לינק ישיר 

לא נראה לי שיש דרך להוכיח בלי לחשוף את הבחורים הללו

בכל מקרה, גם אם לא עוזרים לכולם, וגם אם יש עדיפות למקושרים ואנ"ש,  אין ספק שהח"כים החרדים ועוזריהם נענים גם לפניות אישיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 13:53 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בכל מקרה, גם אם לא עוזרים לכולם, וגם אם יש עדיפות למקושרים ואנ"ש,  אין ספק שהח"כים החרדים ועוזריהם נענים גם לפניות אישיות.

צילום עם מסכה, גב... כיד הדמיון הטובה: כדי להוכיח אין צורך בחשיפת זהות המטיילים. אתה צודק שעשיתי הכללה של נציגי הציבור, משום שלא רציתי לרדת באופן אישי על מקלב שכידוע סגר את דלתות המשרד בפני פניות הציבור  בנושא תחבורה ובכלל והוא לא יחיד (אתה חייב להבין זה שהלשכה  של ח"כ סגן שר מקבלת פנייה וקוברת אותה באותו יום לפני השקיעה אינו אומר שמטפלים בפניות  של אנשים אלא עושים צחוק מהם )לעומת קודמו במשרד סמוטריץ שהיה זמין ומטפל 24.6

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 14:38 לינק ישיר 

סמוטריץ נבחר על ידי הציבור והוא נעביך מחויב לציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 15:19 לינק ישיר 

חשבת אולי שהבחורים פרסמו את המידע ללא נתינת פרטים על עצמם? ככה רק אולי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:12 לינק ישיר 

שאלה: למי היה אינטרס לספר את הסיפור הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:21 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לה''ו. יראת שכנים, ולא יראת ה'.
מה' יתברך לא פחדו, מהשכנים ושידוכים כן.
תמצית הברית החדשה של החרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 17:16 לינק ישיר 
קלעפער

אלי_ו כתב:
שאלה: למי היה אינטרס לספר את הסיפור הזה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

לבחורים כהכרת הטוב למקלב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קידוש ה': בפעילות הרב מקלב הוחזרו קבוצת בחורים חרדים שטיילו בסיני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.