בית פורומים בחדרי חרדים

בוז לטרור הוואצאפ החרדי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/2/2021 14:02 לינק ישיר 
בוז לטרור הוואצאפ החרדי!

צייצתי אתמול בדיחה על חרדים, הלילה הפיצו את המספר שלי בתור אדם שמחלק תווי שי של יש חסד.
מאז אני מוצף בפניות של אנשים, בעלי משפחות, מנהלי מוסדות, נצרכים, עניים ואוכלוסייה במצוקה. כולם רוצים תווי שי, ואולי תולים בי ציפיות כי מישהו יצר כלפיהם מצג שווא ציני ודוחה.
הפרקטיקה הזו, להונות את האנשים הכי חלשים בחברה, אלה שמשלמים את המחיר הכי כבד על אורח החיים החרדי, קרבנות האידאולוגיה המנותקת של ההנהגה הדשנה - והכל בשביל איזה תרגיל או הטרלה נגד עיתונאי, זו תמצית כל מה שרע בחברה הזו.
החברה החרדית מבוססת על התנשאות ושנאה כלפי כל מי שלא חרדי - ויותר מזה, כלפי מי שלא חרדי מהזרם הנכון או החצר הנכונה. להם מותר לשנוא, לטנף, להסית, לקלל ולהשמיץ מגזרים שלמים באופן סיסטמטי וממסדי.
אבל לנו - הכופרים, המיזרוחניקעס, המשוקצים - אסור להעביר ביקורת או לספר בדיחה.
אתם מכירים אותי: אני יודע להגן על החרדים כשצריך, לצאת נגד הצביעות של התקשורת ולמחות על הטייה ושנאה. אבל אני לא נותן לזה לטשטש את האמת: יש אתגרים חריפים שהחברה החרדית מייצרת. זו סוגיה חברתית סבוכה וקשה, וכשם שהצביעות בשמאל מקוממת אותי, כך גם האפולוגטיקה בימין. שהפך בשנים האחרונות למגן החרדים בכל מחיר. זו תוצאה עקיפה של בלוק חרדים-ימין, וזה שווה דיון נפרד.
לכן אני כותב על הנושא, מביא נתונים ומעלה טענות. חלק מזה הוא גם להתבדח מפעם לפעם. על מאה ציוצים נגד השמאל והימין תמצאו אולי אחד על חרדים. זה חלק מהמשחק והם לא מוגנים יותר מאף אחד.
אז כן, חרדים יקרים: יש לי מלא תלושים - של מקדמות מס הכנסה, מקדמות ביטוח לאומי ועוד. מוזמנים לבוא לקחת!

עקיבא ביגמן

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 14:16 לינק ישיר 

לה''ו. א. מה הבדיחה?
ב. יה''ר שה' יהפוך אותך לעשיר המסטגל לחלק תלושים וכו'.
מצד שני, עדיף שלא יצטרכו ישראל זה לזה, ולא לעם אחר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 14:23 לינק ישיר 

להלן הבדיחה , לאחר חלוקת חלוקת הטשולנט למתחסנים שבוע הבא מיסים וחלוקת טשולנט מתקדמים לאט לאט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 14:45 לינק ישיר 

עקיבא ביגמן עם סיפורי הפוגי שלו על מנהלי מוסדות שמתקשרים לבקש תלושים, עושה בדיוק את מה שהפרקליטות עושה עם הצמדת האבטחה לליאת בן ארי. קוראים לזה הינדוס תודעה.

ביגמן לא כתב בדיחה על החרדים, אלא השתמש במוטיב אנטישמי טהור להכליל את החרדים ככאלה שאינם משלמים מיסים. ובסוף המייל המתבכיין שלו הוא חוזר שוב על אותה אמירה אנטישמית שיש אצלו שוברים לתשלום מקדמות מס הכנסה ומקדמות ביטוח לאומי, כאילו וכביכול למישהו בציבור החרדי יש פטור מתשלומי מיסים.

עקיבא ביגמן הוא אנטישמי פשוט פר-אקסלנס, אף אחד לא מתקשר אליו לבקש שוברי צדקה. וגם מס הכנסה וביטוח לאומי יודעים טוב מאוד את הכתובות שלנו לשלוח את תלושי המקדמות שלהם. בוז עקיבא ביגמן. בוז.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 14:47 לינק ישיר 

מיזרוחניק עלוב שהטויטר שלו נוטף שנאת חרדים!
מנסה בכוח להוכיח את מה שהעולם טוען שהמזרוחניקים יותר גרועים מחילונים!
לא שווה טיפת יחס!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 15:45 לינק ישיר 
קלעפער

יהודי_חזק כתב:
לא שווה טיפת יחס!

אתה מנסה בכוח לתמוך בטענת ביגמן שהחרדים שונאים ומתנשאים? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 15:50 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

יהודי_חזק כתב:
לא שווה טיפת יחס!

אתה מנסה בכוח לתמוך בטענת ביגמן שהחרדים שונאים ומתנשאים? 

המזרוחניק הממוצע מתנשא ושונא חרדים פי אלף מהחרדי הכי קיצוני .

בעיני המזרוחניק שאצלו הצבא הוא צבא ה' וכל מלחמה היא מלחמת מצווה .
החרדי מצטייר כאדם אגואיסט ופרזיט ''הירא ורך הלבב''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:21 לינק ישיר 

לו חשבתי שאתה חרדי ממוצע הייתי אומר שגם אתה הוכחת את טענת ביגמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:36 לינק ישיר 

בשבוע הבא מבצע לכיפות הסרוגות, מי שמתחסן מקבל רשות לעקור עץ זית של פלסטיני, מי שמביא את כל משפחתו להתחסן מותר לו לידות אבנים על נוסעים פלסטיניים תמימים ביו"ש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:50 לינק ישיר 

הייתי שמח אם עקיבא ביגמן יחשוף את תכתובות הטלפון והואצאפ שלו מרגע פרסום הפוסט האנטישמי שלו עד עכשיו. מאוד מעניין אם באמת התקשרו אליו או שהמדובר בעוד סיפורי פוגי כי המזרוחניק יודע להיות גבר כלפיהחרדי כלפי האליטה הוא משמש כסמרטוט רצפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:51 לינק ישיר 

קהלת כתב:

בשבוע הבא מבצע לכיפות הסרוגות, מי שמתחסן מקבל רשות לעקור עץ זית של פלסטיני, מי שמביא את כל משפחתו להתחסן מותר לו לידות אבנים על נוסעים פלסטיניים תמימים ביו"ש.

מבצע תג מחיר ,
אין כפל מבצעים ובכפוף לתקנון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:55 לינק ישיר 

לא אנו מתנשאים

התורה - המדברת על "ויחרד כל העם אשר במחנה" - אשר הקב"ה החליט לתת לנו את התורה "בחרדה" - היא המנשאת אותנו.

אכן, מעמד היהודים גבוה משאר העולם
מעמד, שומרי התורה גבוה מהחופשים
מעמד, תלמידי החכמים גבוה משאר העם

אני מאמין (ומרגיש) בזה באמונה (ובהרגשה) שלימה - ומתנשאת!!
ויגבה ליבו בדרכי ה'.

עקיבא ביגמן, לפי שורשי האידיאל של המגזר שלו, בפרט הלייט שבו, אינו שומר על כל סעיפי השו"ע לכל פרטיהם וסעיפיהם ותתי סעיפיהם, הוא מעולם לא נחרד בעצמו - לחשוש שמא הוא מיקל במקום שצריך להחמיר. אין לו שום חרדה מן התורה, מן התפילה בציבור, מן הזהירות בשמירת עיניים, ועוד ועוד.
כי אם קיום שטחי ויבש של חלקים יפים מן התורה.
הוא אכן סוג ב' - כלומר: סוג בזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2021 16:55 לינק ישיר 

אליהו1000 כתב:

הייתי שמח אם עקיבא ביגמן יחשוף את תכתובות הטלפון והואצאפ שלו מרגע פרסום הפוסט האנטישמי שלו עד עכשיו. מאוד מעניין אם באמת התקשרו אליו או שהמדובר בעוד סיפורי פוגי כי המזרוחניק יודע להיות גבר כלפיהחרדי כלפי האליטה הוא משמש כסמרטוט רצפה

כל הפחדנים נעשים גברים רק על חרדים בלבד .

אם אין חרדים אין גברים !

תרתי משמע (;

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 19:25 לינק ישיר 

עקיבא ביגמן עשה מעשה שפל, לא הגון ולא הוגן, ובעיקר לא צודק.

אני בכלל לא בטוח שמה שהוא מספר , נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 19:29 לינק ישיר 
תפסיקו עם הכללות.

אתם חוטאים בהכללה של כל  'המזרוחניקים'  כל  'הכיפות הסרוגות' 
ובנשימה אחת גם מתבכיינים כשעושים לחרדים את אותו דבר. 
כמו שאצלנו לא כולם אותו דבר, יש נטורי קרתא, סאטמר, פלג ירושלמי, ליטאים, חסידים , ספרדים, אנוסים ועוד...כך גם אצל המזרוחניקים , יש יראי שמיים ותלמידי חכמים שיכולים להיות דוגמא לאורח חיים יהודי שורשי ואהבת ישראל צרופה ויש את הדתילונים , את הקיבוצניקים שהם שונאי חרדים גם אם הם  חרדים שחובשים כיפה סרוגה .

תוקן על ידי momeir ב- 13/02/2021 19:31:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2021 21:34 לינק ישיר 

ביגמן לא הרים את הכפפה ולא מוכן להביא את התכתובות כביכול למתן תלושי שי, ובקיצורעלוב נפש, עיתונאי קטן קטן ואנטישמי גדול , שכדרך כל הגזענים העלובים יורד על מי שקל לו ושנוא כדי להרים את עצמו, חסר שכל מינימלי להתנצל להסביר וכו', למרות שברור שגם אם יעשה כך זה רק הצגה, אבל אפילו לזה הוא לא מסוגל, עלוב נפש כבר אמרנו, קלמן כשנכשל פעם התנצל בגדול; אבל ביגמן עלוב היה ועלוב יהיה; רק רחמים ובוז עליך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בוז לטרור הוואצאפ החרדי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext