הקשבנו טוב הוא דיבר איתו באופן מאוזן עד שתורג'מן פתח את הג'ורה עליו שהוא קורא מדף המסרים של הליכוד ואז ברדוגו החליט לגמור עליו ככה צריך לעשות לכל מראיין\מרואיין שמחליט שרק הוא ניטרלי וההוא שנגדו הוא דף מסרים של הליכוד כל הכבוד לברדוגו
נשלח ב-14/2/2021 21:45
קלעפער
יוחנןש כתב:
הוא פשוט ממוצא של נעלבים.
יהודים נעלבים יותר מכל עם אחר?
נשלח ב-15/2/2021 00:06
בדיווח של יעל דן היום בגלי צה"ל. הרבנים החרדים מפיצים את הפייק ניוז שאסור להתחסן. הגב' השמיעה הודעות מקווי טלפון 'כשרים' (שאכן מזעזעים בשקריותם). וכמה שהמרואיין החרדי מנסה להסביר שגדולי הרבים בעד להתחסן, המרשעת ממשיכה עם הפייק שלה: אבל הרב אשרוב... ועוד רבנים אחרים מתנגדים וכו' וכו' האמת העובדתית בדיוק הפוכה..
נשלח ב-15/2/2021 00:21
יש חילונים שמפיצים לא להתחסן?
נשלח ב-15/2/2021 00:50
מושגים כתב:
אףאוזןגרון כתב:
מושגים כתב:
האזנתי בשעה האחרונה בגלי צה"ל לשיחה של וילנסקי ברדוגו. עם שחר תורג'מן מהקניונים שנפתחו בניגוד לחוק. ברדוגו תקף את תורג'מן בצורה מכוערת.
מר ברדוגו, כתומך של ראש הממשלה הערכתי אותך עד עתה מאד. ההתקפה הוולגארית שלך היתה מבישה.
מר ברדוגו, עם כל הכבוד והערכה. מדוע לא תקפת כך את החרדים שחגגו חתונות המוניות? את הלוויות הענקיות, את מוסדות החינוך שנפתחו בניגוד לחוק? מה ההבדל?
אין מה לעשות, על אף שיש בזה משהו, מישהו חייב לאזן מולך / ליברמן / ולפיד.
כשהכנסת אותי בחדר מחתא עם עוכרי ישראל, הכרזת שאתה שוטה מרושע.
תכלס אין שום הבדל מלבד זה שאתה גם צבוע קטן, הולך בשבתות לשטיבל החסידי עטוף בשיראין ומתפלל ביחד עם אלו שאתה משמיץ פה כל השבוע אתה חי בשקר, נמצא פה עם עשרות ניקים שיודעים את זה וחשים תיעוב מול הצביעות שלך לעומתך אני מעריך את לפיד, ליברמן ויעל דן לפחות הם אמיתיים עם עצמם.
נשלח ב-15/2/2021 02:52
[quote]
אףאוזןגרון כתב:
מושגים כתב:
האזנתי בשעה האחרונה בגלי צה"ל לשיחה של וילנסקי ברדוגו. עם שחר תורג'מן מהקניונים שנפתחו בניגוד לחוק. ברדוגו תקף את תורג'מן בצורה מכוערת.
מר ברדוגו, כתומך של ראש הממשלה הערכתי אותך עד עתה מאד. ההתקפה הוולגארית שלך היתה מבישה.
מר ברדוגו, עם כל הכבוד והערכה. מדוע לא תקפת כך את החרדים שחגגו חתונות המוניות? את הלוויות הענקיות, את מוסדות החינוך שנפתחו בניגוד לחוק? מה ההבדל?
אין מה לעשות, על אף שיש בזה משהו, מישהו חייב לאזן מולך / ליברמן / ולפיד.
כשהכנסת אותי בחדר מחתא עם עוכרי ישראל, הכרזת שאתה שוטה מרושע.
תכלס אין שום הבדל מלבד זה שאתה גם צבוע קטן, הולך בשבתות לשטיבל החסידי עטוף בשיראין ומתפלל ביחד עם אלו שאתה משמיץ פה כל השבוע אתה חי בשקר, נמצא פה עם עשרות ניקים שיודעים את זה וחשים תיעוב מול הצביעות שלך לעומתך אני מעריך את לפיד, ליברמן ויעל דן לפחות הם אמיתיים עם עצמם.
תכל'ס אתה דמגוג עלוב וטיפש, חבל להתייחס לזבל שאתה מייצר.