| נשלח ב-14/2/2021 19:14 |
|
| |
ואולי בכל זאת סלולר ללא אינטרנט?
לה''ו. מי שלא מחובר לחדשות האחרונות, ביבי בקולו ודמותו מצהיר שיחוקק חוקים דרקוניים שכל בר דעת חוץ מעדר נוהריו הביביסטים והחרדים, לא משמיעים אפי' מחאה רפה. וגם מנדלבליט שותק, ואף חטף צעקות והשפלות (ומגיע לו בצדק) מביבי שהוא רק פקיד, ושיתחיל לעבוד. אז, נחזור לנוקיות עם האס אם אסים, כדי שלא יאכנו אותנו בכל פינה. ואינטרנט? בבית ובעבודה. סתם כך, זה טוב וקצת מנוחה לראש כמה שעות ביום.
נ.ב. הלכתי היום למערת המכפלה, ועל ציר ציון נפתחה חנות ציפורים, ויש שם גם יונות דואר...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 14/02/2021 19:16:30
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 19:18 |
|
| |
למה נראה לך שנוקיה לא יכולים לאכן?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 19:20 |
|
| |
איכון אפשר לעשות לכל מכשיר שמתחבר לאנטנה סלולרית האופציה היחידה שלא יוכלו לאכן אותך זה רק אם תעבור לשיחות באמצעות לוויין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 19:25 |
|
| |
לה''ו. לא ידוע לי על בעלי מכשירים ללא אינטרנט שמקבלים כל שני וחמישי בידודים הכי ''עברו'' ליד מישהו עם קורונה. באם כן, אשמח למידע . תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 19:32 |
|
| |
זה שלא ידוע לך לא אומר שלא קיים. חוצמזה, מה הבעיה לכבות את האינטרנט?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 19:55 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. לא ידוע לי על בעלי מכשירים ללא אינטרנט שמקבלים כל שני וחמישי בידודים הכי ''עברו'' ליד מישהו עם קורונה. באם כן, אשמח למידע . תודה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לדעתי זה כן קיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 20:05 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 20:25 |
|
| |
מצדרביעי
| מהשחושבים כתב: |  | |
|
בהודעה קולית אוטומטית (קבלתי בעצמי, ואני מכיר עוד אנשים שקבלו...).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 21:09 |
|
| |
ידוע שהטלפונים חכמים, מאוכנים הרבה יותר מהכשרים. אני מכיר עשרות מקרים שהיו ביחד חכמים עם כשרים, וכמעט בכל המקרים, רק החכמים קבלו הודעת בידוד. זה לא 0 איכונים לכשרים, אבל זה הפרש ניכר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 21:18 |
|
| |
כשרים משתמשים פחות ברשת הסלולרית שלא במצב שיחה. כמו"כ יכול להיות שהם לא משתמשים באותו דור ולכן האיכון הוא לפי אנטנות אחרות והמיקום קצת שונה/לא מדוייק..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 21:21 |
|
| |
אתה סותר קצת את שכתבת לעיל. אבל אתה ''המבין'', לא אני.
| אדם_ה1 כתב: |  |
כשרים משתמשים פחות ברשת הסלולרית שלא במצב שיחה. כמו"כ יכול להיות שהם לא משתמשים באותו דור ולכן האיכון הוא לפי אנטנות אחרות והמיקום קצת שונה/לא מדוייק..
|
|
|
|
|
|
|