המחקר מראה שהחיסון הטבעי חלש יותר מהחיסון החיצוני. ודאי לוריאנטים.
נשלח ב-16/2/2021 19:19
יוחנןש כתב:
יש איזה עניין שלא מדברים עליו במוסדות ובכלי התקשורת הרשמיים: המון הנדבקים החרדים הלא מדווחים.
להערכתי מדובר באלפים וברבבות, הם כבר יודעים אליבא דאמת שהם מחוסנים, כמו כל המאומתים, ועל כן אינם רצים להתחסן. אך אחוזי החיסונים יורדים.
אני למשל, כן נדבקתי, והתחסנתי - סתם ככה. אך בקרב חבירי זה פחות מקובל; נדבקת - אתה לא מתחסן. (מאידך, אני הרווחתי, שאני מכיר מקרוב מאומתים רשמיים שרוצים להתחסן ולא נותנים להם, ואילו בפני כל השערים פתוחים...)
לדעתי, כאשר יוחלט לחסן גם את המאומתים, ותהיה על כך פרסומת מתאימה מדוע אכן כדאי וראוי להתחסן - או אז ישושו וירוצו גם המאומתים הלא רשמיים.
אתמול דיברו ברדיו עם אחד ממשרד הבריאות שלא קלטתי את שמו הוא אמר שנכון לעכשיו מי שהיה חולה ורוצה מחסנים אותו אל אף שאין צורך בכך
מעולה. הלוואי והיו עוד אמצעים שיפעלו על המתנגדים. הלא כתוב בתחבולות תעשה מלחמה?
נשלח ב-20/9/2021 01:55
hhaavv
Honeycooki כתב:
כי לא מחוסנים נדבקים לפחות פי עשר מהם, זה למה.
תמניא: תמיד אתם והמספרים, פי עשר, בעוד שבועיים, אקספוננטי. הכל שטויות, צריך להמשיך לחיות כרגיל ולהכיל את המתים. בשום מקום בתורה שלי לא כתוב להתחשב באחרים, לא הלכתית ולא מוסרית.
מעולה. הלוואי והיו עוד אמצעים שיפעלו על המתנגדים. הלא כתוב בתחבולות תעשה מלחמה?
ופונקט אני רואה את הלינק העצוב שהביא פילדלפי בדיון על אומן. מצטטת מהכתבה באקטואליק:
הפרופ' ארנון אפק, המשנה למנכ''ל בית החולים שיבא, אומר בגל''צ: ''אני אשמח שיעודדו אנשים להתחסן, מצדי שיקנו לבני נוער אייפון בשביל זה. יש גזר – ויש מקל. אני בעד שאנשים מבוגרים שלא מתחסנים ירגישו את זה גם במשכורת''.
נשלח ב-20/9/2021 02:00
hhaavv כתב:
תמניא: תמיד אתם והמספרים, פי עשר, בעוד שבועיים, אקספוננטי. הכל שטויות, צריך להמשיך לחיות כרגיל ולהכיל את המתים. בשום מקום בתורה שלי לא כתוב להתחשב באחרים, לא הלכתית ולא מוסרית.
אבל תראו מה זה, בדיון הזה ממש, אפי בעצמו ממליץ למושגים לוודא שאביו מחוסן. המים שחקו אבנים!
נשלח ב-20/9/2021 02:07
למיטב זכרוני תמניא מעולם לא היה נגד החיסונים
המקסימום שדיבר זה נגד הסגרים, ועל כך שאפו לבנט שמחזיק מעמד נגד הלחצים שלא לסגור את המשק ואת החינוך.
לצערי מסביבי רבים שלא מתחסנים בגלל שטיפות מוח שונות
וקשה בציבור שלנו לעמוד נגד סכר של קונסיפרציות
Honeycooki כתב:
אבל תראו מה זה, בדיון הזה ממש, אפי בעצמו ממליץ למושגים לוודא שאביו מחוסן. המים שחקו אבנים!