בית פורומים בחדרי חרדים

החנופה החבדי'ית גועל נפש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/2/2021 08:23 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 17:41 לינק ישיר 

הרב יהודה ליפש, שליח חב"ד בשכונה בה מתגורר יו"ר 'יש עתיד', ח"כ יאיר לפיד, יוצא להגנתו ומפרסם הודעה פומבית בה נאמר: "יאיר לפיד קשור לבית חב"ד, אין לי ספק שהדברים אינם מדויקים".

לדברי הרב ליפש: "כמנהל בית חב"ד בשכונתו של יאיר לפיד אין לי ספק שהדברים המצוטטים בשמו אינם מדויקים. יאיר לפיד קשור לבית חב"ד ומעולם לא הצטרף לקבוצת האקטיביסטים בשכונה הפועלים לפגוע בפעילותם של אנשי חב"ד, על אף ניסיון רב שנים מצדם לגייסו לצדם".

"בכל הזדמנות מביע לפיד הערכה לחב"ד ולפועלו של מנהיג החסידות הרבי מלובביץ' מלך המשיח", הוסיף השליח: "הן באירועים גלויים והן בשיחות פרטיות. לפיד מודע היטב לתרומתם האדירה של אנשי חב"ד בארץ וברחבי העולם כולו. רק בחנוכה אשתקד יאיר לפיד הדליק את החנוכיה המרכזית של חב"ד ברמת אביב ג'".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 20:19 לינק ישיר 
asaf2000

תם_יושב כתב:

הרב יהודה ליפש, שליח חב"ד בשכונה בה מתגורר יו"ר 'יש עתיד', ח"כ יאיר לפיד, יוצא להגנתו ומפרסם הודעה פומבית בה נאמר: "יאיר לפיד קשור לבית חב"ד, אין לי ספק שהדברים אינם מדויקים".

לדברי הרב ליפש: "כמנהל בית חב"ד בשכונתו של יאיר לפיד אין לי ספק שהדברים המצוטטים בשמו אינם מדויקים. יאיר לפיד קשור לבית חב"ד ומעולם לא הצטרף לקבוצת האקטיביסטים בשכונה הפועלים לפגוע בפעילותם של אנשי חב"ד, על אף ניסיון רב שנים מצדם לגייסו לצדם".

"בכל הזדמנות מביע לפיד הערכה לחב"ד ולפועלו של מנהיג החסידות הרבי מלובביץ' מלך המשיח", הוסיף השליח: "הן באירועים גלויים והן בשיחות פרטיות. לפיד מודע היטב לתרומתם האדירה של אנשי חב"ד בארץ וברחבי העולם כולו. רק בחנוכה אשתקד יאיר לפיד הדליק את החנוכיה המרכזית של חב"ד ברמת אביב ג'".

ממ"ש גועל נפש והכסף יענה את הכל

אבל חייבים לציין שבהחלט יש חבדניקים שלא הולכים כמו עיוורים אלא חושבים קצת
ועליהם אני לא מדבר
רק בגדול כל התנועה הזאת נהפכה לתנועת שנור הגדולה בעולם [אחרי קופת.,,,]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 20:40 לינק ישיר 

asaf2000 כתב:
asaf2000

תם_יושב כתב:

ממ"ש גועל נפש והכסף יענה את הכל

אבל חייבים לציין שבהחלט יש חבדניקים שלא הולכים כמו עיוורים אלא חושבים קצת
ועליהם אני לא מדבר
רק בגדול כל התנועה הזאת נהפכה לתנועת שנור הגדולה בעולם [אחרי קופת.,,,]

אולי חיבוק דב לאותת למצביעים שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החנופה החבדי'ית גועל נפש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.