|
|
| נשלח ב-17/2/2021 19:30 |
|
| |
סיפור מוזר שרב הנסתר על הגלוי בו. כדאי להמתין בסבלנות למידע מוסמך לפני שחורצים דין.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 19:45 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | יתכן כי פי הלכה אסור לעשות כלום למענה להצילה. (שנה ופירש - מורידין ולא מעלין. וכאן בארה"ק היא מהווה מכשול ליהודי בני ישראל משא"כ שם)
אך כאן זו לא מדינת הלכה.
ולא ברור במה מדובר.
ובכלל אנשי הפורום, המקולקלים, מסתכלים על העניין רגשית והומניטרית, והלכות התורה לא מהווים מבחינתם שום משקל. אז ממילא הדיון מיותר. |
|
נס שהמדינה אינה מדינת הלכה. (הלכתית אין דבר כזה מדינת הלכה, עד שיבנה בית המקדש) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:09 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| פסתםנחמד כתב: |  |
הלכתית, היא יכולה עדיין להשאר חרדית, קרקע עולם...
|
|
בתורה שלך לא מופיע "מות יומת הנואף והנואפת"?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:14 |
|
| |
|
|
|
|
לה''ו נראה לי התבלבלת בי הפורומים. זה לא בחדרי קראים... ישנתורה שבע''פ. אבל אחרי שהמצאתם את הברית החדשה בצורת השו''ע החמישי וכד', שום דבר לא מפליא! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:16 |
|
| |
יותר בביאור
הלכות איסורי ביאה פרק יב א ישראל שבעל גויה משאר האומות, דרך אישות, או ישראלית שנבעלה לגוי, דרך אישות- - הרי אלו לוקין מן התורה, שנאמר "לא תתחתן, בם" (דברים ז,ג): אחד שבעה עממין, ואחד כל האומות באיסור זה. וכן מפורש על ידי עזרא "ואשר לא ניתן בנותינו, לעמי הארץ; ואת בנותיהם, לא ניקח לבנינו" (נחמיה י,לא). [ב] ולא אסרה תורה, אלא דרך חתנות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:21 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
|
|
|
|
לה''ו נראה לי התבלבלת בי הפורומים. זה לא בחדרי קראים... ישנתורה שבע''פ. אבל אחרי שהמצאתם את הברית החדשה בצורת השו''ע החמישי וכד', שום דבר לא מפליא! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה כל זה קשור לקרקע עולם??? בגלל זה בת ישראל שזינתה עם גוי אינה נהרגת?? וישראל שבא על גויה שאין שם קרקע עולם נהרג לדעתך?? מעניין מי שמדבר על השולחן ערוך החמישי קודם תלמד את הארבעה הקיימים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:43 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | . רק שתבינו עד כמה חנוק בק''ס, שעדיף לברוח לסוריה!!!
|
|
באמת לא ברור למה הרחיקה עד שם, הבנתי ממך שיש מקום ליד ירושלים שמספק חוויה דומה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
|
|
|
|
לה''ו נראה לי התבלבלת בי הפורומים. זה לא בחדרי קראים... ישנתורה שבע''פ. אבל אחרי שהמצאתם את הברית החדשה בצורת השו''ע החמישי וכד', שום דבר לא מפליא! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה כל זה קשור לקרקע עולם??? בגלל זה בת ישראל שזינתה עם גוי אינה נהרגת?? וישראל שבא על גויה שאין שם קרקע עולם נהרג לדעתך?? מעניין מי שמדבר על השולחן ערוך החמישי קודם תלמד את הארבעה הקיימים נשלח מהאנדרואיד שלי |
| קרקע עולם בא לכאן בלי קשר. זה רק עניין לאונס. אבל גם אין דין מיתה לנישואי ישראל ונכרית או גוי ישראלית. אלא רק מלקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 20:58 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | hot_tr כתב: |  |
|
|
|
|
|
מה כל זה קשור לקרקע עולם??? בגלל זה בת ישראל שזינתה עם גוי אינה נהרגת?? וישראל שבא על גויה שאין שם קרקע עולם נהרג לדעתך?? מעניין מי שמדבר על השולחן ערוך החמישי קודם תלמד את הארבעה הקיימים נשלח מהאנדרואיד שלי |
| קרקע עולם בא לכאן בלי קשר. זה רק עניין לאונס. אבל גם אין דין מיתה לנישואי ישראל ונכרית או גוי ישראלית. אלא רק מלקות. |
|
מצויין רק כשהביא קרקע עולם להשאיר אותה חרדית הבאתי את מיתת הנואפת להראות שקרקע עולם לא שייך ברצון. פשוט מאוד למבינים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 21:00 |
|
| |
נשמע סיפור ממש הזוי. רשמית ההודעה היא 'שעברה בטעות את הגבול' . אף בנאדם נורמלי לא עובר 'בטעות' את הגבול לסוריה. הדמיון 'המזרחי' מתחיל לעבוד... קשה, קשה לכתוב מה עולה לי בראש...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2021 21:13 |
|
| |
hhaavv
| hot_trend כתב: |  | אחרי שהמצאתם את הברית החדשה בצורת השו''ע החמישי וכד', שום דבר לא מפליא!
|
|
ה"ממציא", לשיטתך, זה הקראי הידוע הגאון רבי ברוך פרנקיל תאומים, בעל ה"ברוך טעם" אב"ד לייפניק
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 10:49 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | יתכן כי פי הלכה אסור לעשות כלום למענה להצילה. (שנה ופירש - מורידין ולא מעלין. וכאן בארה"ק היא מהווה מכשול ליהודי בני ישראל משא"כ שם)
אך כאן זו לא מדינת הלכה.
ולא ברור במה מדובר.
ובכלל אנשי הפורום, המקולקלים, מסתכלים על העניין רגשית והומניטרית, והלכות התורה לא מהווים מבחינתם שום משקל. אז ממילא הדיון מיותר. |
|
יתכן ועל פי אותו ספר הלכות שלך, הרופא היה צריך לתת לאמא שלך בהריון שלך כדורי מפיג'ין. האנושות צריכה לתבוע את הקופת חולים על הרשלנות הרפואית הזו, ואת הגניקולוג לשלוח לכלא. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 15:12 |
|
| |
אין 'ספר הלכות שלך' - יש את התורה הקדושה, שלי ושלך, של העדינים יראי ה' ושל הקלוקלות בעלי הלשון הגסה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 15:44 |
|
| |
החזו"א "יחיד הדורות" אינו כלול בתורה הקדושה שלך...
|
|
|
|
|