בית פורומים בחדרי חרדים

נשים אחרי חיסון מדווחות על דימומים וכדומה.....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2021 02:22 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

צחקתי בקול...
אולי אני שופך פה את מרירותי ועם אשתי הכול דבש?...

אומלל...
ה"דאגה" שלך לאשה, שאולי חס וחלילה, יהיה חסר לך יחסים אם היא תתחסן, לא התופעות לוואי שלה.
בטח אתה מהסוג שאומרים לאשה מה לבחור בקלפי, איפה לקנות, עם מי לדבר, וכמה לאכול.

מה המטרה שלך בעצם? לגרום לאלו שקוראות פה לחשוב שהחיסון הוא יותר גרוע ממה שהוא באמת?
יש לך מושג מה קורונה פוגעת בנשים? יש לך מושג כמה הפלות קרו לאלו שחלו בקורונה? יש לך מושג? אתה יודע איזה בעיות בקרישות הדם, הנגיף הזה עושה? איזו חולשה נשארת בגוף, שאי אפשר לשאת את ההריון? מה אתה מבין בכלל?
יש לך מושג כמה לידות שקטות עברו נשים שהיו להם תסמינים לפני כמה חודשים? יש לך מושג בכלל מה זה לידה שקטה? ללדת ילד מת, כמה סבל זה? אני סוחבת את זה בלב שלי כמעט עשור ולא התאוששתי, וספק אם אני אחזור לעצמי עוד.
אתה חושב שהחיסון לא השפיע עלי? לא פחדתי? אבל יש קצת הגיון לחשוב מה הסיכוי מול הסיכון.

אומלל... זה מה שאתה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2021 08:15 לינק ישיר 

את מתווכחת עם איש קש...
אני האחרון שיגיד לנשים לא להתחסן, רק הערתי על המשפט בו נסית לעקוץ את הגברים ש"מעיזים" לדבר על עולמם של הנשים ותו לא...

בטח את מסוג הנשים שמדמיינות על בעליהם דברים שהם לא עשו ומציקים להם על כך חזור והצק...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 15:21 לינק ישיר 

השאל אם עדיף דימום או מוות....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נשים אחרי חיסון מדווחות על דימומים וכדומה.....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.