|
|
| נשלח ב-19/5/2021 23:24 |
|
| |
בס"ד פרטים,במה המכשיר הקומפקטי והמיוחד עוזר? מאפיינים: קורא טקסטים עיתונים, ספרים, תפריטים, שלטים, מוצרים, מסכים ועוד מזהה פרצופים זיהוי של מכרים וחברים מתבצע במהירות וללא מאמץ מזהה שטרות מאפיין זיהוי שטרות מאפשר לבצע קניות בצורה בטוחה ועצמאית. מזהה מוצרים שמירה וזיהוי של מאות מוצרים בהתאם לצרכי המשתמש מזהה צבעים מאפיין זיהוי צבעים מאפשר לבחור פריטים ובגדים בצבעים שתצטרכו טכנולוגיה משנה חיים מידע נוסף: בין אם יש לכם גלאוקומה, רטיניטיס פיגמנטוזה, נולדתם עיוורים או יש לכם כל לקות ראייה אחרת, ואפילו קשיי קריאה, אורקם הוא המוצר שיכול לשנות את חייכם. הצטרפו לעשרות אלפי משתמשים בלמעלה מ-40 מדינות אשר משתמשים באורקם ביותר מ-20 שפות, החל מגיל 6 ועד 100+. מאחלת רפואה שלימה בקרוב... 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/05/2021 23:29:48
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 23:45 |
|
| |
בס"ד הודעה חשובה למתחסנים: במיוחד המבוגרים/אנשים עם מחלות רקע, שהתחסנו ראשונים, לאחר חצי שנה עפ"י דברי ד"ר מומחים, יש סכנה לAde/ סערת ציטוקינים! לכן חשוב לברר אצל ד"ר זלנקו, מה עושים כדי להינצל מכך. וכן חשוב לדעתי להצטייד בתרופה שד"ר זלנקו המליץ וכן בתרופה שפיתחו בבי"ח איכילוב, שנכתב שם, שזה גם עוזר כדי למנוע סיכון מוות מקורונה/מסערת ציטוקינים וכן טוב לגבי כל המוטציות וכו' כך שחשוב מאד שזה יהיה בהישג ידכם, מכיוון שסערת ציטוקינים/ade, זה מצב של סכנת חיים מיידית וייתכן מאד שיהיה עומס בבי"ח ח"ו או שלא יביאו את התרופה הזו, בגלל "הוראה מגבוה", לחרדים ח"ו וכו'! לכן לדעתי, חשוב לא לזלזל בדברי ד"ר יידון וד"ר וולדרג, סמנכ"לים בחברת פייזר, שהתפטרו מתפקידם, (מכיוון שהתנגדו לשיווק החיסון המסוכן)וד"ר רבים מחו"ל שציינו שזה מה שקרה לחיות מעבדה עד כה, בניסויים (ולכן בעצם עד כה לא אושרו חיסונים אלו, לסארס, קוביד-1 שקדם לקורונה...) וכן עפ"י מחקרו של הרב אשרוב, אף פייזר כתבו שיש אכן סיכון לכך...(ניתן להיפגש עם הרב אשרוב, כדי לקבל את המסמכים המקוריים של פייזר וללכת למתרגם מקצועי, אם רוצים לוודא!) ולכן לדעתי,חשוב להתייעץ עם ד"ר מומחים מחו"ל ולהיערך לכך בהתאם, מראש! מאחלת רק בריאות לכולם ובשורות טובות! 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2021 00:04:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:16 |
|
| |
בס"ד
פרטים לגבי התרופה של איכילוב, שבשונה מהתרופה שד"ר זלנקו ממליץ, שיותר טובה כמניעה וכן עוזרת מאד בשלבים המוקדמים של מחלת הקורונה... התרופה של איכילוב, הוכיחה יעילות(לדבריהם) אף בחולים בינוניים וקשים וגרמה לאנשים במצבים קשים לקום על רגליהם, תוך כמה ימי טיפול! כשתרופה זו פשוטה לשימוש וניתנת בשאיפה ומשך הטיפול הוא בערך שבוע!
חשוב לדעתי, לא לסמוך על העסקנים כלל בנושא ולברר באופן אישי על כך!
המידע:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2021 00:21:39
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:36 |
|
| |
בס"ד
בנוסף לכך, יש תרופה טבעית, שאף היא עפ"י דברי הד"ר שפיתחו את התרופה... טובה לסערת ציטוקינים ומתאימה נגד כל המוטציות, מכיוון שהיא מטפלת בשורש הבעיה! חשוב לברר על כך...
הפרטים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2021 00:51:44
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 20:14 |
|
| |
בס"ד ערב טוב חברים/ות... אני מקווה ששלומכם טוב...  רק דיברתי על הסכנה לade/סערת ציטוקינים, לאחר חצי שנה ויום לאחר מכן, מתפרסמת כתבה, שבבית אבות, 18 זקנים מחוסנים נדבקו, אחת נפטרה וחלק במצב קשה...(כמובן שהתקשורת מצונזרת וזה לדעתי, רק חלק מהמידע...) איני חושבת שזה "זן חדש", כפי שמשרד "הבריאות" אומר, אלא מה שמזהירים טובי הד"ר בחו"ל ואף ד"ר מיכל הרן, שציינה שבכל החיסונים הניסיונים, נגד קורונה, לא נשלל אצלם תופעת הade, המסכנת את חיי מי שהתחסן בעת מפגש עם הנגיף.... הנה הכתבה:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/05/2021 20:35:38
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 20:26 |
|
| |
בס"ד
כמו כן חשוב לי לעדכן, מכלי ראשון, שלצערי סבתי היקרה, שחוסנה לא ממזמן, כנראה חווה תופעת"לונג חיסון" וחוותה התקף לב קשה ואושפזה...אך ב"ה ניצלה! חשוב לי לציין שלפני החיסון, היא הייתה אישה בריאה וחזקה, ללא כל בעיה בלב! ובחיים לא חוותה התקף לב פתאומי!
אם משרד ה"בריאות", מנסה "להרגיע", שחיסון ניסיוני זה לא פוגע בלב, דעו שזה שקר ויש דיווחים רבים על פגיעה ודלקות בלב! לדעתי, אין להם כל בעיה שיהיה "דילול" אצל המבוגרים/ אנשים עם מחלות רקע!
אנא שמרו על יקיריכם והתרחקו מחיסון ניסיוני זה והעדיפו תרופות אחרות בטוחות יותר!
וכמובן הכינו תרופות מצילות חיים, עבורם, כדי להצילם מADE/ סערת ציטוקינים!
אף הרופאים שהתראיינו בתקשורת מודים שלאחר חצי שנה-8 חודשים, הנוגדים יורדים וצריך שוב חיסון(כך שהם מעוניינים להפוך את האזרחים "לנרקומנים" של תכשיר ניסיוני זה, כשד"ר אבני מציין שכל חיסון יכניס רעלים נוספים לגוף ומסכן את המחוסן בסרטן ח"ו ונכות, מוות ועקרות ח"ו!...)
הנה הפרטים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/05/2021 21:04:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 21:36 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
בס"ד
ד''ר ציוני רפאל מסביר על תופעת ה-ADE:
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/03/2021 11:51:52 |
|
חשוב לקרוא את עמוד2...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/05/2021 21:41:12
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2021 21:52 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | חייכנית770
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
האם יש עוד דוקטורים שמדברים על סכנת הADE למוות בתוך 5/7 חודשים/מחלות קשות/ עקרות המונית? בהחלט שכן!
מדקה: 9:05! יש לפחות 5-6 דוקטורים שמדברים על הסכנות הרבות שיש בחיסון זה למוות, עקרות, סערת ציטוקינים, מחלת הסרטן ל"ע, הנדסה גנטית ועוד... (בין כל דוקטור לדוקטור יש סיכום של הדובר, אך ניתן לדלג...)
סרטון חובה לצפייה!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/03/2021 12:16:50 |
|
בס"ד
סיכום דעת הדוקטורים הבכירים/ות מחו"ל:
1) ד"ר הילדה סמיט, מבלגיה-
" מעל 20 שנה מנסים לפתח חיסון נגד וירוסים מסוג קורונה, אבל נכשלו בשלב הניסויים על חיות. בו נתגלו תופעות לוואי חמורות ובעיות אוטואימוניות(מחלות קשות) כאלה שכבר אובחנו בקרב בני אדם שקיבלו את החיסון וחוו סיבוכים. כעת חברות יצרי חיסונים קיבלו אישור לדלג על שלב הניסוי על חיות. זה אומר שאנחנו נהיה שפני הניסיון ואנו עלולים להיחשף לתופעות לוואי חמורות, כאשר נחשף לווירוסים חדשים!. "
2) ד"ר קארי מאדי מארה"ב-
" החיסון הזה הוא ניסוי על הגזע האנושי, בגלל שהם רוצים להשתמש בהנדסה גנטית של RNA או הנדוס גנטי סינטטי של DNA ולהחדיר את זה לגוף האדם, זו הפעם הראשונה אי פעם שמבצעים דבר כזה על המין האנושי. בנוסף לכך הם רוצים להשתמש בטכנולוגיה ליפידית או ננו טכנולוגיה וישנת כל כך הרבה דברים נוראיים שיכולים לקרות לנו"
3) ד"ר קלי ברוגן מארה"ב-
" במאה האחרונה חיסונים התבססו על מדענים מושחתים, תעמולה והדחקה שיטתית של האמת והסכמה מדעת. עם החיסון לקוביד, אנו מגיעים לנקודת שפל שבה האמת זמינה וגלויה לכולם, האם אתם תאמינו בהנדסה גנטית, חברות פארמה, טכנוקרטיה גנטית, על חשבון סיכון בריאותכם?! או שתראו מבעד לטענות שלהם את האג'נדה הטראנסהומנית שחותרת לקחת מכם את האמון בגוף שלכם וכל אמצעי בחייכם ואפילו מהבסיס של האנושיות שלכם"
4) ד"ר שרי טנפי מארה"ב-
" דעו שהם מפתחים זאת בחסות התקנה של 2005, ויש להם הגנה מוחלטת מפני אחריות. אי אפשר לתבוע אותם ואין שום טיפול אם החיסון פגע בכם. הם ניסו לפתח חיסון לקורונה מאז 2002 והסארס, אך בכל ניסוי על חיות כל החיות פיתחו מחלות אוטואימוניות(מחלות קשות) פרדוקסליות שבהן הנוגדנים, שהיו ברמה גבוהה מאד, דווקא האיצו את המחלה, החמירו אותה מאד ואפשרו לחלקי הוירוס לחדור לתאים ולהשתלב בDNA של האדם שהתחסן! ע"י תהליך המרה שנקרא טרנסדוקציה, תהליך ההמרה הזה מחדיר את חלקי הוירוס לDNA שלכם באופן בלתי הפיך ומשנה את התאים שלכם."
5. ד"ר היקו סנטלמן, מגרמניה-
" החיסונים לקוביד 19(לקורונה) לא הוכחו כבטוחים או יעילים, אני מסכים עם העלון הרפואי הבריטי שהבדיקות לא נעשו ביושר, הטענות על 90% יעילות, הם בעצם 0.2% כשלומדים את הנתונים. אני תוהה למה ביל גייסט והטרוריסטים הקונספירטורים שלו, משקיעים ביליונים בפיתוח חיסונים שיכולים לעקר גברים, נשים ואפילו את ילדיהם שעוד לא נולדו"
(ייתכן שהתכוון שכשמחסנים אישה בהריון, זה עלול לעקר אף את העובר שעוד לא נולד, מכיוון שחומר החיסון עלול לעבור לתאי העובר...)
6. ד"ר אלקה דה קלרק, מהולנד-
" דבר ראשון החיסון הזה יכול לעקר נשים ובנות, שנית החיסון הזה יכול לגרם להפרעה ויראלית, לסיבוך שיכול לגרם לסערת ציטוקינים, שזה מצב מאד מסוכן לבריאות האנשים. זה קרה בניסויים על בני אדם וחיות שעשו בחיסוני קורונה קודמים, דבר שלישי החיסון יכול לגרם לשינוי הקוד הגנטי שלכם, את הDNA שלכם לתמיד ואנחנו לא יודעים למה זה יכול לגרום"
*חשוב לדעת זאת וליידע את החברים/ות ואת הרב. מידע זה מוסתר ע"י השלטונות אך הוא חשוב ביותר, במיוחד כשיש סכנה למחלות קשות וכן עקרות הן לגברים והן לנשים. כשאף 100 רופאים באירופה חתמו על כך שיש בחיסון זה סכנה לעקרות ואף האיחוד האירופי אישר שאכן יש סיכון לעקרות!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/03/2021 21:59:33 |
|
......
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/05/2021 21:53:22
|
|
|
|
|