|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:19 |
|
| |
בס"ד
חשוב לא להאמין למודעות בעיתונות/ברחוב המשתמשות בשמם של הרבנים! כל גרפיקאי יכול לזייף זאת!וכבר הוכחתי שהעיתונות "החרדית" נשלטת ולא אמינה כלל בנושא זה!
לכן חשוב להיפגש ב4 עיניים, רק בבית הרב וכמובן לאחר הגשת החומר המלא(שמסתירים מהרבנים!), כולל מכתבם של הפרופסורים והדוקטורים הבכירים המתריאים מפני הסכנות הרבות לנזקים בלב, מוות ובעיות בפוריות/ עקרות ח"ו!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/07/2021 14:22:20
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:41 |
|
| |
בס"ד
מצו"ב העלון הרפואי- מחקרי, בנושא חיסוני הקורונה.
בעלון זה הושקע מאמץ רב, בהתנדבות מלאה. ונשמח שלפני שתחכימו ממנו,תדאגו אף לסביבתכם, לחוות דעת שניה ושתפו אף אותם בתוכן חשוב זה!
מצו"ב הקישור, לצורך עיון ושיתוף חבריכם ומכריכם!
חשוב לקבל חוות דעת שניה, מפי גדולי הדור, רבנים חשובים, שחקרו לעומק נושא זה וכן מפי טובי הדוקטורים בארץ ובחו"ל, לפני קבלת ההחלטה הגורלית, האם להתחסן/ לחסן את ילדיכם/ לבחור בטיפול מניעתי אחר. וכן לצורך קבלת תמונת מצב עמוקה, על נזקי החיסון הניסיוני, על הסכנות לטווח הקצר ולטווח הארוך בנזקים ללב, לגדילה,לפוריות ואף סכנת מוות ועל התקופה והצנזורה השולטת במדיה בנושא זה.
* לצורך נוחיותכם, העלון מחולק ל 12 קבצים, עם מידע רב! כשבתוכן העניינים ניתן לחפש ולבחור את המידע החשוב ביותר עבורכם!
חשוב מאד לשתף את חבריכם בקישור זה במייל, בוואצאפ, בפייסבוק ובSMS. כדי שכולם יזכו לקבל חוות דעת שניה ולדעת את הסיכונים, לפני קבלת ההחלטה הסופית!
- תוכלו לשלוח להם את ההודעה ככתבה וכלשונה.
הקישור החשוב:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/07/2021 15:38:25
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 14:59 |
|
| |
בס"ד במידה ואין לחבריכם גישה לאתרי אינטרנט, אלא רק גישה למייל,ניתן לשלוח אלי בקשה למייל ואשלח בעז"ה בקרוב, את העלון החשוב(כקובץ), לכל דורש! המייל הוא: [email protected]זכרו תמיד: "כל המציל נפש אחת מישראל, כאילו הציל עולם ומלואו". *עפ"י גדולי הדור המתריאים מפני הסכנות ומתנגדים לכך, זו מצווה גדולה לדאוג לזולת וכן יש את העיניין של "לא תעמוד על דם רעך", כך שזו זכות שהיא חובה ליידע את אלו שלא מודעים למצב ולסכנות במידע חשוב זה. בשבילך זה דקה מהחיים- בשבילם זה הצלת חיים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/07/2021 15:01:52
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 15:21 |
|
| |
בס"ד
נ.ב
גם אם ידוע לכם על מישהו, שחוסן רק במנה אחת, חשוב לשלוח לו זאת, מכיוון שהחיסון השני מסוכן יותר, עפ"י מחקרו של ד"ר פינקי פינשטיין. וכן עפ"י דעות מומחים מסויימים, דווקא הוא זה שעלול לגרום לתלות בחיסון, כל חצי שנה!ולסכנת מוות מהADE ח"ו!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/07/2021 15:29:40
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 00:21 |
|
| |
מומחה לאלרגיה: "סביר שיש תופעות לוואי אחרי החיסון השני, אבל אין מה לפחד ממנו"
ד"ר מיגל שטיין, מנהל היחידה לאלרגיה ולאימונולוגיה בבי"ח וולפסון, אומר שההרגשה היא מעט שונה אחרי החיסון השני, "אבל צריך לבדוק כל מקרה לגופו". אם התופעות מגיעות ארבע שעות לאחר שמתחסנים - אין סיבה לפחד: "הקורונה יותר מפחידה מהחיסון"
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 00:54 |
|
| |
רבים רבים במגזר החרדי /והכללי חטפו קורונה גם בלי שהם חשו בזה, אפשר לבדוק את זה בבדיקת דם פשוטה, אפשר לבקש את זה מרופא המשפחה, ואז בתור מחלים תצטרכו רק מנת חיסון אחת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 01:02 |
|
| |
בס"ד
נא לכבד את בקשתי!
האשכול נועד למתנגדים ולרוצים חוות דעת שניה!
כל דעה/ פרסום שהוא בעד, לפרסם באשכול השני ולא לעודד עקרות ושמד בעמ"י באשכול זה!
נא לכבד את הרבנים שלי והרופאים שמתריאים מפני סכנות רבות! ואוסרים את השימוש בחיסון הניסיוני המסוכן!
מכיוון שנושא זה רגיש, ביקשתי ואבקש שוב לכבד את בקשתי כדי לשמור על שלום ועל שיח מכבד!וכן כדי שזה יהיה מקום נקי ומסודר למעוניינים במידע זה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2021 01:11:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 01:11 |
|
| |
חשוב לציין, משרד "הבריאות" והרופאים שמטעמם(או שהעיתונות מדברת בשמם ללא ידיעתם!) פסולים לעדות לאחר ששיקרו לנו לכל אורך המגיפה, עפ"י עדות רופאים ומנהלי מחלקות קורונה. וכן משקרים שאין סיכון לפוריות כשהFDA אומר שכן!(קובץ3) כך שהם אנשים מסוכנים ביותר ואסור להאמין להם ולרופאים מטעמם!
וכמובן שאסור להאמין לפרסומי הכזב של משרד "הבריאות". מתנהל כנגדם תביעות על הטעיית הציבור במידע כוזב ושקרי הן לגבי הסיכונים והן לגבי הנזקים הקשים שזה ביצע!(פרטים, בקובץ 1)
וכן אסור להקשיב לדעתם, במיוחד לא כשהם סגרו עסקה על ניסוי בבני אדם ועל צנזורה מראש! אלא לרופאים שבאמת איכפת להם מאיתנו! והם טוענים את ההיפך הגמור כשאין להם מה להרוויח מכך!
עפ"י דעתם, הקורונה לא מסוכנת לצעירים ומעל גיל 45-50 חשוב לפעול עפ"י דעת ד"ר זלנקו ורופאים מומחים מחו"ל ומארץ! חשוב לחזק מערכת חיסונית עפ"י דעת הרופאים(קובץ 1) וכן להפסיק לשמוע ולקרוא את ההפחדות השקריות שנועדו לגרום לנו לבצע החלטות שגויות!
חשוב להקשיב לדעת דוקטורים אלו, המוסרים את נפשם למעננו!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2021 02:07:44
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 01:47 |
|
| |
בס"ד
בקובץ 1, בסוף חשוב לראות מי הם היועצים של משרד "הבריאות" ומי באמת ההזוי! ואכן רעיונותיו של פרופסור זה, בוצעו אף במירון, כשאמבולנסים הוטעו בכוונה עפ"י עדויות רבות וכן התעכבו בהגעה זמן ארוך ביותר!
אלו הם הערב רב השולט פה, בשלטון דיקטטורי אכזרי!
ההבדל ביני לבין אלו המאמינים לשלטון. זה בדיוק כמו ההבדל בין התימני שידע שחטפו את תינוקו ונלחם בשלטון! לבין תימני שהאמין לשלטון שתינוקו מת.ורק לאחר שהחיסיון ירד ידע את האמת...
ההבדל ביני לבין אלו שעדיין לא פקחו עיניים, זה בדיוק כמו אלו שצפו את הסכנה במירון, עוד לפני שזה קרה! לבין אלו שמתבכיינים רק לאחר שהאסון קורה!
נאמר שלפני הגאולה, יהיה בדיוק כמו במצרים! אף שם נלחמו בילודה ואף עכשיו נלחמים בכך! אין טעם להיות טיפשים בכוח כשנשים רבות מדווחות על הפלות, לאחר החיסון!(וברור שהשלטון שמשקר תמיד, יגיד שזה מקורונה!) ובחורות רוקוות, על שיבושים רבים/ הפסקת הווסת!וכן על נזקים בלב ואף מקרי מוות שצונזרו לרוב! זה רשעות לבצע זאת על נערים ונערות קטנות, שלא חטאו, על סמך מודעה/ כתבה בעיתון! מינימום של כבוד ואחריות לעצמכם/ לילדים, זה התייעצות אישית עם הרופאים המתנגדים, לפני הגעה לרב באופן אישי, להכרעה!
השלטון, לדעתי מעוניינים לשלוט בילודה החרדית, דרך הפחד ממוות והטעיית הרבנים והעם!וכמובן שאין להם כל בעיה לדלל מעט את "השחורים"... מי שחכם יקשיב לגדולי הדור שמתריאים מפני הסכנות הקשות ויינצל בעז"ה.
ת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2021 02:14:27
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 02:26 |
|
| |
פרופסור דן אריאלי-(פרטים מלאים עליו, בקובץ 1)היועץ של משרד "הבריאות".ומה דעתו על "הצלת חיי אדם" ומבצע החיסונים ומהן המלצותיו לגרום לנו להתחסן בחיסון הניסיוני?!1 )מדבר על רעיונות לדילול האוכלוסייה בארץ....)במיוחד האוכלוסייה שסובלת ממחלות( https://youtu.be/MyfS3tnsOGU2 )הוכחות לכך שמשרד הבריאות התייעץ איתו בנושאי בריאות ושיווק החיסון הניסיוני. )3:00 בדקה)https://youtu.be/i8C9tMNcQwM )3 https://youtu.be/qoFFsIokgC4דיבר על הרעיון שישראל תהיה המעבדה של העולם, בעיקר כדי לעזור ליזמים וכדי שיהיה תחום ייצוא נוסף, כשהוא טוען שניתן לבצע זאת דרך עזרה ממשרד הבריאות, ע"י ניסוי בבתי חולים ועוד! ייתכן מאד, שבגלל זה הצנזורה בציבור החרדי גדולה יותר! כך שהוא נותן רעיונות לממשל איך לשווק את החיסון הניסיוני המסוכן, ברמה כזו שהעם בעצמו ישתף פעולה וישנא את מי שלא מעוניין להיות עכבר מעבדה וכמובן את מי שירצה להצילם מסכנות הניסוי!• חשוב לדעת מידע זה ולקיים את מה שנאמר " כבדהו וחשדהו" ובעיקר חשדהו!ולא להאמין ישר לממסד, במיוחד שאלו הם הפרופסורים שהם בוחרים להתייעץ איתם , בנושא "הצלת חיים"!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2021 02:37:51
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 03:02 |
|
| |
בס"ד
בסרטון אחר שלו, שנמחק מהרשת
רואים אותו מחלק עיצות למשרד "הבריאות" איך לגרום לאנשים להתחסן בחיסון הניסיוני.
כשהוא מציע: 1) לשלוח הודעה שבו כבר נקבע מועד התור, אוטומטית.וכך לעודד ולגרום לאזרח להגיע.
2) להלחיץ אנשים להתחסן בחיסון הניסיוני, ע"י כך שיחתמו על טופס, שאם יהיו חולים בקורונה ייצטרכו לממן את הטיפול מכיסם.
3) להכיר מעט בנזקי החיסונים, (בתור טקטיקה פסיכולוגית) אך להדגיש שהקורונה מסוכנת יותר!
עיצתו הראשונה- בוצעה. עיצתו השניה- דיברו על כך בתקשורת, אך כנראה שזה נפל מכיוון שזה לא חוקי. עיצתו השלישית- מתבצעת עכשיו!
והחכם, ייתרחק ממשרד ומרופאים, שאלו הם יועציהם! כשלא בריאות הציבור עומדת לנגד עיניהם, אלא בעיקר ביצוע העסקה לניסוי בבני אדם, שנחתמה עם פייזר! לצורך ייצוא החיסון, לכל העולם ורווחי עתק מכך!וכמובן תוכניות נסתרות נוספות... וכפי שקרה עם חיסון הסיוויאק הניסיוני, שהזיק קשות להמון תינוקות בישראל ועדיין שווק לחו"ל, כשהם התעלמו מהנזקים!ומה שעניין אותם זה בעיקר הכסף! כך גם קורה עכשיו!
כשכמובן, כפי שלא שילמו בעבר על פשיעהם נגד האזרחים התמימים שסמכו עליהם. הם כמובן מגנים על עצמם מראש ועושים חיסיון ארוך ל30 שנה!
רק פושע, מכסה את פניו! אותי חנכו שצריך להתרחק משכן רע וכמובן שכך צריך להיות עם מנהיגות הזויה ורעה זו, שמקום המדינה מבצעת ביהודים פשעים רבים ונלחמת בדת! כשהם משתמשים בשמם היהודי, כדי שנסלח להם!
אין לנו כל קשר למשומדים אלו ואיננו מעוניינים עוד ברעל הגרמני שלהם, יש לנו דוקטורים אמינים להתייעץ איתם וכן דרכים אחרות לשמור על בריאותנו וכמובן את הקב"ה ששומר עלינו!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/07/2021 03:25:13
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 08:27 |
|
| |
|
|