| נשלח ב-13/7/2021 19:55 |
|
| |
בס"ד
וכן הרצאה מחזקת במיוחד מפי הרב אשרוב, רופא- מרפא, טבעי 20 שנה ומרצה רוחני.
- שצם 3 ימים יחד עם רבנים ויהודים טובים רבים, המצטערים וצמים לזכות עמ"י וביטול הגזירות הקשות והסכנות, שלא כולם מודעים אליהן.
הוא קורא לאחדות בין כל הזרמים, העדות והחוגים וכן לכבוד הדדי בין כולם, אף למי שחושב אחרת ממך. כי רק ע"י כך ניתן להרבות בזכויות על עמ"י ולהינצל מצרות!
מכיוון שבית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם, חשוב בתקופה זו(ותמיד) להרבות באהבת חינם!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/07/2021 20:18:50
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 11:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 12:55 |
|
| |
בס"ד
אני מבקשת שוב לכבד את בקשתי ולשמור על האשכול, כאשכול סיכומי, נקי ומסודר עבור אלו המעוניניים במידע חשוב זה! וכן לכבד את דעות רבניי ורגשותיי!
לכולם יש בחירה חופשית ומי שנכנס לאשכול זה מודע לדעות רבניי ולתוכן המוגש. ומעוניין לקבל בעיקר מידע זה.
כמובן שהתקשורת והמדיה הנשלטת/ממומנת, מוצפת בדעות אחרות ויש למתנגדים ואלו הרוצים חוות דעת שניה, את הזכות לפינה קטנה ושקטה.
נא לכבד את בקשתי ולנהוג בכבוד הדדי, כלפי מי שחושב אחרת ושומע לרבנים ודוקטורים אחראיים יותר.(לדעתי) וזו זכותו במדינה דמוקרטית.
לכל מי שתומך בדיקטטורה תקשורתית ושלטונית ובחוסר כבוד הדדי לרגשות השני ומעוניין בעיקר להתווכח ולריב - אין מקומו בפורום זה.
* אשכול המתאים לדיונים ודעות מנוגדות לרבניי - באשכול של רציף.שאיני מתערבת בו כלל ומכבדת את דעות השני!אני חושבת שאתם מספיק אנשים בוגרים, בכדי לכבד את בקשתי הקטנה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2021 13:27:10
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 13:13 |
|
| |
כל אשכול נועד להביא מגוון דעות בפרט כשמדובר בחיי אדם!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 16:56 |
|
| |
בס"ד
שלום וברכה חברים/ות יקרים,
מצו"ב העלון הרפואי של הרב אורי סופר- יועץ רפואי.
עם מידע רב וחשוב, של רופאים, אמא לילדים נפגעי חיסון, מידע על חברות תעופה, שממליצות למחוסנים לא לטוס, בשל הסכנה לקרישי דם וכן מידע רפואי נוסף מד&quoר פינקי פינשטיין, רופאים חשובים נוספים,רבנים וגדולי הדור ועוד...עלון מושקע במיוחד וחשוב לצפייה, לכולם!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2021 17:20:08
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 17:02 |
|
| |
| siti כתבה: |  | כל אשכול נועד להביא מגוון דעות בפרט כשמדובר בחיי אדם! |
|
נכון, סיטי, בעיקרון את צודקת, האשכול הזה לא שייך לחייכנית, אין כאן מושג כזה - אשכול ששייך לאדם אחד. ויחד עם זאת, לפנים משורת הדין מותר לנו להתחשב עם חייכנית שמשקיעה הרבה מאוד בפורום הזה, כל תגובה היא פנינה, כל תגובה מנוסחת היטב ובטוב טעם, בחן ובהומור ובאומנות, יתכן ויש כאן גם חובה של הכרת הטוב לחייכנית היקרה והמקסימה. גם אני מתחשב בבקשה של חייכנית. בדרך כלל. חייכנית, את לא חייבת לענות לסיטי, התגובות הקצרות שלה הם כמו קישוט לאשכול שלך. והאמת והשלום אהבו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 17:10 |
|
| |
בס"ד
מידע חשוב:
הח"כ(לשעבר) משה פייגלין, מציג דו"ח מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שבו רואים בצורה ברורה שמינואר, תאריך התחלת "מבצע החיסונים" - הייתה עלייה של 50% בתמותת צעירים בני 20-29, בהשוואה ל5 השנים שקדמו לכך, בתאריכים אלו.
הפרטים:(בעלון ניתן למצוא זאת, ב"אנשים מדברים" סרטונים)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2021 17:25:16
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 17:44 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| siti כתבה: |  | כל אשכול נועד להביא מגוון דעות בפרט כשמדובר בחיי אדם! |
|
נכון, סיטי, בעיקרון את צודקת, האשכול הזה לא שייך לחייכנית, אין כאן מושג כזה - אשכול ששייך לאדם אחד. ויחד עם זאת, לפנים משורת הדין מותר לנו להתחשב עם חייכנית שמשקיעה הרבה מאוד בפורום הזה, כל תגובה היא פנינה, כל תגובה מנוסחת היטב ובטוב טעם, בחן ובהומור ובאומנות, יתכן ויש כאן גם חובה של הכרת הטוב לחייכנית היקרה והמקסימה.
גם אני מתחשב בבקשה של חייכנית. בדרך כלל.
חייכנית, את לא חייבת לענות לסיטי, התגובות הקצרות שלה הם כמו קישוט לאשכול שלך.
והאמת והשלום אהבו
|
|
בס"ד
תודה רבה על המחמאות וההתחשבות.
אכן אני השקעתי ומשקיעה בפורום שעות רבות מחיי וחשוב לי מאד שיכבדו את בקשתי בנידון, אני חושבת שיש לי ניסיון רב בפורום ובאינטראקציות שנושאים רגישים מאד, יוצרים ואם קיבלתי החלטה זו, זה אחרי שחשבתי רבות על כך!
אני מעריכה שהינך מכבד את בקשתי. ושוב, דעות "מגוונות" ניתן להגיש באשכול השני. כך שמי שמעוניין לשמוע את דעתה של סיטי על המצב/ דבריי, כדי שחייו "יינצלו" ישמח לשמוע את דעתה באשכול של רציף.
אשכול זה(בשונה מקודמו, שנמחק לצערי בטעות) לא נועד לדיונים/ תגובות.(אך כמובן שאשמח לקבל פידבקים חיוביים בפרטי/וכן ניתן לשלוח שאלות שאשמח לחקור ולענות !) אלא בעיקר נועד להגשת מידע סיכומי, עבור ציבור ספציפי בלבד!
וכפי שרציף אמר, בתור הכרת הטוב ולטובת השלום והסדר, חשוב לי שתכבדו את בקשתי, הן כדי למנוע שיח לא פורה/ פגיעה בכבוד רבנים/ חבר פורום וכו' והן כדי שמי שמעוניין במידע זה, יקבל מידע זמין ומסודר !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2021 18:42:31
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 20:09 |
|
| |
הזכרת את הרב אורי סופר שמתנגד לחיסון אולי זהו ההסבר לכך:
תוקן על ידי siti ב- 14/07/2021 20:10:07
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 21:00 |
|
| |
בס"ד
נ.ב
שכחתי לציין.
אכן זה אינו אשכול שהוא רק שלי- אלא מכיוון שזה נושא רגיש, החלטתי לטובת השלום בפורום, לפצל את החברים.
האשכול שלי- למתנגדים.
ושל רציף- לאלו שבעד!
כשאשכול זה נועד לחברים מתנגדים בלבד, שיכולים להגיש מידע בנושא!(בעיקר מידע סיכומי ולא תגובות סרק!)
ושוב זה אינו נושא לדיון כלל ואני רואה זאת בחומרה רבה, כשמנסים להפר את החלטתי בנושא רגיש זה, שהביא כבר מספיק פירוד לבבות בעמ"י!
ולכן אני רואה בניסיון זה, רצון להפר את השלום בפורום וכן רצון לפגוע ברגשותיי ובדעות רבניי ודוקטורים רבים בארץ ובעולם, הרואים בכך סכנת שמד וסכנת עקרות המונית ח"ו!
במיוחד בזמן של 9 הימים, בו אנחנו אבלים על חורבן הבית, שהגיע בגלל שנאת חינם, חשוב לשמור על כבוד הדדי ועל רצוני לשלום ואחווה.
זכותך לחשוב אחרת מהמתנגדים, אך שוב, באשכול המתאים לכך! שם תוכלי לדון ולשוחח כרצונך ולהגיש מידע שהוא בעד, כפי שהיה עד עכשיו וכך זה יימשך עם החברים "החדשים"!
חשוב להקפיד על כך, כדי למנוע מראש שיח לא פורה וחוסר כבוד הדדי!
איני דנה בנושא זה שוב. אני חושבת שאתם אנשים מספיק בוגרים כדי להבין ולכבד את בקשתי להבא.ואני שמחה שרציף משתדל לכבד זאת!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/07/2021 21:58:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 21:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 22:07 |
|
| |
בס"ד
ערב טוב חברים/ות יקרים!
הנה לכם הרצאה חשובה מאד, מפי הרב יואב אלון, אביו של ראש ישיבת מיר(ומדען לשעבר)
על מדעי עולם המאפייה, השולטת כאן בארצנו (ובעולם) וכן על תוצאות הניסוי של פייזר על ילדים(שאף הם מצהירים שניזוקו ממנו ילדים, באופן קשה), שהמחקר מוסתר מעיני הרופאים בארץ ורק לאחר תחקיר עמוק מצאו זאת
באתר של מרכז רפואי בחו"ל. (רק מדגיש עד כמה שמשרד "הבריאות" לא אמינים ואף לא מגישים לרופאים מידע שפייזר והFDAמגישים!)
וכן מידע חשוב על מכתבם של 70 דוקטורים בארץ, על נושא החיסון והסכנות שבו ודעתם על כך!
ההרצאה המלאה:
* חשוב לשתף זאת!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/07/2021 22:11:06
|
|
|
|
|