|
|
| נשלח ב-21/7/2021 22:34 |
|
| |
עכשיו נכנסתי והרב סופר בוכה שם על התרופה שלו שלא התקבלה ומה שמפריע לו זה למה משתמשים בתרופות אחרות
אם זה לא היה משחק בחיי אדם זה היה מצחיק
תוקן על ידי siti ב- 21/07/2021 22:35:10
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2021 23:06 |
|
| |
בס"ד
כרגע הרב אורי סופר, במידע מחכים חדש!בקרוב, הרב סמית ולאחריו ד"ר זלנקו בשידור חי! חשוב לכולם להקשיב!
שידור מעניין במיוחד!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/07/2021 23:08:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 17:50 |
|
| |
בס"ד שלום וברכה חברים/ות...  מקודם כל אני מאחלת רפואה שלימה לכל חולי עמ"י והקורונה בפרט וכן מוסרת את תנחומיי למשפחות הנרצחים/הנספים, מהנגיף הסיני/רשלנות רפואית/ מנזקי החיסון הניסיוני... * בעז"ה בקרוב אסכם בקצרה את הכינוס החשוב. אך חשוב לי לעדכן, במידע חשוב ביותר שהתגלה לי אתמול בשידור! הרב אורי סופר- יועץ רפואי, מורה ודיין! ציין שמתחילת המגיפה הוא עוסק בייבוא אישי, של התרופה כלורקיין, שהוכיחה הצלת חיי חולים רבים, לדעת דוקטורים רבים בחו"ל וארץ וכן דוקטור זלנקו ועוד... (וכן הוא עד לכך...) כך שניתן ליצור איתו קשר ולהשיג את התרופה, כשציין שהוא חילק אותה בחינם, לכל אורך התקופה!(כנראה הכוונה במחיר עלות, שהרי הוא לא ממש עשיר...) חשוב לדעת מידע זה וכן לשתף זאת את חבריכם, במיוחד אנשים בסיכון/ שחוסנו וחוששים להידבק וכן נשים בהריון(ד"ר זלנקו ציין שזה בטוח לנשים בהריון וילדים! כשתרופה זו בשימוש כבר 70 שנה!), כדי שיהיה להם מידע איפה להשיג תרופה בטוחה, בשעת הצורך!(ניתן ורצוי, לצרף להם את העלון שביצעתי, לצורך קבלת הפרוטוקול הרפואי של ד"ר זלנקו- בקובץ 1 וכן פרטים על ארגון "חסדי עמרם", להשגת תרופות/אשפוז וטיפול ביתי ראשוני!- קובץ 12)  מאחלת לכולם בריאות איתנה והצלחה בכל!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/07/2021 18:09:56
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 18:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
הקישור לעלון הרפואי- מחקרי: (שאני בצעתי)
* לצורך עיון וכמובן שיתוף חבריכם, במידע חשוב זה, לצורך קבלת חוות דעת שניה!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 19:39 |
|
| |
אכן מידע חשוב הבאת - הרב סופר מייבא תרופה לקורונה באישור זלנקו = פן נוסף להבנת התנגדותם המלומדת לחיסון הקונבציונלי(להם אין איזשהוא מבצע לרגל ט"ו באב?)
תוקן על ידי siti ב- 22/07/2021 20:12:07
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 20:44 |
|
| |
התרופה כלורקיין שהוא מיייבא סתם הוכחה כגורמת לבעיות. גוגל מלא מזה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 20:51 |
|
| |
בס"ד שלום וברכה, עדכון חשוב עבור המתנגדים והרוצים חוות דעת שניה!  מצו"ב עלון חשוב ביותר, מקוצר וחדשני, -חשוב לקרוא זאת, להחכים ולשתף עלון זה את חבריכם: מכיל את התשובות לשאלות: *"מדוע קוראים לנו קונספירטורים" ומה הטקטיקה הפסיכולוגית שעומדת מאחורי זה?! * מידע על תוצאות הביניים של מחקר פייזר על אזרחי ישראל. * מצב המחוסנים כרגע והחשד לקשר לADE! * קישורים ל3 עלונים חשובים ביותר! * דו"ח סיכום "וועדת החקירה האזרחית", העדכני! * מכתבם של 93 דוקטורים וכן עשרות פרופסורים המבקשים להשהות/ לחדול מחיסוני ילדים, בשל הסכנה בטווח הקצר וכן לטווח הארוך בפגיעה בגדילה/ בפוריות! * ומידע חשוב נוסף! * נ.ב סיטי וביקור קצר, נחסמו אצלי, בשל הפרת אמנת הפורום, הקוראת לכבוד הדדי בין כל חברי הפורום! אני מאחלת לכם בהצלחה! הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/07/2021 21:48:35
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 20:54 |
|
| |
תשובות ענייניות אין לך כנראה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 21:07 |
|
| |
היא מוכנה לענות רק בפרטי וכידוע למקום חסום יש יותר ביקוש אז אולי מזה תצמח הישועה למידע החסוי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 21:16 |
|
| |
בס"ד
נ.ב
ישנם אנשים עם עין רעה/ עם אמונה עיוורת לממסד, שזה מה שהם בוחרים לראות!מכיון שהם לא מאמינים שיש אנשים שאיכפת להם מעמ"י, ללא כוונות רווח!
אדם זה עסק ועוסק במסירות נפש למען עמ"י וללא כוונות רווח.ואף היה מוכן לעזוב את עבודתו למען מטרת הצלת עמ"י! הוא מצטער ובוכה מכיוון שהוא ראה ורואה את הנזק שקרה בגלל שלפתע הפסיקו תרופה זו, שגרמה לעליית מקרי המוות בארץ, רק בגלל שארגון "הבריאות" העולמי שממומן ע"י המשקיע העיקרי בחיסונים!(פרטים בקובץ 3!) אסרו זאת! כך שאני מעדיפה להאמין לד"ר זלנקו, שהוכיח הצלת חיי אדם, כשבבתי חולים רצחו יהודים ברשלנות רפואית ומניעת תרופות מצילות חיים! כמובן שהוא מטצער מכיוון שהוא גם מקבל עדויות על נפגעי החיסון הניסיוני!
אני מעדיפה להאמין ליהודי טוב, מאשר לשלטון מושחת/ למשיקיע גוי שאומר בפומבי שצריך לדלל 15% מאוכלוסיית העולם, דרך חיסונים ושליטה ברבייה! זה שיש יהודים, שמתכחשים לאמת שמשרד "הבריאות" משוחד ונוהג בצורה פושעת, זו בעייתו האישית!
התרופה כלורקיין, היא תרופה לא טבעית ואם היא הייתה מזיקה לא היו משתמשים בה עד כה. היא בשימוש 70 שנה עפ"י ד"ר זלנקו ובטוחה לשימוש.
- גוגל גם מלא בעדויות בפייסבוק על נזקי החיסון הניסיוני, וכן ידוע שהם משתפים פעולה עם משקיעי החיסונים(שכידוע כסף קונה הכול!) והם לא דוקטורים וכמובן שהחיסון לא בטוח יותר, אלא הרג והזיק להמונים עפ"י עדויות. זה שיש כאלו המתכחשים לכך, זו בעייתם האישית.
- כפי שציינתי, אף הFDA ומשרד "הבריאות" אישר שהחיסון מזיק ללב וכן מסכן ב22 סיכונים קשים עד מוות וכן בפוריות, כך שהם לא רק משחקים בחיי אדם, אלא מזיקים לצעירים ובריאים, שבסיכון מזערי להינזק מקורונה, וע"י חיסון זה רבים נהפכו לאנשים שחולים כאנשים זקנים! (ראו דו"ח חקירה אזרחית! ועדויות רבות נוספות בעלונים שהבאתי!)
אם 93 דוקטורים בכירים קוראים לא לחסן ילדים ועשרות פרופסורים קוראים להשהיית החיסון לצעירים, הם יודעים את הסכנות ואת הנזקים יותר מכל אחד אחר!
מי שמעוניין להאמין לשלטון שמכר אותנו כעכברי מעבדה לפייזר וחתם על צנזורה מראש וכן עוד פרטים מושחרים וחיסיון ל30 שנה!שיבושם לו.
- כשכרגע יש המון שניזוקו מכך וכן חולים קשה בקורונה, דווקא אצל המחוסנים, כשכנראה חווים את תופעת הADE שפייזר הזהירו במסמכים, כסיכון סביר, כשסיכון זה גורם למערכת החיסונית, גם של אדם צעיר, להיות כמו זקן בן 81(גם לצעירים!) שבסיכון גבוה לחלות קשה מהנגיף ואף בסיכון גבוה יותר למוות מהנגיף/ מוצטייה! כך שזה בושה עדיין להיות בעד, במצב כזה שהחיסון מוכיח נזקים וחוסר יעילות ואף מדברים על כך בתקשורת! ואף צביעות, מכיוון שאם זה מזיק ללב ואף גרם למוות, מתבקש מאדם אמיתי, להתנגד אף לחיסון ניסיוני זה, מכיוון שיש עניין ברפואה: "מקודם כל אל תזיק"! כך שמי שתומך כרגע, בהמשך הניסוי בבני אדם, כשזה כבר הוכיח נזקים וכשדוקטורים אומרים שהחיסון מסוכן לצעירים יותר מהנגיף, תומך בפשע לדעתי!(זה שמשרד "הבריאות" מעוניין לבצע את העיסקה עם פייזר, עד תום וכן תוכניות נסתרות ולכן גורמים להטעיית חלק מהרבנים/ שהעסקנים אוסרים על דוקטורים שחושבים אחרת להיכנס לרבנים, כנראה מכיוון שמאיימים על חייהם/ אם מזייפים את חתימת הרבנים והעם לא קולט זאת, זה כבר מחדל אחר, שייכתב בספרי ההיסטוריה!)
חשוב לציין שוב, כאן זה אשכול למתנגדים ולאלו הרוצים חוות דעת שניה ולא נועד לאלו שמאמינים לגוגל, לאתרי "בריאות" ממומנים ולשלטון בעיניים עצומות!
יש לנו את הזכות להאמין לרבנים שחקרו היטב עם דוקטורים בכירים מחו"ל ומהארץ ואוסרים חיסון מסוכן זה, שבאמת משחק בחיי אדם! ולא רק של זקנים ואנשים עם מחלות רקע(שבהם בעיקר פגע הנגיך הסיני), אלא אף של ילדים ותינוקות שהנגיף לרוב לא מסוכן להם!(וכבר הרג תינוקת אחת, בניסוי בחו"ל!)
נא לכבד את רגשותינו ואת הרבנים שלנו! ומי שלא יודע לכבד, שלא ייכנס לאשכול זה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/07/2021 21:52:09
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 22:14 |
|
| |
הואילי נא בטובך לעיין בגוגל שם צויינו התופעות הנגרמות ע"י התרופה שמייבא הרב סופר ושכנעי נא אותנו מדוע היא יותר בטוחה מהחיסון הקונבציונלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 22:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
* חשוב לציין: אין זה משנה האם תרופה זו או אחרת הועילה .
לי אישית גרגירי הלבונה הועילו.
- אלא משנה העובדה היחידה, חיסון זה לא יעיל ולא בטוח לשימוש כלל ועפ"י חוקי קוד נירנברג, אסור לשימוש!
כפי שעצרו את התרופה, שדוקטורים רבים בחו"ל המליצו עליה, בטענות שקריות וגרמו למותם של רבים בארץ ובעולם.
כך אני מצפה שיעשו לאחר שראו שחיסון זה הזיק לרבים וגרם למוות של מאות!(אך צונזרו!) וכן לא יעיל.
גם אם אין תרופה חלופית, אין זה מצדיק להזיק לאדם בריא, כדי למנוע מחלה!
* וכן יש את ההלכה שאין נכנסים לספק סכנה, כדי להינצל מספק סכנה!
- פרופסורים אלו שחתמו על עצומת השהיית החיסונים לצעירים טוענים לסיכון מזערי מאד של 0.01% שלא מצדיק את הסיכון של לקיחת את התכשיר הניסיוני, שעלול לעשות נזק בלתי הפיך ללב ואף מוות!(בעלון השלישי שצירפתי!) וכן לא מצדיק את הסיכון לסיכון לADE, תלות בחיסוני "דחף" וסיכון לעקרות.(עפ"י הFDA!)
- אך כפי שאמרתי יש אנשים שלא האמת מעניינת אותם, אלא מניעים זרים ואחרים לגמרי!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/07/2021 21:35:34 |
|
בס"ד
חשוב להזכיר מידע זה!
וכן אם באמת היה חשוב למשרד "הבריאות" בריאותנו, הם היו מאשרים באישור חירום, את התרופה של איכילוב, שהוכיחה הצלת חיים! כפי שאישרו את החיסון הניסיוני המפוקפק, תוך 3 חודשי ניסוי בלבד!אפילו שזה נוסה על צעירים ולא הוכיח הצלת חיים כלל!(מכיוון שרוב מתי הקורונה, עפ"י דברי מנהלי מחלקות קורונה היו, אנשים מבוגרים עם מחלות רקע ורובם בגילאי 81! כשעפ"י מחקרו של ד"ר לס , חיסון זה נחקר רק על אנשים עד גיל 60 ובריאים!) וכן אושר רק תוך חודש ניסוי על 1,000 ילדים, למרות שיש רק היתר שימוש חירום והדוקטורים אומרים, שאין זה המצב אצל צעירים(וכן זה משווק בארץ, תוך הסתרת הנזקים שזה ביצע בילדים הנסיינים, כשאת העלון המחקרי הרופאים בארץ מצאו וחקרו לבד- פרטים בעלון שפרסמתי כרגע, במכתב של דוקטורים רבים, בסוף העלון!)
אם באמת היה חשוב להם בריאותנו בלבד, ללא כוונות רווח/ כוונות נסתרות, הם היו מאפשרים לנו לבחור באיזה תרופה להשתמש כשאנחנו נחליט על גופנו, במיוחד שאף בחיסון יש 22 סיכונים ונזקים רבים, כבר בטווח הקצר! וכמובן היו מביאים לנו מגוון של חברות חיסונים לבחירה!
וכמובן שלא היו מציעים לכפות עלינו, חיסון ניסיוני! שרבים מהם בעצמם לא חוסנו באמת!
אם בן אדם רוצה לכפות על מישהו חיסון ניסיוני עם 22 סיכונים, ע"י איומים כשרבים מהם בעצמם לא חוסנו, זה כשלעצמו מעיד שאכן יש כאן שלטון מושחת ומסוכן!
מה שלא מתאים למנכ"ל פייזר, לא מתאים גם לפשוטי העם! מה שלא בטוח לביבי, לא בטוח לילדי עמ"י! מה שלא בטוח לראש עיריית פ"ת- לא בטוח לנשות עמ"י!
עמ"י ונשות ישראל, לא יהיו עכברי המעבדה של העולם ושל המדענים הגרמניים, בפרט! (שהרי זה פותח במינץ ע"י מדעניים גרמניים ובהשקעה אדירה של ממשלת גרמניה- פרטים בעלון!)
אך כמו בחטא העגל ועם נשות מדיין, לא היה לגברים רבים את החכמה להבין מי בצד הטוב ומי בצד הרע! אף כך המצב כיום, כשהחושך גובר והאמת נעדרת! נאמר שלפני הגאולה, יהיה מצב דומה למה שהיה במצרים! עד היום העבידו את הנשים בפרך, עבור הפירמידות- הבית, 20/ 30 שנה, גם כשהן היו בהריון, הצדקניות מסרו את נפשן ועבדו קשה יחד עם גידול ילדים! אך הממשל(והגויים סביבנו, שעדיין נשארו "עשו שונא ליעקב")רואה שעדיין החרדים והדתיים מתרבים, למרות הקושי הכלכלי ולכן עפ"י רבני העדה החרדית, ברסלב, סאטמר ועוד, יש להם ולגויים סביבנו, רצון לפגוע בילודה ולדלל את עמ"י! וחשוב לדעת שאכן דוקטורים בכירים מאשרים את הסיכונים! וכן הFDA!
עכשיו אני מבינה למה במצרים 80% מתו במכת חושך! שאף כשרצחו את בניהם ביאור ורחצו בדם ילדיהם ועינו את נשותיהם בפרך! עדיין הם רצו להישאר בגלות, עם האבטיחים והשום! והפריעו ליהודים שרצו להיגאל!
איננו רוצים את האבטיחים והשום שלהם ולא את "הרעל הגרמני" שמוגש במסווה של "תרופה"! כשהם משתפים פעולה עם פושעים!
הקב"ה יעזור לנו גם ובעיקר בלעדיהם! והעיקר שנגאל בחסד ורחמים וכולי תקווה שיחד עם ה80% שמתעקשים להישאר בחושך! ומפריעים לאלו שרוצים לחיות עם האמת, הצדק והאור...
* אם תרצה שאקרא את תגובתך, בפרטי בלבד. ובכבוד הראוי!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/07/2021 23:00:23
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2021 22:30 |
|
| |
**מצידי שלא תקראי רק חשוב לי שהקוראים ידעו שישנה דעה מחקרית השוללת את תרופותיו של הרב סופר
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2021 01:47 |
|
| |
בס"ד שבוע טוב חברים/ות...  חשוב לי להגיש מידע עבור המתנגדים ולאלו הרוצים חוות דעת שניה... בעקבות השיח על תרופה זו... * חשוב לדעת שחוץ מד"ר זלנקו, (שהציל יהודים רבים) אף דוקטורים רבים מחו"ל ממליצים על התרופה כלורקווין ויצאו נגד ארגון "הבריאות" העולמי ואף ציינו שהם הצליחו להציל המון אנשים בסיכון, ע"י תרופה זו וזה פשע שעצרו תרופה זו ואף מציינים שזה שקר שארגון זה מספר שזה מזיק... (וכן חשוב לדעת, שדוקטורים אלו וד"ר זלנקו, לא מרוויחים כלל משיווק התרופה הוותיקה! וכן שד"ר זלנקו עצמו, ציין שהוא בקבוצת סיכון ולכן לוקח את התרופה הנ"ל כמניעה, כך שאם זה היה אכן מזיק, הוא לא היה לוקח!אך ניתן לברר אצלו ליתר ביטחון שוב, האם יש סיכון מסויים למי שבקבוצת סיכון!) * חשוב לציין שהנשיא טראמפ טען, שארגון "הבריאות" העולמי, משתף פעולה עם הסינים(שהפיצו את הנגיף, כידוע!) וכן עפ"י מחקרים, הממן העיקרי של ארגון זה, הוא בייל גייסט, המשקיע העיקרי בפייזר(ומודרנה), כך שהארגון סובל מניגוד עיניינים חמור! ולא נקי כפיים, אלא עם אינטרס ברור לקדם דווקא את תוכנית החיסונים!(פרטים והוכחות על כך, בקובץ 2) * עוד מידע חשוב, ציין הרב אורי סופר- יועץ רפואי ודיין, שעל פי מחקרו, כדי לאשר שימוש בחיסון ניסיוני(שפחות בטוח לשימוש ומדלג על מבחני בטיחות רבים) צריך שלא תהיה תרופה זמינה כלל! (וייתכן שלכן נלחמו כ"כ בתרופה זו ובד"ר זלנקו, כדי להראות שאין תרופה, רק כדי שיקבלו אישור זה מהFDA!) * עפ"י מחקרו של עו"ד תמיר טורגל, הם ניסו זאת בכוונה על חולים במצב מתקדם וכן הביאו בכוונה מינונים גבוהים במיוחד, כדי להראות שהתרופה מזיקה וכו' אך הורידו "מחקר" זה מהאתר לאחר הפרסום... (כך שלטענו, ארגון זה לא אמין כלל, לקבוע על התרופה הנ"ל!) * בכינוס של ד"ר סיימון גולד, וועדת הרופאים המליצה על תרופה זו ונגד חיסון ניסיוני זה, במיוחד לצעירים! * בצרפת שרה בכנסת, שאף ד"ר ומבינה ברפואה, דיברה בעד התרופה כלורקיין. * בטייוואן, לא נשמעים לארגון "הבריאות" העולמי משתמשים בתרופה זו(עפ"י מחקרו של הרב שלום בראל) ומדווחים על מס' מתים מועט ביותר, תוך שמירה על שגרת חיים תקינה!(פרטים בקובץ 12) * בסלובקיה, אישרו את התרופה איבמרקטין(שאף עליה ד"ר זלנקו ממליץ!)לשימוש במחלה זו.(פרטים בעלון שביצעתי) * דוקטורים רבים מהארץ, מדווחים בקבוצה סגורה, שהשלטון נלחם בהם, רק בגלל שמביעים דעה שונה, לטובת העם! ואף ובעיקר דרך עמותת מדעת, מכון דוידסון ומכון ויצמן, המשתפים פעולה עם השלטון. (* חשוב לציין שלמכון ויצמן יש שלוחה בסין- מפיצת הנגיף! וכן שהם נפסלו על ידי השר ליצמן(כשהיה שר הבריאות) לבדיקת מטושים, בגלל חוסר אמינות!) - כשעפ"י מחקרו של הרב אורי סופר, הם ממומנים ע"י חברות התרופות/ השלטון ואתרים לא אמינים כלל! - חשוב לציין, שהרב אורי סופר, ציין שייבא תרופה זו, מכיוון שהיה קשה להשיגה, עבור חולים שהיו צריכים זאת וחילקו בחינם,לטובת הכלל! איני יודעת האם כרגע יש אצלו את התרופה הנ"ל, אך תמיד טוב לברר/ שיביא פרטים איפה ואיך ניתן להשיג!(כך שאם היה חשוב לו הרווח, לא היה מחלק בחינם! וכן היה מוסר פרטים ומפרסם...אך בהרצאה רק סיפר מה עשה ולא נתן פרטים ברורים/ טלפון להשגתו! כך שניכר שבעיקר טובת עמ"י לנגד עיניו!) הקישורים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 25/07/2021 02:20:10
 |
|
|
|
|
|