בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2021 23:57 לינק ישיר 

חלק מהרבנים של חייכנית
הם הזויים.
הרב קנייבסקי בפירוש
אמר להתחסן.
(סליחה שלא קראתי את כל
המגילות של חייכנית)

יש מדען שבדק ומצא
שב 2020 היו בארץ מעט יותר מתים
מאשר כל שנה,
וזה הרבה מאוד, כי
אנשים היו יותר בבית,
מפעלים שבתו,
מכוניות נסעו פחות,
לא היה שפעת,לא היו פיגועים כמעט,
אז היו הרבה מתים מקורונה !!!

תוקן על ידי רציף ב- 21/02/2021 23:59:07

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 22/02/2021 00:00:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2021 00:12 לינק ישיר 

בס"ד* אתה שוב בוחר בדרך לא מכבדת ועובר על אמנת הפורום! אני מבקשת שלא תכנס יותר לאשכול זה הנועד למתנגדים בלבד מכיוון שאתה גורם למתח וריב בפורום! וכן אפנה בהקדם לטום לדבר על כך שאתה מפר את אמנת הפורום, למרות שאמרתי לך שזה פוגע ברגשותיי! בעייתך שאינך טיפוס חושב וחוקר! (רק מראה את ההבדל בינך לבין גדולי ישראל...) חקרתי ואין חתימה של הרב קנייבסקי וזה מה שחשוב! לליטאים יש פלאפון כשר ומה שהולך בציבור החרדי זה חתימות בלבד! וכן יש סרטון שאומר לא והסברתי מה גרם לכך שיש סרטון אחר, בכל מקרה אין חתימה שלו אלא של הרב שאול קנייבסקי וזה אומר המון!ומה שבטוח שספק יש כאן! ומי שחכם מבין זאת...ומי שטיפש? אין זה עינייני! איני רוצה לפתוח על זה דיון ואם אינך יודע לכבד את הרבנים שלי? אתה מוזמן לצאת מאשכול זה ולכתוב כרצונך באשכול שלך! המקום כאן אינו הפקר! ולמרות המתח הרב שיוצר הפילוג שהמדינה בחרה שנכנס אליו... יש כללים וחוקים ואתה חייב לעמוד בכך ואינך ילד קטן שצריך תזכורת כל הזמן! אני סה"כ רוצה לסכם את החומר שנמחק עבור המתנגדים!ולהמשיך הלאה בחיי! אין לי רצון להתווכח/ לשכנע אף אחד! אלא להביא את דעת הרופאים ושכל אחד יילך לרבו ויחליט את מה שנכון לו! נא לכבד את האשכול שלי הנועד למתנגדים בלבד! וכפי שאמרתי, איני רוצה לפגוע ברגשות של איש ולכן אומרת מראש שמי שבעד החיסונים, שלא יכנס כלל לאשכול, כי אין ברצוני לפגוע ברגשותייו! יש לי הזכות להאמין לרבנים שלי, לרופאים שלי ולתקשורת שלי כפי שלכם יש זכות להאמין לרבנים שלכם ולתקשורת שלכם! אני מכבדת כל אחד במקומו! אך חשוב שאתם תלמדו לכבד גם את מקומי ולהבין שגם אני נחשפת לסיפורי זוועה מהצד השני של המתרס! ויש לי הזכות להאמין לכך כפי שלכם יש הזכות להאמין לתקשורת מצונזרת ואינכם רוצים שאגיד שזה פייק ניוז או קונספירציה, למרות שרופאים אומרים שזה המצב. עדיין אני מכבדת אתכם. אך מצפה ליחס שווה. וממש אין לי זמן מיותר לוויכוחי סרק עם אף אחד בנושא. אז נא לכבד את אמנת הפורום כדי למנוע אי נעימות!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/02/2021 00:16:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2021 01:08 לינק ישיר 

הרבנית קולודצקי התחסנה בעצמה בלי חתימה של אבא שלה.... ואפילו אמרה לכל הנשים לכוון בעת החיסון "ועשית ככל אשר יורוך.."
אני בעצמי שמעתי!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2021 01:38 לינק ישיר 

בס"ד* אני חושבת שאנחנו צריכים לעצור את השיח ולחשוב רגע על הנרצחים מקורונה/חיסון מפוקפק! דקת דומיה של אחדות ולהגיד פרק משניות לזכרם ולעילוי נשמתם! ה' יקום דמם מהסינים האכזרים והשותפים לפשעים הרבים... וכן נקרא פרק תהילים לרפואת חולי עמ"י, חולי הקורונה וחולי החיסונים הסובלים בבית ובבתי הרפואה מקשיים רבים! ה' יציל אותנו וישלח את הגאולה בקרוב!אמן! אני משתתפת בצער משפחות הנספים והנרצחים. ומאחלת רפואה שלימה לכל החולים! ♥באהבה,חייכנית♥

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/02/2021 02:12:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2021 01:40 לינק ישיר 

https://he.m.wikisource.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%94_%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA_%D7%90_%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%93#%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%94_%D7%90

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2021 01:45 לינק ישיר 

https://youtu.be/jKhEgTKzDyY

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2021 02:00 לינק ישיר 

בס"ד* אני שמחה לשמוע..אך עם כל הכבוד רבנית זו,אינה הרב קנייבסקי! וייתכן שאיימו על חייה /שחיקו את קולה בהקלטה ע"י אישה אחרת...(או שכתבו דברים בשמה,ללא ידיעתה כפי שעושים כרגע להרבה רבנים ומשפיענים...) והיא לא פוסקת הדור עם כל הכבוד לה! חתימה של הרב קנייבסקי?אין! ואני אשמח שתשיגי לי חתימה שלו בלבד, שמורה להתחסן! כך שכרגע את חייה על ו"עשית כל אשר יורוך" של הרב שאול קנייבסקי ואני מקווה שבגלל שהוטעת והאמנת שהרב קנייבסקי חתם, תינצלי מנזקים בעתיד בעז"ה! שיהיה לך רק בריאות ושמחה בחיים. רק תעדכני אחרים בכך כדי להאיר את עינייהם ללכת לשאול מדוע אין חתימה ומה דעתו באמת, מהנכד...ואל תהי ממש בטוחה שהוא יגיד כן...(כי יש כמה עדויות שאמר לא...כך שכנראה חזר בו בגלל ששמע על נזקים קשים/שלא חתם אף פעם ושיקרו בעיתון!) צריך להבין, שאין כל איסור ואפילו חובה ללכת לרב/גדול הדור אם יש נזקים/מוות מהחיסון! כי ההלכה משתנה לגמרי במקרה זה! שהרי יש את מה שפלא יועץ אומר וכן את ההלכה שאין נכנסים לספק סכנה כדי להינצל מספק סכנה... כך שכל מקרה לגופו ומה שהיה נכון בהתחלה לא נכון כשיש נזקין והכל משתנה! בכל מקרה אין לי כל רצון לפתוח דיון בנושא זה, שכל אחד יברר היטב, כי גילתי פה משהו שעלול להציל המונים, לדעתי.... ואם אין חתימה? צריך לברר וזה ברור כשמש! תתפללי לה' שתהיי תמיד בריאה ! בהצלחה לך ולילה טוב...♥

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/02/2021 02:08:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2021 01:46 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד* אתה שוב בוחר בדרך לא מכבדת ועובר על אמנת הפורום!אני מבקשת שלא תכנס יותר לאשכול זה הנועד למתנגדים בלבד מכיוון שאתה גורם למתח וריב בפורום!וכן אפנה בהקדם לטום לדבר על כך שאתה מפר את אמנת הפורום, למרות שאמרתי לך שזה פוגע ברגשותיי!בעייתך שאינך טיפוס חושב וחוקר!(רק מראה את ההבדל בינך לבין גדולי ישראל...)חקרתי ואין חתימה של הרב קנייבסקי וזה מה שחשוב!לליטאים יש פלאפון כשר ומה שהולך בציבור החרדי זה חתימות בלבד!וכן יש סרטון שאומר לא והסברתי מה גרם לכך שיש סרטון אחר, בכל מקרה אין חתימה שלו אלא של הרב שאול קנייבסקי וזה אומר המון!ומה שבטוח שספק יש כאן!ומי שחכם מבין זאת...ומי שטיפש?אין זה עינייני!איני רוצה לפתוח על זה דיון ואם אינך יודע לכבד את הרבנים שלי? אתה מוזמן לצאת מאשכול זה ולכתוב כרצונך באשכול שלך!המקום כאן אינו הפקר! ולמרות המתח הרב שיוצר הפילוג שהמדינה בחרה שנכנס אליו...יש כללים וחוקים ואתה חייב לעמוד בכך ואינך ילד קטן שצריך תזכורת כל הזמן!אני סה"כ רוצה לסכם את החומר שנמחק עבור המתנגדים!ולהמשיך הלאה בחיי!אין לי רצון להתווכח/ לשכנע אף אחד!אלא להביא את דעת הרופאים ושכל אחד יילך לרבו ויחליט את מה שנכון לו!נא לכבד את האשכול שלי הנועד למתנגדים בלבד!וכפי שאמרתי, איני רוצה לפגוע ברגשות של איש ולכן אומרת מראש שמי שבעד החיסונים, שלא יכנס כלל לאשכול, כי אין ברצוני לפגוע ברגשותייו!יש לי הזכות להאמין לרבנים שלי, לרופאים שלי ולתקשורת שלי כפי שלכם יש זכות להאמין לרבנים שלכם ולתקשורת שלכם!אני מכבדת כל אחד במקומו!אך חשוב שאתם תלמדו לכבד גם את מקומי ולהבין שגם אני נחשפת לסיפורי זוועה מהצד השני של המתרס!ויש לי הזכות להאמין לכך כפי שלכם יש הזכות להאמין לתקשורת מצונזרת ואינכם רוצים שאגיד שזה פייק ניוז או קונספירציה, למרות שרופאים אומרים שזה המצב.עדיין אני מכבדת אתכם.אך מצפה ליחס שווה.וממש אין לי זמן מיותר לוויכוחי סרק עם אף אחד בנושא.אז נא לכבד את אמנת הפורום כדי למנוע אי נעימות!

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/02/2021 00:16:53

איפה יש אמנת הפורום
שאסור לי לקרוא
או לכתוב באשכול
הזה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2021 02:17 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

לילה טוב ומבורך ...

זה אמנת הפורום:

שפת כתיבה:

1. אסור לקלל או להשתמש במילים גסות.
2. התגובות יעשו במרב הדרך ארץ בכבוד הדדי מותר לחלוק אסור לריב.

3. במידה ויש לכם בעיה עם אחד מחברי הפורום הדיון והבוררות יעשו אך ורק ע"י מנהל הפורום! ולא על גבי אשכולותיו.

4. בפורום אנשים ממגזרים שונים. נא לכבד את השונה גם אם דעתו מרגיזה ולא ע"פ דעת תורה (לדעתכם)

5. אמנה ללשון נקייה מופיעה כאשכול נעוץ/ מעוגן בראש הדף. נא לעיין ולחתום.

ומכיוון ששמתי לב שקשה לך ליישם זאת ולהתבטא בכבוד על גדולי הדור שלי(ובנושאי בריאות דעת הרבי
וגדולי הדור שכתבתי, הם הרבנים שלי בלבד!)/ לדבר אלי בכבוד הדדי,
לכן אני ממליצה לך לא לקרוא את דבריי הפוגעים ברגשותיך בגלל שיש לך גדולי דור אחרים משלי...
כדי לשמור על השלום והאחווה בפורום ולמנוע ריב ומחלוקת! 
וכדי שזה לא יוביל אותי בטעות להיכשל ולדבר בחוסר כבוד על גדולי הדור שלך/ אליך!
לכן אני חושבת שחכם יהיה שמי שדעות רבניי/ רופאיי, לא מתאימים לו? שלא ייכנס כלל וימנע 
מלקרוא את האשכול שלי וכך אני לא אפגע ברגשותיו של אף אחד...

אני חושבת שכדאי לשמוע להצעתי ולמי שקשה לו לכבד דעות של האחר? מומלץ שלא יקרא זאת!
כפי שכנשלח אליך עלון הנוגד את תפיסת עולמך, יש בבחירתך לא לקרוא/ לזרוק לפח/ לקרוא...
כך כאן, יש בבחירותו של כל אחד לבחור האם לקרוא/ לא לקרוא אשכול זה!

מה גם שברצוני שזה יהיה אשכול סיכום לאשכול הקודם שנמחק לצערי!
כך שהתווכחנו/ ודנו מספיק באשכול הקודם ואיני מעוניינת לחזור על זה גם כאן שוב...
(זה מבחינתי כמו לטחון מים...ואף עלול לגרום לחוסר שלום...)
ולכן רצוני שאשכול זה יהיה בסגנון סיכומי בעיקר! עם חומר רפואי רלוונטי למתנגדים בלבד...
שיהיה מסודר ונקי ובלי וויכוחי סרק מיותרים/ מידע, שניתן לקרוא בכל עיתון/אתר מזדמן...
ולאחר מכן? איני ממשיכה יותר לדבר בנושא בעז"ה בל"נ!
אלא ברצוני שכל אחד יפנה לרופאיו/ ולרבו עם חומר זה ויחליט לבד מה לעשות...

כמובן שאיני סותמת פיות ומי שרוצה במה לגדולי דור אחרים/ רופאים שבעד/ מידע תקשורתי
"מציל חיים", יכול לפרסם/לעשות סיכום החומר הרלוונטי באשכול המתאים לכך! 
(ולאחר מכן אשמח שנחזיר את הפורום לשיח רגיל ושנשתדל להימנע מלשוחח על הנושא הרגיש...)

כך לדעתי נשמור על הכבוד ההדדי בפורום!
ואני חושבת שזה מה שחשוב!
ה' לא הרג את האנשים שבנו מגדל כדי להילחם בו, רק בגלל שנהגו כבוד
זה בזה... ומאידך הרג את תלמידי רבי עקיבא, למרות שכל אחד מהם היה חכם ולמדן, רק בגלל שלא
נהגו כבוד זה בזה ונכשלו בכך! כי זה מה שהכי חשוב לקב"ה!
לכן חשוב לי שלא נוביל אחד את השני להיכשל בכך והשלום חשוב לי יותר מכל דבר אחר!
ולא רק השלום אלא הכבוד לרבנים, שהרי יש בעיה הלכתית לזלזל בכבודם, כך שאיני רוצה שנוביל
אחד את השני למצב זה ולכן חכם יהיה שמי שקשה לו לכבד את דעתו של השני/ שהוא בעד
ואין ברצונו לקבל חוות דעת שניה מרב/רופא? שלא ייכנס וכך לא יגרור את עצמו למצב 
של חוסר כבוד כלפי גדולי דור אחרים/ חבר/ת פורום!

אך מי שבכ"ז בוחר להיכנס? חייב הוא לשמור על אמנת הפורום!
גם אם הוא/ רבו חושבים אחרת וכו'...יש לכל אחד את הזכות לשמוע לרב אחר ועדיין
לקבל יחס מכבד בכל מקום!
וזה בעצם למה בית המקדש נחרב, בגלל שנאת חינם! וכרגע זה גם הניסיון!
הבה נלמד ממה שהיה ונלמד להיות באהבת חינם כלפי הזולת, גם אם חושב אחרת!

אני שוב מתנצלת אם פגעתי במישהי/ו כאן או בכבוד של אחד הרבנים! לא התכוונתי לכך ואני 
בהחלט אוהבת ומכבדת את כולם!
ואשמח שתכבדו את רצוני, שאשכול זה יהיה סיכומי בעיקר, עם מידע רלוונטי למתנגדים!

אני מאחלת לכולנו שנהיה רק בריאים ושמחים ונעבור את התקופה המבלבלת הזו בשלום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/02/2021 03:15:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2021 15:45 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:
חייכנית770

בס"ד

לילה טוב ומבורך ...

זה אמנת הפורום:

שפת כתיבה:

1. אסור לקלל או להשתמש במילים גסות.
2. התגובות יעשו במרב הדרך ארץ בכבוד הדדי מותר לחלוק אסור לריב.

3. במידה ויש לכם בעיה עם אחד מחברי הפורום הדיון והבוררות יעשו אך ורק ע"י מנהל הפורום! ולא על גבי אשכולותיו.

4. בפורום אנשים ממגזרים שונים. נא לכבד את השונה גם אם דעתו מרגיזה ולא ע"פ דעת תורה (לדעתכם)

5. אמנה ללשון נקייה מופיעה כאשכול נעוץ/ מעוגן בראש הדף. נא לעיין ולחתום.

ומכיוון ששמתי לב שקשה לך ליישם זאת ולהתבטא בכבוד על גדולי הדור שלי(ובנושאי בריאות דעת הרבי
וגדולי הדור שכתבתי, הם הרבנים שלי בלבד!)/ לדבר אלי בכבוד הדדי,
לכן אני ממליצה לך לא לקרוא את דבריי הפוגעים ברגשותיך בגלל שיש לך גדולי דור אחרים משלי...
כדי לשמור על השלום והאחווה בפורום ולמנוע ריב ומחלוקת! 
וכדי שזה לא יוביל אותי בטעות להיכשל ולדבר בחוסר כבוד על גדולי הדור שלך/ אליך!
לכן אני חושבת שחכם יהיה שמי שדעות רבניי/ רופאיי, לא מתאימים לו? שלא ייכנס כלל וימנע 
מלקרוא את האשכול שלי וכך אני לא אפגע ברגשותיו של אף אחד...

אני חושבת שכדאי לשמוע להצעתי ולמי שקשה לו לכבד דעות של האחר? מומלץ שלא יקרא זאת!
כפי שכנשלח אליך עלון הנוגד את תפיסת עולמך, יש בבחירתך לא לקרוא/ לזרוק לפח/ לקרוא...
כך כאן, יש בבחירותו של כל אחד לבחור האם לקרוא/ לא לקרוא אשכול זה!

מה גם שברצוני שזה יהיה אשכול סיכום לאשכול הקודם שנמחק לצערי!
כך שהתווכחנו/ ודנו מספיק באשכול הקודם ואיני מעוניינת לחזור על זה גם כאן שוב...
(זה מבחינתי כמו לטחון מים...ואף עלול לגרום לחוסר שלום...)
ולכן רצוני שאשכול זה יהיה בסגנון סיכומי בעיקר! עם חומר רפואי רלוונטי למתנגדים בלבד...
שיהיה מסודר ונקי ובלי וויכוחי סרק מיותרים/ מידע, שניתן לקרוא בכל עיתון/אתר מזדמן...
ולאחר מכן? איני ממשיכה יותר לדבר בנושא בעז"ה בל"נ!
אלא ברצוני שכל אחד יפנה לרופאיו/ ולרבו עם חומר זה ויחליט לבד מה לעשות...

כמובן שאיני סותמת פיות ומי שרוצה במה לגדולי דור אחרים/ רופאים שבעד/ מידע תקשורתי
"מציל חיים", יכול לפרסם/לעשות סיכום החומר הרלוונטי באשכול המתאים לכך! 
(ולאחר מכן אשמח שנחזיר את הפורום לשיח רגיל ושנשתדל להימנע מלשוחח על הנושא הרגיש...)

כך לדעתי נשמור על הכבוד ההדדי בפורום!
ואני חושבת שזה מה שחשוב!
ה' לא הרג את האנשים שבנו מגדל כדי להילחם בו, רק בגלל שנהגו כבוד
זה בזה... ומאידך הרג את תלמידי רבי עקיבא, למרות שכל אחד מהם היה חכם ולמדן, רק בגלל שלא
נהגו כבוד זה בזה ונכשלו בכך! כי זה מה שהכי חשוב לקב"ה!
לכן חשוב לי שלא נוביל אחד את השני להיכשל בכך והשלום חשוב לי יותר מכל דבר אחר!
ולא רק השלום אלא הכבוד לרבנים, שהרי יש בעיה הלכתית לזלזל בכבודם, כך שאיני רוצה שנוביל
אחד את השני למצב זה ולכן חכם יהיה שמי שקשה לו לכבד את דעתו של השני/ שהוא בעד
ואין ברצונו לקבל חוות דעת שניה מרב/רופא? שלא ייכנס וכך לא יגרור את עצמו למצב 
של חוסר כבוד כלפי גדולי דור אחרים/ חבר/ת פורום!

אך מי שבכ"ז בוחר להיכנס? חייב הוא לשמור על אמנת הפורום!
גם אם הוא/ רבו חושבים אחרת וכו'...יש לכל אחד את הזכות לשמוע לרב אחר ועדיין
לקבל יחס מכבד בכל מקום!
וזה בעצם למה בית המקדש נחרב, בגלל שנאת חינם! וכרגע זה גם הניסיון!
הבה נלמד ממה שהיה ונלמד להיות באהבת חינם כלפי הזולת, גם אם חושב אחרת!

אני שוב מתנצלת אם פגעתי במישהי/ו כאן או בכבוד של אחד הרבנים! לא התכוונתי לכך ואני 
בהחלט אוהבת ומכבדת את כולם!
ואשמח שתכבדו את רצוני, שאשכול זה יהיה סיכומי בעיקר, עם מידע רלוונטי למתנגדים!

אני מאחלת לכולנו שנהיה רק בריאים ושמחים ונעבור את התקופה המבלבלת הזו בשלום...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/02/2021 03:15:41

חייכנית, נשמה,
פשוט מאוד,
תשלחי לכאן את כל הגיגייך החשובים
בבת אחת.
שלחתי לך מסר בנידון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 02:32 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

לילה טוב לך ולכולם...

מקווה ששלומכם טוב...

הייתי שמחה אם הייתה לי אפשרות כזו, אך זמני קצר וכן יש לי את הדרך שלי לסכם חומר,
ואני בוחרת איך לבצע זאת ובאיזה דרך וזה לוקח יותר זמן מסתם להביא קישורים...
זו אני וסגנון כתיבתי וחשוב לי שתכבד זאת...

אך ברור שאינך חייב להגיב/ לקרוא את הגיגיי, אתה יכול לקרוא דברים אחרים/ לשמוע הרצאה/
ללמוד תורה בזמן יקר זה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/02/2021 02:34:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2021 03:19 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

המקרה המצער של רצח/פטירתה של האישה הצעירה, קשה לעיכול, במיוחד כשרואים את תמונתה...
אך אכן חשדותיי שאכן היתה כאן רשלנות רפואית מכוונת לצורך עלילת דם, אכן מתגלות כסבירות מאד...

היא כלל לא הייתה נגד חיסונים, כפי שהתקשורת שיקרה! אלא קבעה תור ודווקא נדבקה
מבעלה, שהתחסן! כך שהוא זה שסיכן אותה בכך שהתחסן ובכך לא עלינו, כנראה הדביק אותה
במוטציה מסוכנת יותר...שגרמה לה לחלות קשה ובסופו של דבר למות ע"י רשלנות רפואית מכוונת...
היא חלתה במחלת ריאות, אך הרופאים מנעו ממנה תרופות מצילות חיים ואמרו שהיא 
לא צריכה אנטיביוטיקה "וזה יתרפא לבד"... 
וכך גרמו למצב להתדרדר...
לאחר מכן הרדימו אותה וכלל לא ניסו להציל את התינוק אלא
הרדימו והנשימו וככל הנראה לא הביאו במקביל תרופות מצילות חיים וגרמו למותה ע"י 
רשלנות זו! שכנראה ניזוקה ממכונת ההנשמה ומתה בסוף...
(כפי שקרה להרבה חולים, עפ"י עדות של אחות מניו יורק, שציינה שלפעמים דווקא מכונת ההנשמה גורמת למוות,
ללא טיפול נכון וכן פרופסור יורם לס אמר זאת, שמכונות ההנשמה לפעמים הורגות... וכן יש עדויות על הרעבת חולים
ימים ארוכים וכן אי הספקת שקיות אינפוזיה המזינות את החולה...כך שייתכן שאף כאן קרה כך...)

וכן חשוב לדעת שארגון "הבריאות" העולמי אסר שימוש בתרופות מצילות חיים,
שהוכח שהצילו חיים בטענות שקריות...(עפ"י דברי הרופא החבדניק מניו יורק שהצליח לרפא ב"ה אלפים עם 0מתים
וכן דברי הרב שטרן על כך שהוא הצליח בעזרת רופאים פרטיים ותרופות מצילות חיים לרפא אלפים בבתים, עם 0 מתים 
וכששלח אחד לבית חולים, כמעט רצחו אותו ויומיים לא נכנסו לחדרו, נעלו אותו ורק חיברו אותו להנשמה
וכבר רשמו אותו כנפטר...ורק התרופות ששלח בתיק התפילין שהיה בחדרו הצילו אותו ב"ה,
כשקם בשארית כוחותיו ממיטתו כדי ליטול תרופות אלו, עד שהרופאים ראו זאת וקראו לו "נס מהלך" ...)

הנה דברי הבעל של הנרצחת וכן הקלטה ששומעים את אוסנת ה' יקום דמה,
מבקשת תרופה/ אנטיביוטיקה והם אומרים שזה יתרפא לבד ולא דאגו לריפוי/ הצלה כשזה עוד
היה בשלב קל...
אך לא מוכנים לקחת אחריות על הרשלנות הרפואית שלהם ולדעתי עשו זאת
בצורה מכוונת כדי לרצוח אותה לצורך "עלילת דם", נגד ציבור המתנגדים!
ולצרוך הפחדת ההמון לקחת חיסון מפוקפק ולהיכנס לניסוי שחתמו עם פייזר על גבנו!

חשיפה ! אוסנת בן שטרית נרצחה ולא סירבה להתחסן 23-02-2021 - קו החשיפות (hasifot.com)

מעניין מאד שהמדינה דיברה נגד הרב אשרוב, שהוא רופא טבעי ונגד אנטיביוטיקה,
(אלא בעד רפואה שמחזקת את הגוף בדרכים טבעיות- כמו הרמב"ם)
אך מאידך הם בעצמם אמרו לה תשובה מוזרה: שזה "יתרפא בצורה טבעית"... 
אך מאידך אפילו לא הציעו לה לקחת ויטמינים מחזקים/ צמחי מרפא כתחלופה, מה שבטוח
שהרב אשרוב/ רופא טבעי היה מביא וייתכן שהיה מציל את חייה...
אך הם בחרו לא להביא לה תרופה מצילת חיים ופתאום להאמין "בטבע"
אם כך מדוע הם משחירים את שמו?!
האם הם עשו זאת בכוונה?!

מדוע הם משקרים בתקשורת שהיא התנגדה לחיסונים?
מדוע הם יוצרים שנאה ופילוג בעם לחינם במקום לספר את האמת על המחדלים והרשלנות המכוונת?
מדוע הם לא מספרים את האמת ופעם אחר פעם משקרים לנו ואנחנו עדיין בוחרים להאמין להם במקום
להבין שיש להם אינטרס לחסן 5.5 מיליון עד פסח והם לא בוחלים בשום שיטה עבור זה?!

גם אם נלך בהנחה שהיא אכן מתה ללא כוונת זדון, אלא רק מרשלנות רפואית,
עדיין עצם זה שהם משתמשים בתמונת הנרצחת לצורך הפחדת ההמון ושיסוע העם
זה מנהג פסול שצריך להוקיע מכיוון שדבר זה עלול להוביל "לאירועי שנאה" נגד המתנגדים
שהרי שנאה עלולה להוביל לרצח! כך שהמדינה מפקירה את דמם של אלו שיש להם את הזכות
לחשוב אחרת וכן להביא את דברי הרופאים...

כמובן שגם אם חיסון זה לדעת המדינה, מציל חיים, עדיין יש חוק האוסר ניסוי בבני אדם ללא ידיעתם
והם חייבים ליידע את הנשים שזה חיסון ניסיוני בלבד וכן לספר את האמת ואת כל הסכנות
האפשריות! כולל 22 הסכנות שה FDA מפרסם ומה שפייזר כותבים!
וכן על המדינה להוריד את החיסיון ל30 שנה וכן את הצו איסור פרסום על הנזקים!
כך האישה תדע את האמת על הנזקים שקרו לאחרות מהחיסון ותחליט בצורה שקולה 
יחד עם ייעות אישי עם 2 רופאים ורב, מה נכון לה!
אך כשמראש עושים חיסיון ל30 שנה ומצנזרים את הנזקים, מאיימים על חיי הרבנים
ועל חיי הרופאים/ בפיטורין/ שלילת רישיון, למי שיגלה את האמת/ שיגלה את הנזקים שהחיסון
עושה כבר עכשיו לאנשים, זו מדיניות פושעת!

שהרי יש את העניין של זכות הציבור לדעת וחוק הסכמה מודעת, כך שכל המידע צריך
להיות גלוי לאזרח כשהוא שוקל את החלטותיו!
ואלא ייתכן שבגלל עסקאות מסתוריות שמבטיחות הרבה כסף לממשל, הם ינהגו בנו כעכברי
מעבדה לכל דבר ועניין ועוד ישתמשו בתמונת הנרצחת/נפטרת, כדי לעודד נשים להשתתף בניסוי
כשהם לא מביאים להם פרטים מלאים בנושא, אלא רב הנסתר על הנגלה...
כששר הבריאות אומר שזה פשע אם ירא לנו את ההסכם עם חברת פייזר,
כך שקשה לתת אמון במדינה שמבצעת פשעים, אך אומרת לנו שהיא דואגת לנו בריאותית!

אני בעד שלכל אישה יהיה את כל המידע הרלוונטי לפני קבלת החלטה בעניין!
שז"א אישה צריכה לדעת את כל הסכנות האפשריות ואת כל המידע המלא!
וכן לדעת שזה כבר גרם למות עוברים בבטן האם וכן לחולי במצב קשה, של אישה
שאף מת העובר ואף היא הייתה במצב קשה כתוצאה מחיסון זה...(עדות ניתן לקבל מהרב סופר...)
אני בעד שיהיה תקשורת הוגנת, שתספר באותה דרמטיות על מתי החיסונים ושיכתבו באותיות קידוש לבנה
"נערה צעירה בת 16 נרצחה בגלל הפחדות הממשל לחסן את כולם..."
איני אוהבת שמגישים רק צד אחד בסיפור ומאידך מצנזרים את הנזקים הקשים/המוות שגם החיסון יוצר!
(וכמובן לא את דרך ההפחדות והשקרים הרבים והרצון לנפח את מס' המתים!)
אלא בעד שקיפות מלאה, שלממשל לא יהיה שום אינטרס לכל צד והאזרח יחליט לבדו מה לעשות
בגופו...

לדוג' אישה שעושה טיפולי פוריות ומצפה המון שנים לילד, חשוב שתדע זאת אם היא סוף סוף בהריון,
ייתכן שאם תשמע את כל הסיכונים והסיפורים, תחליט לקחת את הסיכון של מוות של 1 מתוך 9 מיליון איש, בשנה...
או תחפש תרופה מצילת חיים אחרת למקרה שיהיה סיבוך/ תישמר יותר, היא וסביבתה לא להידבק ותחזק את
המערכת החיסונית  בדרכים אחרות/ תתייעץ עם רופאים מומחים על פתרונות אחרים וטובים יותר מאשר תרופה
ניסיונית שלא נוסתה כלל על נשים בהריון ולא הוכח שהיא מצילת חיים! ועוד כתוב באריזת המוצר
שזה עלול להזיק לנשים בהריון וכן שזה אסור לנשים בהריון...
וזה לא אני אומרת אלא רופאים אומרים זאת!(ד"ר זוכריט בהקאדי וכן פרופסור יורם לס,מכיוון שכל הנסיינים
היו צעירים, עד גיל 60 בריאים,ואף אחד מהם לא מת, הן מקבוצת הפלצבו והן מקבוצת החיסון! ושלא הוכח
שזה מציל חיים, אלא פלצבו לכל דבר...)

מה גם שאם ביבי והממשל בעצמו חושש ופוחד מחיסון זה ומאידך סוגר עסקאות על גבנו, עם צנזורה מלאהוחיסיון ל30 שנה
ועוד מאיים על חיסונים בכפייה/ סנקציות קשות למתנגדים, שלא רוצים להיות עכברי מעבדה ויש להם הזכות לכך...
(במיוחד שבמגיפה זו עד הגעת החיסונים מתו בעיקר זקנים/ו מבוגרים עם מחלות רקע!)
ומאידך בוחרים להכפיש אותם, כשביבי והמון מהממשל, בעצמם לא התחסנו, זה רק מראה שיש כאן אינטרסים זרים ביותר...
מה שבטוח שזה לא מראה על מנהיגות אמינה שבאמת אכפת לה מבריאות הציבור...
אלא יותר נראה שרצונם ליישם את העסקה עם חברת פייזר, בכל דרך אפשרית!
וייתכן שגם לממשל לא באמת אכפת אם מגזר מסוים יינזק מכך, במידה והניסוי נכשל/ ייכשל ח"ו!
(ואיני חושבת שזה במקרה שהיא חרדיה...)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/02/2021 03:47:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2021 03:52 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

הנה עדות של אמא יהודיה שילדה חלה בקורונה ונזקק לאישפוז,
אך גם כשהאמא השגיחה על הילד בן ה3, הם לא התביישו לנעול אותם ולא להביא להם אוכל כמעט יומיים!

אז מי יודע מה קורה כשהחולה בבידוד וללא פיקוח משפחתי? מי רואה מה הם עושים שם באמת לחולים?
מי יודע האם המתים מתו באמת מקורונה/ רשלנות רפואית בגלל מידע שגוי שמגיע
מ"ארגון הבריאות"/ מרשלנות מכוונת/ הרעבה מכוונת?

(כמובן שיש עדויות על התנהלות רשלנית וכן קשירת ידי החולים כדי שלא יוציאו את מכונת ההנשמה
וכן הרעבה וכו'... הן בארץ והן בחו"ל...ולכן המון חרדים בחרו לא להאמין לממשל והקימו בית חולים יהודי,
טיפלו בבתים וכו'...וכך היה גם כאן בשקט!)

כלואה עם ילד בן 3 במחלקה ריקה ובלי אוכל 14-01-2021 - קו החשיפות (hasifot.com)

כשהמדינה כותבת מתים ממחלות אחרות, בתעודת פטירה, כמתים מחולי קורונה, רק כדי לנפח את מס' המתים- זה פשע!
כשהמדינה מאיימת על משפחות שאם לא יאשרו זאת, לא ישחררו את הגופה/ משחדים רופאים/ משפחות,
כדי שיסכימו לכך-זה פשע!
לכתוב שהחולים הרבים מהחיסון- הם חולי קורונה ולכן ה"מחלקות מפוצצות" וצריך להזדרז לקחת חיסון- זה פשע!
לכתוב שהמתים מהחיסון- מתו מקורונה/ מחלה אחרת- זה פשע!
להמשיך לשקר(עפ"י דברי הרופאים) ולהגיד שחולים קל הם חולים קשה- זה פשע!
להמשיך לשקר בנתונים על מס' המתים והחולים? זה פשע! (ורופאים ומנהלי מחלקות ציינו שזה המצב, גם עכשיו!)
להשתמש בתמונות הנרצחים מקורונה/ חיסון מפוקפק, לצורך הפחדה ושיסוע- זה פשע שלא יכופר!

מכיוון שמידע זה עלול לגרום לאנשים לפאניקה וע"י כך לקבל החלטות שגויות בנושא בריאותם ולא נותן להם את האופציה
להחליט בצורה שקולה ועניינית האם הם מעוניינים להשתתף בניסוי העכברי הזה או להמתין או כלל לא להשתתף
מכיוון שזה כלל לא מסוכן לצעירים בריאים(עפ"י דעת רופאים ומנהלי מחלקת קורונה, שהבאתי בכתבה של אורלי וגיא!)...

(כשהאזרחים לא מרוויחים מכך שקל אחד, אלא רק השלטון! והמון כסף, תהיו בטוחים...
ואין לי כל בעיה שהמדינה תרוויח כסף מעסקה מפוקפקת זו,
וכן אין לי בעיה שביבי יתהדר בנתון שהוא הצליח לחסן את כולם לפני הבחירות,
אך כן יש לי בעיה שזה בא על חשבון האזרחים הקטנים ובריאותם! אנחנו לא הרכוש של המדינה
ויש לנו הזכות לקבל את הטיפול הרפואי המיטבי ביותר וכן את הזכות לקבל מידע אמין ללא צנזורה
וללא חיסיון ל30 שנה! וללא כל הסכמים מושחרים עם חברה מפוקפקת...
וכמובן שיש לנו הזכות לבחור האם להשתתף בניסוי/ לא עפ"י מידע חדשותי אמין בלבד!וכן מידע רפואי אמין, ללא איום על
רופאים/ איומים ברצח על רבנים שחושבים אחרת, לאחר שחקרו לקבל מידע אמין עם דוקטורים מהארץ/מחו"ל...
וכמובן ללא הפעלת לחץ האסור עפ"י חוק הסכמה מודעה וקוד נירנברג, האוסר חיסון בכפייה, שזה כולל גם איסור לכפייה
עקיפה עפ"י החלטות ארגון זכויות האדם באירופה!
שז"א אסור לאיים בפיטורין/ כל סנקציה אחרת! וכמובן שהחוק
האוסר הוצאת לשון הרע ודיבה, על אזרחים תמימים שזכותם לחשוב אחרת, חל גם על הממשל ואנשי התקשורת!)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/02/2021 04:50:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2021 05:59 לינק ישיר 
חייכנית770

בס"ד

והנה אני אהיה הוגנת ולמרות שאיני אוהבת את שיטת ההפחדות הזולה של המדינה,
חשוב שאנשים ידעו את האמת...
במיוחד שהשלטון הוציא צו איסור פרסום על נזקים/ מוות מהחיסון המפוקפק...

הנה רשימה הנרצחים בגלל הפחדות השלטון לקחת חיסון מפוקפק וניסיוני:

הסרטון:

https://youtu.be/VAP84pXFU-k

* ראש הישיבה , ר' יצחק שיינר (כבר כתבתי בעבר)- ה' יקום דמו!

* ר' יעקב ישראל לייפר - ה' יקום דמו!

* משה לוי מדווח שחתנו איציק בן ה40, נהרג כמה ימים לאחר המנה השניה!
הוא יצא לעבוד ולא חזר, אלא נמצא ברכבו ללא רוח חיים!(היה אדם בריא!)

ה' יקום דמו!

*ר' אשר סולומון מירושלים- נהרג לאחר המנה הראשונה! ה' יקום דמו!

* ר' משה יוסף לייסמן- נהרג אחרי המנה השניה! ה' יקום דמו!

* רוברט לודריידיל- מאפרת, נהרג 3 שבועות לאחר המנה הראשונה...(ייתכן שחלה מכך
עד שנפטר!) ה' יקום דמו!

* יובל הגואל מערד- בן 45 נהרג לאחר קבלת המנה השניה! ה' יקום דמו!

* שבתאי מלכי מפ"ת- נהרג זמן קצר לאחר קבלת המנה השניה! ה' יקום דמו!

* אישה בת 69, נהרגה לאחר קבלת החיסון...(מדווחת הלנה דודובסקי, קרובת משפחתה)
ה' יקום דמה!

*זוהר זמיר מדווחת שדודתה קיבלה שבץ מוחי ונהרגה מכך, לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמה!
(הייתה אישה בריאה...)

*נטלי חיים מדווחת שאימה נהרגה יום לאחר קבלת המנה השניה!ה' יקום דמה!

* שחקן הכדורגל לשעבר בצלאל אביטן, נהרג יום לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!
(היה בריא)

* שמאל ובר נהרג לאחר קבלת מנה השניה! ה' יקום דמו!

* הצלם המפורסם מאשקלון גרגורי ברקן, נהרג מהתקף לב לאחרת קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

*אדי אביטן מקרית מלאכי- נהרג לאחר יומיים מקבלת המנה השניה! ה' יקום דמו!

* אסיר מכלא רימונים בן 45- נהרג יום לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

* ציון דיין מנתניה בן 51- נהרג לאחר קבלת החיסון מדום לב! ה' יקום דמו!(היה בריא)

* יגאל טירן מגבעת אולגה- נהרג לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

* מרינה מריאנשוולי מדווחת שסבתה נהרגה לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמה!

* נתליה בנדלמן- נהרג 4 ימים מקבלת החיסון! ה' יקום דמו!

*יצחק איזון- אדלר בן ה61 נהרג יום לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

*אהובה קלרמן, בת 25!!! מירושלים, נהרגה לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמה!

* ליאור טברי מדווח שסבתו נהרגה לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמה!

*אודי מאדו בן 45 - נהרג לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

*מנשה כהן מקרית אתא, נהרג לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

*מאיר פיש בן ה57 משדה חמד, נהרג לאחר קבלת החיסון! ה' יקום דמו!

הרשימה עוד ארוכה ונמצאת בידי הקריין...

ה' יקום דמם של הנרצחים! כשיש כאן גם אנשים צעירים, כך שחיסון זה לא מוכיח הצלת חיי
אדם, אלא אף הוא הורג ומזיק לאנשים ואף לצעירים!
כשבחורה בת 25 נקטפה לה באמצע פריחתה רק בגלל הפחדות הממשל לקחת חיסון מפוקפק וניסיוני,
למרות שהסיכוי שלה למות מקורונה נמוך ביותר! והסיכון הוא בעיקר לגילאי 50 ומעלה ויותר למי 
שמעל גיל 65 והכי? למי שמעל גיל 90!(כך הרופאים אומרים!)
ה' יקום דמה ודמם של כל הנרצחים!

*וכל זה מתבצע כשהממשל מסתיר מהעם ומהחרדים בפרט, בצורה מכוונת את כל הסיכונים ורק אומרים
שזה "בטוח לשימוש לגמרי" ועלול לגרום לאדמומיות, חולשת שרירים וכאבי ראש!
בלי לציין שזה תרופה ניסיונית בלבד, שאושרה לשימוש חירום בלבד!

וכמובן  לא מראים להם את רשימת ה22 סיכונים שהFDA פרסם
הכולל: מוות/ שיתוק/ שבץ מוחי/ סיכון להשלכות בנושא הריון ולידה- שז"א הפלות/ עקרות.
וכן דום לב.
וכמובן לא את את מסמכי חברת פייזר על הסכנות האפשריות,
הכוללים סיכון סביר למוות בעוד 5/7 חודשים ח"ו...
(כשהם והFDA אומרים שהם ייבחנו זאת על המתחסנים, ז"א שהמדינה מסכנת
המוני צעירים במוות המוני ח"ו, במידה והניסוי ייכשל!
וכן בעקרות המונית ח"ו, במידה והניסוי ייכשל! שהרי פייזר בעצמם אמרו שהם לא שוללים את הסיכון
לעקרות וייבדקו זאת עפ"י דיווחי המתחסנים בעוד 2-3 שנים!!!)

וכמובן מסתירים מהעם את מקרי המוות הקשים מהחיסון ומאידך משקרים בנתונים, לצורך הפחדה
ופילוג העם...(שיטת "הפרד ומשול") 

חשוב לדעת: שמס' המתים מקורונה המדווחים מהגעת החיסונים(ובכלל), שקריים לחלוטין ואמרו זאת
רופאים
...
כך שמומלץ לא להאמין למידע העיתונאי בעיניים עצומות, כפי שלא תאמינו לי
אם אכתוב שיש 100 מתים מהחיסון כל יום! אלא המדינה צריכה לספק את שמות המתים, אם הם טוענים/טענו
לנתונים כאלו!
ולמה חשוב לדעת שזה לא אמין?
מכיוון שאם שומעים על כמה מתים מחיסונים, אך מאמינים שמס' המתים מקורונה גבוה יותר,
זה יוצר מחשבה שאולי החיסון "יציל" יותר אנשים, כדי שלא יהיה מוות המוני יותר!
אך צריך לזכור: אם לפני הגעת החיסונים לא מתו 100 איש כל יום, לא ייתכן שהנגיף יהיה
אלים יותר דווקא עכשיו! (לפני החיסון מתו 3,000 בעיקר מבוגרים/ מחלות רקע, ב10 חודשי המגיפה...
שמתוכם יש מתים ממחלות אחרות(שנרשמו לצורך ניפוח כחולי קורונה)/ שפעת/ ואף נרצחים מקורונה
בגלל רשלנות מכוונת...
אך גם אם נאמין שכולם מתו מקורונה, נעשה חישוב: 3,000 לחלק ל10= 300 בחודש!לחלק ל30 יום=10! שז"א
לא יכול להיות יותר מ10 מתים מקורונה ביום!כך שאם יש יותר מתים? זה משפעת שיש בכל שנה! וכמובן
מהחיסון, אך מסתירים וייתכן מאד שרושמים אותם כמתים מקורונה... וכמובן צריך לזכור שהם היו מבוגרים!
כך שהסיכון הוא בעיקר למבוגרים! צעירים? לא זכור לי כמעט, גם אם אגרד ואתן "ספרט" זה יגיע ל5 צעירים עד גיל 40!
ואף מהחיסון מתו כך ואף יותר! כך שבטוח יש לנו טקו. הסיכון למות מקורונה/ מהחיסון, שווים כרגע!
כך שההחלטה צריכה להיות שקולה ולקחת בחשבון גם את הסיכונים הרבים שהFDA ופייזר פרסמו!
חשוב להגיש לרב את המידע המלא שהבאתי כאן כולל המידע שמסתירים מהם על מוות של צעירים
ולהחליט בצורה שקולה על עתיד חיינו!
(וייתכן שח"ו בעוד 5-7 חודשים המאזן ילך לרעה אם רבים ח"ו ימותו בגלל תופעת הADE ח"ו!)

ומה שבטוח שמתחת לגיל 20? לא זכור לי שהיה נפטר! אולי נרצח אחד חרדי צעיר, שהוריו התלוננו שניתקו אותו
ממכונת ההנשמה, שייתכן שהיה מתחת לגיל 20...
אך יש לנו גם נהרגת אחת מהחיסון בגיל 16! כך שהסיכון למות מקורונה/ מהחיסון הוא- טקו. 1 ל9 מיליון!
כך שלדעתי אין מה לחשוב על לחסן צעירים מתחת לגיל זה!
וזה ממש פשע לדעתי לחסן אותם ולסכן אותם לחינם, בחיסון ניסיוני ב22 סיכונים שהFDA פרסם!
שהרי זה אושר לשימוש חירום בלבד ומי שמצב חירום? אלו בעיקר מבוגרים/ מחלות רקע ופחות צעירים!
ואם יפרסמו בקרוב(ומתאים להם...) שמת צעיר/ילד מתחת לגיל זה מקורונה? תדעו מראש שהוא נרצח
לא עלינו, לטובת הפחדת העם להסכים להיות עכברי מעבדה וכו'... 

צריך תמיד לזכור שלא ייתכן שהנגיף יבצע דברים ששונים ממה שהיה בשנה הקודמת!
אלא צריך לבחון בשכל קר ומחושב, מה היו הנתונים  בנוגע למוות/ נזק של צעירים/ ילדים, לפני הגעת החיסונים?
(שגם אז היה המון שקרים בנתונים לפי דברי הרופאים...)
ולהבין שכרגע לצורך הפחדת העם, המדינה מגבירה את השקרים
יותר ממה שהיה בשנה החולפת, כשהמטרה לגרום לכולם להיות עכברי מעבדה
ו"לחסן" המון קבוצות גיל, אף כאלו שכלל לא היו בסיכון בשנת המגיפה...
כשהמטרה מקדשת את כל האמצעים, אף הפסולים
והמגונים ביותר כמו רצח/ לבצע נזק ביולדות/ חיסונים בכפייה לחולים בבתי החולים/מידע רפואי שגוי
הפחדות/שימוש בתמונות הנרצחים לצורך הפחדה ושיסוע העם...

- אני בטוחה שיהיו כרגע גם שקרים גדולים בנוגע לקבוצת הגיל של הנערים/ילדים, חשוב תמיד לזכור
מה היה בכל השנה של הקורונה, שלא הרגה אפילו לא ילד אחד!/ הזיקה בצורה מוזרה
כפי שמפרסמים עכשיו...
לכן חשוב לברר זאת אך ורק עם רופאים שלא תלותיים במשכורות
הממשל, מכיוון שכרגע המדינה מאד רוצה לעשות ניסויים בילדים! למרות שאין להם כל סיכון
למות מקורונה! כפי שהיה עד עכשיו! כך שאסור להאמין לגמרי לנתונים, שרוב הסיכויים
שהם שקריים, כפי ששיקרו לנו בכל תקופת המגיפה!
(אלא צריך לזכור מה היה כאן, כשלא הייתה למדינה אינטרס שנתחסן לצורך השלמת העסקה עם פייזר...
הכוללת ניסוי בבני אדם ללא ידיעתם וכן צנזורה וחיסיון ל30 שנה, כפי שאמרתי, כך שפשעים?
בטוח מתבצעים כרגע על גבנו...ואסור להיות תמימים! ועצם זה שהם מאיימים על רופאים שחושבים
אחרת בפיטורין ושלילת רישיון וכן מאיימים ברצח על גדולי הדור, לדעתי מראה שלא באמת הבריאות
שלנו חשובה להם, אלא בעיקר אינטרסים זרים, עסקאות מפוקפקות, הצלחה בבחירות, וייתכן מאד שאף 
דילול/עיקור אוכלוסיות לא רצויות וכן שינוי שיטת הממשל לדיקטטורי יותר בחסות "המגיפה הקשה"...)

- ייתכן ששמות אלו פורסמו בעיתונות החרדית כנפטרים מקורונה, אך מעדות משפחתם הם מתו מהחיסון ולכן
חשוב לברר זאת עם המשפחה, אם לא מאמינים!
במיוחד שיש צנזורה וצו איסור פרסום חשוב להבין שהעיתונות משקרת לנו בנתונים ובמידע!
(אף ובעיקר העיתונות החרדית והאתרים החרדיים, הנשלטים ע"י המדינה כמו בסין ורוסיה!)

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/02/2021 06:55:07

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2021 23:13 לינק ישיר 

חייכנית ביקשה ממני שלא
אתעמת איתה,
אני מכבד את הבקשה שלה,
ואני לא עונה ישירות
לשטויות שהיא מביאה.

גם אם הייתי עונה לה
זה לא היה עוזר,
כי היא לא מעוניינת להקשיב,
גם באשכול הראשון שלה
בנושא זה
היא לא הקשיבה,
אלא היתה עסוקה בהטפות שלה.

אנחנו יכולים ללמוד מהתיסבוך
שהיא מצויה בו,
כמה חייבים להזהר לא להכנס
לאתרים אסורים ומסבכים,
אתרים אסורים של שטיפות מוח
בנושאים שאנחנו לא מבינים בהם,
להכריע בסוגיית החיסון חייבים להיות
מדען, או גאון בסדר גודל של הרב פירר שיודע לנתח סוגיה רפואית,
ואולי יש גם צורך לנתח עוד סוגיות שקשורים לחיסון...
ואותו הדבר בנושאים רבים אחרים שלא באו ודנו בהם בקול תרועה רמה, כמו ; מה דעת המדע על המים בברזים, האם הם כשירים לשתיה או יש כאן מזימה כלשהיא... ?...

נאמר ; במופלא ממך אל תדרוש,
כי יש דברים שאין לנו את האפשרות להקיף בשכלינו הקט,
וזה נושאים מדעיים כמו החיסון
או בריאת העולם,
שעלינו פשוט לסמוך על חכמים מאתנו,
על החיסון ממליצים כל המדענים מהשורה,
יש מעטים שלא מסכימים ויש לזה סיבה ; יש מדענים כמו הרב אשרוב (שהוא לא מדען כלל) שיש להם אג'נדה של רפואה טבעית וכו', גם בקרב המדענים יש כאלה שהם לא הכי מאוזנים, או שהם מפחדים, או שהם לא מבינים או שהם לא רוצים להבין, או משהו ברגש עוצר אותם, אולי זה אי אימון במערכת או אי אמונה במדע,
או הצורך לחפש תשומת לב..

אותו הדבר בעקרי האמונה,
אין לנו את היכולת להקיף את כל הנושא עד תום, יש נושאים שהם גדולים מאתנו.

זה גם שייך לאמונה באדם, נאמר ; אלוקים ברא את האדם ישר, לאדם יש מצפון, האדם השפוי לא יתעסק ברצח וכדומה,
מה שנאמר ; יצר לב האדם רע מנעוריו, הכוונה ל"יצרים" כמו ; כסף אוכל ריגושים כבוד וכו', וגם ביצרים -האדם לא ממהר לגנוב ולהסתבך וכדומה.

אצל מתנגדי החיסון אפשר למצוא
לא פעם תפיסות עולם מעוותות וטיעונים מופרכים,
אז תשאלו הרי יש רבנים מעטים
שהם ממתנגדי החיסון, אפשר לסמוך עליהם ?
לא, אי אפשר לסמוך עליהם !
ככה קבעו חכמים מאתנו !
מה שכן, מי שהוא התלמיד של הרב
ההוא שלא אוחז מהחיסון, יתכן אולי ומותר לו להמנע ולא לקחת את החיסון.

תוקן על ידי רציף ב- 24/02/2021 23:34:25

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 24/02/2021 23:39:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.