|
|
| נשלח ב-30/7/2021 01:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
הקישור לעלון הרפואי- מחקרי: (שאני בצעתי)
* לצורך עיון וכמובן שיתוף!
|
|
...
|
|
בס"ד
בקובץ 2 ו 3 מופיע המידע על דעת הרבנים וכן הוכחות לכך שאין את חתימתם.
חשוב להבחין שבמכתבים עם "הוראות חשובות מאד" בד"כ יש את הכיתוב למעלה, מפי איזה רב המכתב וזה בכתב יד ולא מוקלד כלל!(או הקלדה לצידו)
* כך שבעיתון "יתד נאמן" מנסים לפעמים(במיוחד בתקופה האחרונה!), להעביר מסרים שונים, ע"י מכתבים מוקלדים וחתימה, כשרואים בצורה ברורה שזה פוטושופ. כך שחשוב להיות זהירים, כלפי עיתון זה, העלול להרגיל את הציבור לכך וכך לכתוב דברים, ככל העולה על רוחם ולחתום את שם הרבנים בפוטושופ. (כשייתכן מאד שהשלטון שולט בעיתון זה, בצורה חזקה ביותר!)
חשוב לדעתי, לברר כל דבר שנכתב בשם הרבנים, באופן אישי ב4 עיניים עם הרב/ הנכד של הרב קנייבסקי/ הרב אדלשטיין, בפגישה אישית בלבד! (לא בטלפון מחשש שמאזינים לעסקנים/לרב ועלולים לפגוע בהם/ איומים אחרים לא ידועים, אם יגידו דעה הפוכה ממה שסוכם!)
וכמובן שחשוב להעריך רבנים, המוסרים את נפשם וכותבים בצורה ברורה את דעתם!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2021 01:59:07
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2021 23:59 |
|
| |
בס"ד
שבוע טוב ומבורך חברים/ות,
מצו"ב מכתבם של גדולי הדור והרבנים המתנגדים לזריקה הניסיונית, בשל הסכנות הרבות והנזקים הרבים שזה כבר הסב...
וכן הצטרפו לרשימה גדולי דור נוספים!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/08/2021 00:28:43
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 00:00 |
|
| |
Call of Gedolei HaRabbanim Isreal_210727_132448.pdf
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 00:17 |
|
| |
בס"ד
ניסיתי לצרף לדרייב, את המכתב החדש והמעודכן...
אך יש תקלה ומקווה שבקרוב אצליח להגיש לכם.
בינתיים הגשתי לכם את המכתב הקודם! חשוב לקרוא זאת ולשתף את חבריכם, כדי שידעו את הסכנות ושיש גדולי דור שמביעים דעה נחרצת בנושא! ולא יגידו אח"כ "למה לא אמרתם/ הזהרתם"?!
וכן יש רשימה ארוכה של רבנים וגדולי הדור, שמזהירים ומתנגדים בקובץ 2 בעלון שביצתי.
חשוב לעשות השתדלות ולשתף את חבריכם!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/08/2021 00:28:00
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 00:21 |
|
| |
בס"ד נ.ב לכל מי שמעוניין כבר עכשיו לקבל את המכתב המעודכן/ את העלון שביצעתי (כקובץ)וכן 2 העלונים הרפואיים הנוספים. לצורך עיון/ שיתוף. ניתן לשלוח בקשה למייל: [email protected]ובעז"ה אשלח בהקדם!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/08/2021 00:29:46
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 16:10 |
|
| |
בס"ד
שלום וברכה חברים/ות! הודעה חשובה מד"ר זלנקו:(הדוקטור שהציל אלפי יהודים בניו יורק וריפא את טראמפ, השר ליצמן ובכירי ממשל נוספים בחו"ל ובארץ!)
TO ALL HUMANITY
• Zinc / Zinc Ionophore approach inhibits RNA dependent RNA polymerase (RDRP)
• RDRP is essential for some RNA viruses such as:
• all the Corona virus strains • all the influenza strains • RSV
Zinc Ionophores include:
• Hydroxychloroquine • Ivermectin • Quercetin • EGCG
We can potentially cure all Corona, Influenza, and RSV infections with a safe, cheap, and oral treatment approach.
This is why the Globalists, Pharmaceutical industry, tyrants, despots, and devolved pagans are opposing this is approach.
It undermines their agenda, profits, and the use of fear as a weapon.
We must resist and sacrifice at all costs and win the war for God consciousness and freedom from tyranny.
Vladimir Zev Zelenko MD
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2021 16:16:15
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 16:15 |
|
| |
בס"ד
תרגום:
לכל האנושות,
• גישת אבץ / אבץ יונופור מעכבת RNA פולימראז תלוי ב- RNA (RDRP) • RDRP חיוני עבור נגיפי RNA מסוימים כגון:
• כל זני נגיף הקורונה • כל זני השפעת • RSV
אבץ יונופורים כוללים: • הידרוקסיכלורוקין • איוורמקטין • קוורצטין • EGG
אנו יכולים לרפא את כל זיהומי קורונה, שפעת ו- RSV באמצעות גישה בטוחה, זולה וקיימת.
זו הסיבה שהגלובליסטים, תעשיית התרופות, עריצים, עריקים ועוד מתנגדים לגישה זו. זה מערער את סדר היום שלהם, הרווחים והשימוש בפחד כנשק.
עלינו להתנגד ולהקריב בכל מחיר ולנצח את תודעת המלחמה באלוקים ועבור החופש מעריצות.
ולדימיר זאב זלנקו MD
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2021 16:18:22
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 16:24 |
|
| |
בס"ד הקישור לדבריו ולפרוטוקול הרפואי שלו וכן המלצות לגבי זן דלתא, נמצא בעלון הרפואי- התחקירי. * בקובץ 1 וכן בקובץ 12(בסוף!) הקישור לקבצים: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 16:55 |
|
| |
בס"ד
הרצאה חשובה ביותר מד"ר סימון גולד, מחו"ל.
מדברת על נושאים חשובים, כשתחילתו בנגיף הסיני ששונה שמו פעמים רבות וזה כשלעצמו מוכיח את חוסר אמינותם.
על נושא התרופה כלורקיין, שכבר בשימוש עשרות שנים ואף ניתנת במדינות רבות ללא מרשם רופא, כך שלדבריה זה בטוח כמו אקמול(אך כמובן חשוב לדעת את המינון הנכון ולדייק מאד, כמו בכל תרופה, מינון יתר עלול להזיק!)! היא ציינה שתרופה זו הצילה חולי קורונה רבים ואף היא הצליחה לטפל ולהציל חיים של המון חולים, אך קיבל הוראה פתאומית ממנהל בית החולים להפסיק זאת. בגלל שאיימו עליו (חברת הביטוח שתמיד תורמת לבי"ח) שיפסיקו את התרומות לבי"ח. כך שלא החשש ל"נזק" לחולים הוביל את המנהל לרצות להפסיק זאת, אלא חשש מפגיעה כלכלית! תוך שהוא סיכן חולים רבים במוות. היא ציינה שאיימו לפטר אותה, אך היא לא הייתה מוכנה לרצוח אנשים ולכן המשיכה להביא את התרופה.
עד שהחליטה לעזוב את מקום עבודתה, שמעודד מניעת תרופות ורצח, ממניעים זרים! והקימה ארגון יחד עם דוקטורים נוספים, שאף להם הנושא היה חשוב, כשהם ספקו מרשם לכל המעוניין בכך וכך הצילו חיים של המונים!
כשכרגע ארגון זה אף מספק חוות דעת בטוחה יותר עבורנו, שבעיקר טובתנו עומדת לנגד עיניהם, ללא אינטרסים זרים! בנושא החיסון הניסיוני המסוכן, כשבסוף היא מונה את הסכנות, הן לטווח הקצר והן לפוריות ואף מציינת שבמחקרים שעשו על הסארס קוביד 1(שקדם לקורונה), המון מהחיות שקיבלו את החיסון הניסיוני מתו לאחר תקופה מתופעת הADE ומחלות קשות! (ולכן זה יוצר תלות בחיסון הניסיוני כל חצי שנה/ שנה, אך רעיל ופוגע בלב וכן מסכן ב22 סיכונים וכן כשהחיים תלותיים בשלטון אכזרי, יש סיכון שיביאו פלסבו לחלק מהאזרחים, במנה שלישית/ לאחר שנה/ שנתיים, אם רצונם לדלל וכו'...)
חשוב להקשיב להרצאתה ולהבין את מה שקורה בתקופתינו!וכן לשתף!
* בעז"ה בהזדמנות, כשאמצא זמן אסכם לכם את דבריה החשובים, בצורה מפורטת יותר!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2021 17:44:42
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 17:06 |
|
| |
בס"ד
חשוב לציין שלפחות ביבי הדיקטטור, דובר אמת ומודה שמי שלקח את הזריקה הניסיונית, דבר זה יוביל אותו לתלות בזריקה זו, עד סוף החיים! (כל חצי שנה/ שנה!)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/08/2021 17:32:17
|
|
|
|
|