|
|
| נשלח ב-5/8/2021 23:38 |
|
| |
בס"ד
* גם ד"ר פינקי פינשטיין מלא בעדויות על הפלות לאחר הזריקה הניסיונות(הטלפון שלו לאימות המקרים, בעלון שביצעתי, בקובץ1)! וכן בקו אחרית הימים אברך העיד שאישתו עשתה טיפולי פוריות רבים וכואבים ושמחה שסוף סוף לאחר המתנה של שנים רבות נכנסה להריון, אך בגלל לחץ מהרופאים, חוסנה ולאחר מכן העובר מת בבטנה! כשהיא הגיעה למחלקה שיוציאו את תינוקה המת מבטנה, ראתה ששוכבות במחלקה עוד 5/4 נשים שקרה להם הפלה, לאחר החיסון בדיוק כמוה!
השלטונות, מנצלים את התמימות של הנשים, שישר כשהן בהריון הן מגיעות לקופ"ח ושם "הרופאה"(שהיא לא יותר ממשווקת תרופות וחיסונים ורובוט של משרד הבריאות, שאומרת כמו תקליט מה שהם רוצים!ולא למדה יום אחד על חיסונים!(עפ"י העדות של ד"ר מורן קרוננברג!) במתק שפתיים ממליצה/ לוחצת לקחת את "החיסון המציל חיים", אך לא מספרת לה את הסכנות למוות/ הפלות/ עקרות/ דום לב/ שבץ מוחי/ תסחיף מי שפיר, שעלול לקרות לה!
חשוב לציין: יש שמועה שהרופאים מקבלים על כל מטופל "ששיכנעו" שיקח זריקה זו, 500 ש"ח! כך שאו שהם לא מודעים לנזקים וסומכים על משרד "הבריאות"/ משחקים ראש קטן והכסף בעיקר מעניין אותם! חשוב להיזהר מאד מלהיכנס למרפאה שמעודדת רצח ונזקים בעמ"י וללכת לרופאים ידידים בלבד(מרשימת ה93 דוקטורים שחתמו על העצומה להצלת ילדי עמ"י!)!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/08/2021 23:56:00
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 00:08 |
|
| |
בס"ד
כמובן שיהיו אנשים "חכמולוגים" שיגידו "אני מכיר אחת שחוסנה ולא קרה לה כלום",
ברור שהשלטון יביא לחלק פלסבו (מכיוון שכך עושים בכל מחקר/ כדי לטשטש מחדל/ פשע!)או שהיה להן נס, אך אין סומכין על הנס וכמובן שאין זה סותר את כל הפגיעות הקשות ומקרי המוות של אלו שכן ניזוקו, דבר שלא היה אמור לקרות לאף אחד, אם הם טוענים שזה "בטוח לשימוש לגמרי"(אלא אם כן אנחנו חברה קניבליסטית פשיסטית, שבמקום להכיר בנזקים, הולכים אחרי שלטון מושחת, שמכר את עמ"י מראש לפייזר ומסתכלים רק על מי שלא ניזוק, כדי להצדיק את המשך הניסוי האכזרי בעמ"י!)! וכן גם אני מכירה שכל סביבתי וכן נשים בהריון סביבי שלא חוסנו ולא קרה להן כלום גם כשנדבקו בקורונה! וכן ניתן לטעון שרבים חזרו ממרון ולא קרה להם כלום.
אלא מתו רק 45 איש ומאות נפצעו. היתר חזרו הביתה בשלום.שזה הרוב ומאות אלפים!והולכים אחרי הרוב!
אם התקשורת הייתה עושה צו איסור פרסום/ משקרת שהם מתו בתאונת דרכים בדרך למירון, האם ההיינו מאמינים לתקשורת או ליהודים שמעידים שקרוביהם מתו במירון, ע"י רשלנות/ בכוונה תחילה?!
האם היינו מאשרים לעצמנו/ לקרובינו, ללכת לאותן מדרגות המוות, כי רובם חזרו חיים וניצלו?! או שהיינו מעוניינים לא להיכנס למקום סכנה?!האם היינו כופים על יהודי להיכנס למדרגות המוות, בדיוק בכמות העומס שהייתה מכיוון שרובם חזרו חיים?!
זה בדיוק הנושא בסכנה לטווח הקצר. ש"אין נכנסים לספק סכנה כדי להינצל מספק סכנה". לכן גדולי דור רבים ורבנים, למרות איומי השלטון האכזרי לפגוע בהם, פרסמו את דבריהם נגד כך בצורה ברורה וחדה!( כך שבמקום לדון דיון מטופש מה עדיף רעל של פייזר או רעל של מודרנה, עדיף להתאחד ולהבין שהשלטון מושחת ובוגד ובעיקר בחרדים!(שהרי התקשורת "החרדית" לא "מגלה" לנו מידע קריטי, כפי שהתקשורת הלא דתית "מגלה" במעט לאזרחים וזה לדעתי ממש לא במקרה!))
*כמובן שזה עוד בלי המידע על הסיכון לטווח הארוך, דוקטורים בכירים מזהירים שאף פעם לא מצאו לוירוסים ממשפחת הקורונה (שקדם לו הסארס הסיני)חיסון ותמיד עכברי המעבדה/ חמוסים/ קופים, ניזוקו/ מתו/ נהיו עקרים והנזק היה יותר מהוירוס. כך שזה ממש לא דומה לחיסוני השגרה, שעברו בדיקות בטיחות 10- 15 שנה, כשהקצר ביותר בהיסטוריה היה תוך 4 שנים! כשד"ר בכיר בחו"ל אומר שהמינימום שצריך זה שנתיים מחקר, כפי שהFDA רצו בהתחלה! אך ד"ר מיכל הרן אמרה שהיה לחץ חזק מאד עליהם...(ואיננו יודעים האם גם בריונים אלו לא אימו ברצח!) כשפורסם שאיימו בפיטורין על היו"ר! כך שההחלטה לא התקבלה ממקום שקול, כפי שמשקרים! וכמובן שכבר מתפרסם שזה לא יעיל ולא בטוח לשימוש כלל!(ניתן לשמוע בהקלטות שצירפתי עכשיו ובעלונים מידע רב בנושא הנזקים, בארץ ובעולם!)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 01:00:20
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 00:39 |
|
| |
בס"ד
חשוב לציין שאף משרד "הבריאות" שמשקר לעם בכל הנתונים, אישרו שאכן מתו 48 איש לאחר החיסון הניסיוני.
(פרטים בעלון שביצעתי, קובץ 10!) וכן מאשרים שיש סיכון לנזק בלב ל1 מתוך 3,000 או 6,000 שלוקח את הזריקה הניסיונית!(וכמובן שזה הרבה יותר!)
(וה48 הם רק מעט, מתוך מאות עדויות אצל ד"ר פינקי פינשטיין על מוות לאחר החיסון וכן במסמך פנימי משרד "הבריאות" כתב בעצמו ש4,800 איש לא הגיעו לקבל מנה שניה מכיוון שמתו "מסיבות שונות", כך שהכמות הזו מתו תוך שבועיים מקבלת החיסון, בתקופה של חודש וחצי/ חודשיים באמצע מבצע "ההתחסנות"! וזה לדעתי ממש לא במקרה!- פרטים בנושא במסמכים בעלון שביצעתי!)
כך שגם אם נלך עפ"י הצהרתם, שאכן מתו 48! זה בהרבה יותר ממה שמתו במירון!אז מי הוא האדם שעוד מעז להכריח/לעודד/ לעשות סנקציות/ לשנוא, מישהו רק בגלל שחושש להסתכן בזריקה מסוכנת זו אף לטווח הקצר?!
* לדברי הרב אורי סופר- דיין ויועץ רפואי, התירו חכמי העבר להשתמש בחיסון, רק אם זה לא פגע והזיק מעולם לאיש ובדקו זאת רבות לפני שאישרו ולא היו מהראשונים לקחת, אלא המתינו רבות כדי לוודא בטיחות!(ולכן לדעתי, בעיתונות "החרדית" לא כותבים נזקים בכלל ואפילו לא מקרה מוות אחד(בשונה מהלא דתיים)! מכיוון שיודעים שהמלומדים יודעים זאת וכמובן שילכו עם מידע זה לרבנים והרבנים יאסרו זאת! ולכן גם משקרים לעם ולעסקנים/רבנים שהם ניזוקו/ מתו מסיבות אחרות/ קורונה ולא מכירים בנזקים וכן אוסרים על רופאים לדבר ומאיימים עליהם שישללו את רשיונם אם יגידו שהנזק בגלל החיסון. וכן חשוב לדעת שעפ"י החוקים הבין לאומיים, אם חיסון גורם למעל 50 מקרי מוות, חייבים להפסיק את השימוש בחיסון זה! כך שכרגע השלטון הפשיסטי עובר על החוק ונוהג בצורה עבריינית, כשעבריינים אלו השתלטו על כל צמרת "הבריאות", המשפט, השיטור והתקשורת, כמו שלוחה סינית אכזרית! בשם השמירה על "הבריאות", שהדבר האחרון שבאמת מעניין אותו זה "הבריאות" שלנו!
וזה מבין כל בר דעת לאחר כל הנזקים הקשים!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 01:23:08
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 01:31 |
|
| |
בס"ד אצרף לכם את הקובץ הנ"ל לעיון: קובץ 10: · נזקי החיסונים הניסיוניים, מוות; נכות ועוד. · נזקי החיסונים עפ"י דו"ח משרד הבריאות הקישור:נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 01:34:41
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 01:37 |
|
| |
קובץ 9: · דברי מנהל מחלקת קורונה- בבי"ח שערי צדק, על מס' מתי הקורונה האמיתי, כשמציין שיש בעיה רצינית ברישום! · נזקי החיסון הניסיוני – מוות של נשים בהריון. · האם החיסון אכן בטוח לשימוש לנשים בהריון?! (מידע מדיוני הקורונה של משרד הבריאות) · ד"ר פינקי פינשטיין- מדווח על הפלות רבות, בעקבות החיסון. · עדויות רבות על נזקי החיסון, אצל הרב אורי סופר- יועץ רפואי וכן מידע רב וחשוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 01:40 |
|
| |
קובץ 11:
· נזקי החיסון, כולל עדויות רבות וכן תמונות הנערים הצעירים שמתו לאחר מכן. · דברי ד"ר ראשיד בוטר, על סכנות החיסון ועל הנזקים שזה כבר גורם! · תרגום דברי ד"ר יידון וד"ר וולדרג על סכנת החיסון לADE עקרות ועוד. · דברי ד"ר קארי מאדי, על סכנות החיסון לסרטן ועקרות ועל ההבדל בין חיסון זה לחיסוני השגרה. · הקשר של משרד הבריאות, לפרשת ילדי תימן, ניסוי בתינוקות ועיקור נשים אתיופיות יחד עם חברת פייזר. · דברי ד"ר סימון גולד על הסכנה לפוריות וסכנת הADE והחלטות הוועדה הרפואית. · סיכום נזקי החיסונים בתקשורת העצמאית. · ראיון עם ד"ר פינקי פיינשטיין- ראש "וועדת החקירה האזרחית" בנושא נזקי החיסון הניסיוני והדו"ח שיצא. · דו"ח הוועדה לחודש אפריל נזקים. · נזקי החיסונים- פורסם בפייסבוק · נזקי החיסונים- פורסם בקו "אחרית הימים"- הפייסבוק של החרדים. · ראיון עם עו"ד טמיר טורגל וגל שלו- פעיל חברתי, על התקופה! · ראיון עם ד"ר זלנקו- על סכנות החיסון, על ביבי ועל כך שצעירים עד גיל 50- בטוח לא צריכים להתחסן! · ד"ר רעיה ליבוביץ- על הסכנות לפוריות ·
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 01:43:48
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 02:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 02:05 |
|
| |
בס"ד
וכן אצרף לכם,
הרצאות חדישות עם מידע עדכני, על הסכנות מזריקה ניסיונית זו ועל ההבדל בינה לבין חיסוני השגרה, מחקרים חדשים במעבדה על מה באמת מכיל התרכיב הניסיוני, מפי טובי הדוקטורים בחו"ל:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 02:11:31
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2021 02:10 |
|
| |
בס"ד
ובמיוחד אני ממליצה על ההרצאה של ד"ר הוסטי, מנהל מרכז רפואי בארה"ב(יוסטון- טקסס).
ד"ר חשוב זה, מדבר בחכמה ובחן רב, ומסביר מה ההבדל בין חיסון זה לחיסוני השיגרה. כשהוא מגדיר את התכשיר כ"טיפול גנטי ניסיוני" ומסביר על הסיכונים הרבים, מכיוון שזריקה זו גורמת לגוף לייצר כל הזמן חלבוני ספייק, דבר שמסכן את התאים בגוף!וכן ציין שאף פעם חיסון זה לא נוסה, בנושא מחלות זיהומיות, על בני אדם ולא עבר את נסויי המעבדה. וכן ציין שמודרנה אף פעם לא ייצרה משהו מוצלח שעבר את שלב הבטיחות.
ציין שחיסון זה, מסוכן יותר מהנגיף הן בסיכון הADEובסיכונים למחלות זיהומיות קשות ולכן ממליץ לא לקחת! ומאידך ממליץ על התרופה כלורקיין ואברמקטין וכן המלצות נוספות לנטילת ויטמינים ולחזק מערכת חיסונית ובעד חסינות עדר טבעית.
וכן מידע רב נוסף, מרתק וחשוב!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 03:09:04
|
|
|
|
|