בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2021 00:49 לינק ישיר 

בס"ד

עדות מעובדת במערכת הבריאות, על נזקים קשים מזריקה ניסיונית זו וכן דיווחים על עליה במקרי קרדולוגיה, בעיות בשריר הלב, אי ספיקת לב בצעירים ועליה חדה בסרטן למחוסנים, כשפי שדוקטורים רבים הזהירו, אך משרד הבריאות לא מכיר בנזק שקורה לאחר 24 שעות! דבר שהיא מציינת שלא היה כמותו במערכת הרפואה(שהרי מחקר ונזקי הניסוי אמורים לבדוק במשך שנים!):

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 01:13:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 00:51 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1379

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:01 לינק ישיר 

בס"ד

* חשוב לי לציין שיש מסמכים שמוכיחים שאף בי"ח תל השומר, אסף הרופא, שיבא וקופ"ח כללית מקבלים המון תרומות, באופן ישיר מפייזר!
(למי שמעוניין בכך, אשמח לשלוח במייל בעז"ה!)

כך שהם בתי חולים משוחדים, ומסוכן כרגע להיכנס אליהם, מכיוון שלדעתי, הם עלולים לבצע בחולים ניסוי מסוכן/ ביולדות/ בתינוקות! במיוחד שכרגע הם מאד מעוניינים "לאשר" את הזריקה הניסיונית לתינוקות וצריכים להוכיח לFDA, שהם הזריקו לכמות מסויימת את החומר הנ"ל...(כשלפי הבנתי עפ"י הניסוי של חיסון הסיוויואק על ילדי עמ"י, הם אינם בודקים בטיחות אלא חשוב להם להוכיח שהם ביצעו "ניסוי" כשהם שיחררו את התינוקות וכלל לא בדקו/ רשמו נזקים! כך שעפ"י זה ניתן להבין את דפוס ההתנהגות, שבעיקר חשוב להם כרגע להוכיח שניסו זאת על כמות גדולה, כפי שעשו עם הסיוויואק על חצי מיליון תינוקות, ללא ידיעת ההורים, ואף שזה הזיק הם שיווקו זאת לעולם! כך שאף עכשיו רואים שהם דוגלים בשיטה זו עם הבוגרים, כך שיש סיכון שיבצעו זאת שוב על ילדי עמ"י, כשבעיקר חשוב להם הניסוי על גבנו לצורך הביוקרטיה ושיווק בארץ ובעולם, כשכלל לא חשוב להם הבטיחות/ היעילות, אלא ההסכמים עם פייזר וכנראה עוד תוכניות נסתרות...!)כשמראש אומרים לנו שהשלטון חתמו איתם על הסכם מחקר! כך שחשוב להיות זהירים מאד!

אני ממליצה להתאשפז/ ללדת רק בלניאדו!/ לידה באופן פרטי, במקום בטוח...בתקופה מסוכנת זו!

וכמובן שלחולי קורונה, (במיוחד הלא מחוסנים, שבסיכון לכך שיזיקו להם בכוונה!) עדיף לפנות ל"חסדי עמרם", שאמינים ומקצועיים יותר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 01:55:39

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:22 לינק ישיר 

בס"ד

* סרטון על פגיעות ותופעות "לוואי" קשות ישר לאחר הזריקה הניסיונית "הבטוחה".
כשרואים אנשים צעירים, מתמוטטים ושוכבים על הריצפה במרפאה ומפרכסים/ לא זזים כלל!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:22 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1375

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:26 לינק ישיר 

בס"ד

פרופסור ערן, ממכון ויצמן,( שמשתף פעולה עם הסינים האכזריים ומקבל מהם תרומות במיליונים, ראיתי בעבר כתבה על כך!)

מדבר על כך שצריך להזריק את החומר הזה לכולם...
וכן מודה שהתו הירוק לא נועד למנוע תחלואה וכן לא מונע תחלואה, אלא נועד רק כדי "לעודד" את האנשים "להתחסן".

ובמילים פחות מכובסות-
נועד להציק ולהכריח אזרחים טובים, להשתתף בניסוי האכזרי!

הקישור לדבריו:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 01:43:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:26 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1377

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:32 לינק ישיר 

בס"ד

מתנדב בארגון זק"א מדווח שיש עליה במקרים של זקנים שמתים בבתים!
ובמצב ריקבון!
(ייתכן שחלקם כתוצאה מADE!)

וציין שחשוב להיות בקשר עם הזקנים בבניין ולבדוק האם הם בסדר...

* וכן מתנדב זק"א נוסף העיד בפני לימור פרירא, רכזת נפגעים ב"ועדת החקירה האזרחית", שעבד בזק"א 16 שנים, ולא היה עד למצבים לא טבעיים כפי שיש כרגע!
ציין שיש כרגע עליה של מאות אחוזים במקרי המוות ואף של צעירים ובריאים אך זה מצונזר!
כשהבטיח למסור פרטים נוספים בהמשך!וכן עדויות נוספות על מוות, כשבניהם צעיר בן 30 שמת מהזריקה הניסיונית!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 01:44:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:33 לינק ישיר 

https://hasifot.com/v/1361

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 01:37 לינק ישיר 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4314535375272343&id=100001477680784&_ft_=top_level_post_id.4314535375272343%3Acontent_owner_id_new.100001477680784%3Astory_location.4%3Astory_attachment_style.photo&__tn__=%2C%3B* בסוף העמוד-מכיל תמונת אישה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 01:46:44

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 02:08 לינק ישיר 

בס"ד

הודעות חשובות מד"ר זלנקו- מניו יורק
.
הרופא החבדניק, שהציל אלפי יהודים מקורונה וכן ריפא את טראמפ והשר ליצמן, מועמד לפרס נובל ומטפל ומקושר לבכירי ממשל רבים בחו"ל!

Risk factors to die from covid-19

1. doctor you choose
2. government you live under
3. Listening to mainstream media
4. Following recommendations from nih, cdc, fda, who, ama

Turn away from bad, do good, and live.

Turn away from bad = don't take the poison death vaccine

Do good = prophylaxis and early treatment

LIVE

God bless you

Vladimir Zev Zelenko MD

התרגום:

גורמי סיכון למות כתוצאה מ- covid-19 1.

1. רופא שאתה בוחר
2. הממשלה שבה אתה חי
3. האזנה לתקשורת המיינסטרים
4. בעקבות המלצות של nih, cdc, fda, who, ama התרחקו מהרע, עשו טוב וחיו.

התרחק מרע = אל תיקח את החיסון הרעיל למוות.

עשה טוב = מניעה וטיפול מוקדם כדי לחיות

.אלוקים יברך אותך

ולדימיר זאב זלנקו MD

* כשהוא מתכוון אף לתקשורת "החרדית" הנשלטת/ המשוחדת ע"י פייזר/ משרד "הבריאות".
(שהרי הם חיים בעיקר, מפרסומות ומקבלים כסף רב מאד מכל הפרסום בנושא זה, למרות שהם יודעים שזה מסכן את עמ"י במחלות, נכות, מוות המוני ועקרות המונית ח"ו!)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 02:44:51

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 02:11 לינק ישיר 

בס"ד

דבריו החשובים, למחוסנים שבסכנת הADE:

GENOCIDE ALERT

-New data shows the viral titers are higher is vaccinated victims than in unvaccinated people

-This may mean the feared ADE (antibody dependent enhancement) has started. This is the worst nightmare scenario and fear of Dr. Luc Montaguier, Dr. Michael Yeadon, Dr. Delores Cahill, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Richard Malone, Dr. Joseph Mercola, and myself.

-This poses the greatest risk of genocide to the human race in the history of humanity.

-If you are vaccinated then consider yourself at higher risk to die from ADE then a 95 year old nursing home resident.

Potential Strategy for not succumbing to ADE

-immediately stop getting poison death vaccine injections.
-consider yourself at the highest risk and immediately start the high risk antiviral prophylaxis protocols.
-high risk antiviral prophylaxis includes: zinc, vitamin c, vitamin d3, ivermectin or hydroxychloroquine.
-Quercetin or EGCG are most likely not strong enough to protect you
-This means z-stack is insufficient for high risk patients and should not be used as a stand alone.
-stop listening to mainstream media and the recommendations of the CBC, nih, fda, who, and the Biden administration. They are the enemy of the people
-it is time for God centered humanity to intensify peaceful worldwide protests against tyranny
-do not use violence. Be aware of your constitutional rights especially the legality of stand your ground laws.
-immediately arrest the sociopathic masterminds of this attempted conspiracy of genocide and enslavement of humanity. They must be brought to legal justice.

On a personal note, I want to express my deepest soulful love for my wife, children, parents, brother, friends, and all those warriors that have risked everything to help save humanity from devolved pagans.

I strongly believe that we are on the cusp of a global redemptive transformation that will usher in the revelation of the essence of God.

God bless you all

Dr. Vladimir Zev Zelenko

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 02:11:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 02:17 לינק ישיר 

בס"ד

התרגום:

התראה על רצח עם.

עפ"י הנתונים החדשים, מראים כי הכותרת הנגיפית גבוהה יותר בקרב קורבנות מחוסנים מאשר אצל אנשים לא מחוסנים.

-משמעות הדבר היא ש- ADE החשש (שיפור תלוי נוגדנים) החל. זהו תרחיש הסיוט והפחד הגרועים ביותר של ד"ר לוק מונטגייה, ד"ר מייקל יידון, ד"ר דלורס קאהיל, ד"ר סוכרית בהקדי, ד"ר ריצ'רד מאלון, ד"ר ג'וזף מרקולה, ואני. -זה מהווה את הסיכון הגדול ביותר של רצח עם לגזע האנושי בהיסטוריה של האנושות.

-אם אתה מחוסן , תחשיב עצמך בסיכון גבוה יותר למות מ ADE אז תושב בית אבות בן 95. אסטרטגיה פוטנציאלית לא להיכנע ל- ADE

-להפסיק מיד לקבל זריקות חיסון מוות לרעל.

-שקול את עצמך בסיכון הגבוה ביותר והתחל מיד בפרוטוקולי מניעה אנטי ויראליים בסיכון גבוה.

-טיפול מונע אנטי ויראלי כולל: אבץ, ויטמין c, ויטמין d3, איברמקטין או הידרוקסיכלורוקין. סביר להניח כי קוורצטין או EGCG אינם חזקים מספיק כדי להגן עליך

-משמעות הדבר היא ש- z-stack אינו מספיק לחולים בסיכון גבוה ואין להשתמש בו כעצמאי.

-להפסיק להאזין לתקשורת המיינסטרים ולהמלצות CBC, nih, fda, who, וממשל ביידן.
הם אויב העם הגיע הזמן שאלוקים שבמרכז האנושות, יגביר את הפגנות השלום ברחבי העולם נגד עריצות.

-אל תשתמש באלימות. היו מודעים לזכויות החוקתיות שלכם ובמיוחד לחוקיות חוקי העמידה שלכם.

-לעצור באופן מיידי את המוחות הסוציופתיים לניסיון הקונספירציה הזה של רצח עם ושעבוד של האנושות. יש להביא אותם לדין משפטי.

בנימה אישית, אני רוצה להביע את אהבתי הנפשית העמוקה ביותר לאשתי, לילדים, להורים, לאחי, לחברים ולכל אותם לוחמים, שסיכנו הכל כדי לעזור להציל את האנושות מפגאנים שהוסרו. אני מאמין מאוד שאנו נמצאים בפתחה של שינוי גאולה עולמי, שיביא את גילוי מהותו של אלוקים!

אלוקים יברך את כולכם.

ד"ר ולדימיר זאב זלנקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 02:47:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 02:35 לינק ישיר 

בס"ד

* תורגם ע"י גוגל וייתכן שיהיו אי דיוקים קלים.

אך הוא מציין בדברו, שכרגע עפ"י הדיווחים תופעת הADE,
שפרופסורים רבים ברחבי העולם הזהירו, קורת ומסכנת במוות המוני ח"ו!

כשהוא קורא לא לקחת זריקת רעל נוספת ומציין שזריקה נוספת לא תציל, מכיוון שרצונם עפ"י התוכנית הנסתרת, לגרום לדילול אוכלוסין, כך שהזריקה לא נועדה להצלת חיים, אלא להיפך!

ולכן קורא לכל מחוסן להימנע מADE,
ע"י שימוש בתרופות הנ"ל כדי למנוע הידבקות.

ניתן לברר על השגת התרופות הנ"ל, בארגון "חסדי עמרם" וכן אצל הרב אורי סופר, שמבין בתחום ועסק בזה!

חשוב לשתף מידע מציל חיים זה את חבריכם!

אסור להתבייש כרגע!
מי שצריך להתבייש זה השלטון המושחת והמשומד, המשקר לעם בעזות מצח!ומכר את עמ"י וכן כל היודנראטים שמסכנים יהודים תמימים לחינם!

- חשוב לדעתי גם להתפלל להצלת עמ"י ובעיקר הצלת ילדי עמ"י מניסוי אכזרי זה!

מאחלת לכולם רק בריאות ונחת.
לילה טוב ומבורך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 02:46:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2021 12:19 לינק ישיר 

בס"ד

בוקר/צהריים טובים...

* הטלגרם של ד"ר זלנקו, כדי לוודא שאכן כתב זאת.וכן הוא מגיש לקוראים מחקרים עמוקים נוספים של פרופסורים ודוקטורים בכירים, למי שרוצה להעשיר ידע בנושא חשוב זה!

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 08/08/2021 12:28:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 48 49 50 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.