בית פורומים שידוכי חרדים

וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/8/2021 00:35 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1-q9-KtZsk6jlOrel9bSOD2Sfvy4ida8R/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 00:40 לינק ישיר 

בס"ד

*חדשות חשובות!

ד"ר מייקל יידון, סמנכ"ל חברת פייזר לשעבר, מנהל מדעי בכיר ומומחה גדול בתחום, שמתנגד לזריקה ניסיונית זו בשל החשש הכבד לפגיעה בפוריות וסכנת מוות מתופעת הADE!
הגיע במיוחד לארץ, כדי להציל את ילדי עמ"י.
והגיע לדיון בבית הדין הרבני!(*נכתב בעלון שזה התבצע בבית דין בארצנו)

הקישור לדיון החשוב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 00:48:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 00:41 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1-h5ExN7_HbVhK5dHHaZIUrMHHaT4ckj3/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 01:08 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לשתף מידע זה את חבריכם!

וכן חשוב לשתף את העלון הרפואי- המחקרי, המקצועי לחבריכם.
השקעתי בעלון זה חצי שנה של מחקר מקיף ועמוק. כששמתי את חיי עמ"י לפני יעדים חשובים בחיי שלי, מכיוון שאני מבינה לגמרי שחיי עמ"י קודמים ושיש סדרי עדיפויות בחיים! אני מציעה להיות עם ענווה ולקחת עלון זה ברצינות, כפי שאינכם בודקים מי העיתונאי/ית שכותבים את המידע באתרים הנשלטים וחסרי האחריות.חשוב להיות אובייקטיבים ולבחון את החומר המוגש.כשעלון חשוב זה עונה על רוב השאלות החשובות ביותר, כדי להבין את המצב על כל רבדיו מפי טובי הדוקטורים בארץ ובעולם.

כפי שאתם זכיתם לקבל חוות דעת שניה, לכולם יש את הזכות הזו.

גם אם הם יחליטו אחרת, לפחות הם עשו זאת לאחר שידעו "וחתמו" במוחם על הנזקים שעלולים להיות.

אך בחורה/ ילד/ה, שאימם הזריקה להם חומר ניסיוני זה, ולא ידעה כלל על 22 הסיכונים שהFDAמפרסם ואת כל הסיכונים הרבים והנזקים שכבר קרו (ומצונזרים עפ"י ההסכם עם פייזר!)ואף את דעת הרבנים שחושבים אחרת.
לא תסלח לעצמה במידה ויהיה נזק לילדיה וכמובן שילדיה לא יסלחו לה.

מטרת העלון זה להגיש את דעת הרבנים המתנגדים, עם מידע מקיף כדי להבין את דעתם וכן הגשת חוות דעת שניה מפי טובי הדוקטורים וכדי להגביר את רמת המודעות בציבור החרדי למצב הרגיש , כדי שילכו לשאול רב באופן אישי בלבד!
או שיבחרו ברב שחושב אחרת, הכל לפי בחירת הקורא.

אך חשוב שאנחנו כעם לא ניתן לילדי ישראל להסתכן בזריקה זו.
שעפ"י חוקי קוד נירנברג אסורה בשימוש לאחר הנזקים שכבר עשתה.

* שהיום ראיתי תמונה מזעזעת שצילמה אישה שהפילה את עוברה, לאחר הזריקה הניסיונית, כשכל הריצפה בביתה מלאה בדם וגושי עובר מת(במצב של תחילת הריון)...(אשמח לשלוח במייל למי שמעוניין, כשאישה זו צירפה מס' טלפון לעדות!)

ביכולתנו למנוע את הנזק הזה בעמ"י.
שמגיע בשם "השמירה על החיים" ו"השמירה על הזקנים"
למרות שדוקטורים בכירים אומרים שזריקה זו מסוכנת יותר מהנגיף.
ואף נהרגו ממנה זקנים וצעירים רבים,
וכן ציינו הדוקטורים שזה לא מונע הדבקה/ הידבקות אלא אולי מפחית סיפטומים.
(כך שאף אחד לא מסכן אף אחד ומי שמעוניין להיות עכבר מעבדה, אמור להיות מוגן אם הוא מאמין שזה מגן.)

כך שמשקרים לציבור במידע לגבי זה ולגבי הקורונה בכלל, כשזריקה זו מביאה נזקים ומוות לרבים וכן הפלות רבות, אך הרוב מצונזר מעיני הציבור וכמובן מסכנת בעקרות המונית ומוות המוני את עמ"י ח"ו!

* מצו"ב מודעה מושקעת,שפרסמתי בשבועון ארצי, כדי שתוכלו לשתף זאת בקבוצות/ פייסבוק וכו'

ובתחתית ניתן לשים קישור למידע הנ"ל וכן לעלונים אחרים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 01:55:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 01:29 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1XhnVumaDdeD2href5ppJ4HOFAHJ3nG/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 01:51:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 01:29 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1j-9e84NYi9fwEj3SjKMqQfmORdgnCb6_/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 01:38:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 01:30 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1XFKMKIVlAsuC6kaXGoDPcnEAGmWMJGmw/view?usp=drivesdk

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 01:39:32

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 01:47 לינק ישיר 

הקישור לעלון הרפואי מחקרי. www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3177995&whichpage=1

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 02:00 לינק ישיר 

בס"ד

וכן מצו"ב העלון הרפואי של הרב אורי סופר- יועץ רפואי.

עם מידע רב וחשוב, של רופאים, אמא לילדים נפגעי
חיסון, מידע על חברות תעופה, שממליצות למחוסנים לא לטוס, בשל הסכנה לקרישי דם וכן מידע רפואי נוסף מד"ר פינקי פינשטיין, רופאים חשובים נוספים,רבנים וגדולי הדור ועוד!
עלון מושקע במיוחד וחשוב לעיון!
במיוחד המידע על נזקי החיסון הניסיוני.

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 02:01 לינק ישיר 

https://drive.google.com/folderview?id=1_DNxUfbByU6Qi2kPW14S9-DemEdEixjq

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 02:02 לינק ישיר 

בס"ד

חוברת חשובה ביותר, עם 70 עובדות חשובות, בעריכה נעימה לעין, המפרטת על הנושא החשוב וכן מגישה מידע חדש ועדכני! כשבסוף יש מכתב של 93 דוקטורים, המזהיר מפני נזקים בטווח הקצר וכן בטווח הארוך, בנושא גדילה ופוריות! וכן מועצת החרום על התנגדות נחרצת לחיסון ילדים וכן השהייה של חיסון צעירים לאלתר, בשל הסיבוכים הקשים!
וכן מידע חשוב ביותר...

הקישור:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 02:02 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1BGdetV_jT8aq5Jib0NuGaRNhs5xT09bh/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2021 02:15 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לקרוא בעיון עלונים אלו וכן לשתף ב3 עלונים אלו את כל מכריכם!
כשכל אחד יבחר לעצמו, למה הוא מתחבר יותר!

* העלון האחרון, מומלץ לאנשים קצרי זמן שצריכים מידע ממוקד ביותר!

אני ממליצה לא לפתוח בדיון עם אנשים שמתנגדים לקבל חוות דעת שניה, אלא להגיד שקיבלתם חומר מעניין ואתם שמחים לשתף/ שניתן לשים תמונה(את המודעה שפרסמתי) בסטטוס/בפייסבוק עם קישור לעלון/ לעלונים הנ"ל.

מי שמעוניין יקרא ומי שלא, הפסד אישי שלו בלבד!
אנחנו לא מרווחים מכך.(בשונה מהרופאים שמקבלים משכורת ממשרד "הבריאות"/ עיתונאים/ שדרנים שמתפרנסים מפרסומות על הזריקה וכו'), אצלנו זה נטו התנדבות. מכספנו הפרטי ועל חשבון הזמן היקר שלנו.
כשרצוננו לעשות טוב לזולת ומי שמעוניין להביט בעין טובה ולראות את הטוב, יזכה בכך.
ומי שלא? כנראה שכך נגזר עליו משמים ואין לנו היכולת להתערב בהחלטת הקב"ה לגביהם, אלא ע"י תפילות בלבד.

ב"ה אני מקבלת תגובות טובות מאד במייל, על העלון הנ"ל ואני שמחה שיש אנשים שמעריכים איכות והשקעה ושמחים לקבל חוות דעת שניה ולהחכים ואני מקווה שהמידע הנ"ל יהיה לעזר רב לרבים! חשוב שכולנו נהיה אכפתיים לסביבה ונשתף אותם במידע החשוב, כי רבים עדיין אינם מודעים לסכנות הרבות ! אני מאחלת לכולנו רק בריאות ואחדות בעמ"י.לילה טוב ומבורך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 12/08/2021 03:04:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2021 07:27 לינק ישיר 

בס"ד

בוקר טוב חברים/ות...

אני מקווה ששלומכם טוב...

בעקבות דבריה של הרופאה עינב, מטיפול נמרץ- כירוגי, על האנשים שלא מוכנים להשתתף בניסוי, שכבר אסור עפ" י חוקי קוד נירנברג, בשל הנזקים הרבים וחוסר בטיחותו (ואף יעילותו) וסכנותיו לטווח הקצר והארוך.

אני מגישה לכם המתנגדים והרוצים חוות דעת שניה, מידע עדכני וחדש וכן תשובה עמוקה לדבריה,(מופיע לקראת סוף העלון/נספח א'!)

פירוט לגבי המידע המוגש בעלון:

נספח א':

* מדוע קוראים לחושבים אחרת, "קונספירטורים" ומה הטקטיקה הפסיכולוגית שעומדת מאחורי זה?!

* האם דברי הרופאה נוגה עינב, מנהלת טיפול נמרץ, על המחוסנים אכן מגיש מידע אמין ומלא לאזרחים ומה אכן המצב באמת?!

*  מידע(חלקי)על תוצאות הביניים של מחקר פייזר על אזרחי ישראל.

*  מצב המחוסנים כרגע והחשד לקשר לADE

*  קישורים ל3 עלונים חשובים ביותר

*  דו"ח סיכום "וועדת החקירה האזרחית", על נזקי החיסון- העדכני.

*  מכתבם של 93 דוקטורים בארץ וכן עשרות פרופסורים המבקשים להשהות/ לחדול מחיסוני ילדים, בשל הסכנה בטווח הקצר וכן לטווח הארוך בפגיעה בגדילה/ בפוריות!

* מכתבם של גדולי הדור ורבנים בנושא החיסון הניסיוני.

*האם ה "לא מחוסנים" אכן "פצצה מתקתקת" עפ"י דעת הCDC?

* וכן מידע נוסף וחשוב!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/08/2021 08:17:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2021 07:28 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/19yk5zhTJ9P_tqwKPtdNjpdRLVs7uawhG/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > וירוס הקורונה ושידוכים- סיכום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 51 52 53 ... 90 91 92 לדף הבא סך הכל 92 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.