|
|
| נשלח ב-13/8/2021 07:34 |
|
| |
בס"ד
מצו"ב עלון מחקרי רפואי, נוסף שנערך ע"י מדענים ורופאים בכירים, מהוועדה המדעית- רפואית HAR- ארה"ב, המסביר לעומק את נושא בטיחות הזריקה הניסיונית והסכנה לADE,(כשד"ר זלנקו מציין, שזה כבר מתחיל להופיע!)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/08/2021 08:14:40
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 07:45 |
|
| |
בס"ד לאנשים בקבוצת סיכון, מומלץ אכן לא להיכנס לבי"ח, במצב עמוס זה במחוסנים, שככל הנראה עם תופעת הADE ולכן חשוב לפנות לארגון "חסדי עמרם", השולח ציוד רפואי, תרופות ומעקב רפואי ע"י דוקטורים בכירים. ולא ליפול לידיהם, מכיוון שבנוסף לעומס, איכילוב הכריזו שיבדקו את התרופה החדשה על החולים, ברוב בתי החולים בארץ, כשלמחצית יביאו פלסבו. שמשמעתו, לתת לחולה בינוני/ קשה, תרופת דמה. ולתת לו להבריא לבד/ לגסוס למוות ח"ו ללא עזרה תרופתית כלל.רק כדי לבדוק האם התרופה של איכילוב יעילה/ לא, מול קבוצת הפלסבו! אלו הן ההנחיות האכזריות וחשוב להעדיף לא להיכנס בשעריהם!כך שגם אם הם ישלמו מיליון ש"ח כדי להתאשפז אצלם, לא הייתי ממליצה לדרוך במחיצתם, כך שאיננו צריכים את "החמלה" ולא "המתת חסד" וכמובן לא את זריקות הרעל הגרמני! פרטים לכל המעוניין בטיפול ביתי ע"י "ארגון חסדי עמרם", אנשים טובי לב אלו, שולחים דוקטורים מקצועיים ואת כל המכשירים הראויים לכל יהודי באהבה! )כשהם מציינים שרק במצב של פיקוח נפש, ע"י הוראת רופא שבודק, הם שולחים לבית חולים!( "חסדי עמרם"- * 3122338-053 053-3144777 * 053-7158447 * 073-3678781* הקישור להסבר על פעילותם:(בדקה 7:15)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/08/2021 08:09:34
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 08:39 |
|
| |
בס"ד
*כרגע זו עריכה ראשונית ובעז"ה ייתכן שאערוך זאת בהמשך יותר. אך היה חשוב לי לשתף אתכם במידע חשוב זה!
חשוב לשתף מידע זה את מכריכם ואת כל מי שאתם אוהבים, כדי שידעו את האמת!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/08/2021 09:01:33
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 23:45 |
|
| |
בס"ד
שבוע טוב חברים/ות...
עידכון חשוב!
ד"ר אמיר שחר- מנהל מחלקת מיון/ קורונה, בלניאדו. בתגובה לדבריה של "הרופאה" שרון עינב, משערי צדק.
Dr. Amir Shahar
"אל תצפו לחמלה מהצוותים הרפואיים כשתגיעו אליהם לא מחוסנים" כתבה אחת שרון עינב מבית-חולים בעיר הקודש. אל תצפו. אני מאחל ומקווה שלא תגיעו אלי. אבל אם יקרה, וחלילה תזדקקו, בואו אלי. אקבל אתכם בחמלה, ללא משוא-פנים, ללא התנשאות. לא אשפוט אתכם גם-אם תסריחו, גם-אם יביאו אתכם מהרחוב, אם תהיו ערבים, אתיופים, שחורים, נוצרים, דתיים, אתאיסטים, עובדי-אלילים, נרקומנים, לא מחוסנים. מי שתהיו, יש בי חמלה אליכם. תצפו. כך נהגתי ב 43 שנותיי כרופא, וכך אנהג עד סוף ימי. לא אתקשט באותות מלחמה מההתשה, מיום-הכיפורים, מלבנון, משנות הפיגועים הנוראיות במיון "שיבא" לא אספר לכם על חבריי שנפלו, ולא על החולים שמתו בזרועותיי. בחרתי להיות רופא, ואני דבק בשבועתי. האדמו"ר שהקים את בית- החולים לניאדו ציווה : " לשקוד בכל האפשרות להקל כאבם וסבלם של החולים " ואני מוסיף: כי כולם ברואים בצלם. לא את, גב' שרון עינב. לכי לעבוד במקום אחר. --
לדעתי, אם ח"ו אנשים בקבוצת סיכון, חולים בקורונה ונזקקים לטיפול, עדיף מלכתחילה לפנות לארגון "חסדי עמרם", ובמצב של פיקוח נפש לפנות לבי"ח לניאדו בלבד.
וכן גם חולים במחלות אחרות/ נפגעי הזריקה, עדיף לפנות ללניאדו! ואף יולדות, עדיף ללדת באופן פרטי/ להתאשפז רק בלניאדו! הם נראים לי אמינים יותר במצב זה.
(לדעתי "מעיני הישועה" לא אמינים ומשתפי פעולה עם השלטון וכן "שערי צדק" ועוד...)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/08/2021 00:40:36
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 23:54 |
|
| |
בס"ד כמובן שחשוב לשמוע לדברי דוקטור זלנקו. ולהנחיותיו, במיוחד למי שבקבוצת סיכון/מעל גיל 50. דבריו של ד"ר זלנקו, על הווריאנט "דלתא" ודרכי מניעה וטיפול: DELTA VARIANT COVID-19needs to be treated immediately with the onset of symptoms especially in - .high risk patients .The treatment is with the same established protocols- .Prophylaxis for high risk patients is essential- There is no benefit in the fear. Reject it and take responsibility for your health - .care The vaccines are insufficient for covid-19, especially the delta variant and are - .dangerous You can download the treatment and prophylaxis protocols for free fr om my - .website VladimirZelenkoMd.comנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2021 23:59 |
|
| |
בס"ד קוביד 19 ,ווריאנט דאלתא. -צריך לטפל מיד עם הופעת התסמינים במיוחד בחולים בסיכון גבוה. -הטיפול הוא באותם פרוטוקולים קבועים. -מניעה אצל חולים בסיכון גבוה הוא חיוני. -אין שום תועלת בפחד. דחה אותו וקח אחריות על הטיפול הרפואי שלך. החיסונים מסוכנים ואינם מספיקים עבור קוביד 19 ,במיוחד גרסת הדלתא. -אתה יכול להוריד את פרוטוקולי הטיפול והמניעה בחינם מהאתר שלי. ד"ר ולדימיר זלנקו MD הקישור לאתר של ד"ר ולדימיר זלנקו(הד"ר שריפא את הנשיא טראמפ וכן את השר ליצמן והציל את חייהם של אלפי יהודים בחו"ל ובארץ!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:18 |
|
| |
בס"ד
הפרוטוקול בעברית, נמצא בקובץ מספר 1.
ניתן לקחת זאת גם כמניעה. כשציין שצעירים עד גיל 50 חזקים מפני זה ב99.998% ומעל 50 עם מחלות רקע בסיכון של 7.5% בלבד.
אך ציין שאם חוששים להידבק יכולים לקחת זאת כל יום, גם צעירים!
פרוטוקול המניעה והטיפול הראשוני:
ויטמין c לפחות 1000 ויטמין d לפחות 5000(5 טיפות) אבץ 50 מ"ג קוורצטין 500 מ"ג- למי שמעוניין למנוע הדבקה/ לטיפול בהתחלה(לטיפול- פעמיים ביום).
*את כל המוצרים האלו אפשר למצוא בחנויות טבע
וכמובן ישנם סוגי תה לחיזוק: לבונה.ליקוריץ.אורנים.גדילן
*אלו הכמויות שמתאימות מיד ברגע שמרגישים לא טוב/ לצורך מניעה.
כשאף דוקטור הוסטי מנהל בבי"ח יוסטון- טקסס, בארה"ב ודוקטורים ופרופסורים בכירים קוראים לכל שכבות הגיל לחזק בתקופה זו, מערכת חיסונית בתזונה טובה, חיזוק הגוף ולקיחת ויטמין C, D ואבץ!
כדי שאם נדבק, נעבור זאת בקלות בעז"ה!
*הקישור לפרוטוקול הטיפול ורשימת תרופות חשובות נוספות למי שבקבוצת סיכון:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/08/2021 00:53:06
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:30 |
|
| |
בס"ד
חשוב לרכוש ויטמין D איכותי (ועדיף בהזמנה מחו"ל) עפ"י דברי ד"ר אבני איכות הויטמין D בישראל נמוכה מאד!
בקובץ מספר1, הבאתי קישור לרכישת ויטמיןD, שעושה רושם שהוא איכותי יותר, מהפשוטים והזולים!
במיוחד למי שבקבוצת סיכון, חשוב לקנות מוצר איכותי ולא לשחק בנושא!
וכן אביא קישור לויטמיןC , שעושה רושם שהוא איכותי ביותר!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/08/2021 00:41:10
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2021 00:45 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
ההרצאה של ד"ר הוסטי, מנהל מרכז רפואי בארה"ב(יוסטון- טקסס).
ד"ר חשוב זה, מדבר בחכמה ובחן רב, ומסביר מה ההבדל בין חיסון זה לחיסוני השיגרה. כשהוא מגדיר את התכשיר כ"טיפול גנטי ניסיוני מסוכן" ומסביר על הסיכונים הרבים, מכיוון שזריקה זו גורמת לגוף לייצר כל הזמן חלבוני ספייק, דבר שמסכן את התאים בגוף!וכן ציין שאף פעם חיסון זה לא נוסה, בנושא מחלות זיהומיות, על בני אדם ולא עבר את נסויי המעבדה. וכן ציין שמודרנה אף פעם לא ייצרה משהו מוצלח שעבר את שלב הבטיחות.
ציין שחיסון זה, מסוכן יותר מהנגיף הן בסיכון הADEובסיכונים למחלות זיהומיות קשות ולכן ממליץ לא לקחת! ומאידך ממליץ על התרופה כלורקיין ואברמקטין וכן המלצות נוספות לנטילת ויטמינים ולחזק מערכת חיסונית ובעד חסינות עדר טבעית.
וכן מידע רב נוסף, מרתק וחשוב!
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2021 03:09:04 |
|
בס"ד
דבריו והמלצותיו לחיזוק הגוף ולקיחת ויטמינים אלו! (בסוף ההרצאה!)
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/08/2021 00:52:30
|
|
|
|
|