|
|
| נשלח ב-15/8/2021 01:17 |
|
| |
בס"ד *ד"ר זלנקו בדבריו לתושבי הארץ, קורא לכולם להתרחק מזריקות הרעל המסוכנות ולא להקשיב להפחדות השיקריות, המגיעות ממשרד "הבריאות", דרך העיתונות. כשציין שהשלטון בישראל מבצע כרגע פשע נגד האזרחים, כשמבצע על האזרחים ניסוי ומגיש להם זריקה מסוכנת זו ומזהיר לא להקשיב להם/ אתרים מטעמם ולהפחדות השיקריות בתקשורת כלל(כשכוונתו גם לתקשורת "החרדית")! אלא לקיים את המלצותיו ולשמור על הבריאות. וכן לדרוש מהרופא את התרופות שממליץ/ לעבור רופא. (*וכן ציין שיש עוד תרופה בטוחה, הניתנת בישראל, ללא מרשם- אשיג את שמה בל"נ בקרוב ואעדכן!-,וכן מי שמעוניין להקשיב לדבריו עבור תושבי הארץ, אשמח לשלוח במייל!) מאחלת רק בריאות ואחדות בעמ"י. לילה טוב ומבורך. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/08/2021 01:24:07
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2021 17:27 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
.
* למחוסנים(ואף אלו שלא) שחוששים, מהשפעות הרעילות של הזריקה/ הריסוס, חשוב לבצע ניקוי רעלים ומתכות בגוף ע"י טיפולים טבעיים וכן לנסות את מה שד"ר מינקוביץ מסרה. כדי לנקות את הגוף מרעלי הגרפן בזריקה/ שהגיע ע"י הריסוס. מכיוון שיש סיכון שרעלים אלו מזיקים לגוף במיוחד במפגש עם קרינה מאנטנות וכו'! כשראיתי עדות של מחוסנת שאף כפית גדולה נצמדה לפניה, כך שאצל מחוסנים כנראה המתכות בגוף, ברמה מוגברת יותר, כתוצאה מהחומר שיש בתוך זריקה ניסיינית זו!
הקישור לדברי ד"ר ג'ודי מיקוביץ:
|
|
....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 16/08/2021 17:35:43
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2021 17:29 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2021 17:34 |
|
| |
בס"ד * מאתר זה ניתן להזמין זאת! (- כמובן שניתן להשיג גם במקומות אחרים.) הקישור: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2021 17:38 |
|
| |
בס"ד כמו כן ניתן להתייעץ עם ד"ר גיל יוסף, בנושא ניקוי מתכות מסוכנות מהגוף. ייתכן שהוא יכול לעזור בתחום. הקישור: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2021 18:01 |
|
| |
להדגיש שמחטי אורן לא לנשים בהריון
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2021 01:57 |
|
| |
בס"ד
אכן.
* חשוב לציין שעבור נשים בהריון, ישנה הדרכה שונה ובטוחה יותר.(באותו מסמך)
- ניתן להתייעץ עם מבינים בתחום, מראש, כדי לוודא שאכן הכל בטוח לשימוש לחלוטין.
לפי הבנתי, לאחר קריאת החומר, נראה שטיפול זה מנסה למזער נזק וייתכן שמספק הגנה מחלבוני הספייק, שעלולים לפגוע בDNA והRNA שבתאי הגוף, העלולים להיפגע לאחר ההזרקה/ ייתכן שגם מי ש"נדבק" ממחוסן.
וכן ייתכן שטיפול זה יעזור, כדי להגן מפני נזקים בלב, במוח ואיברים פנימיים, שעלולים להתרחש וכן נוגד קרישי דם וכו' שתופעות לוואי של זריקה זו, יוצרות.(גם עפ"י מחקרי האפידמיולוגית אלה נווה- בהרצאה בקובץ 1)
וכן עוזר באנטי דלקתיות ועוד דברים, שהזריקה עלולה ליצור בתאי הגוף.
ייתכן שזה מנקה מתכות, אך לא נראה שזה עיקר הטיפול.
ניתן לנסות לטפל בדרך זו, גם בניקוי מתכות. אך נראה שצריך בנוסף לכך, לחקור יותר בנושא זה בצורה פרטית אצל מביני עניין בתחום.
אם יש ברשותכם מידע לגבי ניקוי מתכות, בצורה בטוחה ויעילה אשמח לקבל זאת בפרטי!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/08/2021 02:44:22
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2021 02:25 |
|
| |
בס"ד לבינתיים כטיפול "חירום" עד למציאת טיפול יעיל ובטוח. אני אישית ממליצה לאלו מבני משפחתי, שמתמגנטים למטבעות כסף.(בעיקר כששמים זאת במצח!) לנסות את טיפול מחטי אורן וכן מדבקות לרגליים להסרת רעלים ומתכות. אף אם זה לבסוף לא יועיל בנושא, תמיד טוב לנסות לתקן מאשר לא לעשות דבר, עד שמוצאים את "הטיפול" הנכון. - אני ממליצה לכולם לעשות כך.(בעיקר למי שמתמגנט לכסף) מכיוון שמתכות אלו הם סכנה לגוף ולדעתי, צריך לעשות הכל כדי להוציא זאת מהגוף! (ייתכן שיהיו כאלו שיטענו שמדבקות אלו, לא יעילות כ"כ, אך תמיד טוב לנסות!) קישור למדבקות לרגליים להסרת רעלים ומתכות:(*ניתן לברר עם המשווק, האם ניתן להדביק זאת ביתר חלקי הגוף.) * בעז"ה בקרוב, אחקור בנושא זה יותר! וכמובן שאם אמצא משהו שהוכיח יעילות במשפחתי, אעדכן! מאחלת לכולנו רק בריאות ואחדות בעז"ה. לילה טוב ומבורך. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/08/2021 02:40:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2021 14:56 |
|
| |
בס"ד
צהריים טובים חברים/ות...
מצו"ב הנחיות להורים החוששים לשלוח את ילדיהם ללימודים, בעקבות הפרסומים על התערבות רפואית וניסויים אכזריים בבני אדם, בחסות "השמירה על הבריאות".
חשוב לשלוח מכתב הצהרה להנהלת המוסד ולמזכירות וכן להדריך את הילדים לדווח על כל שינוי וכמובן לאסור על בית הספר, לנהל שיח/ הרצאות שיכנוע והסברה על הנושא בתוך בית הספר.
ישנם הורים שהחליטו לא לשלוח כלל לבית הספר. ואכן עדיף לשמור אותם כיהלומים בכספת, בתקופה מסוכנת זו שהשלטון בוגד בעם ומכר אותנו כעכברי מעבדה לפייזר. משקר לעם, דרך התקשורת הנשלטת והמשוחדת ע"י משרד "הבריאות" וחברת פייזר, המשלמת להם הון עתק בעבור שיווק ופרסום(וכן לקופו"ח ולרופאים מטעמם, כדי "לעודד" את העם להשתתף בניסוי!)!כשהשלטון ע"י צו איסור פרסום(שנחתם עם פייזר מראש!), מסתיר את היקף נזקי הזריקה על המונים וכן מסתיר את נזקי המוות הרבים וכן התקפי לב ודום לב אף בילדים צעירים, לאחר זריקה זו!
הקישור למסמך שנערך ע"י עורכי דין מ"חיסונים בחירה מושכלת"
* חשוב לציין שעפ"י הפרסומים החדשים(המפרים זכויות אדם בסיסיות, כנראה בהכוונה פרופסור דן הריאלי) אם ההורים לא ישלחו הצהרה על חוסר הסכמתם לבצע ניסוי מסוכן זה בילדיהם, זה מהווה אישור לחסנם ללא אישור ההורים.
* חברת "נטלי" האחראית על חיסוני ילדים, נרכשה ע"י הסינים ודווח שמועסקים שם בעיקר אחיות ערביות, המחסנות ילדים כמעט בכפייה בבית הספר.
הצילו את ילדיכם מניסוי אכזרי זה, כשעפ"י דברי פרופסורים ודוקטורים בכירים בארץ ובעולם וכן עפ"י דברי הFDA טיפול ניסיוני זה, עלול להותיר אותם עם בעיות בפוריות/ עקרים, נכים, פגועי לב או מתים מתופעת הADE וסרטן ח"ו!
כשדוקטורים ופרופסורים רבים מתנגדים לזריקה מסוכנת זו. כשציינו שמחלה זו לא מסוכנת לילדים. ואולי ייתכן סיכון של 0.01% דבר שלא מצדיק ביצוע הליך אכזרי זה בילדים!העלול לגרום להם לתלות בזריקות "דחף" ו"בוסטר" מסוכנות אלו לכל החיים ח"ו!
הקישור למידע על כך ועל המסמך החשוב:
* נא לשתף זאת הורים לילדים בהקדם!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/08/2021 15:13:32
 |
|
|
|
|
|